Gizli Sırlar Hazinesi, Remil Usulü Havvas Sırrıl Esrar, H. Mustafa Varlı,10 Cilt 5 Kitap Toplam 4860 Sayfa

Gizli Sırlar Hazinesi, Remil Usulü Havvas Sırrıl Esrar, H. Mustafa Varlı,10 Cilt 5 Kitap Toplam 4860 Sayfa

Yayınevi
Barkod
remil usulu havas sırrul esrar kitabı
3.750,00 ₺
Aynı gün kargo
Gizli Sırlar Hazinesi Remil Usûl-ü Havvas Sırrı'l Esrar
H. Mustafa Varlı, 10 Cilt 5 Kitap, Toplam 4860 Sayfa
 
Yazar: H. Mustafa Varlı / Mısır El Ezher Üniversitesi Mezunu
Katagori: Dualar, Havas, Vefk, Tılsımlar, Remil, Esmalar, Ayetler, Astroloji
Cilt Sayısı: 10 Cilt 5 Kitap
Sayfa Sayısı: 4860 sayfa
Boyut: 17 x 24 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Kapak Türü: Ciltli
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili:  Arapça - Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
 
Kıymetli okurlarım; elinizde bulunan Sırrıl Esrar Gizli Sırlar Hâzinesi isimli bu kıymetli kitabı sizlere hazırlamış bulunmaktayım. Bizi yoktan var eden yüce Rabbimin lütfü inayeti keremi ile bitirdim.
Bu ilme gönül verip, kendisini çeşitli kitaplardan an­layıp yararlanmak üzere, büyük bir sıkıntı ve külfetle savaş halinde çaba gösterip, bir şeyler elde edemeden beyinsel ve maddesel düşüncelerin fayda vermediğini anladığında iflâs etmiş bir tacir gibi kendisini hesaba çekerek, bu müflisliğin nasıl giderebileceğini bu defa da günümüz ortamında çoğala gelen medyum veya yarım yamalak kisve sahiplerinin deney­lerine bir müddet kendisi bir kez de onun avare edip yol ala­mayan düşüncelerine kendisini adapte edip böylece belirli bir zaman dilimini heba edip, yine önceki ifademizde bir müflis gibi kendisini bir çaresiz bulup tekrar çareler aramaya devam eder. İşte bu gibi insanlara yegâne tavsiyem, kendilerini canı gönülden bu gibi işlerin neticesini başarılı olarak elde etmenin yolu Hak ile Hak olmaktan geçer. Bu insanlara âcizane tavsiye ederim ki, kendilerini önce her sözün ve her işin bir külfeti vardır. Rahmani bir yoldan bu ilmi öğren­menin ana temeli sabır, teslimiyet, hakkaniyetile en latif şe­kilde kendisini sevgi ile Rabbisine en güzel şekilde tarifi mümkün olmayacak bir övgü ile tenzih etmek kitabımızın içerisinde bulunan ismi azami ve bütün azameti sırları ile ilgili bir sınıflandırma cetveli hazırlanmış bulunmakta. Ya­pacağımız bir konu ile ilgili bölümleri kendi ihtiyacınıza uygun olan bir sıralama cetveli düzenleyerek işinizin mev­zuatına uygun bir şeyi hazırlamış olursunuz.
Burada sizlere bu kitabı hazırlarken bilerek veya bilme­yerek hataya yönelik bir aksaklık olduğu kanısına vardığınız­da, Yüce Rabbimden ve siz saygıdeğer okurlarımdan bizleri bağışlayarak hoş görünüze sığınırım. Cenabı Allah bizleri, nefsimizin isteği gibi değil de kendisinin istediği ve sevgilihabibinin gösterdiği gibi, kendisine de kulluk eden ve bu sayede rızasını kazanıp cennet ve cemaliyle şereflendirdiği kullarından eylesin. Amin. Bihürmeti seyyidi’l-mürselin. Velhamdü lillahi Rabbil-âlemin.
Sevgili okurlarım, merakım ve mesleğim dolayısıyla nice kitaplarkarıştırdım, nice üstatlar dinledim. Bizlere miras bırakan kıymetli ustalarıma yüce Mevla’dan ölenlere rahmet, hayatta olanlara da uzun ömürler diler; feyiz ve bereket­lerinden biz acizlerin faydalanması dileğiyle.
Kardeşlerim; değişik konular üzerinde durarak birçok konuları sizokurlarıma hazır yenilir bir lokma haline getir­dim. Bu kitabımda da veya diğer kitaplarımda ki amacım siz meraklı okurlarıma merakınız mucibince her türlühacet ve isteğinize cevap verecek şekilde bilgiler hazırlamış bulun­maktayım. Sizlere manen ve maddeten yardımda bulunmak üzere istifadelerinize sunmuş bulunmaktayım.
Bu kitabımın içinde birçok kıymetli dua ve şifa kelamları bulunmaktadır. Bunların her biri bilinmeyen manevi bir silahtır. Her kim ki bu silahı yanlış kullanır; kendisine faide, başkalarına veya haksız yere bir mazluma zarar verme niye­tiyle bu işlemleri kullanan okurlarıma bizleri yoktan var eden Rabbimizin azabının ağır olacağını bir kez daha hatırlatır, böyle bir fiiliyatta bulunmak isteyenlerin suçlarının Mevla katında değerlendirip ceza ve mükâfatı Mevla’nın vereceğini hiçbir zaman unutmamalarını tavsiye ederim.
Kıymetli okurlarım bu gibi konulardan iyi bir netice ala­bilmek için yüce Mevla’mıza karşı, günahsız olarak yönele­lim. Tövbesiz arzu ve istektebulunmayalım. Büyük üstatla­rımızı güzel bir münacatla ve Fatiha’yı şerifle yâd edelim. Ben acizin gönül dostu olarak; ona da bir hayır dua ile yâd ederek;nice yararlı nimette bulunmamın devamını dileyen siz okurlarıma, yüceRabbimin rızasına uygun, hayra yönelik işlerinizde başarı dileklerimi samimiyetimle yüce Mevla’ya arz eylerim.
Yine sizlerin Yüce Mevla’ya halisane yaklaşmanız için sizlere tavsiyem şudur ki; istihare etmeden bir şeye kalkış­mayınız, istihare Rabbimize açılan bir penceredir. İşte bu minval üzere çalışan kâmil bir insan için bu yolun iptidaisi de ve ahiri de mevlaya gider.
Biz bu kitabımızda insanlara kendi dilek ve ihtiyacını, üzüntü ve dertlerini dua yolu ile Allah ve Resulü’ne yal­vararak, bağışlanarak ve iyi bir insan olarak nasıl elde ede­bileceğini elimizden geldiği ve dilimizin döndüğü kadar anlatmağa çalıştık.
Saygı değer okurlarım her kapının bir helayıkı görevlisi vardır; vakti gelince kapatır. İşte Yüce Mevla’mızın kapısının hiç bir zaman kapanmayacağını siz okurlarıma hatırlatmak isterim. Bu yolda tevfik Allah’tan ve takdir siz okurlarımdan.
Hepimizi Cenabı Mevla kendi merhametiyle acısın ve muhafaza eylesin.
Cenabı Hak ve Feyyaz-I Mutlak, Kevnü Mekanı halk eden, hiçbir yardıma muhtaç olmadan kendi zatında kusursuz, hali ve zamanı değiştiren Cenab-I Vacib’ül Vucud Hazretlerinenihayetsiz Hamdü Sena ve Resul'üKibriya, Habib-i Huda, Mefhari Mevcudat Bais-i Tekvin, Kainat-I Aliyye, Ekmelü't Tahiyyat Efendimiz Hasretleriyle Ali ve Ashab-I Kiram Rıdvanullahi Teala Aleyhim Ecma'ıyn Hazaratına salat ü Selam hediye ettikten sonra bu aciz ü pür taksir şu veçhile söze girmek ve takrir-i meram eylemek ister ki:
Hazret-i Allah Celle Celalühu ve amme nevalühu (Küntü kenzen mahfiyyen feahbebtüen 'u refe fehalaktü'l halka leu'ref).yani "Ben bir gizli hazine idim, bilinmeyiistedim şimdi bilinmekliğim için halkıhalk eyledim" kelam'ı kudsiyyesi ile kainatıhalk ve ibda' buyurmaktaki ilahi hikmet ve maksadınıbeyan ve i'lanı, kainatta da insanı eşref ve ekmel'i mahlukat olarak halk ve icad buyurmuştur. "Inni cailün fi'l-ardıhalifeh " yani "Ben arzda bir halife kılacağım" hitabı samedanisi ile melaike-i kirama insanın ulüvv ü kadrini anlamaları için "inni a'lemü ma la ta'lemun" yani "Ben sizin bilmediğinizi bilirim" kelamıalisiyle de beşerin bilahare kürre-i arz üzerinde edeceği şeref makamını anlatmıştır.
(inna aradne'l emanete ) kavli kerimiyle emanete yani vahdaniyyet sırlarının sırrım arz ve sema, yerlerin ve göklerin tehammülden çekindikleri halde, insanın onu yüklendiğiniİtyan buyurmakla, beşerin eşref ve ekmeli mahlukat olduğundaki sırrı ayan buyurmuştur.
