Hackerin Aklı, Tamer Şahin

Hackerin Aklı, Tamer Şahin

Kategori
Yayınevi
Barkod
9786050911107
Piyasa Fiyatı
17.00
Aynı gün kargo
Hacker'in Aklı - Tamer Şahin
Türkiye'nin İlk Bilgisayar Korsanının Anıları
"Bizi hack ettin. Halen de nasıl yaptığını bilmiyoruz."
*Osmanlı Bankası Yönetcisi
http://www.kitaptakipcileri.com/Hackerin-Akli-Tamer-Sahin,PR-1542.html
Yazar: Tamer Şahin
Sayfa Sayısı: 196
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul 
Basım Tarihi:  2012
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: İthal Kağıt
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo

Her şey, küçük çocuğa taksitle alınan bilgisayarla başladı... 1981 doğumlu Tamer Şahin, henüz 18 yaşındayken Türkiye'nin en büyük internet servis sağlayıcısının bilgisayar sistemlerine girmekle suçlandı, yargılama sonucunda ceza alan ilk hacker'ımız olarak literatüre geçti, 1 yıl 8 aylık cezası ertelendi ve Şahin hukuk kitaplarında yer aldı, ders konusu olarak işlendi. 20 yaşındayken ülkemizin en eski bankasının internet sitesine imza attığı gerekçesiyle tekrar yargılandı, kanıt yokluğundan beraat etti. Sonrası, Bill Gates'in e-posta yazışmalarını internette yayınlamasıyla geldi... Hakkında belgesel yapıldı, Kurtlar Vadisi ve Deli Yürek gibi aksiyon dizilerinde "Hacker Tamer" karakteriyle yer aldı. Tamer Şahin sektöründe öncü kuruluşlara, kurucusu olduğu TerraMedusa firması çatısı altında bilgi güvenliği hakkında çözümler hazırlamaya devam ediyor.
http://www.kitaptakipcileri.com/Hackerin-Akli-Tamer-Sahin,PR-1542.html
Türkiye'nin ilk hacker'ı unvanına sahip Tamer Şahin'in "sırf meraktan" ve biraz da "inat"tan başlayan şaşırtıcı, aynı zamanda da son derece renkli serüveni, kendi kaleminden, büyük bir açık sözlülükle anlatılıyor Hacker'ın Aklı'nda. Rus gizli servisi dosyalarından lüks plazalardaki görüşmelere, MİT ve JİTEM'in Şahin'e gösterdiği ilgiden Jullian Assange ve Wikileaks olayına, "etik hacker'lık" felsefesinden "taşeron hacker'lık"a kadar geniş bir yelpazede, bilgisayar korsanlığına dair her şeyi anlatan, benzersiz bir insan öyküsü. 

"Girmediğin delik kalmamış be abi!"
Okan Bayülgen

"Bill Gates'e al maillerini, ben bunları biraz okudum diyebilen adam" 
Beyazıt Öztürk

"Öyle de temiz yüzlü çocuk ki. Benim karşıma gelse direkt beraat!" 
Prof. Dr. Burhan Kuzu

"Biliyoruz iyi çocuksun" 
Adnan Hoca'nın avukatı

"Bizi hack ettin. Halen de nasıl yaptığını bilmiyoruz" 
Osmanlı Bankası yöneticisi

Türkiye’nin ilk hacker'ı Tamer Şahin, küçük yaşlarda başlayan bilgisayar merakını anlattığı kitabını piyasaya çıkardı. 
Türkiye’de bilgisayar korsanı denince akla gelen ilk isim olan Tamer Şahin, kitabının yaşadığı anılarıyla dolu olduğunu ve bunu maceracı bir dille anlattığını söyledi. Şahin, küçükken kendisine taksitle alınan eski bir bilgisayarla başlayan ve Microsoft’un kurucusu Bill Gates’in maillerini okumaya kadar giden ilginç gelişmelerin olduğu yolunu kitap haline getirdiğini belirtti. Kitabı “Küçük bir çocuğun büyüyen hedeflerinden bahsettiğim bir macera kitabı olarak değerlendiriyorum” diyen Şahin, “Kitap aslında meraklı bir çocuğun geçmişini anlatıyor. Bu küçük çocuğun zamanla hedefleri büyüyor. Türkiye’nin ve dünyanın büyük internet sızmalarını gerçekleştiriyor. Zengin ve güçlü iş adamlarının etik dışı tekliflerinden bahsediyor.
http://www.kitaptakipcileri.com/Hackerin-Akli-Tamer-Sahin,PR-1542.html
İşadamlarının para dolu çantalarla gelip, şu siteyi hackle sana şu kadar para vereceğim gibi tekliflerden bahsediyor. Bunların hepsinden bahsediyorum. Bu yaşadığım olayları kitapta detaylarıyla ele alıyorum. Tabi bunların dışında devletle ilgili konulardan da bahsediyorum” dedi.

