Lalegül Dergisi Haziran 2014 Şaban-ı Şerif Ayı Son Sayısı Çıktı... 
Aile Çocuk Dergisi İlaveli - Hilye-i Şerif Mührü Şerif ve Esmaül Hüsna Cep Kartela Hediyeli
Dergide Bu Ay:
-Ahmet Mahmut Ünlü/Cübbeli Ahmet Hocaefendi'den Dualar ve Zikirler SİTE:www.kitaptakipcileri.com
-Bir Sene Boyunca Hayırlı Kaderler Yazılması, Ömrün Uzayıp o Sene Ölümden Korunulması, Rızka, Bereket hasıl olup insanlara muhtaç olunmaması için yapılacaklar...
-Beraat Gecesi ve Şaban-ı Şerif Ayı Namazları, İbadetleri, Duaları....
-HACET için kılınacak namaz... SİTE:www.kitaptakipcileri.com
-Şaban-ı Şerif Ayında Kılınacak Nafile Namaz...
-Ramazan Hilaline Ait Dualar
-Ramazan-ı Şerifte İftar Duaları...
-Ramazan Ayının Namazları SİTE:www.kitaptakipcileri.com
-Esmaüllahil Hüsna AltmışÜçüncü ve Altmış  Dördüncü İsm-i Şerifler "EL HAYYU" EL KAYYUMU" İsm-i Şerifleri Açıklamaları ve Havasları...
-Her Murada Ermek ve Dileklerin Tamamının Hasıl Olması için Okunmaktadır. ve Bütün Sevinçlerin Kemaline Bununla Kavuşulacağı İsm-i Şerifler... SİTE:www.kitaptakipcileri.com
-Esmaül hüsna manzumeleri ve havassı
-Allahın cemalini müşahede edebilmek için 573 kere okunacak Beyt-i Şerifler...
-Kutsal ve Manevi Sırlara Ermek  İçin 108 Kere okunacak Beyt-i Şerifler...
-Zor İşlerin Kolayca Hallolması için Okunması Gerekenler...
-Unutkanlıktan Kurtulmak ve Kararsız Kalınan İşlerde Hayırlı Bir Kapının Açılması İçin Okunacak Beyt-i Şerifler...
-Kötü Huy ve Şehvetlerin Son Bulması Ayrıca Kafir ve Zalimlerin Helak Olması İçin 490 Kere Okunur...
-Manen Diri Olmak ve Kalbin Safiyeti İçin Okunacaklar...
-AMEL Sayfasında "Cinler, Sihir, Büyü, Nazar, Canlı ve Birebir Yaşadıklarımız" Başlıklı Yazı.... SİTE:www.kitaptakipcileri.com
-DİN - TARİH VE KÜLTÜR Sayfasında "Cübbeli Ahmet Hoca Efendi'nin ve Beraberindekilerin  Endülüs(İspanya)daBulunan İslam Eserlerini ve Müslüman Mezarlarını Ziyareti Yazı ve Fotoğrafları"
-İTİKAD Sayfasında Resul Bölükbaşı Hocaefendi'nin "Peygambersiz Dinin Olabileceğini Düşünmek, Hikmete ve Adetullah'a Aykırıdır
ve Zındıklıktır" Başlıklı Yazısı...
-VAAZ-u NASİHAT Sayfasında Mehmet Talu Hocaefedi'nin "Ramazan Ayına Hazırlık" Başlıklı Yazısı...
-İTİKAD sayfasında Ali Eren Hocaefendi'nin "İSLAMA GÖRE ÖRTÜNME TESETTÜR-i ŞERİ" Başlıklı yazısı...
-EDEBİYYAT Sayfasında "ŞİİRLERDEN SEÇMELER" Başlıklı yazısı...
-BİR SAHABİYİ TANIYALIM Sayfasında " Hazreti Aliyyül Murteza" R.a " Başlıklı Yazı... SİTE:www.kitaptakipcileri.com
-MENAKIB Sayfasında "KISSADAN HİSSELER "Başlıklı yazı...
-BİR ALİMİ TANIYALIM Sayfasında "HACI SALİH EFENDİ" Başlıklı yazı... SİTE:www.kitaptakipcileri.com
-HİKEMMİYAT Sayfasında "HİKMETLİ SÖZLER" Başlıklı Yazılar...
-EHLİ SÜNNET İTİKADI Sayfasında "Türpüşti Risalesi"
-FIKHI EKBER Sayfasında Hüsamettin Vanlıoğlu Hocaefendi Başkanlığında Dıkıh Kurulunun " İSLAMDA MEŞRU MÜLK EDİNME YOLLARI" Başlıklı Yazısı...
-SÜNNET Sayfasında "HADİS-i ŞERİFLER Başlıklı Yazılar..
-GÜLDESTE Sayfasında Mustafa Özşimşekler Hocaefendi'nin " URFA ZİYARETİ VE SABIR KAHRAMANI Hz. EYYB A.S" Başlıklı Yazısı..
-VAAZ-u NASİHAT Sayfasında Ali Ulvi Uzunlar Hocaefendi'nin "DİN KARDEŞLİĞİ" Başlıklı yazısı....
-Lalegül Dergisi ve Ahmet Mahmut Ünlü Cübbeli Ahmet Hocaefendi'nin Kitaplarını ve Mahmut Ustaosmanoğlu Efendi Hz.Nin Kitaplarını Kitaptakipcileri.com sitemizden Yurtiçi Kargo Güvencesinde kredi kartı, havale veya Kapıda ödeme ile indirimli bir şekilde sahip olabilirsiniz...
