Hilyei Şerif, Peygamberimizin Cinlere Yazdığı Mektup Korunmak İçin Namei Peygamberi, Korunma ve Rızık Duaları, Mührü Şerif, Nal-i Şerif, Ashab-ı Kehf, 35 Besmele, Salavat-ı Fatih, Ayetel Kürsi, Silsile-i Şerif, Katlanabilir Cep Kartela

Hilyei Şerif, Peygamberimizin Cinlere Yazdığı Mektup Korunmak İçin Namei Peygamberi, Korunma ve Rızık Duaları, Mührü Şerif, Nal-i Şerif, Ashab-ı Kehf, 35 Besmele, Salavat-ı Fatih, Ayetel Kürsi, Silsile-i Şerif, Katlanabilir Cep Kartela

Yayınevi
Barkod
hilyei şerif renkli dua kartelası
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Katlanabilir Renkli Cep Boy Dua Kartelası, Parlak İnce Kuşe Kağıt 
KARTELADA BULUNAN DUALAR:"Hilye-i Şerif, Peygamber Efendimiz sallallahü aleyhi ve sellem'in Cinlere Yazdığı Mektup, Şeytan ve Cinlerden Korunmak İçin NAME-İ PEYGAMBERİ, Mührü Şerif, Nal-i Şerif, Ayete-l Kürsi, Ashab-ı Kehf, 35 Besmele, Silsile-i Şerif Arapça ve Fazileti, Korunma ve Rızık Duaları, Nazar Ayetleri, İhlas suresi,İsmi Azam Duası, Esma-i Hüsna, Rızık Bereket Duası, Şeytanlardan ve Cinlerden Korunma Duaları, Cennetül Esma Duaları, Salavat-i Fatih-i Şerif, Büyük Salavât-i Şerif, Salavât-i Aliyyül Kadr-i Şerif

MÜHR-Ü ŞERİF'İN FAZİLETİ
Tirmizi'nin Rivayetine Göre : Herkim bu mührü şerife abdestli olarak sabahleyin baksa akşama kadar , Ayın başında baksa sonuna kadar , yılın başında baksa sonuna kadar , yola çıkarken baksa dönünceye kadar geçen zaman hayırlı ve bereketli olur.

NAL-İ ŞERİF'İN FAZİLETİ
Bu Nal-i şerifi yanında taşıyan kötülüklerden beri olur . Doğum yapacak kadın üzerinde bulundursa doğumu Allah'ın izniyle kolay olur .Evinde ise yanmaktan ve hırsızlıktan korunur. İnsanlar arasında hatrı sayılır . Suda boğulmaktan emin olur . Hasta ise iyileşir . Geçim darlığı çekiyorsa Allah ona rızık kapısı açar.

Cin Mektubu Name-i Peygamberi nedir?
Peygamber efendimizin, cinlerin zararlarından Müslümanları korumak için Hazret-i Ali'ye yazdırdığı bir mektuptur. Üzerinde taşıyana ve evinde bulundurana o mahluklar zarar veremez.
Eshab-ı kiramdan Ebu Dücane hazretleri anlatır:
Yatıyordum. Değirmen sesi gibi ve ağaç yapraklarının sesi gibi, ses duydum ve şimşek gibi, parıltı gördüm. Başımı kaldırdım. Odanın ortasında, siyah bir şey yükseldiğini gördüm. Elimle yokladım. Kirpi derisi gibi idi. Yüzüme, kıvılcım gibi şeyler atmaya başladı. Hemen Resulullaha gidip, anlattım. Buyurdu ki: (Ya Eba Dücane, Allahü teâlâ, evine hayır ve bereket versin!)
Kalem ve kağıt istedi. Hazret-i Ali'ye bir mektup yazdırdı. Mektubu alıp, eve götürdüm. Başımın altına koyup, uyudum. Feryat eden bir ses, beni uyandırdı. Diyordu ki: (Ya Eba Dücane, bu mektupla bizi yaktın. Senin sahibin, bizden elbette çok yüksektir. Bu mektubu bizim karşımızdan kaldırmaktan başka, bizim için kurtuluş yoktur. Artık, senin ve komşularının evine gelemeyeceğiz. Bu mektubun bulunduğu yerlere gelemeyiz.)
Ona dedim ki, sahibimden izin almadıkça bu mektubu kaldırmam. Cin ağlamasından, feryadından, o gece, bana çok uzun geldi. Sabah namazını, mescitte kıldıktan sonra, cinnin sözlerini anlattım. Resulullah efendimiz buyurdu ki:
(O mektubu kaldır. Yoksa, mektubun acısını, kıyamete kadar çekerler.) KAYNAK:[Delail-ün-nübüvve, Tezkire-i Kurtubi]