İşte vahdaniyyet sırlarının sırrım yüklenmişolan Ademoğlunun İnsanî kerametleri muhafaza ve beşerî kemalatları idrak sayesinde bütün aleme icrayı tasarruf etmesinin inkarı gayr-ı kabildir.
 Enbiya-ı İzam ve evliya-yı Kiram hazeratının hakikiliği bilinen mucize ve kerametlere işte bu tasarrufun zahiri bir eseridir.
Nazil olan kitapların sırları cem etmesi, bütün şifa ve rahmetin menbaı olan Kur'an-ı Kerim'in herbir ayeti, hatta kelime ve harfi fena bulmayan, bitmez tükenmez bir Havvas hazinesi olup bunlardan binüçyüz küsür seneden beri istifaza ve istifade olunduğu, bu sayede ne büyük ve azim harikalar meydana geldiği gibi Islamiyetin zuhurundan evvel de kahinler ve rahipler Tevrat ve Incil-i Şerifin ayetleriyle keramet ibraz etmeye muvaffak olmuşlardır ki bu erbabıindinde malumdur.
Adem A.s.'ın inişinden zamanımıza kadar ayetlerin ve esmayı şerifelerin Havvassı, evrad ve ezkâr ile iştigal olunmuş, her zaman azm ve ciddiyet, tam bir itikad ve saf bir kalb ile okunan ve yazılan evrâd ve esmâdan vefk ve tılsımlardan matlub olan fai de istihsal olunmuştur.
Ruhun bekâsı âlem-i süflâda te'sirâtıeslâf indinde dasdik üzere olduğu halde geçen asırda bütün mukaddesâtı çürütmek, dinleri ortadan kaldırmak fikrine düşen bazı adamların çalışmalarıneticesi olarak bunlar ceffelkalem inkâr edilmeye başlanmıştı. Fakat bugün fevkalâde bir ehemmiyet peyda eden "ervah ve münasebet" ilmi, bir asır evvelki itikad ve kanaatın doğru ve hakiki olduğunu yeniden teyid ve isbat eylemiştir.
Bugün Avrupa bilhassa Amerika'da ulemanın ve bilim adamlarının büyüklerimin bile tasdik ye itiraf ettikleri Manyetizma ('Mıknatısıyyet-i Insaniyye) ISPIRITIZMA (llmü'l-Ervah) bu kadar seneden beri malumumuz olan llm-i Havvas ve teshirden başka bir şey değildir.
Avrupalılar iradenin kuvvetini, o kuvvet sayesinde her şeye galebe ve tahakküm mümkün olduğunu (MANYETİZMA) kitaplarında söylüyorlar. Bu bizim Hawas kıraatindeki îtikad-ıtam ve ciddiyet lazımdır" dediğimizin aynıdır. "MANYETIZMA" ile "SÜKJESTİON" yani ilga-i fikir ve arzu bizim havvas ile teshir-i kalb ve fikirden başka birşey değildir. "İSPİRİTİZMA"da ervahın celbi, onlarla mükaleme, hatta onları müşahade, bizim havas ile ruhları davet usulümüzden gayri bir şey midir?
Bizde bir takım şarlatanlarla çıkıp halkı ifal ettiği gibi Avrupa'da da "MANYETİZMA" ve "İSPİRİTİZMA" şarlatanları vardır.
Demek ki ta eski zamandan beri bizde malum olan havas ilmini ve teshir edilen ilmi bir asır kadar redve inkâr eyledikten sonra, bugün Avrupa ve Amerika'da kabul ve tasdik ediyor. Bunlarıbeyandan maksadımız bazı inkârcıların fikirlerini tenvir içindir.Yoksa Havass-ı Kurâniyye ve itikad-ı tam ile kıraat olunan evrad ü ezkâr ve esmânın te'siratı hakkında din erbabının hiç şüphesi yoktur.
Ulema ve Meşayıh-ı İzam taraflarından te'lif ve tertip olunup müruru zaman ile ötede beride zayi olmuş, istinsah edenlerin, cehalet eseri ve hatası olarak anlaşılmaz bir hale gelmiş, bir takım cühelanın elinde cer ve îfal vasıtası olmuş birçok kıymettar havas kitaplarında münderiç olup cümlesi mücerreb ve muhakkik bulunan büyük eserleri toplamak, Türkçe'ye tercüme ederek din kardeşlerime yadigar etmek arzusuna düşerek avn ü inayet-i bari ve Cenab-ı Peygamber Efendimizi^ ruhaniyyeti ile bu kitabı vücûda getirdim ve ismini "KENZ'UL HAVAS" ismi ile tesmiye eyledim. Mütalaa buyuracak ve ondan istifade ve istifâza edecek zevât-ı kiramdan bizi hayır ile yâd etmeleri talep ve arzu olunur.
Ve billâhi't-tevfik.
 
İÇİNDEKİLER
1.CİLT
- A -
Allah İsm-i Celîli'nin Sırları 255
Âyete'l Kürsî'nin Özel Formülü 84
Ayın Burçların Üzerinde Etkileri 103
Ayın Hangi Burçta Olduğunu Bulmak Hesabı ve Usulü 104
Azalann Seğirmesi ve Neye Delâlet Ettiği 179
-B-
Bastı Adedi Tablosu 90
Bastı Hurûfi Tablosu 88
Baş Çizgisi 193
Başarmak İçin Ne Yapılmalı? 38
Bilek Çizgisi 203
Burçlar ve Yıldızların İnsanların Üzerinde Etkileri 113
Burçların Ayları, Günleri ve Geceleri 109
Burçların İhtiva Ettikleri Menâzil 107
-C-
Cafer-i Sadık Hazretleri'nin ihtilaçnamesi 184
Cetvel-i Ademi 43
Cetvel-i Asûrî 57
Cetvel-i Emânî 62
Cetvel-i Habeşi 53
Cetvel-i Hazarî 59
Cetvel-i Hud'i 45
Cetvel-i Humayri 52
Cetvel-i Hurûfât 41
Cetvel-i İdrisi 44
Cetvel-i İshâkî 63
Cetvel-i İskandari 47
Cetvel-i Keldâni 51
Cetvel-i Kıptî 55
Cetvel-.i Nûhi 46
Cetvel-i Nurânî 61
Cetvel-i Rayhânî 60
Cetvel-i Sahyânî 54
Cetvel-i Samarî 49
Cetvel-i Seçeri 50
Cetvel-i Süleymâni 48
Cetvel-i Türki Arabi 42
Cetvel-i Ya'gûbî 56
Cetvel-i Yusufî 58
-D-
Devam-ı Me'muriyet 208
Devri Daim Takvimleri 95
Dua İle İlgili Meseleler 222
Dua Nedir 222
- E -
Ebced Alfabesi 64
Ebced Harfi ile Tarih Düşürme Örneği Tanımlanması 83
Ebced Hesabında Latinceye Göre Sayıların Tablosu 75
Ebced Hesabında Sayıların Tablosu 42
Ebced Tablosu 65
Ebced'de Kullanılan Çeviri Yazı Çizelgesi 71
Ebced'in Kullanıldığı Yerler 79
Ebced-i Kebir Büyük Ebced Hesabı 77
Ebced-i Sagir En Küçük Ebced Hesabı 77
Ed-Dârr İsm-i Celîli 459
El-Adlü İsm-i Celîli 322
El-Afvü İsm-i Celîli 442
El-Âhir İsm-i Celîli 428
El-Alîm İsm-i Celîli 307
El-Aliyyû İsm-i Celîli 341
El-Azim İsm-i Celîli 337
El-Aziz İsm-i Celîli 290
El-Bâis İsm-i Celîli 362
El-Bâki İsm-i Celîli 468
El-Bari İsm-i Celîli 297
El-Bâsıt İsm-i Celîli 311
El-Basîr İsm-i Celîli 320
El-Bâtın İsm-i Celîli 433
El-Bedî İsm-i Celîli 467
El-Berri İsm-i Celîli 437
El-Cami' İsm-i Celîli 451
El-Cebbâr İsm-i Celîli 291
El-Celîl İsm-i Celîli 348
El-Evvel İsm-i Celîli 427
El-Fettâh İsm-i Celîli 305
El-Gaffâr İsm-i Celîli 300
El-Gafûr İsm-i Celîli 338
El-Ganî İsm-i Celîli 453
El-Habîr İsm-i Celîli 334
El-Hâdi İsm-i Celîli 465
El-Hafıd İsm-i Celîli 314
El-Hafîz İsm-i Celîli 343
El-Hak İsm-i Celîli 364
El-Hakem İsm-i Celîli 321
El-Hakîm İsm-i Celîli 357
El-Hâlık İsm-i Celîli 296
El-Halîm İsm-i Celîli 336
El-Hamîd İsm-i Celîli 402
El-Hasîb İsm-i Celîli 347
El-Hayy-û İsm-i Celîli 410
