Kalp Risalesi, İmamı Gazali

Kalp Risalesi, İmamı Gazali

Kategori
Barkod
Kalp Risalesi Kitabı - Gazali
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Kalp Risalesi - İmam-ı Gazali
"Kalp lafzından maksat ve gaye, insanoğlunun anlayan ve şeylerin hakikatini bilen merkezi olduğunun anlaşılmasıdır. Nadiren de göğüsteki et parçası kast olunur. Çünkü o latife ile kalbin cismi arasında özel bir alaka vardır.
Kalbin askerleri iki tanedir. Gözle görülenler: Bunlar el, ayak, göz, kulak, dil ve diğer gizli-açık azalardır. Bütün bunlar kalbin hizmetçisidirler ve onun emrindedirler. Kalbe itaat edecek şekilde yaratılmışlardır. Asla ona muhalefet etmeye güçleri yetmez. Bu azalar emri yaparlar, fakat yaptıklarının bilincinde değildirler. Yani yaptıklarının ne olduğunu bilmezler ama yaparlar.
Kalbin merkezi bedendir. Azığı ilimdir. Bu azıktan faydalanmasını sağlayan sebepler ise Salih Amellerdir. Insanoğlu bu alemde azıklanmaya mecburdur. Bu alemde onun taşıyıcısı bedendir. O halde bedeni beslemek ve korumak zorundadır..."
SİTE: www.kitaptakipcileri.com
Yazar: İmamı Gazali
Yayın Yönetmeni: Mehmet Zekai Küpçük
Editör: Hale Öner
Katagori: Tasavvuf - Kalp Hastalıkları ve Tedavisi, Nefs
Sayfa Sayısı: 160
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2014
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
SİTE: www.kitaptakipcileri.com 
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Kalp Risalesi, İmamı Gazali Kalp Risalesi, İmamı Gazali, Kalp Risalesi - İmam-ı Gazali, Ahir zaman, yayınları, Nefis, Nefs, Kalbin, Kitabı, Konya, İmamı Gazali Kitapları,imamı gazali sözleri, imamı gazali kalplerin keşfi, imamı gazali kitapları,, imamı rabbani, imamı gazali kimdir, imamı gazali rüya tabirleri, imamı gazali eserleri, imamı azam,nefsin mertebeleri ve rüyaları, nefsin 19 afeti, nefsin 7 mertebesi,, nefsin dereceleri, nefsin terbiyesi, nefsin hileleri, nefsin makamları,, nefsin mertebeleri nelerdir,imam gazali nin eserleri, imamı gazali kitapları indir imam gazali eserleri indir, imamı gazali kimyayı saadet,, imamı gazali kalplerin keşfi, imamı gazali kitapları pdf, imami gazali kitaplari, imamı gazali eserleri,kalp krizi,,, kalp damar, kalp yetmezliği, kalp sağlığı,,,, Ahir Zaman Yayınları, Tasavvuf Kalp Risalesi Kitabı - Gazali
Kalp Risalesi, İmamı Gazali

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.