35 BESMELE'NİN FAZİLETİ
Kim bu besmele-i şerif'i yanınada taşısa hertürlü kötülükten emin olur.

AYET-EL KÜRSİ'NİN FAZİLETİ
Ayet-el kürsi cinlere karşı kendisinden yardım alınacak duaların en büyüğüdür. Ayet-el kürsi'nin insanlardan şeytanları kovmaktan çok tesirli olduğunu söylemişler. Ayrıca saralı kişiye , şeytanın kendisine sahir ( Büyücü ) , Kahin , Falcı , nefis  ve şehvet ehli .Zülum ve gazab erbabı üzerine sadakatle okunduğunda onların şeytanlarını etkisiz hale getirmekte e büyük gücü olduğunu denemişlerdir. Ancak sadakatle okunması şart koluşmuştur.

ASHAB-I KEHF'İN İSİMLERİNİN FAZİLETİ
Ashab-ı Kehf 'in isimleri yazılıp üzerinde taşındığında biiznillah baş ağrısı iyileşmesine , çok ağlayan çocuğun ağlamasının kesilmesine , doğum yapacak olan kadının kolay doğum yapmasına ,  yangın ve hertürlü tehlikeden selamette olunmasına faydası olduğu rivayet edilmiştir.

-Hilye-i Şerif ve Faziletleri
Peygamber Efendimiz (s.a.v.) dünyadan ahirete göç edecekleri zaman ashab-ı kiram ''Ya Resulallah'Senden sonraya kalıp da cemalini göremezsek halimiz nice olur?'' diye ağlaştılar.Sonra kızı Hz.Fatıma boynuna sarılıp ''Ey Babacığım! Senin cemalini cemalini göremeyeceğiz halimiz nice olur''diye ağladı.O zaman Resullullah Efendimiz şu sözleri söyledi:''Ey kızım Fatıma,ashablarım geliniz.Size vücudumun cevmini yazdırayım.Beni görmek istediğiniz vakit okuyup yüzünüze sürün,hemen beni görmüş gibi olursunuz.Ben dahi sizden razı olurum.
Her kim ümmetimden olup da beni görmek istediği vakit okuyup yüzüne sürerse cehennem ona haram olur.
Her kim onları yükseğe kaldırıp bakarsa ve bana muhabbetle bağlanırsa Allahu Teala ona cehennemi haram kılar,o kişi kabir azabından emin olur.
Mahşer günü çıplak olarak haşre girmez,sırat köprüsünü yıldırım gibi geçer ve benimle birlikte cehennete girer.O kişi yönetici ise muradına erer.
Allahu Teala ona düşmanlarına karşı yardım eder.Butün şeytanların şerrinden korur.Her korkusundan emin olur.Her kim bunları yanında taşırsa Allahu Teala And cennetlerini ona konak yapar.
Ulemanın beyanına göre içinde Peygamber Efendimiz (s.a.v.) in cemal-i şerifi bulunan eve felaket uğramaz,şeytan ve fakirlik girmez,ateşte yanmaz.
Üzerinde taşıyan kişi her türlü müsibetten korunur.
Ömür ve devleti uzun olur.
Ahiret belalarından emin olur.Her ne niyetle kırk gün okursa muradı hasıl olur.
Ölümden sonra kefenine koyduan kabir azabı görmez.Yetmiş melek ona dua ve istiğfar eder.
NOT:Hilye-i Şerif okumadan ve bakıp yüzüne sürmeden evvel üç defa salavat-ı şerif okunması uygun olur.

