Mevâ'ız-i Kudsiyye - Rabbimizin Biz Kullarını Muhatab Aldığı Dünyadan Soğutucu Vaazlar
Yazar: Huccetü'l İslam İmam Ebu Hamid Muhammed İmam-ı Gazali rahimehullah-u te'ala
Mütercim: Ahmet Mahmut Ünlü/Cübbeli Ahmet Hoca
"Kitabın Sonunda Sene Sonu ve Başı Duası, Muharrem Ayı İbadetleri, Aşure Günü Duaları ve Namazı İlavelidir..."

Yazar: İmam-ı Gazali
Mütercim: Ahmet Mahmut Ünlü/Cübbeli Ahmet Hoca
Katagori: Vaaz - Sohbet - Kudsi Vaazlar
Sayfa Sayısı: 144
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2015
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Şamua Kağıt
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
www.kitaptakipcileri.com
Gûnûl tezgahını ustaca kullanıp,Gerçekten de bu mev'ıza kitabı, içinde çok faydalı öğütler bulunan bir eserdir. Allâh-u Te'âlâ cümlemizi bununla faydalandırsın.

İçinde otuzsekiz hadîs-i kudsîden derlenmiş mev'ızalar bulunan bu eser, Huccetü'l-İslâm İmâm Ebû Hâmid Muhammed ibni Muhammed ibni Muhammed el-Gazâlî (Radıyallâhu Anh) Hazretlerine aittir.

Bu eser, İmâm-ı Gazali'nin yirmialtı risalesini bir arada toplayan bir mecmuanın yedinci ve son cildinde bulunan üç risalenin üçüncüsüdür.

Bu mecmua ise Beyrut'ta bulunan Dâru'l-kü-tübi'l-ilmiyye'de basılmıştır. Diğer bir neşri de 1996 senesinde Dâru'l-fikr tarafından tek cilt hâlinde yapılmıştır.

Bu kudsî öğütleri düşünerek okuyan akıl sahibi bir Müslümanın tesirlenmemesi, dünyâdan soğuyup âhirete yönelmemesi ve İslâm'ın yaşanıp yayılması hususunda say-ü gayret göstermemesi düşünülemez.www.kitaptakipcileri.com

Allâh-u Te'âlâ cümlemizi, "Vaaz-u nasihatin, kendilerine fayda vereceğinden bahsettiği şuurlu müminler zümresine ilhak eylesin.

"İlmi artıp da zühdü (dünyaya karşı soğukluğu) artmayan, bu nedenle de Allâh-u Te'â-ladan ancak uzaklaşması artan" bedbaht kullarından olmaktan muhafaza eylesin. Amîn.

Ahmet Mahmut Ünlü - Cübbeli Ahmet Hoca

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Mevaızi Kudsiyye, Rabbimizin Biz Kullarını Muhatab Aldığı Dünyadan Soğutucu Vaazlar, Cübbeli Ahmet Hoca Mevaızi Kudsiyye, Rabbimizin Biz Kullarını Muhatab Aldığı Dünyadan Soğutucu Vaazlar, Cübbeli Ahmet Hoca, Mevâ'ız-i Kudsiyye (Kudsî Vaazlar)Cübbeli Ahmet Hoca''Muharrem Ayı ve Aşure İbadetleri İlaveli''Huccetü'l İslam İmam Ebu Hamid Muhammed İmam-ı Gazali rahimehullah-u te'ala,Mütercim: Ahmet Mahmut Ünlü/Cübbeli Ahmet Hoca, arifan, lalegül, kitaplarını satınal, Cübbeli Ahmet Hoca, Lalegül Dergisi Yayınları resail-i ahmediyye 31
Mevaızi Kudsiyye, Rabbimizin Biz Kullarını Muhatab Aldığı Dünyadan Soğutucu Vaazlar, Cübbeli Ahmet Hoca

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.