Mührü Şerif Nali Şerif Ayetel Kürsi 35 Besmele Cep Boy Pvc Kaplı

Mührü Şerif Nali Şerif Ayetel Kürsi 35 Besmele Cep Boy Pvc Kaplı

Yayınevi
Barkod
Mührü Şerif Cep PVC - Kabe Basın
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Mührü Şerif - Nal-i Şerif - Ayete-l Kürsi - Ashab-ı Kehf - 35 Besmele ve Faziletleri - Cep Boy - PVC Plastik Kaplamalı - 10x8 cm Ebat

MÜHRÜ ŞERİF'İN FAZİLETİ
Tirmizi'nin Rivayetine Göre : Herkim bu mührü şerife abdestli olarak sabahleyin baksa akşama kadar , Ayın başında baksa sonuna kadar , yılın başında baksa sonuna kadar , yola çıkarken baksa dönünceye kadar geçen zaman hayırlı ve bereketli olur.

NAL-İ ŞERİF'İN FAZİLETİ
Bu Nal-i şerifi yanında taşıyan kötülüklerden beri olur . Doğum yapacak kadın üzerinde bulundursa doğumu Allah'ın izniyle kolay olur .Evinde ise yanmaktan ve hırsızlıktan korunur. İnsanlar arasında hatrı sayılır . Suda boğulmaktan emin olur . Hasta ise iyileşir . Geçim darlığı çekiyorsa Allah ona rızık kapısı açar.

35 BESMELE'NİN FAZİLETİ
Kim bu besmele-i şerif'i yanınada taşısa hertürlü kötülükten emin olur .

AYET-EL KÜRSİ'NİN FAZİLETİ
Ayet-el kürsi cinlere karşı kendisinden yardım alınacak duaların en büyüğüdür. Ayet-el kürsi'nin insanlardan şeytanları kovmaktan çok tesirli olduğunu söylemişler. Ayrıca saralı kişiye , şeytanın kendisine sahir ( Büyücü ) , Kahin , Falcı , nefis  ve şehvet ehli .Zülum ve gazab erbabı üzerine sadakatle okunduğunda onların şeytanlarını etkisiz hale getirmekte e büyük gücü olduğunu denemişlerdir. Ancak sadakatle okunması şart koluşmuştur.

ASHAB-I KEHF'İN İSİMLERİNİN FAZİLETİ
Ashab-ı Kehf 'in isimleri yazılıp üzerinde taşındığında biiznillah baş ağrısı iyileşmesine , çok ağlayan çocuğun ağlamasının kesilmesine , doğum yapacak olan kadının kolay doğum yapmasına ,  yangın ve hertürlü tehlikeden selamette olunmasına faydası olduğu rivayet edilmiştir.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Mührü Şerif Nali Şerif Ayetel Kürsi 35 Besmele Cep Boy Pvc Kaplı Mührü Şerif Nali Şerif Ayetel Kürsi 35 Besmele Cep Boy Pvc Kaplı, Mührü Şerif - Nal-i Şerif - Ayete-l Kürsi - Ashab-ı Kehf - 35 Besmele ve Faziletleri - Cep Boy - PVC Plastik KaplamalıKatlanabilir Cep Kartela, Hilye-i Şerif -Mührü Şerif - Silsile - Nal-i Şerif - Ayete-l Kürsi - Ashab-ı Kehf - 35 Besmele, Elif Kitabevi, Yasin yayınevi, Burpek, Hizmet, Yayınevi, MÜHRÜ ŞERİF'İN FAZİLETİ,Tirmizi'nin Rivayetine Göre : Herkim bu mührü şerife abdestli,hilye-i şerif nedir,hilye-i şerif duası,hilye-i şerif meali,hilye-i şerif türkçesi,hilye-i şerif ne ,demektir,hilye-i şerif fazileti,hilye-i şerif sergisi,hilye-i şerif türkçe,mührü şerif fazileti,peygamberimizin mührü şerifi,silsile nedir,silsile ne demek, silsile i şerif,silsile ahmet aslan,silsile i saadat, silsile saadet,silsile aliyye, Kabe Yayınları, Dini Hediyelikler Mührü Şerif Cep PVC - Kabe Basın
Mührü Şerif Nali Şerif Ayetel Kürsi 35 Besmele Cep Boy Pvc Kaplı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.