Hikmetli Dualar, Nurettin Midilli

Hikmetli Dualar, Nurettin Midilli

Kategori
Barkod
Dua-047/P16
Aynı gün kargo
Hikmetli Dualar - Nurettin Midilli

Yazar: Nurettin Midilli
Sayfa Sayısı: 160
Boyut: 14 x 20 cm 
Basım Yeri: İstanbul 
Basım Tarihi: 2014
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: İthal Kağıt
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
www.kitaptakipcileri.com
Bu kitabın amacı, farklı bir anlayışla dua mevzuunu irdelemek, Allaha yakın olmanın bir ifadesi olan duada Yüce Yaratıcıya halimizi, sıkıntımızı, talebimizi, niyazımızı en özlü şekilde arzetmektir. Kitabın birinci bölümünde duaya dair ayet-i kerimelere yer verilmiştir. İkinci bölümde sevgili Peygamberimizin duaları vardır. Üçüncü bölümde Allahın nurlu kafilesinin erlerinden duaları okuyacaksınız. Önemli şahsiyet, düşünür ve yazarlarlarından serdedilen dualar dördüncü bölümü oluşturuyor. Dizelere, mısralara dökülmüş dualar ise son bölümü teşkil etmektedir.

Herkes için mukadder olan bir hayat akışı vardır. İnsanın bu hayat yolculuğunda yolları iyi bilen bir rehbere, o yolları aydınlatan bir ışığa ihtiyacı vardır. 
www.kitaptakipcileri.com
İnsan, kul olması, yaratılan bir varlık olması hasebiyle, kendisinden çok daha büyük ve güçlü bir varlığa bağlanmak, ona sığınmak, ona inanmak, ona dayanmak ve varlığından, elinde bulunan imkanlardan dolayı şükür görevini ifa etmek ihtiyacını duyar.www.kitaptakipcileri.com
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Hikmetli Dualar, Nurettin Midilli Hikmetli Dualar, Nurettin Midilli, Hikmetli Dualar Kitabı - Nurettin Midilli Yazar: Nurettin Midilli-Bu kitabın amacı, farklı bir anlayışla dua mevzuunu irdelemek, Allaha yakın olmanın bir ifadesi olan duada Yüce Yaratıcıya halimizi, sıkıntımızı, talebimizi, niyazımızı en özlü şekilde arzetmektir. Kitabın birinci bölümünde duaya dair ayet-i kerimelere yer verilmiştir. İkinci bölümde sevgili Peygamberimizin duaları vardır. Üçüncü bölümde Allahın nurlu kafilesinin erlerinden duaları okuyacaksınız. Önemli şahsiyet, düşünür ve yazarlarlarından serdedilen dualar dördüncü bölümü oluşturuyor. Dizelere, mısralara dökülmüş dualar ise son bölümü teşkil etmektedir. Dua, Havas, Türkçe, Elif Kitabevi Konya, PAmuk yayıncılık, arif pamuk, Pamuk Ofset Yayıncılık, Dua Havas Dua-047/P16
Hikmetli Dualar, Nurettin Midilli

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.