Kenzo Ahsen Esans Koku

Kenzo Ahsen Esans Koku

Kategori
Barkod
kenzo kokusu ahsen esans 7 cc
Aynı gün kargo
Kenzo Kokusu Ahsen Alkolsüz Esans, 7 cc
*Esanslarımız birinci kalite olup Özel formüllerimizle rakiplerimizden daha kalıcı ve kaliteli olduğumuzu kullandığınızda farkedeceksiniz. 
*Esanslarımız Avrupa`dan İthaldir. Kesinlikle Alkol Yoktur. 
*Esanslarımız her yaştan ve her kesime hitap eder. 
*Bizim için müşteri memnuniyeti önemlidir.
*Ürünlerimiz üstün bir kaliteye sahiptir. Kalıcılığı tartışmasızdır...
Kalite Standartlarımız
"Kullanılan hammaddelerin ithalatında kalite kontrol ilkelerimiz çerçevesinde, gereken hassas analizleri yapılmakta ve tüm ürünlerin sertifikalarının tam ve eksiksiz olmasına ve ayrıca hammaddelerin sertifika değerleri ile uyuşmalarına hassasiyetle önem verilmektedir. 
 Üretilen aromaların ve esansların fiziksel, kimyasal ve olfaktif analizlerinin tamamı yapılıp kontrol edilmekte ve elektronik ortamda yıllarca takip edilebilecek bir şekilde kayda geçirilmektedir. Üretilen aromaların ve esansların kontrolü bu konuda eğitimli ve tecrübeli mühendislerimiz ve ileri teknolojinin en son yeniliklerini bünyelerinde bulunduran modern ve teknolojik kalite kontrol cihazlarımız ile sağlanmakta ve müşterilerimize kaliteden taviz verilmeyeceği güvencesi sağlanmaktadır. 
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tavsiye Ürünler
Kenzo Ahsen Esans Koku Kenzo Ahsen Esans Koku, ahsen esans marka Kenzo kokusu kalıcı hafif ve alkolsüz olup kokucu kenz 7 cc cam şişede ucuz fiyata konya satış sipariş attar haktan, Ahsen Esans Çeşitleri, Ahsen Esans kenzo kokusu ahsen esans 7 cc
Kenzo Ahsen Esans Koku

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.