Beşli Kuranı Kerim, Satır Arası Türkçe Okunuşlu Kelime Meali Renkli Tecvidli, Elmalılı Hamdi Yazır, 5'li Cami Boy 25x35 cm

Beşli Kuranı Kerim, Satır Arası Türkçe Okunuşlu Kelime Meali Renkli Tecvidli, Elmalılı Hamdi Yazır, 5'li Cami Boy 25x35 cm

Aynı gün kargo
Kuranı Kerim Ve Meali, Satır Arası Kelime Türkçe Okunuşu ve Elmalılı M. Hamdi Yazır Renkli Kelime Meali
Arapça Hat, Meal, Satır Arası Kelime Meali, Renkli Tecvid, Türkçe Transkript, Bilgisayar Hatlı 5'li
Göz Yormayan Sarı Şamua Kağıt Renkli Baskı Cami Boy 25x35 Cm Ebadına
"Bu Kuran-ı Kerim Hafız Osman Hattına Sadık Kalınarak Sayfa Tutar Berkenar, Secavendli, Med'li ve Kasır'lı Olarak Hazırlanmıştır.."
Kur'an-ı Kerim'i tecvidli okumak hiç bu kadar kolay Kapsamlı bir çalışma sonucu hazırlanan bu kuranı kerimde; Arapça Hat , Tükçe okunuş, Satır Arası Kelime Meali, Kuranı Kerim Meali tam Metni ve Renkli Tecvid'i bir arada bulabileceksiniz. Tamamı Renkli, 20 çarpı 28 santim ebatlarında, göz yormayan pırıl pırıl baskısı ve en son Bilgisayar teknolojisi ile hazırlanmış Arapça hattı ile bu kuranı kerimi çok kolay okuyacaksınız.  Arapça kelimenin altına Türkçe okuyuşlarının yazılması ile de artık harfleri karıştırmayacaksınız.
Özenle hazırlanmış bu kuranı kerimde Elmalılı hamdi Yazır'ın en son sadeleştirilmiş tam metni ile kuranı daha iyi anlayacak ve yaşayacaksınz. 
5'li kuranı kerimde tüm tecvid kaideleri tam 14 değişik renkte renklendirilmiş Bu Kur'an-ı Kerim'i anlamına uygun en doğru biçimde okuyabilirsiniz. 
Medler. İdğam, İzhar, İhfa, İklab, Kalkale, Kalın okunan harfler gibi tüm tecvid kaideleri arapça harflerde ve türkçe okunuşlarda özel renklerle kodlanarak Kur'an-ı Kerimin doğru okunmasında sizin en büyük yardımcınız olucak.
Bir Kur'an-ı Kerim'de bulunmasını istediğiniz tüm özellikleri Cami Boy 5'li Kur'an-ı Kerim'de bulabilirsiniz. 
olmamıştı.

Meal: Elmalılı Muhammed Hamdi Yazır
Hattı: Bilgisayar Hattı
Yayına Hazırlayan: Yasin Kumral
Sayfa Sayısı: 622 
Boyut: 25x 35 cm Cami Boy
Basım Yeri: İstanbul 
Kağıt Türü: Şamua Sarı Kağıt Renkli
Dili: Arapça,Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tavsiye Ürünler
Beşli Kuranı Kerim, Satır Arası Türkçe Okunuşlu Kelime Meali Renkli Tecvidli, Elmalılı Hamdi Yazır, 5'li Cami Boy 25x35 cm Beşli Kuranı Kerim, Satır Arası Türkçe Okunuşlu Kelime Meali Renkli Tecvidli, Elmalılı Hamdi Yazır, 5'li Cami Boy 25x35 cm, Büyük Cami Boy Beş Özellikli 5'li Kur'an-ı Kerim Ayfa Asır Media Türkçe Latince Yazılı Okunuşu Tecvidli Renkli Arapça Türkçe 6 lı altılı elmalılı satış sipariş, Ayfa Yayınları, Türkçe Okunuşlu Kuran-ı Kerim'ler 5 özellikli kuranı kerim büyük cami boy, ayfa asır yayın
Beşli Kuranı Kerim, Satır Arası Türkçe Okunuşlu Kelime Meali Renkli Tecvidli, Elmalılı Hamdi Yazır, 5'li Cami Boy 25x35 cm

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.