El-Kabız İsm-i Celîli 308
El-Kadir İsm-i Celîli 421
El-Kahhâr İsm-i Celîli 301
El-Kavî İsm-i Celîli 397
El-Kayyûm İsm-i Celîli 412
El-Kebîr İsm-i Celîli 342
El-Kerim İsm-i Celîli 350
El-Kuddüs İsm-i Celîli 281
El-Latif İsm-i Celîli 323
El-Mâcid İsm-i Celîli 416
El-Mâlikü'l Mülk İsm-i Celîli 444
El-Mâni' İsm-i Celîli 458
El-Mecîd İsm-i Celîli 360
El-Melik İsm-i Şerifi 277
El-Metin İsm-i Celîli 399
El-Mu'iyd İsm-i Celîli 405
El-Muahhar İsm-i Celîli 425
El-Muğnî İsm-i Celîli 456
El-Muhsî İsm-i Celîli 403
El-Muhyî İsm-i Celîli 407
El-Muizz İsm-i Celîli 316
El-Mukaddem İsm-i Celîli 424
El-Mukît İsm-i Celîli 346
El-Muksit İsm-i Celîli 450
El-Muktedir İsm-i Celîli 422
El-Musavvir İsm-i Celîli 298
El-Mü'min İsm-i Celîli 286
El-Mübdî İsm-i Celîli 404
El-Mücîb İsm-i Celîli 353
El-Müheymin İsm-i Şerifi 287
El-Mümît İsm-i Celîli 408
El-Müntekim İsm-i Celîli 440
El-Müteâl İsm-i Celîli 435
El-Mütekebbir İsm-i Celîli 294
El-Müzill İsm-i Celîli 317
El-Raûf İsm-i Celîli 443
El-Tewâb İsm-i Celîli 439
El-Vâcid İsm-i Celîli 415
El-Vâhidu'l Ahad İsm-i Celîli 417
El-Vâli İsm-i Celîli 434
El-Vâris İsm-i Celîli 469
El-Vâsiu İsm-i Celîli 356
El-Vedûd İsm-i Celîli 358
El-Vehhâb İsm-i Celîli 303
El-Vekîl İsm-i Celîli 365
El-Velî İsm-i Celîli 401
El-Zâhir İsm-i Celîli 431
En-Nafî İsm-i Celîli 461
En-Nûr İsm-i Celîli 463
Erkeklerin Burcu, Yıldızı, Tabiatı 113
Er-Rafi İsm-i Celîli 315
Er-Rahıym İsm-i Celîlesi 275
Er-Rahmân İsm-i Celîlesi 271
Er-Rakîb İsm-i Celîli 352
Er-Reşid İsm-i Celîli 470
Er-Rezzâk İsm-i Celîli 304
Esmâü'l-Hüsnâ 246
Esmâü'l-Hüsnâ'nın Fazileti 247
Es-Sabûr İsm-i Celîli 471
Es-Samed İsm-i Celîli 420
Es-Selâm İsm-i Şerifi 283
Es-Semi İsm-i Celîli 318
Eş-Şehîd İsm-i Celîli 363
Eş-Şekûr İsm-i Celîli 340
-F -
Fizyonomi İlmi 175
-G-
Galip ve Mağlûb 209
Güneş Çizgisi 201
Güneşin Hangi Burçta Olduğunu Tayin Etme Usulü 94
-H-
Hâll-i Gâib 205
Hayat Çizgisi 191
Hesabı Cümle-i Kebir Huruf-i Ebced 112
Hesabı Cümle-i Sagir Huruf-i Ebced 112
Hz. Muhammed (s.a.v.)'in Hakkındaki Ayetler 366
-İ-
İbrahim Hakkı Hazretleri'nin İhtilacnamesi 179
İçtima' ve İftirak (Birleştirmek veya Ayırmak) 206
İhlâs Sûresi'nin Havvası 85
İhtilâc-ı Uzviyye (Bir Yeri Seğirmek) 178
İktiran ve İçtimai Kevakib 221
İlham Çizgisi 202
-K-
Kadmlarm Burçlarının Keyfiyetleri 128
Kalb Çizgisi 197
Kıyafetname 215
Kulak Çınlaması 175
-M -
Mühim Bir Hatırlatma 7
Müteferrik Bilgiler 175
-N-
Nahıs Günler 93
Nazar-ı Dikkate 211
-Ö-
Önemli Bilgiler 204
Önsöz 5
-R-
Rumî Seneler İçin Devir Daim Cetveli 96
-S-
Seğiren Azâ ve Delâlet Ettiği Mâna 184
Sırrı'l-Esrar / Gizli Sırların Özü 13
-ş-
Şebhi Münharif 203
-T-
Talih Çizgisi 199
Tarih Düşürme 83
-V-
Venüs Yüzüğü 202
-Y-
Yaşı Geçmiş Olanların Kısmetini Açmak İçin 548
Yıldızların Birbirleriyle Olan Dostluk ve Düşmanlıkları 108
Yıldızların Nahısları 110
-Z-
Zaman Belirleme Usulleri 94
Zü'l-Celâli ve'l-İkram İsm-i Celîli 446
2. CİLT
- A-
Acaba Dileğim Hasıl Olur mu? 125
Ağlayan ve Huysuzluk Eden Çocuklar İçin 229
Ağrılar ve Sızılar 417
Ağzını Bağlamak İçin 377
Akrep Sokmasına Formül 431
Alım - Satım ve Ticaret Nasıldır? 126
Allah'tan Yardım İstemek İçin 248
Altılı Vefk 160
Altılı Vefkin Özellikleri 160
Arka ve Bel Ağrıları İçin 421
Aşırı Derecede Bağırıp İsyan Eden Çocuklar İçin 232
Ateşli Hastalar İçin 456
-B -
Bağlanmış Olan Bir Adamın Bağını Çözmek İçin 355
Bağlıyı Çözmek İçin 340
Bana Rakip Var mı? 132
Basur Tedavisi İçin 361
Behçet Hastalığı İçin 484
Bel ve Ayak ve Diz Ağrıları 486
Beşli Vefkler 152
Beşli Vefklerin Özellikleri 158
Beyyine Sûresi ile İptali Sihir 347
Bir Davanın Kazanılması İçin 199
Bir Güçlükle Karşılaşınca Okunacak Dua 452
Bir Kız veya Kadının Evliliğe İstemek İçin 439
Bir Kızın Kısmetinin Açılması İçindir 445
Bir Kimsenin Kaçmasını Engelleme 375
Bir Kişiyi Uzaktan Yanma Getirmek İçin 374
Bir Şeyi Bulmak İçin 290
Bir Yerde Define Olup Olmadığını Anlamak İçin 363
Birbirine Karşı Bağlı Olan Eşler İçin 355
Birisini Uzaklaştırmak İçin 244
Boğaz Ağrısı İçin 417
Boğaz Ağrısı İçin 422
Boğulmaktan Kurtulmak İçin 240
Borç İstenebilir mi? 130
Boyun Ağrısı İçin 423
Böğründe Ağrı Olan İçin 421
Bu Adama Güvenilir mi? 131
Bu Evlâttan Fayda Olur mu? 114
Bu Haber Doğru mu, Değil mi? 126
Bu İş Hayırlı mı, Değil mi? 122
Bugünkü Duruma Göre Geleceğim Nasıldır? 122
Burun Kanını Durdurmak İçin 212
Büyü Nedir? 344
Büyük Tesirli Rızkın Çoğalması İçin 193
Büyüklerden Fayda ve Yardım Olur mu? 129
-C-
Celbi Rızık İçin 335
Cin ve Şeytan Musallatı İçin 394
Cinleri Def Etmek İçin 206
Cinleri Kovmak İçin 204
-ç-
Çalan ve Çalman Bulunur mu? 134
Çalman Bir Malı Geri Getirmek İçin 288
Çalman Bir Malı ve Çalan Kimseyi Bulmak İçin Genel Formül 466
Çalman Mal İçin 287
Çalman Mal İçin 290
Çalman Mal İçin 296
Çalman Malı Geri Getirmek İçin 299
Çalman Malı Geri Getirmek İçin 466
Çalman Malın Mahallinde Etkileyici Bir Dua 296
Çalman Mallak İçin 295
Çantada Para Hiç Eksik Olmaz 196
Çeşitli Hastalıkların Tedavisi İçin Formüller 277
Çıban ve Sivilcelerin Tedavisi 284
Çocuğu Olmayan İçin 303
Çocuğu Olmayan Kadın İçin 308
Çocuk Düşürme Hastalığı İçin 316
Çocuk Düşürme Hastalığına Karşı 315
Çocuk Düşürmeyle İlgili Formüller 314
Çocukları Olmayanlar İçin 243
-D-
Davayı Kazanabilir miyim? 133
Davet Edilen Cinleri Dağıtmak İçin 403
Davet Edilen Cinlerin Dağıtmak İçin 205
Define İçin Bir Formül 368
Define İçin Çeşitli Formüller 362
Define İçin Çeşitli Kaçmışlar İçin Çeşitli Formüller 374
Define Nasıl Aranır? 116
Define Var mı, Yok mu? 115
Define Yerinin Tespiti İçin 367
Define Yerinin Tespiti İçin 369
Dilek İçin 409
Dilek İçin 410
Dilek İçin 411
Dilek İçin 416
Diz Ağrısı İçin 422
Doğum Esnasında Güçlük Çeken Kadın İçin 309
Doğum Yaptıktan Sonra Çekilen Sancılar İçin 425
Dokuzlu Vefk 166
Dokuzlu Vefkin Özellikleri 167
Dörtlü Vefk 146
Duanın Kabul Olması İçin 245
Dükkânın veya Mağazanın Müşterisinin Çoğalması İçin 194
