Kadının Eşine Karşı Vazifeleri, Muhammed Said

Kadının Eşine Karşı Vazifeleri, Muhammed Said

Barkod
Kod: AİLE-001/P14
Aynı gün kargo
Kadının Eşine Karşı Vazifeleri - Muhammed Said

Yazar: Muhammed Said
Katagori: Aile - Evlilik - Kadın - Erkek
Sayfa Sayısı: 160
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2012
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: İthal Kağıt
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo

Kadın erkek birleşmesi ancak helal bir nikah vasıtasıyla cereyean etmesi halinde mübahtır. 
Kadınların, kocalarının haklarını tanıyıp insanlığa yakışmayan anlaşmazlığa sebep olmamaları , kadınlara lazım olan vazifeleri dikkatle yerine getirmeleri gerekir. Muhabbeti bir kat daha artırmak için karı-koca daima vazifelerini gözetip birbirinin zararsız olan kusurlarını hoş görmelidir.
Bu eser bir annenin gelin göndereceği gün kızına yaptığı nasihatlardan oluşmaktadır. Ailede huzurun sağlanması açısından okunması gereken bir eser olduğu kanaatindeyiz.Bu nasihatlardan biri şudur: Kızım. sen kocana tam bir hizmetçi ol ki. o da sana kul-köle olsun.
http://www.kitaptakipcileri.com/Kadinin-Esine-Karsi-Vazifeleri-Muhammed-Said,PR-1641.html
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Kadının Eşine Karşı Vazifeleri, Muhammed Said Kadının Eşine Karşı Vazifeleri, Muhammed Said, Kadının Eşine Karşı Vazifeleri Kitabı,Muhammed Said, Kadın erkek birleşmesi ancak helal bir nikah vasıtasıyla cereyean etmesi halinde mübahtır. Arifa Pamuk, Arifan, Cübbeli, Kadınların, kocalarının haklarını tanıyıp insanlığa yakışmayan anlaşmazlığa sebep olmamaları , kadınlara lazım olan vazifeleri dikkatle yerine getirmeleri gerekir. Muhabbeti bir kat daha artırmak için karı-koca daima vazifelerini gözetip birbirinin zararsız olan kusurlarını hoş görmelidir.Kadının Eşine Karşı Vazifeleri , Muhammed Said,pamuk, arif pamuk, yayıncılık, kadıni erkek, cinsellik, islami arifan, cübbeli,Kadın erkek birleşmesi ancak helal bir nikah vasıtasıyla cereyean etmesi halinde mübahtır. Kadınların, kocalarının haklarını tanıyıp insanlığa yakışmayan anlaşmazlığa sebep, Pamuk Ofset Yayıncılık, Evlilik Aile Pedagoji Kod: AİLE-001/P14
Kadının Eşine Karşı Vazifeleri, Muhammed Said

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.