Hilyei Şerif Magneti Mıknatıslı Cep Boy

Hilyei Şerif Magneti Mıknatıslı Cep Boy

Yayınevi
Barkod
hilyei şerif buzdolabı magneti, burpek
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Hilye-i Şerif Mıknatıslı Buzdolabı Magneti, Arapça, Cep Boy 
Mıknatıslı yapısı sayesinde metal olan her yere kolayca yapışır ve asla iz bırakmaz. 
Hilye-i Şerif ve Faziletleri
Hazret-i Alî (radıyallahu anh! Peygamber Efendimiz (sallallahu aleyhi ve sellemin) özelliklerini anlatırken şöyle buyurmuştur: Resulüllah (sallallahu aleyhi ve sellem) ne dikkat çekecek kadar uzun ne de göze batacak kadar kısa idi. Halkın orta boylusu idi. Saçları ne kıvırcık ne tam düz idi; orta kıvırcıklıkla idi. Tıknaz değildi, yüzü de yuvarlak idi. Rengi kırmızıya çalan bir beyazlıkta idi. Gözlerinin siyahı çok siyahtı. Kirpikleri uzundu. El ve ayaklan dolgundu. Yürüdüğünde yokuştan iner gibi hızlıca yürürdü. Bir tarafa döndüğünde vücudu ile dönerdi. İki kürek kemiği arasında peygamberlik mührü vardı. Peygamberlerin Sonuncusu idi. İnsanların en cömerti idi. İnsanların arasında kalbi en rahat olanı idi. Lehçesi en doğru, tabiatı j en yumuşak ve insanlar ile muaşereti en ikramlı  olanı idi. O'nu ansızın gören ondan korkardı. O’nu tanıyan ise severdi. O’nu anlatmaya çalışan ; anlatmaktan aciz kalınca; "Ne O’ndan önce ne | de O’ndan sonra bir benzerini görmedim” derdi. Allah’ım! Rahmet Peygamberi ve ümmetin i şefaatçisi olan Hazreti-i Muhammed’e ve bütün ; tertemiz âline ve ashabına ve bütün nebilere ve 1 resullere rahmet ve emniyet indir.
Hilye-i Şerif: Hazret-i Ali’den rivayet edilen bu hadisi i şerif ile Peygamber Efendimiz sallallahu aleyhi ve sellemin  mübarek şemâili şerifini dile getiren Hilye-i Şerife’nin, i insanlann üzerlerinde, evlerinde ve işyerlerinde bulundurmalan  huzur, saadet ve berekete vesile olacağına, o mekanın  afetlerden muhafaza olunacağına inanılmıştır. Osmanlı  toplumunda özellikle yeni evlilere mutluluk getirmesi için verilebilecek en güzel hediyelerden kabul edilmiştir.

ÇOKK GÜZEL MANEVİ SÜS EŞYALARI
ÇOK GÜZEL :))
DOLABINI MAGNETLE SÜSLEMEYİ SEVENLERE
F... B... | 21/08/2021
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tavsiye Ürünler
Hilyei Şerif Magneti Mıknatıslı Cep Boy Hilyei Şerif Magneti Mıknatıslı Cep Boy, Hilye-i Şerif Mıknatıslı Buzdolabı Magneti, Arapça, Cep Boy burpek elif kitabevi konya ihvan kitaptakipcileri dua arapça türkçe satış sipariş, Elif Kitabevi, Dini Hediyelikler hilyei şerif buzdolabı magneti, burpek
Hilyei Şerif Magneti Mıknatıslı Cep Boy

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.