Marifet Dergisi Eylül 2013 Zilkâde 1434 12. Sayısı Çıktı... 
Dergide Bu Ay: www.kitaptakipcileri.com
Mahmud Ustaosmanoğlu Efendi Hazretleri'nin Sohbetleri...
     İçindekiler     www.kitaptakipcileri.com
MUKADDİME -MUHAMMED KESKİN
Bir Mübârek Ziyaret- KÜbra ÜLKÜ
TEKKE VE ZAVİYELERİN KAPATILMASI-MEHMET TALÛ
AKABE BİATLARI-FURKAN KANDEMİR
DEMOKRASİNİN MISIR SINAVI-MUSTAFA YURTTADUR
SOHBETLER-MAHMUD USTAOSMANOĞLU
ULUDAĞ’DA BİR NAKŞİ TEKKESİ-ŞEFİK KOCAMAN
ZİYARETLER
MANEVİ ESİNTİLER-MURAT SOYDAN
HAÇLI SEFERLERİ-ERSOY ERYAN
TEVHİDİN HAKİKATİ-RASÜL BÖLÜKBAŞI
MALAZGİRT-ABDÜLKERİM ÇEVİK NORŞİNİ
FAHRİ KAİNAT EFENDİMİZİN UMRELERİ -ADEM ŞENER-
İSLAM ALEMİ NEDEN BU DURUMDA-MEHMET TALÛ
HAZRETİ CÜVEYRİYE-Kübra ÜLKÜ
UYDURMA HADİS HAREKETLERİ-REFİK KOCAMAN
SEFERİLİĞİN TAHAKKUKU-FATİH KALENDER
Ve Daha Fazlası Marifet Dergisi Eylül Sayısında...
Mahmut Efendi Hz.'inTüm Kitaplarına Kitaptakipcileri.com adresinden indirimli şekilde satın alabilirsiniz...

-Mukaddime
 Rahman ve Rahim Olan Allah'ın Adıya,
    Hamd, kendisinden başka ilah bulunmayan Allah-u Teâlâ Hazretlerine, Salât-u Selâm, ahlâk-ı hamide sahibi, rahmet Peygamberi; Efendimiz'in ve âl-u ashâbının üzerine olsun.
   Muhterem kardeşlerim! Allah'ın izn-i inâyeti ve sizlerin desteği ile hizmet amaçlı başlattığımız MARİFET dergimizin bu sayısı ile birlikte ilk senesini tamamlamış bulunmaktayız. Bu vesileyle, Din-i Mübin'i İslam'a hizmet adına bir nebze olsun katkıda bulunabildiysek ne mutlu bize...www.kitaptakipcileri.com
   Yüce dinimizi tahrif etmek için yapılan maddi-manevi tahripler ve bunca zulmün içinde bizlere düşen; Hazreti Peygamberimizin buyurduğu gibi elimizden geleni yapmaktır;

   "Sizden biri bir kötülük gördüğünde gücü yetiyorsa eliyle düzeltsin, yetmezse diliyle düzeltsin, onu da yapamazsa, (hiç olmazsa) kalbiyle buğz etsin. Fakat bu, imanın en zayıf mertebesidir.” (Müslim, Tirmizî, Ebû Dâvûd)
   Allah Rasûlü'nün bu nasihati, sadece belli başlı kişi veya kuruluşları değil, bilakis her bir ferdi kapsamakta, İslam ile şereflenmiş herkesin; münkeri izale için canı ve malı ile maddi-manevi mücadelede bulunması gerekmektedir. Heleki Müslümanlar üzerine belaların üşüştüğü bu zamanda!
   Muhterem Üstadımız Mahmud Efendi, bir sohbetinde bu meyanda şöyle buyurmuşlardı;
   "Bela yüz gösteriyor, gelirim ha diyor. Yatmayın buzak gibi, alaca dana gibi. Demeniz lazım ki; "Ya Rabbi! Estağfirullah, ben şimdiye kadar bunları-bunları yaptım, ama şimdi senin yoluna döndüm. Affet Ya Rabbi! Böyle demek yok. Ama yemek var. Hem de nasıl yemek!? Müslümanlar! Yatmayın! (İslam'a) hizmete kuşanın!"
   Öyle ya! Allah-u Teâlâ, Müslümanlara yardım ve sebâtın; dinine yardım edildiği taktirde olduğunu beyan etmek üzere şöyle buyuruyor;"
 