Düşmana Cin Musallat Etmek İçin 274
Düşmana Karşı Zafer Kazanmak 250
Düşmana Karşı 376
Düşmana Üstün Gelmek İçin 274
Düşmanı Dağıtmak İçin 273
Düşmanı Hasta Etmek İçin 274
Düşmanın Kötülüklerini Kendilerine Döndürmek İçin 251
Düşmanın Şerrinden Korunmak İçin 245
Düşmanlığı Sevgiye Dönüştürmek 242
Düşmanlık ve Kini Gidermek İçin 272
- E -
Elden Çıkan Mal Yine Gelir mi? 124
Elimdeki Mal Gider mi, Yoksa Kalır mı? 125
Elimden Mal ve Para Çıkar mı? 124
Elime Mal ve Para Geçer mi? 124
Erkeklerin Bağlanmış Kimseler İçin Formüller 340
Erkeklik Bağını Çözmek İçin 343
Esirlikten Kurtulmak İçin 240
Eşkali Atiyye-i Dahiliye ve Açıklaması 34
Ev Sahibi Olmak İsteyen Kimseler İçin 237
Evden Cin Çıkartmak İçin 205
Evinden Kaçanı Geri Getirmek İçin 374
Evine Geç Gelen Eşler İçin 356
Evini Terk Edeni Geri Döndürmek İçin 485
Evladı Olmayan Karı-Kocanın Çocuğunun Olması İçin 307
Evlât Olur mu. Olmaz mı? 111
Evlendirme ve Evlendirmeyi Kolaylaştırmak 439
Evlenme ve Nikâh Gerçekleşir mi? 110
Evlenmek İsteyenlerin Evlenmesi İçin 245
- I -
Fakirlikten Kurtulmak İçin 246
Fatiha Sûre-i Şerifesinin Hüddamı 404
Felekül Esma ve Merkezi Medaril El-Müsemma Cünnetül Esma 233
-G-
Gece-Gündüz Ağlayan ve Annesini-Babasım Rahatsız Eden
Çocuklar İçin 230
Geceleyin Korkanlar İçin 212
Geceleyin Uykusuz Kalanlar ve Ağır Uykuları Düzeltmek İçin 268
Geçimde Sıkıntı Çeken 438
Geçmeyen Yaralara 465
Genel Dilekler İçin 411
Genel Sancı İçin 426
Göbek Ağrısı İçin 424
Göz Ağrısı İçin 280
Göz Alması ve Nazar Aslı 185
Göz İsabetinden Korkunca Edilecek Dua 335
Gözlerinde Görme Zayıflığı veya Ağrı Olanlar İçin 281
Gözü Ağrıyanlar İçin 281
Gurbete Giden Kimse Sağ mıdır? 128
Gurbette Bulunan Adamın Durumu Nasıldır? 127
Gurbetten Yolcu Gelir mi, Gelmez mi? 127
Günler, Saatler ve Burçlar 15
-H-
Haber ve Mektup Gelir mi? 127
Hacet ve İsteklerin Gerçekleşmesi İçin 409
Hakkı Gasp Edilmiş Olanlar İçin 457
Haklı Bir Davayı Kazanmak İçin 241
Haklı İken Parasını Alamayan Kimseler İçin 376
Hale Nazaran Geleceğim Nasıldır? 123
Hamile Kolay Doğurur mu? 114
Hamile; Erkek mi Doğurur, Kız mı? 112
Hasta Olan İnsan ve Hayvan İçin 327
Hasta Olan İnsan ve Hayvanda Nazar Olup Olmadığını Anlamak İçin 332
Hasta ve Hastalık Üzerine 117
Hastalar İçin Mücerreb Şifa Formülü 209
Hastanın Hastalığı Nedir? 120
Hayır Olmayan Sıkıntıları Hayıra Çevirmek İçin Önemli Bir Formül 453
Her Belâdan Kurtulmak İçin 452
Her Dileğin Olması İçin 416
Her İşte Allah'ın Yardımını İstemek İçin 252
Her Türlü Belâ ve Sıkıntıdan Kurtulmak İçin Hacet Namazı 405
Her Türlü Göz Hastalıkları İçin 279
Her Türlü Hastalığa Şifa 279
Her Türlü Maddî ve Manevî ve Sarılık Hastalığından Kurtulmak İçin 238
Her Türlü Maddi-Manevi Sıkıntılardan Kurtulmak İçin 378
Her Türlü Niyet İçin 209
Her Türlü Sihri Çözmek İçin 345
Herhangi Bir Murat İçin 480
Herhangi bir şeyi Nazardan Muhafaza Etmek İçin 328
Hırsız Erkek mi, Kadın mı? 135
Hırsız İçin 298
Hırsız Yabancı mı, Değil mi? 135
Hırsıza Karşı Tılsım 298
Hırsızı Bulma Azimeti 300
Hırsızı Getirmek İçin 298
Hırsızı Hasta Etmek İçin 302
Hırsızı Hasta Etmek İçin 470
Hırsızı ve Kaçanı Yakalama 301
Hırsızın Kim Olduğunu Bulmak İçin 292
Hırsızlara Karşı Önemli Tılsım 297
Hırsızlığa Mani Olmak İçin 469
Hırsızlık mı Oldu? Hırsız Nerdedir? 134
Hırsızlıklara Karşı 298
Hiç Parasız Kalmamak İçin 438
Huyca Birleşme Olur mu? 111
Hüddam Elde Etmek İçin 386
-İ-
İçki ve Kumar - Kötü Huy 477
İçki ve Kumarı Bıraktırmak İçin 471
İçki ve Kumarı Bıraktırmak İçin 475
İdamdan Kurtulmak İçin 240
İki Eşleri Birbirlerine Bağlamak İçin 478
İki Husustan Hangisi Daha İyidir? 131
İki Taraf Arasında Düşmanlığı Gidermek İçin 273
İlim Sahibi Olmak İçin 247
İlm-i Remi Kitabı 5
İmam Ebul Haşan Şazeli Hazretleri (Hizbül Kifaye Önemi) 482
İnsana, Hayvana, Mala Nazar Değmemesi İçin 326
İnsanın Malında Azami Artış Olur 416
İrsal-i Huddam ve Hatif 398
İsm-i Azam Azimeti   394
İsrâf-ı Hüddâm 451
İstenilen İşlerin Remil İlmi ile Yapılıp Yapılmayacağını Anlamak İçin 110
İstihare İçin 242
İstihare 354
İş Sahibi ve Memur Olabimek İçin 246
İşleri Bağlı Olan Kimseler İçin 337
-K-
Kabakulak İçin 455
Kaçmış Olan Kimseyi Getirmek İçin 374
Kaçmışları Döndürmek İçin 375
Kadın; Hamile mi, Değil mi? 111
Kalb-Göz ve Beden Tedavisi İçin 277
Kalp Ağrısı İçin 420
Kalp Çarpıntısı İçin 282
Kan Çıbanları - Yara ve Sivilceler İçin 463
Karar Sahibi Olmak İçin 249
Karı-Koca Arasında Ayrılık Olur mu? 111
Karın Ağrısı İçin 417
Karın Ağrısı İçin 425
Karısının Hayırlı Olup Olmadığını Anlamak İçin 26
Kaşıntı Tedavisi İçin 360
Kaybolan Mal İçin 297
Kazâ-yı Hâcet 410
Kısmet Açılması, Müşteri Celbi ve Sıkıntılardan Kurtulmak İçin
Formüller 335
Kısmeti Açmak İçin 245
Kısmeti Bağlı Olanlar İçin 439
Kısmeti Bağlı Olanlar İçin 443
Kız İstemek İçin 440
Kız İstemek İçin 444
Kızların Kolay Talibi Olması İçin 445
Kimyayı Saadetin Ehemmiyeti 199
Kolay Doğum Yapmak İçin 308
Kötü Huy ve Alışkanlıklara Mani Olmak İçin 474
Kulak Daveti 385
Kur'ân-ı Kerim'deki 19 Harfli Âyetlerin Tesir ve Faydaları 239
Kuraklık ve Kıtlıktan Kurtulmak İçin 248
-L-
Letarji (Tam Uyku) 174
-M -
Maddî - Manevî Sarılık Hastalığından Kurtulmak İçin 241
Mahpus Kurtulur mu? 133
Maişet Darlığını Gidermek, Rızkın Bollaşması İçin 194
Mal Muhafaza ve Koruma Formülleri 447
Mal ve Eşyayı Emaneti 447
Mal ve Eşyayı Korumak İçin 448
Mal veya Hacet Gerçekleşmesi İçin 450
Malın Korunması İçin 458
Manevî ve Maddî Hastalıkları Tedavi Etmek İçin 207
Mansıp ve Memuriyet Olur mu? 126
Manyetizma ve İpnotizma 168
Midesinde Solucan Olanlar İçin 454
Müşteri, Rızık ve Bereketin Çoğalması İçin 186
- N -
Nazar - Dikkatli Bakış 171
Nazar Değmesine Karşı 334
Nazar İçin Özel Formül 184
Nazar İsabet Etmemesi İçin 320
Nazar İsabet Etmiş Kimseler İçin 327
Nazar ve Göz Değmesi ile İlgili Formüller 319
Nazar ve Sihir Bozma ve Her Niyet İçin 185
Nazardan Hasta Olan Kimse İçin 332