Binlerce salat ve selam Sevgili Peygamberimize,ailesine ve ashabına olsun...
Ne mutlu Hz.Peygamberin sevgisiyle dolu bir kalbe sahip olanlara!
Peygamber Efendimiz’in (Sallallahü Aleyhi ve Sellem) Şemail-i Şerifi (Fiziki Özellikleri)
Fâtıma (Radıyallahu Anh)nın,annesi Hadice (Radıyallahu Anh)dan kardeşi olduğu için,küçükken Rasûlüllah (Sallallahü Aleyhi ve Sellem)in terbiyesi altında büyümüş olan ve bu sebeple Rasûlüllah (Sallallahü Aleyhi ve Sellem)in tarifini çok iyi yapan Hind (Radıyallahu Anh) şöyle anlattı ;
* Rasûlüllah (Sallallahü Aleyhi ve Sellem) haddizatı……nda büyüktü,kendisini görenlerin nazarında da büyük görünürdü.Ne kadar istese de hiçbir kimse onu görmezlikten gelerek O’na hürmeti terk etme gücünü kendinde bulamazdı.
* Mübârek yüzü hafif yuvarlak ve dolgunca idi.Rengi ; pembe beyaz olup,ayın ondördü gibi parlardı.
* Mübârek boyu ; ortadan uzunca,çok uzundan kısacaydı.O,kavminin orta boylusu idi.
* Mübârek başı,büyükçe idi ki,bu onun idrak gücüne dalâlet etmekteydi.
* Mübârek saçları ; kıvırcıkla düz arası,hafifçe dalgalıydı.Yeni yıkanmışken kolayca şekil alabildiğinden saçlarını sağa ve sola ikiye ayırırdı,değilse ayırmazdı.Mübârek saçını salıverdiğinde kulak yumuşaklarını geçerdi.
* Mübarek rengi bembeyaz ve parlaktı.
* Mübârek alnı genişti.
* Mübârek kaşları yay gibi ince,uzun ve düzgündü.O şekilde ki,hiçbir tüy diğerini geçmezdi.Mübârek kaşları birbirine yakın olmayıp çok mükemmeldi.Mübârek kaşlarının arasında bir damar vardı ki,Allâh için kızması onu harekete geçirirdi.
* Mübârek gözleri irice olup,kudretten sürmeliydi.Siyahı çok siyah,beyazıda çok beyaz olup,akında hafif pembelik karışık idi.
* Mübârek burnu hafifçe uzun olup ucu inceydi.Mübârek burnunun üzerinde öyle bir nûr vardı ki,iyice bakmayan kişi sahip olduğu nûrdan dolayı ortasını çıkıntılı sanardı.
* Mübârek sakalı,çok gür ve büyükçe idi.
* Mübârek yanakları ; düz olup çıkıntılı değildi.
*Mübârek ağzı ; genişti ki,bu da fesâhatı nın bir delili idi.
* Mübârek dişleri ; çok keskin ve parlak olup,üst dişlerinin arası hafifçe açık idi.
* Mübârek boynu ; gümüş gibi güzel ve parlaktı.Düzgünlük ve doğrulukta sanki tasvir (çizme resim) gibi idi.
* Mübârek bedeni Mûtedil şekilde olup,etleri sarkık değildir.
* Karnı şerifleri ve göğsü şerifleri birbirinin müsâvi (eşit) idi.Mübârek göğüsleri genişti ki ; bu O’nun asilliğinin ve gücünün alâmetiydi.
* Mübarek omuzlarının arası genişti.
* Mübârek kemiklerinin eklem yerleriyle omuz başları ince idi ki,bu O’nun mükemmel kuvvetinin delili idi.
* Mübarek uzuvlarının tüysüz kısmı çok parlak ve nurlu idi.
* Mübârek vücudu kılsız olup,sâdece göğsünden göbeğine doğru inen bir tüy şeridi vardı.
* Mübârek kolları ve omuzları tüylü olup,mübârek kolları uzunca idi.
* Mübârek el ayası genişte idi ki,bu O’nun hem sûreten hem mânen elinin açıklığının delîlî idi.
* Mübârek elleri ve ayakları irice idi.
* Mübârek parmakları ince idi.
* Mübârek tabanlarının boşluğu Mûtedil olup,ne çok çıkıntılı,ne de çok düşük idi.
* Mübârek ayakları düz,pürüzsüz ve yumuşak olduğu için kayganlığından su tutmazdı.
* Yürüdüğü zaman meyilli ve engebeli bir yer de yürürcesine ayaklarını sürtmeden ve sertçe kaldırıp "geminin suda akışı gibi” yürürdü ve yokuştan iner gibi sallanırdı..
Peygamberimiz (sav)’in Aile Büyükleri
Peygamberimizin (sas) dedelerinden Kusay bin Kilab, Huzaa’lılardan Kâbe emanetlerini alarak, iyi idaresi ile kendi kabilesini saygın bir konuma getirip, Kâbe etrafında topladı. Bundan dolayı onun kabilesine Kureyş (toplamak, birleştirmek) ismi verildi.
Hz. Peygamber’in (sas) dedesinin babası Haşim Mekke’den kışın Yemen’e, yazın Şam’a ticaret seferlerini ilk başlatan zattır. Hatta Bizans imparatoru ile anlaşma sağlayarak Kureyş tacirlerinin Bizans topraklarında ticaret vergilerinden muaf tutulmasını da sağlatır.
Resulullah’ın dedesi Abdülmuttalib uzun boylu, sarışın idi ve sevimli bir sakal vardı.
Peygamberin (sas) babaannesinin ismi Fatıma’dır.
Efendimiz’in (sas) anneannesinin adı Berre’dir.
Peygamberimizin dayısı yoktur.
Hz. Peygamber efendimizin a.s.m 10 amcası bulunduğu, babasıyla beraber 11 erkek kardeş olduğu belirtilir. Haris, Zübeyr, Ebu Talib, Ebu Leheb, Kusem, Dırar, Mukavvim, Hacl, Hz. Hamza r.a ve Hz. Abbas r.a dır.
Ahzap Suresinin 50. ayetinden Hz. Peygamber(a.s.m)’in halaları ve teyzelerinin olduğunu anlıyoruz.
Efendimizin (a.s.m) halaları altı tanedir. İsimleri; Beyzâ, Berra, Atike, Safiyye, Erva, Ümeyme’dir. Bunlardan Atike, Safiyye, Erva iman etmiştir.
Hz. Peygamber(a.s.m)’in Ferîda ve Fahita adında iki teyzesi vardır. İkisi de onun peygamberliğinden önce vefat etmiştir..

