İslamda Burçlar Mustafa İloğlu

İslamda Burçlar Mustafa İloğlu

Yayınevi
Barkod
İslam'da Burçlar Kitabı
Aynı gün kargo
İslamda Burçlar - Mustafa İloğlu
SİTE: www.kitaptakipcileri.com
Yazar: Mustafa İloğlu
Sayfa Sayısı: 208
Boyut: 14 x 20 cm 
Basım Yeri: İstanbul 
Basım Tarihi: 2014
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: İthal Kağıt
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo

İnsanoğlu doğumundan sonra yaşadığı, sosyal, fiziksel ve buna bağlı manevi durum ve ortamlardan yaşamı boyunca etki içerisinde kalmıştır.

İnsanın doğumundan sonra olan bu etkilenim birde doğumu sırasında evrende olan etkileşimle de ilgilidir.
SİTE: www.kitaptakipcileri.com
İşte bu anlamda, burçlar, bizim doğumumuz ile etki altında kaldığımız enerji ve dengeleri sunarken, insan bu özelliklerine uygun olan ortamda bunu tam anlamı ile yaşayabileceği gibi, hiçbir şekilde bu etkileşim altında kalmadan çok farklı bir hayat da yaşayabilir.

Burçları, günümüz terminolojisiyle inceleyen bilim dalı Astroloji'ye dayanarak ifade edersek, astrolojide burcumuzu, bir doğum haritası çıkartmak suretiyle öğrenebilmekteyiz.
SİTE: www.kitaptakipcileri.com
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
İslamda Burçlar Mustafa İloğlu İslamda Burçlar Mustafa İloğlu, İslamda Burçlar Kitabı- Astroloji, Yıldızname, Mustafa İloğlu Yazar: Mustafa İloğlu, Sayfa Sayısı: 210,Biz semada burçlar yarattık.Ve onları görenleri hayretlere düşürecek yıldızlarla süsledik.(Hicr 16. Ayeti Kerime) Her insan ana rahminde tahminen (280) gün kalır ve her kırk gününü bir yıldızın tesiri altında terbiye görmek sureti ile ve nasibine göre her birinden birer miktar feyiz almaktadır.Bu sebeple hangi yıldız cenin üzerinde fazla tesir etmiş ise o insan üzerinde belirli eserler muayyen izler bırakmaktadır.Gizli İlimler,islamda burçlar kitabı, islami açıdan burçlar, islamda burçlar var mı, burçlar ilmi, burçlar hoşlandıkları çikolatalar, islamda burçlar sorularla islamiyet, islamda burçlar ve fal,burçlar kitabı kitap, sevinç aksoy burçlar kitabı, ,, Ailem Yayınları, Burçlar Astroloji İslam'da Burçlar Kitabı
İslamda Burçlar Mustafa İloğlu

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.