Nazardan Hasta Olmuş Kimseler İçin Koruma 329
Nazardan Korunmak İçin 325
-Ö-
Öksürük-Nezle ve Burun Hastalıklarına Karşı 384
Ömrü Boyunca Sihir Kâr Etmez 351
Ömründe Hastalık Yüzü Görmez 280
Önemli Çalıntılar İçin 289
Önemli İptali Sihir 346
-R-
Rakipler Arasında Barış ve Anlaşma Olabilir mi? 133
Remilin Esası Yani Temeli Olan Şekiller 136
Rızık (Kâr) Bollaşması İçin 191
Rızkın Artması İçin 195
Rızkın Bollaşması ve Maişetin Kolaylaşması İçin 186
Rızkın Çoğalması İçin 198
Rica Kabul Olur mu? 125
Romatizma ve Damar Sertliği İçin 454
Ruh ve Cin Davetleri 203
Ruhani Varlıklar ile Hazır Bulunma Durumu 401
Ruhani Varlıkları Uzaklaştırma Azimeti 401
Ruhsal Bunalımdan Kurtulmak İçin 477
Rüyada Definenin Yerini Görmek İçin 363
Rüyasında Korkanlar İçin 272
-S -
Sağlık ve Ölüm Haberini Öğrenmek İçin 21
Sar'a Ümmü Sübyan ve Baygınlık Geçiren Kimseler İçin 213
Sarılık İçin 459
Sekizli Vefk 164
Sekizli Vefkin Özellikleri 165
Sevgiliden Haber 135
Sevgiliye Kavuşulur mu? 130
Sık Sık Ağlayan ve Geceleri Uyumayan Çocuklar İçin 231
Sıkıntı ve Geçim Zorluğundan Kurtulmak İçin 186
Sınavda, Ticarette İleri Geçebilmek İçin 242
Sıtmanın Tedavi Formülleri 275
Siğil, Çıban, Temre ve Geçmeyen Tümsek Yaralara 464
Siğil, Temruğ ve Çıbanlar İçin 463
Siğil-Sivilce-Şiş Yok Etme Formülleri 283
Sihir Bozmak İçin Önemli Formüller 345
Sihir Bozmak İçin 347
Sihir Bozmak İçin 350
Sihir Kâr Etmez 352
Sihir Yapılmış Kimse İçin 349
Sihirden Korunmak İçin 244
Sihri İptal Etmek İçin 346
Sihri İptal Etmek İçin 354
Sihrin İptali İçin 352
Süjeyi Söyletmek 173
Süjeyi Uyandırmak 174
Sütü Az Olan Bir Kimsenin Sütünün Çoğalması 319
-ş-
Şan ve Şöhrete Erişmek İçin 481
Şeytan Vesvesesinden Kurtulmak İçin 207
-T-
Tahta Kurularını Bir Yerde Yok Etmek İçin 210
Tecrübe Edilmiş Bereket Rızık 432
Tehlikelerden ve Düşmanın Elinden Kurtulmak İçin 243
Telkin Örnekleri 183
Tıbbın Tedavisinde Aciz Kaldığı Bir Hastalıktan Kurtulmak İçin 201
Tılsım Bozmak İçin 353
Ticaret Mallarının Kolayca Satılması İçin 196
Ticaret ve Malı Korumak İçin 455
Ticarethanenin Müşterisinin ve Bereketinin Artması İçin 339
Ticarethanenin Zarar ve İflâstan Kurtulması İçin 197
Tuz ile Sihir Bozma 352
Tüm Ağrı ve Sızılar İçin 418
Tüm Baş Ağrılarını Tedavi Etmek İçin 253
Tüm Hastalıklara Karşı Genel Şifa 381
-U-
Uyandıktan Sonra Tesiri Görülen Telkin 173
Uykuda Korkanlar İçin 271
Uykunun Safhaları 169
Uykusuzluk Çeken Bir Kimse İçin 211
-Ü-
Üçlü Şekillerin Fazileti, Üçlü Şekillerdeki Cetvelin Ahkâmı 85
Üçlü Vefk 139
Üçlü Vefkin Faydaları 143
Ümmü Sübyan Denilen Hastalık 229
Üzüntü Anında Dua 484
-V-
Vefk İlmi Usulü 138
Vefk Nedir? 138
Vesveseden Kurtulmak İçin 212
Vücuttaki Her Türlü Çıban, Sivilce, Şiş Yaraları Geçirmek İçin 357
Vücuttaki Her Türlü Yaraları Geçirmek İçin Genel Tedavi 358
Vücuttaki Siğiller İçin Tedavi Formülleri 460
-Y-
Yanmamak ve Yangını Söndürmek İçin 244
Yedi Tılsımın Faydası 380
Yedili Vefk 162
Yedili Vefkin Özellikleri 162
Yetmiş Yedi Hastalığa Karşı 278
Yılan Sokmasına Karşı Korunma 427
Yılan ve Akrep İçin İlaç 431
Yolculuk Var mı. Yok mu? 131
Yolculukta Hayır Var mı? 132
Yuvası ve Çocukları Başka Kimse Tarafından Sefil Olmaması İçin 200
Yürek Çarpıntısı İçin 282
-Z-
Zalimden Kurtulmak İçin 202
Zalimden Kurtulmak İçin 459
Zayiin Reddi Mesrukun Bulunması 287
Zehirli Haşerattan ve Hayvanlardan Korunmak İçin 430
Zehirli Hayvanlar İçin (Korunma) 430
Zehirli Hayvanlardan Korunmak İçin 427
Zeytin veya Fındık Dalı ile Define Yerinin Tespiti 365
Zina-i Men Etmek İçin 476
 
3. CİLT
- A -
Açlığı Gidermek İçin 63
Ağlayan Çocuklar İçin 64
Ağzı, Yüzü Eğrilenler İçin 238
Akşam Vakti Ayetü'l Kürsî'yi Okuyup Yatarsa 364
Alış-Verişlerde Muhabbet ve Sevgi 160
Allah Lafzının İzahı ve İnsanın Düşüncesi 254
Allah Teâlâ'dan Rızık İstemek İçin 317
Allah'ın Gizlemiş Olduğu Sırlar ve Almıyacağı Şeyleri Görmek İçin 358
Allah'ın Kabul Edeceği Zikir ve Dualar 290
Allahu Teâlâ'nın Yüce Olan İsminin Sırları Her İşinde Başarılı
Olmak İçin 255
Aşırı Kanama Büyüsü 67
Aşk ve Muhabbetle Farklı İşlemler 75
Aşka Ait Büyüler (Muhabbet İçin Kemik 75
Ateşli Hasta İçin 360
Âyetü'l Kürsî Daveti 350
Âyetü'l Kürsî . 344
Âyetü'l-Kürsî'nin Rızık ve Hacetleri İstemek İçin Dua 374
Âyetü'l-Kürsî'nin Yemin Etme Duası 381
Âyetü'l-Kürsî'ye Ait Olan Allah'ın İcabet Edeceği Bir Dua 383
Azametli Vefk 222
Azimetli ve Yararlı Hacet Duası 293
-B -
Bağlanmış Kimseler İçin 230
Bağlı Çözmek İçin 228
Baş Ağrısı İçin 236
Baş Ağrısı İçin 239
Baş Ağrısından Kurtulmak İçin 65
Bekâr Kadın ve Kızları Kötü İnsanların Şerrinden, Onları Ayırmak
Suretiyle Kötü Yola ve Şehvani Arzularına Düşmemeleri İçin 465
Beklenen Rızık, Sıkıntı ve Bunalımdan Kurtulmak İçin 433
Bel Ağrısı İçin 232
Belâ ve Müşkilâttan Kurtulmak İçin 224
Bereket, Mal Artması İçin 56
Berhetiyye'nin Açıklanması 37
Berhetiyye'nin Anlamı ve Uygulaması 33
Bir Faide 418
Bir Kız İstenirken Red Olunmamak İçin 194
Bir Kimse Amellerinin Güzel Olması İçin 314
Bir Kimse Bir Görevi İstiyorsa 441
Bir Kimse Evinde Âyetü'l Kürsî'yi Okuyacak Olursa İns ve
Cin Şerrinden Kurtulmuş Olur 356
Bir Kimsenin Niyetini Öğrenmek İçin 429
Bir Şeyi Elde Etmek İçin 141
Bir Şeyi Ezberde Tutmak İçin 467
Bir Şeyi Ezberlemek İçin 400
Bir Zaruretten Dolayı Hacetini Acele İstemek Zorunda Kalırsa 310
Birbiriyle Geçinemeyen Bir Karı-Kocanın Boşanmalarını
Kolaylaştırmak İçin 447
Bütün Canlılardan Gizlenmek İçin 490
Büyü Bozmak İçin 32
Büyü Tutmaz 60
Büyü Türleri 29
Büyü ve Sihir Bozmak İçin 44
Büyü ve Sihir Bozmak İçin 65
-C-
Celb ve Teshir İçin 412
Celbi Muhabbet ve Teshiri Kulubda Başka Hiç Bir Benzeri Olmayacak
Kadar Mühim Tesirli Bir Tılsım 459
Cenabı Hak'ın İcabet Edeceği Önemli Dua 300
Cimada Kuvvet Güçlendirmek İçin 148
Cimada Muhabbet 149
Cimada Zayıf Olan Kimseler İçin 142
Cin İnsan Bedenine Girebilir mi? 130
Cin ve Ruhlar İle Konuşmak İçin 50