Korunma Ve Rızık Duaları - Her Türlü Kötülükten Korunmak İçin
İçindekiler:Besmele, İhlas Suresi, Ayetel Kürsi, Şifa ve Nazar Ayetleri, İsm-i Azam, Esma-i Hüsna, Cünnetül Esma, Rızık - Bereket Karınca Duası ,Şeytanları Yakan Dua, Rasulu Ekremin Cinlere Mektubu, Dört Büyük Meleğin İsimleri, Ashab-ı Kehfin isimleri, Tevbe Suresi Son Ayeti, Karınca duası, Nazar Ayeti, Doğumu Kolaylaştıran Dua, Gemiye Binerken Okunacak Dua, Fetih Suresinin Son Ayeti, Etkisi Çok Güçlü İsm-i Azam Duası,  Şeytanlardan ve Cinlerden Korunma Duaları...
Bu Kartı Üzerinde, İşyerinde Evinde Arabasında, Bahçesinde BulunduranAllah-ın İzniyle Her Türlü Musibetlerden, Nazardan, Sihirden-Büyüden, Büyücülerdenve Gözüken -Gözükmeyen Şerli varlıkların sataşmalarından Allahın İzni ile korunur.
Asılmasında ve Taşınmasında maddi ve manevi sayısız faydaları vardır...

