Nazar ve Sihir, Korunma Çareleri

Nazar ve Sihir, Korunma Çareleri

Kategori
Barkod
SIR-005
Aynı gün kargo
Nazar ve Sihir - Korunma Çareleri

Yazar: Halid B. Abdurrahman
Tercüme: Ömer Mustafa
Sayfa Sayısı: 72
Boyut: 14 x 20 cm 
Basım Yeri: İstanbul 
Basım Tarihi: 2013
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: İthal Kağıt
Dili: Arapça - Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo

İnsanların pek çoğu nazar ile ilgili olaylara daima şahit olmuştur. Bazen farkına varırlar ve onu bilirler,bazen farkına varmazlar Nice ölen kimseler vardır ki ölüm sebepleri bilinmez. 
Nice sağlam kişiler vardır ki ,hasta olup yatağa düşerler fakat hastalıklarının gerçek sebebi bilinmez. www.kitaptakipcileri.com
Bazı kimselerin gözlerinde bir hal vardır ki, konsantre olarak baktığı kişiye çeşitli zararlar verir. Nazarla ilgili ayrıntılı bilgileri ,kurtuluş yollarını bulabileceğiniz  Nazar ve sihir ile ilgili en doğru kaynaklardan istifadenize sunulan bu esere mutlaka sahip olunuz.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Nazar ve Sihir, Korunma Çareleri Nazar ve Sihir, Korunma Çareleri, Nazar ve Sihir - Korunma Çareleri Kitabı-Yazar: Halid B. Abdurrahman-Tercüme: Ömer Mustafa-Bazı kimselerin gözlerinde bir hal vardır ki, konsantre olarak baktığı kişiye çeşitli zararlar verir. Nazarla ilgili ayrıntılı bilgileri ,kurtuluş yollarını bulabileceğiniz Nazar ve sihir ile ilgili en doğru kaynaklardan istifadenize sunulan bu esere mutlaka sahip olunuz. Nazar, Büyü, Sihir, Çözü, Yolalrı, Kitabı, Yayınevi, Konya, Şifa, Havas, Dua, Pamuk, Esma,, Pamuk Ofset Yayıncılık, Dua Havas SIR-005
Nazar ve Sihir, Korunma Çareleri

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.