Cin veya Hayalet Görmemek İçin 57
Çin'e Azap Vermek İçin 51
Cinin İnsan Bedenine Giriş Sebepleri 134
Cinleri Görüp ve Konuşmak İçin 38
Cinlerin Her Türlü Tecavüz ve Kötülüklerden Kendinizi Korumak İçin 443
Cinlerin ve Kötü İnsanların Şerrinden Kurtulmak İçin 41
Cinlerin Zararlarından Kurtulmak İçin 221
-ç-
Çabuklaştırma (Hızlandırma) Azimeti Babı 140
Çıban ve Sivilcelere Karşı 228
Çiçek Hastalığı İçin 233
Çocuğu Olmayanlar İçin 42
Çörek Otu, Bal, Soğan ve Sarmısakla Tabii Tedavi 214
-D-
Dahili Kanamayı Durdurmak İçin 59
Dalak Hastalığı İçin 466
Dargınları Barıştırmak İçin 91
Dedikoduları Önlemek 144
Define Aramak İçin Çatal Çubuk Usulü 145
Denenmiş Tılsımlar ve Vefklerin Yararları 419
Devlet Büyüklerini veya Zalim ve Zorba Kimseler İçin 362
Diğer Bin Âyeti Hamse 407
Dikkat Edilecek Bir Husustur 379
Dil Bağlamak İçin 471
Dileği Yerine Getirmek İçin 321
Dileğin Kabulü İçin 426
Dilek İçin 41
Dilek İçin 43
Dilek İçin 65
Dilek İçin 66
Dilek İçin 389
Dili Tutulan, AğznYüzü Eğrilen, Cin Çarpan Kişiler İçin 240
Doğum Zorluğu Çekenler İçin 37
Dükkân ya da Mağazanın Kapısı Üzerine Konulursa 190
Düşman Susturmaya, Saldırıları Önlemeye Yararlı Âyetler 449
Düşmandan ve Hırsızlardan Korunmak İçin 362
Düşmanı Cezalandırmak İçin .461
Düşmanı Hasta Etmek İçin 53
Düşmanı Yenmek İçin 450
Düşmanı Yermek İçin 360
Düşmanın Varsa Onu Uzaklaştırmak İçin 471
Düşmanlardan Korunmak İçin 400
Düşmanlarına Karşı Mahkemede Savunmak İçin 456
Düşmanlık İçin 62
Düşmanlık İçin 380
-E -
Esrar-ı Cifriyye ve Havâdis-i Kevniyye 21
Evlenmek İçin 39
Evlenmek İsteyen Kızlar veya Hanımlar 192
Evliliği Bozma Büyüsü ve Tedavisi 74
Evlilik Yaşamının Nasıl Olacağını Belirleme Usulü 73
Ezberlemek ve Unutkanlık İçin 226
-F -
Fakirlik Zorluğu Çekenler İçin 37
Fakirlikten Istırap Çekenler İçin 189
Fatihatül-Fıkara 328
Fatihatül-Fıkara 339
Fatihatül-Fıkaranın Ulüvvü Şanı Hakkında Kur'ân-ı Kerim'de Mezkûr Olan Âyetler 331
Fekacin Mahmetin Daveti 459
Felç ve Psikolojik Hastalar İçin 243
Ferce ve Zekere Zarar Vermek İçin 148
-G-
Gaibi Getirmek İçin 189
Gideni Geri Getirmek İçin 45
Görünmezlik Formülü 248
Göz Ağrısı İçin 38
Göz Ağrısı İçin 55
Gözde Çıkan Kılları Gidermek İçin 143
-H-
Hacet Duası 290
Hacet Duası 296
Hacet İçin 44
Hacet İçin 46
Haceti Kendisine Vermek İçin 379
Hacetin Acil Karşılanması için Mühim Dua 313
Hacetleri Gidermek İçin Bereketli ve Faydalı Öğütler 321
Hafızası Kaybolmuş Olanlar ve Zekâ Artması İçin 37
Hapisten Kurtulmak İçin 40
Hapisten Kurtulmak İçin 52
Hapisten Kurtulmak İçin 226
Hasta Uyumasa 241
Hastalara Şifa 362
Hastalığın Çaresi 231
Hastalık Büyüsü 70
Hatif Gönderme Uzaktan İnsanlar Üzerine Etki Yapmak 137
Hemorrhea Tedavisinde İlgili Bir Örnek 69
Her İşinde Yardım Edecek, Onu Başarılı Kılacak 452
Herhangi Bir Hacet İçin 425
Herkes Tarafından Sevilir 461
Hırsız - Cin veya Yangından Korunmak İçin 51
Hırsızların, Kötülerin Şerrinden Vahşi Hayvanlar, Karıncalardan,
Fırtına ve Rüzgârdan Kurtulmak İçin 361
Hilalin Saatini Bölme ve Hastalığı Vücuttan Çıkarma Usulü 231
Hizbu'l-Bahr 474
Hizbu'l-Bahr'ın Sonunda Okunacak Dua 483
Hizbül İhfa (Hizbül Mahfi) 151
Hüsn-i Kabul Görmek İçin 195
Hz. Fahri Âlem Efendimiz'in İsa (a.s.)'a Olan Üstünlüğü 288
Hz. Fahri Âlem Efendimiz'in Musa (a.s.)'a Olan Üstünlüğü 284
Hz. Fahri Âlem Efendimiz'in Yusuf (a.s.)'a Olan Üstünlüğü 279
Hz. İsa (a.s.) İsimleri 391
Hz. İsa (a.s.)'ın Ölüleri Canlandırdığı Mucizesini Gerçekleştiren
İlâhî Adlar 388
Hz. Resulullah (s.a.v.) Efendimiz'in Diğer Peygamberlere Olan
Üstünlüğü 271
Hz. Resulullah Efendimiz Kimdir? 264
Hz. Resulullah Efendimiz'in İbrahim (a.s.)'a Olan Üstünlüğü 276
Hz. Resulullah Efendimiz'in İdris Aleyhisselâm'a Olan Üstünlüğü 274
Hz. Resulullah Efendimiz'in Nuh (a.s.)'a Olan Üstünlüğü 275
- İ -
İç ve Dış Kanamalara Karşı 445
İlm-i Cifir ve Kaidelerinin Transkripsiyonu ile Gizliliklerin Havvası 7
İnatçı Bir Cebbarı Kahru Tedmir İçin 227
İnsan Beyninin Işınları İle Uzaktan Tesir Yapmak 127
İnsanlar Arasında Güçlü Olmak İçin 432
İnsanların Korku ve Şerlerinden Uzaklaştıracak Şerefli Ayet-i
Celilenin Duası 372
İpnotizma Okumakla Uyutmak 101
İshal İçin 52
İslâma Göre Cinleri Kullanmanın Hükmü 129
İş Yerine Müşteri Celbetmek İçin 190
İzâle-i Muhabbet Kara Sevda 91
-K-
Kadmdaki Hastalığı Giderme 149
Kadının Hamile Olması İçin 238
Kadınların Sevgisini Celbetmek 147
Kaf Harfi Beş Ayeti Kerimeler Havvası 401
Kaf Harfi Beş Âyeti 404
Kalpteki Sevgi Ateşi 155
Kan Şekeri Düşürücüler 220
Kanama Rahatsızlığı Olanlar İçin Faide 150
Kanamayı Durdurmak İçin 52
Karı-Koca Arasını Düzeltmek İçin 39
Karıncalardan Kurtulmak İçin 61
Karındaki Rahatsızlığın Çaresi 231
Kasemül Emlâkül Felekiyye 95
Kayıp Olanı Bulmak İçin 53
Kenzü'z Zehep'ten Seçmeler 155
Kerametli Dairenin İçindeki Azametli Gizlilikler ve Zikirler 249
Kısmeti Bağlı Bir Kız veya Kadın İçin 195
Kısmetinin Açılması İçin 194
Kimya İlmi ve Kuyumculuk Sanatı 171
Korkma Hali, Ruhi Bunalım, Can Sıkıntısı, Kalp Çarpması İçin 391
Köpeklerden Korunmak İçin 48
Kulak Ağrısı İçin 233
Kulak Ağrısı İçin 243
Kulunç Ağrısı İçin 242
-M-
Maddi Kazanç Sağlamak İçin 39
Mahkemeye Giderse Davayı Kazanır 191
Makam Sahibi İle Karşılaşmak Suretiyle İşini Bir Sonuca Bağlamak
İçin 457
Mal ve Bol Rızka Sahip Olmak İçin 470
Mal ve Ticarethanesini Korumak İçin 473
Malın Çalınmaması İçin 38
Mendel 123
Muhabbet ve Celb İçin 92-94
Murat İçin 411
Musibetlerin Doğuşu ve Sebepleri, Onları Engellemek 244
- N 
Nazar Değmez 61
Nazar İçin 242
Nazar ve Cinden Korunmak İçin 47
Nazarı Önlemek İçin 144
Nezle İçin 236
-O-
Onun Sözü Geçkin Olur 289
Ortak İş Yapmak İçin 424
-Ö-
Öksürük İçin 220
Önemli İstihare 67
-P-
Peygamberimiz (s.a.v.) Kendilerine Yapılan Büyünün Etkisinden
Nasıl Korundular 196
-R-
Refah, Huzur, İkbal, Saadet, Servet ve Mülke Nail Olmak İçin 428
Rızık Celbi İçin Taşınacak Faydalı Denenmiş (Fetih) Âyetleri 326