Salavat-i Fatih-i Şerif Fazileti ve Sırları:
Yüzyirmi bin salavat-ı şerife gücünde olduğu mana aleminde Peygamberimiz(s.a.v.) tarafından bildirilmiştir.
Eski zamanda Kutbül Aktab Ahmed Ticani hazretleri yakaza halinde bu salavatın faziletini Hazreti Resulüllah’a sorar.
Cevaben:
"Bir kimse salavat-ı fatihi bir defa okursa zamanın başından salavat getirenin okuduğu zamana kadar ins ü cinin ve meleklerin getirdiği salavata denk sevap kazanır.Günahları da bağışlanır.” buyurmuşlardır.
Hikmeti:
1. Bu salavat-ı şerife okuyanı cehennem ateşinden korur.
2. Kırk gün okuyanın tevbesi kabul edilirgünahları bağışlanır.
3. Cuma gecesi bin defa okuyan Efendimiz (s.a.v.) ile görüşür.
4. Geçmiş zamanda zamanın Kutbu Muhammed –el Bekri ( k.s.) Hz. ne ait olan bu salavat öyle büyük bir salavattır ki Resulullah (s.a.v) in mana alemindeki beyanı ile ömründe bir defa dahi bu salavatı okuyan kişi cehenneme girmez.
5. Mağrib sadatından bazısının nakline göre bu salat Allahü Teala tarafından bir sahife ile Muhammed el-Bekri Hazretlerine indirilmiştir. Bu salavatın bir defa okunması altı kere Kuran’ı kerimin hatmine denktir.
6. Bu salavata kırk gün devam edene Allahü Teala bütün günahlardan tevbe nasib eder.
7. Her kim bu salavatı Perşembe veya Cuma veya pazartesi gecesi bin defa okursa Resulullah (s.a.v) efendimiz ile uyanık halde buluşur. Ancak bu dört rek’at namazın ardından okunmalı,Bu namazın birinci rekatında üç kere kadir süresi,ikinci rekatında üç kere zelzele süresi,üçüncü rekatında üç kere Kafirun süresi,dördüncü rekatındada üçer kere mu’avvizeteyn (Felak ve Nas sureleri) kıraat edilmelidir.
8. Bu salavatın sahibi olan büyük kutub Muhammed el-Bekri Hz. demiştir ki:”ömründe bir kere bu salavatı okuyan cehenneme girerse ALLAH ’ın huzurunda beni yakalasın.”
Yukarıdaki sözün sahibi olan zat Abdülkadir Geylani Hz. inden sonra "benim bu ayağım doğuda ve batıda bulunan bütün velilerin boynu üzerindedir.” Diyebilmiş ikinci zattır. Bir kere kendisi Resulullahın (s.a.v) kabrini ziyaret ederken Resulullah (s.a.v) ona :”ALLAH seni ve zürriyyetini mübarek kılsın” diye hitab etmiştir. Şa’rani, Şihab ve Münavi gibi bir çok alim bu zatı en mübalağalı ifadelerle medh etmişlerdir. ( es-Savi, el-Esraru’r-Rabbaniyye,sh :45 ;Yusuf-u Nebhani, Efdalü’s Salevat, Salat no : 50, sh:89-96 )

-Büyük Salavat-i Şerif ve Fazileti
Günde 3 kez bu salavatı okuyan ve cuma günüde 100 defa okuyan ResuluEkreme tüm mahlukatın getirdiği salavatlar kadar salvatı şerife getirmiş olur.Kıyamet günü Resulu Ekremin sancağı altında haşrolcaktır.Elinden tutarak cennete götürecektir.

