Hayat Üzerine Düşünceler, Lev Nikolayevic Tolstoy

Hayat Üzerine Düşünceler, Lev Nikolayevic Tolstoy

Kategori
Barkod
Hayat Üzerine Düşünceler - Tolstoy
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Hayat Üzerine Düşünceler - Lev Nikolayeviç Tolstoy 
SİTE: www.kitaptakipcileri.com
Yazar: Lev Nikolayeviç Tolstoy 
Türkçesi: Ahmet Midhat Rıfatof 
Editör: Serkan Özburun
Katagori: Düşünce
Sayfa Sayısı: 200
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2014
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
SİTE: www.kitaptakipcileri.com 
Hayat, kainat ile bir ilişki içinde olmak demektir. Hayatta rastlanan bütün değişim ve dönüşümler kişi ile kaninat arasında daha yüksek bir ilişkinin kurulmasından ibarettir. Dolayısıyla ölüm de kainat ile yeni bir ilişki içine girmek demektir. 
SİTE: www.kitaptakipcileri.com 
Kendi hayatımıza verdiğimiz anlam, şahsın kainat ile belirli bir ilişkide olmasından da ibaret değildir. Kendimizde anladığımız hayatın tanımını tamamlamak için akıl kanununa uyarak gerçek aşka ulaşmayı da buna eklemeliyiz. Hayat sürekli bir harekettir. Aşkın ilk derecesinde olan bir adam, hayatının belirli bir değişim sınırının ötesindeki hareketini göremez. Bundan ötesi o insan için bir durgunluk gibi gelir. İşte bu durgunluk gibi gelir. İşte bu durgunluk gibi görünen şey ölümdür. Ölüm yalnızca böyle bir adam için vardır. Hayatı hakkıyla anlayan bir adamın hali ise büsbütün başkadır. Böyle bir adam, bilmediği bir alemden getirdiği aşk hissini hayatın esası olarak bilir.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Hayat Üzerine Düşünceler, Lev Nikolayevic Tolstoy Hayat Üzerine Düşünceler, Lev Nikolayevic Tolstoy, Hayat Üzerine Düşünceler - Lev Nikolayeviç Tolstoy , Yazar: Lev Nikolayeviç Tolstoy , Özeti, Pdf, Oku, Satın Al, Kaknüs,hayat üzerine düşünceler kitabı, hayat üzerine düşünceler kitap özeti, hayat üzerine düşünceler kitabının özeti, hayat üzerine düşünceler kitap, hayat üzerine düşünceler kaknüs yayınları,, hayat üzerine düşünceler kitapları, hayat üzerine düşünceler kitabi, hayat üzerine düşünceler roman,tolstoy hayat üzerine düşünceler fiyatı, hayat üzerine düşünceler kaknüs yayınları, hayat üzerine düşünceler kitap, hayat üzerine düşünceler kitaplar, tolstoy eserleri,, hayat üzerine düşünceler tolstoy özeti, tolstoy hayat üzerine düşünceler özet, hayat üzerine düşünceler özet,lev nikolayeviç tolstoy sözleri, lev nikolayeviç tolstoy özlü sözleri, lev nikolayeviç tolstoy hayatı,, Kaknüs Yayınları, Edebiyat Roman Hayat Üzerine Düşünceler - Tolstoy
Hayat Üzerine Düşünceler, Lev Nikolayevic Tolstoy

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.