İlahiname, Feridüddin Attar

İlahiname, Feridüddin Attar

Kategori
Barkod
İlahi Name Kitabı -Feridüddin Attar
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
İlâhiname - Feridüddin Attar /Anlatı
"İlâhiname, Ferîdüddin Attâr'ın (k.s.) bir yönünün zirveleştiği kitaplarından biridir. Eser bir taraftan bazan güldüren, bazan hüzünlendiren hikâyeler anlatırken, diğer taraftan alttan alta öğütler verir, okuyucunun kalbini intibaha çağırır. Akıcı bir dille yapılan tercüme Serkan Özburun'a aittir.
SİTE: www.kitaptakipcileri.com
Yazar: Feridüddin Attar
Tercüme: Serkan Özburun
Tashih: Mehmet Günyüzlü
Katagori: Anlatı - Doğu Klasikleri 
Sayfa Sayısı: 232
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2014
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
SİTE: www.kitaptakipcileri.com
-Kitaptan Bir Bölüm:
Vaktiyle bir adam, Cendli hocanın meclisine gelip pervasızca 
"sen mi daha yücesin, yoksa şu köpek mi " diye sordu. 
orada bulunan müridler, adamın üzerine yürüyüp herifi paramparça etmek istediler. Fakat Hoca Efendi, onları bu işi yapmaktan menetti. 
adama dedi ki; SİTE: www.kitaptakipcileri.com
"evladım takdir-i ilahi nedir bilmem!.. Kaza ve kader malumum değil. Ne söyleyeyim, sana ne cevap vereyim bilmem?.. Eğer bir hırsızdan imanımı kurtarabiliyorsam bir köpekten yüceyim demektir. yok eğer bir hırsızdan imanımı kurtaramıyorsam bu köpeğin kılı olmak benim için en büyük yüceliktir." 
Ey kardeşim! Mademki önündeki perde açılmamıştır, öyleyse kendini köpekten kıl kadar bile üstün tutma. Evet, köpek yolda toza, toprağa bulanmıştır belki, ama unutma ki seninle aynı makamdadır. 
SİTE: www.kitaptakipcileri.com

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
İlahiname, Feridüddin Attar İlahiname, Feridüddin Attar, İlâhiname - Feridüddin Attar /Anlatı,ilahiname feridüddin attar, ilahiname kimin eseri, ilahiname pdf, ilahiname kitapları, ilahiname radyo,feridüddin attar sözleri, feridüddin attar esrarname, feridüddin attar mantıku't tayr, feridüddin attar aşkname, feridüddin attar pendname, feridüddin attar kitap, feridüddin attar şiirleri, feridüddin attar kitapları, ilahiname ibrahim hakkı,, Semerkand Yayınları, Edebiyat Roman İlahi Name Kitabı -Feridüddin Attar
İlahiname, Feridüddin Attar

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.