Rızık İçin 411
Rızık İçin 454
Rızkın Bollaşması İçin 453
Rızkın Celbi ve Kabulü İçin Faydalı Dualar 322
Riyâzat 169
Romatizma Hastalıklarından Acı Çeken veya Kötü Gözlerden Korunmak İçin 391
Ruh Çağırılması 186
Ruhâni Hastalıklardan Kurtulmak İçin 188
Ruhânî Varlıklar İle Hazır Bulunma Durumu 138
Ruhânî Varlıkları Uzaklaştırma Azimeti 138
Ruhlar ve Cinler ile Temas Eder 40
Ruhlar ve Cinler İle Temas Eder 42
Ruhlar ve Cinleri Uzaklaştırmak İçin 46
Rüyada İstediğini Görmek İçin 54
- S -
Sar'a Hastalığı İçin Şifa 220
Sar'a Hastalığı İçin Şifa 223
Sar'a Hastalığı İçin 49
Sar'a Hastalığı İçin 223
Sar'a Hastalığına Karşı 196
Sar'a ve Bayılan Bir Kimse İçin 230
Sar'a veya Büyüden Kurtulmak İçin 41
Sar'alı Hasta İçin 360
Sarfiye 102
Sarılık Hastalığına Önemli Reçete 234
Sevgi İçin 48
Sevgi ve İtaat Hususunda Okunacak Ayetler 442
Sevmediği Şeylere Rastlamaz ve Hiç Bir Hastalık Tutmaz 58
Seyfül Evliya (Evliya Kılıcı) 468
Sihre Uğramış İnsana 103
Siraca İçin 239
Sitres, Geçim Sıkıntısından Kurtulmak İçin 55
Sivrisinekten Kurtulmak İçin 62
Sonsuz Güç, Sınırsız Kudret, Bitip Tükenmeyen Bir Servet 344
Sûre-i Celilenin Diğer Gizlilikleri ve Faydaları 411
Susuzluğu Gidermek İçin 64
Suyun Artması İçin 48
Şakak Ağrısı İçin 237
Şer İşleri İçin irsali Hatif 137
Şeytanların ve Zalim Kişilerin Gözlerini Kör Etmek İçin 359
-T-
Tabi Usullerle Şeker Hastalığı Tedavisi 217
Tahassun (Korunma) Duası 35
Tahassun Duası 354
Tahta Kurusu ve Sivrisineklere Karşı 39
Teshir Etmek İçin 38
Teshir İçin 48
Teshir İçin 412
Teshir-i Kalb ve Celb-i Muhabbet İçin 193
Tevbesi Af Olunması İçin 43
Tıbben İyileşmesi Olmayan Delilikler İçin 237
-U-
Uykusunda Ağır Basan İçin 237
Uyutmak Metodu 72
Uzaktakini Getirmek İçin 90
- V-
Vehim Büyüsü 126
Vesvese ve Şüphe İçin 472
Vücudun Su İhtiyacı Bu Çaylardan Biri İle Giderilecektir 220
-Y-
Yangını Söndürmek İçin 57
Yedi Cin Daveti 384
Yola Çıkmada Hacet Duası 291
Yüksek Düzeydeki İdareci Kesimin Kullanabileceği Bir Vefk Türü 358
Yürek Ağrısı İçin 240
-Z -
Zalim Bir İdareciden İşlerini Kolayca Halledebilmek İçin 437
Zalim Bir Kişiden Kurtulmak İçin 430
Zalim Kişilere Karşı Yapılabilecek Dua 304
Zalim ve Hainler İçin 486
Zalim ve Zorba Bir Kişiyi Helak Etmek İçin 395
Zalim ve Zorba Kişilerin Hor ve Zelil Edilmesi 437
Zalim ve Zorba Olan Bir Kimse Ona Bakınca Korkmaması İçin 398
Zalim veya Düşmandan Öç Almak İçin 40
Zalim veya Düşmanın Zulmünden Kurtulmak İçin 57
Zalim veya Düşmanının Kötülüklerinden Kurtulmak İçin 56
Zalimden Hakkını Almak İçin 141
Zalimin Kahru ve Tedmiri İçin 225
Zalimin Şerrinden Kurtulmak İçin 227
Zekâ Artması İçin 48
Zekâ ve Kavrayış Kabiliyetini Açmak İçin 447
Zenginlik ve Azimetli Hâzineyi Elde Etmek İçin 439
Zinayı Men Etmek İçin 142
4. CİLT
- A -
Ağlayan Küçük Bir Çocuğu Uyutmak İçin 53
Aile Fertleri Arası Geçimsizliklerde 361
Akdi Lisan 373
Akduz Zeker (Erkekliği Bağlama) 347
Akıl veya Sar'a Hastalıkları İyileştirmek İçin 259
Allah'ın Affını Dilemek İçin 49
Ariflerin Satrancı 110
Âşık Etmek İçin 79
Âşık İçin 340
Âşıklar İçin 241
Âşıklık İçin 162
Âşk İçin 401
Azametli Bir Davettir 97
Azametli Bir Düzen 432
Azametli Tablo Budur 443
Azametli Vefkin Kullanımı 429
-B -
Bağlı Çözmek İçin Formül 108
Bağlı Çözmek İçin 227
Bağlı Çözmek İçin 252
Bakışla Celp veya Baskı 463
Basiretini Açmak İçin 46
Baş Ağrısı İçin 157
Baş ve Diş Ağrıları İçin 395
Başa Gelen Belâdan Hakka Sığınmak İçin 299
Bayılan Bir Kimse İçin - Sar’a 421
Bel Ağrısı İçin 167
Belâ ve Afetten Kurtulmak İçin 39
Bir Çok İşlerini Halletmek İçin Dört Büyük Meleğin Daveti (a.s.) 388
Bir Düşmanı Terbiye Edersin 101
Bir Hacet İçin 396
Bir Hastalıktan Acı Çeken Bir Kimseyi Uyutmak İçin 53
Bir Hastanın veya Uzakta Bulunan Bir Kimsenin Durumunu Öğrenmek İçin 407
Bir Hatun veya Bir Hayvanın Memesinde Süt Olması 153
Bir İdarecinin Durumunu Öğrenmek İçin 406
Bir İşi Düğümlemek İçin 60
Bir İşinin Görülmesi İçin 235
Bir Kadını Zina Yapmaktan Engellemek İçin 190
Bir Kızı Kendine Âşık Etmek İçin 333
Bir Kimsenin Evlâdı Yaşamasa 82
Bir Kimsenin Dilini Sana Karşı Bağlamak İçin 461
Bir Kimsenin Kendine Âşık Etmek İçin 332
Bir Kimseyi Al Basarsa 154
Bir Kimseyi Döndürmek İçin 470
Bir Kimseyi Kendine Âşık Etmek İçin 251
Bir Kimseyi Kontrol Altına Almak ve Onun Üzerinde Tahakkümde
Bulunmak 169
Bir Kimseyi Yanma Getirmek İçin 405
Bir Kimseyi Yerinden Çıkarmak İçin 401
Bir Kişinin İşi Yürümese Sıkıntı Çekse 432
Bir Şeyi Rica ve İltimas Olunacak Zatın Yanma Girerken 231
Bir Zalimin Zulmünden Kurtulmak İçin 35
Birbirini Sevmeyen Karı-Kocanın Arasını Düzeltmek İçin 305
Bol Rızık, Cin ve Şeytanın Şerrinden Kurtulmak İçin 37
Borcu Çok Olan ve Ödeyemiyecek Bir Halde Olan Kimse İçin 36
Borç Sıkıntısından Kurtaran, Ödemeyi Kolaylaştıran, Yeni Kapılar
Açan Dua 351
Borçlardan Kurtulmak İçin 50
Bütün İnsanlar Zikri Cemil ile Anar 30
Bütün Zor İşlerde Başarılı Olmak İçin 44
Büyü Var mı, Yok mu Öğrenmek İçin 20
Büyü ve Sihir Bozma 400
Büyük Kimselerden Hacetinin Yerine Gelmesi İçin 58
Büyük Kimselerin Yanma Girerken ve Dilek İçin 55
-C-
Caferi Sadık'a Göre Niyet Cetveli 261
Celb ve Getirme 98
Celb ve Muhabbet 304
Celb ve Muhabbet 311
Celb ve Sevgi İçin 23
Celb ve Teshir İçin 240
Celb ve Teshir İçin 409
Celb ve Teshir 161
Celb ve Teshir 217
Celb ve Teshir 225
Celb ve Teshir 253
Celb ve Teshir 257
Celb ve Teshir 395
Celbi Muhabbet ve Teshir Celbi Rızık ve Mal İçin Çok Faydalı Bir Vefk 397
Celbi Muhabbet 185
Celbi Muhabbet 403
Çelbi Rızık İçin 377
Celbi ve Teshir 358
Cin ile İrtibat Kurmak İçin 61
Cin Tutması ve Aklı Başından Giderse 337
Cin Tutsa 81
Cin ve İnsanların Şer ve Zararlarından Korunmak İçin 42
Cinsellikte Duyguları Zayıf Olan Kadınları İyileştirmek İçin 355
-ç-
Çalman Bir Malı Geri Getirmek İçin 308
Çalınmış Mal Bulunur, Mahkum Hapisten Halas Olur ve
Gurbetten Kurtulmak İçin 40
Çalınmış Malı Geri Getirmek İçin 252
