Misvak Diş Tozu Misdiş

Misvak Diş Tozu Misdiş

Yayınevi
Barkod
Misdiş Misvak Diş Temizleme Tozu
Aynı gün kargo
Misvak Diş Temizleme Tozu - Misdiş
-%100 Misvaktan Üretilmiştir - İlaç Değildir
-Diş  çürüklerine ve dişlerin doğal beyazlığını kazanmasına yardımcı olur. Yıllardır diş temizliğinde  kullanılan misvaktan üretilmiştir.
-Tamamen misvaktan ürettiğimiz misdiş misvak diş temizleme tozu; dişlerinizi fırçalarken rahatlıkla kullanabileceğiniz bir üründür. İçeriğinde hiçbir kimyasal olmayıp tamamen doğal bir üründür.
www.kitaptakipcileri.com
KULLANILIŞI
Misdiş diş temizleme tozunu diş fırçanızı ıslatıktan sonra misvak tozuna batırın ve dişlerinizi fırçalayınız. Misdiş diş temizleme tozunu kullandıktan sonra diş fırçanızı ve ağzınızı su ile yıkayınız. Misdiş diş temizleme tozu sayesinde dişlerinizi sağlıklı bir şekilde temizlemiş olursunuz.www.kitaptakipcileri.com
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Misvak Diş Tozu Misdiş Misvak Diş Tozu Misdiş, Misdis Misvak Diş Temizleme Tozu doğal diş temizleyici helal gıda gimdes elif kitabevi konya tevhid seda ve misvak çeşitlerini ucuz fiyata buradan satın al siparis ver, Elif Kitabevi, Misvak ve Diş Macunu Çeşitleri Misdiş Misvak Diş Temizleme Tozu

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.