Kuran Okumanın Adabı ve Fazileti, İmamı Gazali

Kuran Okumanın Adabı ve Fazileti, İmamı Gazali

Yayınevi
Barkod
Kuran Okumanın Faziletleri -Çelik
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Kur'an Okumanın Âdabı ve Fazileti - İmam-ı Gazâli
"Ümmetimin E Faziletli İbadeti Kuran Okumaktır  *Hadis-i Şerif"
SİTE: www.kitaptakipcileri.com
Yazar: İmam-ı Gazali
Tercüme: Harun Ünal
Kapak Tasarım: Yunus Karaaslan
Katagori: Kuran-ı Kerim Okuma Adabı ve Faziletleri
Sayfa Sayısı: 184
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2014
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
SİTE: www.kitaptakipcileri.com 
İçinde yer alan kıssalar ve haberlerle insanların ibret almalarını sağlamak için düşünce ufuklarını genişleten yegane kitap. Bu sayede en güçlü metodu, en doğru yolu açıklamış, içinde yer alan hükümlerin açıklanmasıyla düşünce alanımızı genişletmiştir. Allah bu kitabında helal ve haramı açık  olarak ortaya koymuş, bizzat bir nur ve ziya olarak kitabını önümüze vermiştir. Yanlış saplantılardan kurtuluş ancak bu kitap sayesinde mümkündür. Çünkü bu kitapta gönüllere şifa olacak hükümler yer almaktadır.
SİTE: www.kitaptakipcileri.com 
Rasulullah (sallallâhu aleyhi vesellem) şöyle buyuruyor:  "Sizin en hayırlınız Kur’an öğrenen ve öğretendir.”(Buhari)

Yine Rasulullah (sallallâhu aleyhi vesellem) şöyle buyuruyor:  "Yüce Allah, varlıkları yaratmazdan tam bin yıl öncesinden Taha ve Yasin sûrelerini okudu. Melekler bu okunan Kur’an’ı duyduklarında/dinlediklerinde, dediler ki: "Üzerlerine bu sûreler inecek olan ümmete müjdeler olsun. 
Bu sûreleri hafızasında ezbere tutanlara müjdeler olsun, bu sûreleri dilleriyle okuyanlara müjdeler olsun.” (Darimi)
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Kuran Okumanın Adabı ve Fazileti, İmamı Gazali Kuran Okumanın Adabı ve Fazileti, İmamı Gazali, Kur'an Okumanın Âdabı ve Fazileti - İmam-ı Gazâli, ''Ümmetimin E Faziletli İbadeti Kuran Okumaktır *Hadis-i Şerif''kuran okumanın önemi ile ilgili ayetler, kuran okumanın fazileti, kuran okumanın faydaları nelerdir, kuran okumanın faydaları, kuran okumanın sevabı, kuran okumanın kolay yolları, kuran okumanın adabı, kuran okumanın fazileti ile ilgili ayetler,kuran okumanın faydaları, kuran okumanın sevabı, kuran okumanın fazileti ile ilgili hikayeler, kuran okumanın fazileti ile ilgili hadisler, kuran okumanın ve dinlemenin fazileti, kuran okumanın fazileti vaaz, kuran okumanın fazileti ile ilgili ayetler, kuran okumanın fazileti hadisler, Çelik Yayınevi, İbadet - Ameller Kuran Okumanın Faziletleri -Çelik
Kuran Okumanın Adabı ve Fazileti, İmamı Gazali

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.