-Salavat-i Aliyyül Kadr-i Şerif ve Fazileti
Bu salevat hakkında cübbeli ahmet hocaefendi'nin salavat-ı şerife kitabında olmak üzer ebi rçok kaynakta çok faziletleri bulunmaktadır. özellikle  cuma geceleri 100, diğer günlerde 10 defa okumayı adet edinen kimsenin son nefesinde Resulullah aleyhisselatü vesselam geliyor ve kabrine indiriyor. Hiç olmazsa en az bir kere okunmalıdır.
 
-SİLSİLE - OKUMANIN FAZİLETİ ADABI

OKUMA ÂDÂBI:
-Hâcegân hatminden sonra,
-Zikir telkin ederken,
-Zikre başlarken,
-Virdini bitirirken,
-Özellikle rûhâniyet galebe çaldığı zaman okur.

OKUMANIN FAZÎLETİ:
-Silsile-i Şerîf’i okuma ve fazîleti hakkında Ebû Said el-Hadimî hazretleri buyurdu ki:

- Mânen dereceleri yükselir,
- Herkesin göremediği şeyleri görür.

OKURKEN NELERE NİYET EDİLİR!..

-Üzüntülerin gitmesi için,
-Murâda kavuşmak için,
-İhtiyâcın görülmesi için,
-Hastanın iyileşmesi için de okur.

AYRICA, HERGECE SİLSİLE-İ ŞERÎFİ OKUYUP,

-Kötü alışkanlıkların ve huyların ortadan kalkması için silsiledeki meşâyıhı vesîle kılıp, meşâyıhtan (Allâh-ü Teâlâ’nın izni ile) yardım taleb etmesi kişiye müstehabdır.

-Şeyhü-İslâm Ebû İsmâîl Abdullâh el’Ensârî (Kuddis-e Sirruhû) şöyle vasiyet etmiştir: "Her Velî’den bis söz ezberleyin. Eğer buna gücünüz yermezse, hiç olmazsa adını (ismini) öğrenin (ezberleyin, belleyiniz) ki, bununla nasibdâr olursunuz.”
Ayet-i kerimede Yüce Allah Şöyle buyurur:
Bilesiniz ki, Allâh’ın dostlarına hiçbir korku yoktur. Onlar üzülmeyeceklerdir de. (62) Onlar iman etmiş ve Allâh’a karşı gelmekten sakınmış olanlardır. (63) Dünya hayâtında da, âhirette de onlar için müjde vardır. Allâh’ın sözlerinde hiçbir değişme yoktur. İşte en büyük necât budur.”

Bu altın silsiledir, Allâh-ü Teâlâ sırlarını mukaddes eyleyip şefaatleriyle bize yardımcı kılsın!.. 
---Âmîn---

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tavsiye Ürünler
Hilyei Şerif, Peygamberimizin Cinlere Yazdığı Mektup Korunmak İçin Namei Peygamberi, Korunma ve Rızık Duaları, Mührü Şerif, Nal-i Şerif, Ashab-ı Kehf, 35 Besmele, Salavat-ı Fatih, Ayetel Kürsi, Silsile-i Şerif, Katlanabilir Cep Kartela Hilyei Şerif, Peygamberimizin Cinlere Yazdığı Mektup Korunmak İçin Namei Peygamberi, Korunma ve Rızık Duaları, Mührü Şerif, Nal-i Şerif, Ashab-ı Kehf, 35 Besmele, Salavat-ı Fatih, Ayetel Kürsi, Silsile-i Şerif, Katlanabilir Cep Kartela, elif kitabevi konya kitaptakipcileri Hilye-i Şerif, Peygamberimizin Cinlere Yazdığı Mektup, Şeytan Cinlerden Korunma NAME-İ PEYGAMBERİ, Mührü Şerif, satin al, Elif Kitabevi, Dini Hediyelikler hilyei şerif renkli dua kartelası
Hilyei Şerif, Peygamberimizin Cinlere Yazdığı Mektup Korunmak İçin Namei Peygamberi, Korunma ve Rızık Duaları, Mührü Şerif, Nal-i Şerif, Ashab-ı Kehf, 35 Besmele, Salavat-ı Fatih, Ayetel Kürsi, Silsile-i Şerif, Katlanabilir Cep Kartela

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.