 

   "Ey iman edenler! Siz, Allah’ın (dinine) yardım ederseniz, o da (düşmanınıza) karşı size yardım eder ve ayaklarınızı sabit kılar.” (Muhammed 7)
   Yine Allah Rasûlü (Sallallahu Aleyh ve Sellem) bu hususu, henüz yaşı ufak olan İbn-i Abbas (Radıyallahu Anh)'a şöylece özetlemiştir: İbn-i Abbas kendisi şöyle anlatıyor;
   "Ben, bir gün Efendimiz'in terekesinde idim. Allah Rasûlü (Sallallahu Aleyh ve Sellem) şöyle buyurdu: "Ey evlatçığım! Sana bazı kelimeler(nasihatler) öğreteceğim;www.kitaptakipcileri.com
   "Allah-u Teâlâ’nın (dinini) muhafaza et ki, Allah da seni (bela ve musibetlerden) muhafaza etsin. Allah- u Teâlâ’nın (dinini) muhafaza et ki, O’nu sana (yardım ve sebatta) yönelmiş bulasın. İstediğin zaman Allah’tan iste. Yardım dileyeceğin zaman da Allah’tan yardım dile.(Allah'tan başkasından korkma!)
   Bil ki! Eğer bütün ümmet sana fayda vermek için toplansa, Allah’ın senin için yazdığından başka sana fayda veremez. Ve eğer bütün ümmet sana zarar vermek için toplansa, Allah’ın senin için yazdığından başka sana zarar veremez. Kalemler kaldırıldı ve sayfalar kurudu.(Herkes kaderini yaşayacaktır.) (Tirmizi)
   Allah-u Teâlâ Hazretleri, cümlemizi son nefesimize kadar dinine ihlasla yardım edenlerden eylesin.
*MUHAMMED KESKİN 
www.kitaptakipcileri.com

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Marifet Dergisi Eylül 2013 - Zilkade Sayısı Marifet Dergisi Eylül 2013 - Zilkade Sayısı, Marifet Dergisi EYLÜL, ZİLKADE , Ramazan, 2013 Şaban,Recebi ŞErif SAYISI,Lalaeügl,Recep,Şaban, Ramazan, Üç aylar, ahıska, efendi, ismailağa, info,konya, şubat, mart, nisan, mayıs, haziran, ağustos,Marifet Dergisi Aralık 2012,2011, Efendi Hazretlerinden Sohbetler,Şefik Hoca, Muhammed Keskin Hoca, Mehmet Talu Hoca, Ali Kara Hoca,Kübra Ülkü, mahmut ustaosmanoğlu sohbetleri mahmut ustaosmanoğlu video ismailağa mahmut ustaosmanoğlu hayatı mahmut ustaosmanoğlu videoları ,mahmut ustaosmanoğlu sözleri ,mahmut efendi,Duaları, Tefsir, Kitap, İstikamet,Arifan,Cübbeli, Mahkemesi, Lalegül,,Aralık,Ocak,2012, 2013, 2010, Sayısı,Şubeleri, Satış Noktaları, Noktası, Şubesi, Abonelik,mahmut ,ustaosmanoğlu sohbetleri,mahmut ustaosmanoğlu video, ismailağa,mahmut efendi,cübbeli ahmet hoca ,sohbetleri,, Ahıska Yayınevi, Marifet Dergisi Sayıları EYLÜL 2013 Marifet 1434 12.Sayı
Marifet Dergisi Eylül 2013 - Zilkade Sayısı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.