İngilizce Arapça Kuranı Kerim ve Meali, The Holy Quran, Arabic English, Marmaduke Pıckthall, Ses Kodlu, 14x21 cm

İngilizce Arapça Kuranı Kerim ve Meali, The Holy Quran, Arabic English, Marmaduke Pıckthall, Ses Kodlu, 14x21 cm

Barkod
ingilizce kuran meali, islam yayınları
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
İngilizce Arapça Mealli Kuran-ı Kerim, The Holy Quran, Arabic English, Marmaduke Pıckthall, Ses Kodlu, 14x21 cm
"The Glorious Qur ân, Arapça'yı çok iyi bilen bir İngiliz edibi, hikayecisi, romancısı, İslâm'ı ve İslâm Dünyası'nı çok iyi tanıyan bir İslâm araştırmacısı, aynı zamanda Müslüman bir düşünür olan bir mütercimin yaptığı İngilizce Kur ân-ı Kerîm tercümesi...
The Glorious Qur ân; müterciminin üzerinde bir hayat boyu mesai harcadığı, tek tek kelimelere takılıp kalmadan Kur ân-ı Kerîm'in yüce anlamını bir bütün olarak İngilizce'ye çevirdiği bir Kur ân Meâli... Ana dili İngilizce olanların ve İngilizce'yi sonradan öğrenmiş bulunanların, hatta İngilizce'yi az bilenlerin dahi çok kolay anlayabileceği bir üslupla tercüme edilmiş; çok güvenilir, çok özellikli bir İngilizce Kur ân Meâli'dir.
The Glorious Qur ân Dünyaca ünlü İslâm âlimleri tarafından bizzat mütercimin sağlığında tashih edildikten sonra ilk defa 1930 yılında Amerika'da yayınlandı. Daha sonra Amerika, İngiltere, Hindistan, Mısır, Lübnan, Libya ve Türkiye'de birçok defa metinli ve metinsiz olarak basıldı ve beğenilerek okundu.


Yazar: Muhammed Marmaduke William Pickthall 
Katagori: Kuran-ı Kerim'in Arapça Metni Ve İngilizce Meali
Sayfa Sayısı: 614
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2016
Kapak Türü: Ciltli Sert Kapak
Kağıt Türü: Şamua Kağıt
Dili: İNGİLİZCE - ARAPÇA
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tavsiye Ürünler
İngilizce Arapça Kuranı Kerim ve Meali, The Holy Quran, Arabic English, Marmaduke Pıckthall, Ses Kodlu, 14x21 cm İngilizce Arapça Kuranı Kerim ve Meali, The Holy Quran, Arabic English, Marmaduke Pıckthall, Ses Kodlu, 14x21 cm, İngilizce Arapça Mealli Kuran-ı Kerim, The Holy Quran, Arabic English, Marmaduke Pıckthall ses kodlu çağrı islam yayın dağıtım konya satın al incele, İslam Yayın Dağıtım, İngilizce Kuran Mealleri ingilizce kuran meali, islam yayınları
İngilizce Arapça Kuranı Kerim ve Meali, The Holy Quran, Arabic English, Marmaduke Pıckthall, Ses Kodlu, 14x21 cm

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.