Hizmetkar Kim? Cenk Enes Özer

Hizmetkar Kim? Cenk Enes Özer

Kategori
Yayınevi
Barkod
9786056240294
Aynı gün kargo
Hizmetkar Kim? - Cenk Enes Özer
"Ölmeden önce ölmenin sırrıyla yaşatmak için yaşama hakikatini bu kitapla keşfedeceksiniz..."

Yazar: Cenk Enes Özer
Katagori: Roman
Sayfa Sayısı: 194
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2012
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: İthal Kağıt
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
 
Doğru ile yanlış, iyi ile kötü mücadelesi bütün insanlık tarihinin özü. Ama esas savaş aslında insanın iç âleminde gerçekleşiyor. Her şeyin fani olduğu oluş-bozuluş âlemindeki bu mücadeleyi idrak etmesi, insanın hayatın anlamını ve hatta kendini keşfetmesi adına ilk basamak. Hizmetkâr serisi işte bu müthiş savaşı ve ölüm/hayat gerçeğini, fantastik bir çerçevede olsa da asli hakikatle irtibatlı, hem de günümüz insanı perspektifinden bir hikâye ile ele alıyor. http://www.kitaptakipcileri.com/Hizmetkar-Kim-Cenk-Enes-Ozer,PR-1663.html
Kitap insanlık tarihinin kırılma noktalarından hayır şer ordularının meydan muharebelerine, günahların iç âlemimizdeki misali yansımalarından sırlı ayetlerle açılan tılsımlara kadar bizi farklı sürprizlerle örülü bir maceraya davet ediyor. Hizmetkâr Kim'in başkahramanı, gayb erenlerinin ceyşü'l-şer ile varlığın metafizik boyutundaki savaşında kendi rolünü keşfedecek, ama ilk önce kendi iç âlemini, kalp sarayını fethetmesi lazım.
Hizmetkâr Kim? aynı zamanda roman üslubuyla doğu klasiklerinin temsil/alegori tarzını da birleştirerek bu edebiyata yeni bir soluk getirmeyi başarıyor. Cenk Enes Özer bu kitapta fantastik bir kurguyla hayal ve hakikat arasında bir örgü dokuyor, bu bakımdan anlatılan aslında bizim de her gün içinde olduğumuz bir hikâye. "Hizmetkâr kim?" sorusu da bu bağlamda aslında her bir okuyucuya yöneltilmiş. İnsanların kendi hayat serüvenlerinde figüran gibi kalmaktan vazgeçmeleri, için yapılmış bir davet bu. Okuyucunun anlaması beklenen hakikat: Herkesin kendi senaryosu dâhilinde bir başrol oyuncusu olduğu sırrı. 
Ölmeden önce ölmenin sırrıyla yaşatmak için yaşama hakikatini bu kitapla keşfedeceksiniz...
http://www.kitaptakipcileri.com/Hizmetkar-Kim-Cenk-Enes-Ozer,PR-1663.html
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Hizmetkar Kim? Cenk Enes Özer Hizmetkar Kim? Cenk Enes Özer, Hizmetkar Kim? Kitabı, Cenk Enes Özer,Ufuk Kitap, ''Ölmeden önce ölmenin sırrıyla yaşatmak için yaşama hakikatini bu kitapla keşfedeceksiniz...'',Ufuk yayınevi,2013,ufuk kitapları, konya, 2013, hizmetkar kim yazarı, hizmetkar kim yorum, hizmetkar forum,cenk enes özer ile ilgili aramalar cenk enes özer kitapları, cenk enes özer vikipedi, , kim, ,sinova, cenk enes özer şeytan severse, cenk enes özer 2010, hizmetkar kim,, Ufuk Yayınları, Edebiyat Roman 9786056240294
Hizmetkar Kim? Cenk Enes Özer

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.