Korunmuş Sır - Seyf-i Kâtı Sırr-ı Masûn ve Dürr-ü Meknûn Hızb-i Şerîfi Muskası

 Saklı İnci ve Korunmuş Sır diye Tesmiye Edilen Bu Muskayı Ahmet rıfai Hz. Yazmış, Cübbeli Ahmet Hocaefendi Hazırlamıştır.
 www.kitaptakipcileri.com

Bütün hamdler âlemlerin Rabbi olan Allâh-u Te‛âlâ’ya mahsustur. Salât-ü selamlar korkanların emânı ve Rasüllerin Efendisi olan Muhammed(Sallâllâhu Aleyhi ve Sellem)in ve âl-i eshâbının cemîsinin üzerine olsun.
Elinizdeki bu hızb-i şerîf ve kendisiyle alakalı diğer bilgiler hicrî sene 1309’un rebîulevvel ayında Seyyid Hammâd el-Feyyûmî (Rahimehullâh)ın tashihiyle, Mısır’daki merkezi Hân-ı Ebî Tâkiye olan Matbaa-i Âmire-i Şarkiyye’de basılmış olup büyük âlimlere âit azîm bir imdâda ve âlî bir isnâda sahip olan beş risâleyi ihtivâ etmiş bulunan değerli bir mecmûadaki iki risâleden alınmıştır.

Teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim ürünler sorunsuzca geldi. Hediyeleriniz içinde ayrıca teşekkür ederim.
Emrah GÜMÜŞSOY | 13/12/2021
Korunmuş Sır
Bu siteden ikinci alışverişimi yapıyorum
Fiyatlardan ve kaliteden çok memnunum
Ürünler güzel kargolanıyor ve çok hızlı kargoya veriliyor
Hizmetinizden ve ürünlerinizden çok memnun kaldım
Hepsi istediğim şekilde elime ulaştı
Teşekkür Ederim Bereketli Kazançlar..
F... B... | 21/08/2021
Memnuniyet verici
Siparişimi aldım çok teşekkür ederim size tamda istediğim gibi geldi. Allah sizden razı olsun inşallah. BUNDAN SONRA SİZİNLE ALIŞVERİŞ yapmak istiyorum.
Tuncay Durman | 20/06/2019
korunmus sir
korunmus sir sadece muska istiyorum ama malesef berlinden siparis veremiyorum nerden siparis verbilirim.
aynur bektas | 17/09/2013
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tavsiye Ürünler
Korunmuş Sır Muskası, Cübbeli Ahmet Hoca Korunmuş Sır Muskası, Cübbeli Ahmet Hoca, ahmet rıfai hazretleri Cübbeli Ahmet Hoca'nın Hazırladğı Korunmuş Sır Muskası, Duası, Nuskası,Seyf-i Kâtı Sırr-ı Masûn ve Dürr-ü Meknûn Hızb-i Şerîfi Nushası, Saklı İnci, korunma,duası duaları Lalegül Dergisi Yayınları Neşriyat, Ahmet Er Rıfai Hazretleri, Ait, Ahmet mahmut ünlü cübbeli ahmet, Cübbeli Ahmet Hoca, Lalegül Dergisi Yayınları Korunmuş Sır Sırrı Masun Nuskası
Korunmuş Sır Muskası, Cübbeli Ahmet Hoca

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.