Musahhah Mevlidi Şerif, Süleyman Çelebi, Osmanlıca Türkçe

Musahhah Mevlidi Şerif, Süleyman Çelebi, Osmanlıca Türkçe

Kategori
Yayınevi
Barkod
Mevlidi Şerif - Hisar
Aynı gün kargo
Musahhah Mevlidi Şerif - Süleyman Çelebi
Vesiletün Necat - Osmanlıca - Türkçe

Yazar: Süleyman Çelebi
Hazırlayan: Mevlüt Karaca
Sayfa Sayısı: 68
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul 
Basım Tarihi:  2012
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: İthal Kağıt
Dili: Türkçe - Osmanlıca
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
http://www.kitaptakipcileri.com/Musahhah-Mevlidi-Serif-Suleyman-Celebi-Osmanlica-Turkce,PR-1561.html
Yıllardan beri memleketimizde okunmakta olan mevlid "Vesiletün Necat" adıyla merhum Süleyman Çelebi tarafından yazılmıştır.
Mevlidi, Hz. Muhammed S.A.V'e duyulan sevgi , Saygı ve hürmetin bariz bir ifadesidir.
14. Yüzyılda yani osmanlı devrinin il yıllarında yazılmış olan bu eser Müslümanlarca asırlardan beri bütün mübarek gecelerde ve fevkalede günlerde okunmakta ve okutulmaktadır.
Fakat son zamanlarda her şeyde olduğu gibi bu emsalsiz eser içinde bazı hurafeler karıştırılmış, uydurma hikayeler ilave edilmiştir.
Bunları göz önünde bulunduran merhum Bursalı Rıza efendi hazretleri büyük bir titizlikle eseri gözden geçirmiş günümüzde okunan kısımları almak suretiyle musahhah mevlid adıyla elinizdeki kitabı ortaya koymuştur.http://www.kitaptakipcileri.com/Musahhah-Mevlidi-Serif-Suleyman-Celebi-Osmanlica-Turkce,PR-1561.html

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Musahhah Mevlidi Şerif, Süleyman Çelebi, Osmanlıca Türkçe Musahhah Mevlidi Şerif, Süleyman Çelebi, Osmanlıca Türkçe, Musahhah Mevlidi Şerif Kitabı, Süleyman Çelebi,Vesiletün Necat - Osmanlıca - Türkçe, Yazar: Süleyman Çelebi, Hazırlayan: Mevlüt Karaca, Hsar yayınevi, mevlid ile ilgili aramalar mevlid dinle mevlidi şerif sözleri mevlid sözleri mevlid duası mevlid süleyman çelebi mevlid nedir mevlid kandili 2010 mevlid kandili 2012, 2013,mevlid-i şerif ile ilgili aramalar, mevlid-i şerif sözleri, mevlid-i şerif indir, mevlid-i şerif ismail coşar, mevlid-i şerif dinle, mevlid-i şerif süleyman çelebi, mevlid-i şerif metni, mevlid-i şerif nedir, mevlid-i şerif nasıl okunur,süleyman çelebi ,eserleri, süleyman çelebi kimdir, süleyman çelebi hayatı, süleyman çelebi mevlidi şerif, süleyman çelebi mevlid, süleyman çelebi ilköğretim okulu, süleyman çelebi edebi kişiliği, süleyman çelebi edebiyatçı,, Hisar Yayınevi, Mevlid - İlahi Mevlidi Şerif - Hisar
Musahhah Mevlidi Şerif, Süleyman Çelebi, Osmanlıca Türkçe

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.