Hadislerdeki Kıssalar ve İbretler, Recep Tutar Ciltli

Hadislerdeki Kıssalar ve İbretler, Recep Tutar Ciltli

Yayınevi
Barkod
Kıssalar ve İbretler Kitabı
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Hadislerdeki Kıssalar ve İbretler - Recep Tutar - Ciltli - Şamua Kağıt
"Bu kitap her kelimesiyle iki dünyamızı da kurtarmamıza vesile olacak dersler veren hikayeler ve onlardan çıkarmamız gereken ibretlerle dolu..."

Yazar: Recep Tutar
Kapak Tasarım: Yunus Aktaş
Katagori: Hadislerdeki İbretlik Kıssalar 
Sayfa Sayısı: 302
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2015
Kapak Türü: Sert Kapak Ciltli
Kağıt Türü: Şamua Kağıt
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo

Kitaptan Bölüm:
Cebrâil bir gün Peygamberimiz (S.A.V.) Efendimi­ze "Seni hak peygamberi gönderen Allah’a yemin ederim ki, Allah’ın yeryüzünde öyle kulları vardır ki, onlardan birisi bir adada beş yüz sene ibâdet eder, secde etmedik bir yer bırakmaz. Kudretten Allâh ona su çıkartıp abdest aldırır. Oralarda meyveler meyda­na getirir ve ona yedirir. Orada bu ibadetlerle beşyüz sene meşgul olduktan sonra Allâh onun ruhunu kabzeder ve (Rahmetimle cennete gir) buyurur.

Kul "Hayır ben amelimle cennete gireceğim” der. Cenâb-ı Hak meleklere emredip kulunun yaptığı amelin hesabının yapılmasını emreder.

Melekler o kulun beş yüz senelik ibadetini hesab ederler. Ancak bu kulun yaptığı ibadetin, gözle­rinin ve kulaklarının yani göz ve kulak nimetinin karşılığı olabildiğini haber verirler. Cenâb-ı Hak "Ey kulum! Üzerindeki her şey benimdir. Ben senden daha çok alacaklıyım. Cehenneme gir” buyurur. Kul "Ya Rabb! Beni cehennemden çıkar” diye yal­varır. Cenâb-ı Hak: "Ey kulum seni kim yarattı? Sen yok iken kim seni meydana getirdi?”

Kul: "Sen yarattın Yâ Rabbi! Beni sen var ettin” der.

Cenâb-ı Hak: "Adada veya o dağda suyu sana kim verdi? Sana ibadetini yaptıran kim idi?”

Kul: "Sen yaptırdın Allah’ım, hepsi sendendir” de­yince, Cenâb-ı Hak:

"O halde rahmetimle Cennete gir” buyurur.
Cebrail (A.S.) "Bütün eşya Allah'ın rahmeti ile mey­dana gelir. İbâdetiniz sizi mağrur etmesin ey insanlar” diye öğüt verir.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Hadislerdeki Kıssalar ve İbretler, Recep Tutar Ciltli Hadislerdeki Kıssalar ve İbretler, Recep Tutar Ciltli, Recep Turar, Hadislerdeki Kıssalar ve İbretler Kitabı,Dini, İslami Hİkayeler,İbret Tabloları,Yasin yayınevi, Yunus Aktaş,Kaynaklarıyla,delilleriyle,ayet ve hadislerde,kitap satış ve siparişi,elif kitabevi konya,, Yasin Yayınevi, Hadis Sünnet Kıssalar ve İbretler Kitabı
Hadislerdeki Kıssalar ve İbretler, Recep Tutar Ciltli

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.