-Derginin Yanında Hilye-i Şerif - Mührü Şerif - Nal-i Şerif ve Nurani Belgesi - Korunma ve Rızık Duaları - Salavat-ı Fatih ve Aliyyül Kadr - ESMAÜL HÜSNA Katlanabilir Cep Kartela ve Aile Çocuk Dergisi HEDİYEDİR.
 
EDİTÖRDEN YAZISI
Rabbimizin ayı olan Receb Ayı’nı geride bıraktık ve Efendimiz’in ayı olan Şaban Ayı’na girdik elhamdülillah.
Hakkında pek çok hadisi şerifler varid olan bu mübarek ay ne hikmetse insanların gaflet ettikleri, ibadet ve taat noktasında gevşeklik gösterdikleri bir aydır. Bunun sebebi de herhalde; üç aylara girerken Receb Ayı ile birlikte insanlar kendilerine mânen şöyle bi çeki-düzen verip ibâdete yöneliyorlar. Fakat Şaban Ayı girince ister istemez bir gevşeme süreci başlıyor ve insanlar; "nasıl olsa önümüzde Ramazan Ayı var. Oruçla, teravihle, mukabeleyle dolu dolu geçiririz” düşüncesiyle, Şaban Ayında bir boşluğa düşüp gaflet edebiliyorlar. İşte bu sebeple Efendimiz (Sallallâhu Aleyhi ve Sellem) bir hadisi şeriflerinde buna dik­kat çekerek biz ümmetiniuyarıyor:
"Bu Şa’ban ayı, Receb ve Ramazan arasında kalan insanların gaflet ettikleri bir aydır. Hal­buki Şa’ban ayı amellerin, alemlerin Rabbine yükseltildiği bir aydır. Ben de amelimin, oruçlu olduğum halde yükseltilmesini seviyorum.”
Amellerin Allah-u Teâla ya arzedildiği, şu içinde bulunduğumuz Şaban Ayından gaflet etmeyip, Ramazan Ayma en güzel şekilde hazırlanmaya gayret edelim. Efendimize nisbet edilen bu mübarek ayda, o güzeller güzeline bol bol salavat getirelim. Zira salavat getirmek, Peygamber Efendimize bağlılığın, muhab­bet ve teslimiyetin bir ikrârıdır. Efendimiz (Sallallâhü Aleyhi ve Selem) bir hadîs-i şeriflerinde:
"Ahirette Bana insanların en yakım, Bana en çok salavat getirenlerdir” buyurmuştur. Öyleyse, herkesin kendi derdine düşeceği o kıyamet gününde Ona yakın olmanın en kolay ve en güzel yolu olan salavâtı, özellikle bu ayda dilimizden düşürmeyelim ve her halimizle O’na layık birer ümmet olmaya çalışalım.
Şa’ban- Ayı’nın faziletiyle alakalı olarak Efendimiz
(Sallallâhu Aleyhi ve Sellem) bir diğer hadis-i şerifte ise şöyle buyurmuştur: SİTE:www.kitaptakipcileri.com
 
Her kim Şa’ban Ayı’na değer verip tazim eder, onda Allâh-u Teâlâ’dan sakınırsa; taatıyla amel eder, günahlara karşınefsine hakim olup tutarsa; Allâh-u Teâlâ o kimsenin günahlarını affeder ve o sene vukû bulacak bütün bela ve hastalıklardan kendisini emin kılar.”
Kıymetli Lalegül Dergisi Okurları!
İçinde bulunduğumuz Haziran Ayında kesinlikle gaflet etmememiz gereken Berat Gecesini de sizlere hatırlatmak istiyorum. 12 Haziran Perşembe’yi 13 Haziran Cuma Gününe bağlayan gece Berat Gecesi’dir. Önümüzdeki bir seneiçerisinde neler olup bitecekse, bunların hepsi işte bu gece takdir ve tespit edilir.
Mahlukatın bir sene içerisindeki rızkları, zengin veya fakir, aziz veya zelil olacakları, önümüzdeki sene kim ölecek, kim doğacak, hangi bölgelerde yel, sel, deprem, yıldırım düşmesi, yer çökmeleri gibi doğal afetler meydana gelecek; nerelerde harpler, dar- pler zuhur edecek bunların hepsi, hatta yeryüzüne kaç adet yağmur damlası düşecekse, o dahi Berat Gecesi’nde yazılır.
Rabbim bizlere o geceyi en güzel şekilde ihya etmeye muvaffak kılıp, hakkımızda hayırlı takdirler yazılmasını nasip eylesin.
Yine bu gecede Allah-u Teala birçok kimseleri af edecektir. Nitekim Efendimiz (Sallallâhu Aleyhi ve Sellem) bir hadisi şeriflerinde şöyle buyurmuştur:
"...Cenab-ı Hak bu gecede Benî Kelb Kabilesi’nin koyunlarının tüylerinin sayısı kadar kimseyi Cehennemden âzâd eder...”
Bu mübarek gece Rabbine iltica edip tövbe eden­ler, Cehennemden kurtuluş beratlarını alacaklar inşâallah.
Ramazan Ayı’nın müjdecisi olan Berat Kandilinizi tebrik eder, bu gecenin bizlere ve tüm İslam Alemine barış ve huzur getirmesini Rabbimden niyaz ederim.
Fi Emanillah!
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Lalegül Dergisi Haziran 2014 Sayısı Lalegül Dergisi Haziran 2014 Sayısı, Lalegül Dergisi Haziran 2014, Şabanı Şerif, sayısı, yeni, son, çıkan, Sayısı,Temmuz, Cübbeli Ahmet Hoca, Lalegül Dergisi Yayınları Haziran 2014 -16. Sayı - Şaban Ayı
Lalegül Dergisi Haziran 2014 Sayısı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.