“POLİS VE JİTEM ÜYELERİYLE İŞBİRLİĞİ YAPTIM”

Bursa’daki çocuk tacizi davasında polislerle işbirliği yaptığını, MİT ve Jitem çalışanlarına danışmanlık yaptığını anlatan Şahin, “Daha önce polis ile işbirliği yaparak bir takım insanları yakalatmıştım. Bursa’daki çocuk tacizi davasını İnterpol ile ortak bir çalışma yaparak yakalatmıştım. Bunların dışında MİT’in bir bayan aracılığıyla bana getirdiği teklif var. Daha sonra bu bayanın Masonlar’la ilgili bir tez yazdığını öğreniyoruz. Daha sonra benim devletle işbirliği yaptığımı sanıp, Jitem ajanlarıyla olan çalışmalarım var. Bu Jitem ajanları için dinlenemeyecek telefonlar yaptım. Bu telefonları kullandılar. Fakat daha sonra bu işte yanlış bir şeyler olduğunu fark ederek bu insanlarla olan iletişimimi kestim. Bu konunun da kitapta detayları mevcut. Superonline konusunda yaptığım çalışmalar sonucunda eli silahlı polisler tarafından evimin basılması var. Bill Gates’in maillerine ulaşmam var” diye konuştu.

“FACEBOOK CIA TARAFINDAN KONTROL EDİLİYOR”
http://www.kitaptakipcileri.com/Hackerin-Akli-Tamer-Sahin,PR-1542.html
Şahin, Facebook’un Amerikan Merkezi Haberalma Örgütü (CIA) tarafından kullanıldığını, insanlara fişleme yapıldığını iddia ederken, Türk insanının Facebook profillerine kişisel bilgilerini yazmaması gerektiğini belirtti. Şahin, “Facebook’un CIA tarafından kullanıldığına dair bulduğum kanıtlar var. Facebook, üyelerinin bilgilerini CIA ile paylaşıyor. CIA’de bu bilgileri hükümetlerle paylaşıyor. Sonuç olarak kitap bir hackerlık kitabı değil. Kitap bir macera kitabı. Bir anı kitabı. Her insanın okuyabileceği bir kitap. Kitapla ilgili birçok insanın yorumları var. Okan Bayülgen, Beyazıt Öztürk, Burhan Kuzu gibi birçok ünlü yorumlar yaptı. Bu kişilerle farklı platformlarda bir araya geldik. Benimle ilgili olan yorumlarına yer verdim kitapta” şeklinde konuştu.

Şahin, kitabının en çok satanlar listesinde olmasından dolayı mutluluk duyduğunu da belirterek, “Kitabın çok satanlar listesinde olması mutluluk verici” diye konuştu...
http://www.kitaptakipcileri.com/Hackerin-Akli-Tamer-Sahin,PR-1542.html
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Hackerin Aklı, Tamer Şahin Hackerin Aklı, Tamer Şahin, Hacker'in Aklı Kitabı, Tamer Şahin Türkiye'nin İlk Bilgisayar Korsanının Anıları,tamer, şahin, korsan, hacker, bilgisayar, türkiye, doğan, kitap, hacker ile ilgili aramalar, hacker nasıl olunur, hacker programları indir, hacker siteleri, hacker olmak istiyorum, hacker olmak, hacker indir, hacker nedir, msn hacker,tamer şahin ile ilgili aramalar, tamer şahin bill gates, tamer karadağlı boyu, tamer şahin kitap, tamer şahin kaydol, türk hacker tamer şahin, tamer şahin ekşi, tamer karadağlı vikipedi,''Bill Gates'e al maillerini, ben bunları biraz okudum diyebilen adam'' Beyazıt Öztürk, Doğan Kitap, Edebiyat Roman 9786050911107
Hackerin Aklı, Tamer Şahin

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.