Hoş Sada, Aşka ve Hikmete Dair, İskender Pala

Hoş Sada, Aşka ve Hikmete Dair, İskender Pala

Kategori
Yayınevi
Barkod
Hoş Sada Kitabı İskender Pala
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Hoş Sadâ - Aşka ve Hikmete Dair - İskender Pala
Elinizdeki kitap Divan şiirinin has bahçesinden ıtırlar taşır ve tamamen kendi seçtiğim güzellikleri içerir. Bu kitapçıkta yer alan beyit veya mısraların çoğu keskin zekâların geniş kültürle yoğurdukları hik-metleri söyler ve adeta büyük tecrübelerin, geleneğe ait tavırların, toplumsal değer yargılarının bir resm-i geçidi gibidir."
SİTE: www.kitaptakipcileri.com
Yazar: İSkender Pala
Kapak Tasarım: Utku Lomlu
Katagori: Divan Edebiyatı 
Sayfa Sayısı: 182
Boyut: 11 x 17 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2014
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
SİTE: www.kitaptakipcileri.com
Elinizdeki kitapçık Divan şiirinin has bahçesinden ıtırlar taşır ve tamamen kendi seçtiğim güzellikleri içerir. Bu kitapçıkta yer alan beyit veya mısraların çoğu keskin zekâların geniş kültürle yoğurdukları hik-metleri söyler ve adeta büyük tecrübelerin, geleneğe ait tavırların, toplumsal değer yargılarının bir resm-i geçidi gibidir.
SİTE: www.kitaptakipcileri.com
Şair, "Âvâzeyi bu âleme Dâvûd gibi sal / Bâkî kalan
bu kubbede bir hoş sadâ imiş” diyor. Buradaki "sadâ”yı hayal ve deha, hikmet ve tecrübe, estetik ve kelam olarak anladığımızda, elinizdeki kitabın içinde çok güzel sadâlar bulacağınıza sizi temin edebiliriz.

Öyle sadâlar ki, hakikati şiir kalıbında ancak böyle anlatabilir, insanların zihnine yüzyıllarca yaşayacak bir fikri estetik zarafetle ancak bu türde yerleştirebilirsiniz. 

Divan şiirini sevdiren adam İskender Pala’nın beş yüz yıllık söz harmanını savurarak seçtiği tane beyitler ve dizelerden oluşan bu kitaptaki her ifade, -eğer zevkine ererseniz- gündelik hayatta cümlelerinizi süsleyerek anlatımınızı renklendirip sözünüzün etkisini arttıracak; ezberleyeceğiniz her "hoş sadâ” da sizin sadânıza ayrı bir hoşluk katacaktır.SİTE: www.kitaptakipcileri.com
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Hoş Sada, Aşka ve Hikmete Dair, İskender Pala Hoş Sada, Aşka ve Hikmete Dair, İskender Pala, Hoş Sadâ - Aşka ve Hikmete Dair Kitabı, ÖZeti, - İskender Pala, sözleri, iskender pala yazıları, iskender pala kitapları, iskender pala şiirleri,hoş sada ne demek, hoş sada maltepe, hoş sada telefon, hoş sada harita,iskender pala kitapları özetleri, iskender pala kitapları indir, iskender pala iki darbe arasında, iskender pala kitapları pdf, iskender pala kitapları ve konuları, kitapları ve fiyatları, kimdir, d&r, hoş sada nerede, hoş sada bağdat, hoş sada müzik evi, hoş nedir, iskender pala babilde ölüm istanbulda aşk, iskender pala eserleri, iskender pala od, özellikleri, nazım şekilleri, divan edebiyatı nedir, divan edebiyatı şiirleri, divan edebiyatı şairleri, fuzuli, halk edebiyatı, divan edebiyatı genel özellikleri,, Kapı Yayınları, Edebiyat Roman Hoş Sada Kitabı İskender Pala
Hoş Sada, Aşka ve Hikmete Dair, İskender Pala

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.