Çok Önemli Bir Hacetini Karşılamak İçin 410
- D -
Dargın Olan Karı-Kocayı Barıştırmak İçin 159
Dargınlığı Gidermek İçin 183
Davayı Kazanmak İçin 253
Daveti Şerif Budur 469
Definin Yerini Tesbiti İçin 258
Deli veya Psikolojik Bir Hasta İçin 67
Delinin Üzerine Takılırsa 36
Devri Âla Hızb-i Şerifi (İnaye ve Sehmil Vikâye) 85
Devri Âlaya Başlamadan Önce Okunacak Dua 86
Dil Bağlamak İçin Yapılan Büyüler 218
Dilek İçin 47
Dilek İçin 304
Dilekleri ve Arzuları Red Olunmaz 45
Diş, Baş ve Benzeri Ağrıları Gidermek İçin 127
Dua Ehemmiyeti ve Fazileti 9
Dua-i Devlet Budur 433
Duai Hz. Ali Sizler de Rabbinize Böyle Dua Ediniz 297
Düşman veya Zalimin Başını Ağrıtmak İçin 369
Düşmanın Uykusunu Bağlamak İçin 404
Düşmanların Dilini Bağlamak veya İnsanların Dedikodusunu
Önlemek İçin 35
Düşmanların Şerrinden Korunmak İçin 230
Düşmanlığı Gidermek İçin 425
-E -
Erkek ve Kadın Arasındaki Muhabbet İçin 424
Evden Kaçanlar İçin 178
Evine Geç Gelen Eşler İçin 373
Evine Girmek İstemeyen Kimse İçin 421
Evlat Sahibi Olmayan İçin 125
Evliliği Kolaylaştırmak İçin 343
-F -
Fakir Okursa Zengin, Mahkum Okursa Hapisten Halas Olur 38
Fakirlikten Kurtulur 30
-G-
Gayb İlimleri Kendisine Münkesif Olur ve Her Türlü Hastalıklardan
Kurtulmak İçin 42
Gelecek ve Beklemediğimiz Zararı ve Kazayı Önleyen Dua 352
Genel Sır 18
Genel Şifa İçin 48
Getirmek İçin 204
Gideni Döndürmek İçin 370
Gizleyen Dua 257
Gizleyen Dua Budur 420
Görünmeyen Yolları Görmek İçin 63
Göz Değmemesi İçin Edilecek Dua 356
Göz Hastalıkları İçin Önemli Bir Reçete 327
-H-
Hacet İçin 353
Hacet ve Dilek İçin 151
Hacet ve Dilek İçin 413
Hafızayı Güçlendirmek İçin 335
Hak Edene Zarar Vermek İçin 59
Hakim Karşısına Çıkarken 360
Haksız Yere Hapse Girenler İçin 402
Hamile Bir Kadının Doğurup Doğurmayacağını Öğrenmek İçin 408
Hamile Kalmak İçin 226
Hamile Olmazsa 257
Hamilelik İçin 221
Hapse Giren Bir Kişinin Kurtulması İçin 260
Hastalara Yararlı Tavsiyeler 382
Hastalıklardan Kurtaran Şifa Duası 351
Hastaya Şifa ve Hayatı Boyunca Her Türlü Belâ ve Afetlerden Korur 31
Hayalet Görmekten Cin Tasallutundan ve Perilerin Tecavüzünden
Korunmak İçin 242
Her An Artan Bir İzzet ve İşinde Başarılı Olmak İçin 41
Her Çeşit Evham ve Üzüntüden Kurtulmak İçin 31
Her Dediğini Yapar 38
Her Dilek İçin 466
Her İşte Başarılı Olmak İçin 39
Her Kişiden Saygı ve Sevgi Görmek İçin 399
Her Murat İçin 102
Her Murat İçin 253
Her Murat İçin 366
Her Tuttuğu İşin Başarılı Olması İçin 41
Her Türlü Belâ ve Musibete Karşı Okunacak Hicab Duası 385
Her Türlü Belâlardan Kurtulmak İçin 64
Her Türlü Haber Alma 20
Her Türlü Hacet İçindir 359
Her Türlü Hastalıklara Karşı 393
Her Türlü Sıkıntı ve Belâya Karşı Okunacak Dua 411
Herkes Tarafından Hürmet ve Saygı Görür 29
Herkes Tarafından Zikri Cemil ile Anılmak İçin 49
Herkes Yanında Güçlü ve Üstün Olmak İçin Mübarek Bir Vefk 419
Hırsızı Bulmak İçin 226
Hırsızı Görmek İçin 422
Hırsızı İtiraf Ettirme Babı 248
Hırsızın Kim Olduğunu Bulmak İçin 115
Hiç Bir Kimsenin Gözüne Görünmemek İçin 84
Hiybetullah 249
Hizbün Nasr Budur 121
Hizbün-Nasr 118
Huddam Gönderme ve Gaibten Sesler Duymak İçin 246
Hz. Muhiddin-i Arabi'nin Eva-ili Suver Duası 192
Hz. Süleyman Hatemi Mührü Şerif Budur 106
-I-
İçki ve Kötü Huydan Kurtarmak İçin 21
İçki ve Kumar Müptelâsı İçin Her Türlü Kötü Alışkanlıklara 342
İhtarı Mahsus 247
İki Kişi Arasında Anlaşmazlığı Ortadan Kaldırmak İçin 212
İki Kişi Arasında Muhabbet İçin 430
İlmi Kırtasiye 151
İnsanın Kalbindeki Kötülükleri Gidermek İçin 32
İnsanlar Tarafından Makbul ve Sevilen Bir Kimse Olmak İçin 201
İnsanlar Tarafından Sevilmek İçin 50
İnsanların Arasında Sevilmek İçin 56
İptali Sihir İçin 128
İptali Sihir İçin 158
İptali Sihir 132
İrsal 412
İrsal-i Huddam ve Hatif 245
İstihare 335
İstihare 391
İş Ticaret ve Kısmet 366
İşlerinde Başarılı ve Ahlâkında İstikamet Olur 43
İşyeri Müşterisinin Artması İçin 364
-K-
Kaçağı Tutmak, Uzaktaki Bir Kimseyi Geri Getirmek İçin 197
Kaçmış Kimseler İçin 52
Kaçmışı Döndürmek İçin 165
Kadının Doğumu Kolay Olması İçin 137
Kaf Daveti Ehemmiyeti 23
Kalbindeki Şehveti Nefsaniyyeyi Yok Etmek İçin 47
Kalbinden Hikmet Pınarları Kaynar ve Hafızası Kuvvetlenir 32
Kalbinden ve Dilinden Hikmet Sahibi Olmak İçin 51
Kalbine Allah'ın Sevgisi ve Muhabbetinin Dolması İçin 46
Kara Sevda İçin 24
Karı ve Koca Arasının Sevgiye Yöneltir 96
Karı-Koca Arasında Büyü İptali 181
Karı-Koca Arasındaki Dargınlığı Gidermek İçin 423
Karı-Koca Arasındaki Muhabbet İçin 426
Karı-Koca Arasını İslah Etmek İçin 324
Karı-Koca İçin 138
Karı-Koca Muhabbeti 176
Karı-Kocanın Ayrılıp Ayrılmayacaklarını Öğrenmek İçin 408
Karı-Kocayı Ayırmak Yapılan Sihri Bozmak İçin 338
Kayıp Olmuş veya Sevdiğin Bir Kimseyi Getirmek İçin 54
Kendine Âşık Etmek İçin 161
Kendine Başkasını Aşık Etmek İçin 431
Kıskanç, Huysuz, Kavgacı, Dırdırı Hiç Bitmeyen Karı-Kocayı
Islah Etmek İçin 309
Kızların Kısmetini Açmak İçin 371
Kilitle Kısmet Açma 117
Kimsenin Kalbini Celb ve Teshir İçin 238
Kin ve Adavet Gidermek İçin 34
Korku İçin 158
Korku Namazı 99
Kudretin Aşaması 446
Kulak Ağrısı İçin 166
Kulak Çınlaması 222
Kulak Daveti 155
Kulak Daveti 224
Kulak Daveti 464
Kulunç, Baş Ağrısı, Romatizma ve Benzer Hastalıklar İçin 238
-M -
Mahkemede Hakimle Karşılaşıldığı Zaman Zararın ve Öfkenin
Giderilmesi 200
Mal Satılması İçin 83
Mal ve Mülkü Çoğaltmak İçin 33
Mal ve Mülkü, Bahçeyi Düşmandan Korumak İçin 59
Manevi Hal İçin 420
Memurun Yeniden Vazifesine Dönmesi İçin 35
Mendel (Hadim Daveti) 56
Meşru Bir Maksad Yerine Getirmekten Çekinmemek İçin 245
Muhabbet İçin 25
Muhabbet İçin 40
Muhabbet İçin 98
Muhabbet İçin 126
Muhabbet İçin 128
Muhabbet İçin 139
Muhabbet İçin 160
Muhabbet İçin 162
Muhabbet İçin 162
Muhabbet İçin 165
Muhabbet İçin 171
Muhabbet İçin 172
Muhabbet İçin 176
Muhabbet İçin 180
Muhabbet İçin 181
Muhabbet İçin 186
Muhabbet İçin 192
Muhabbet İçin 196
Muhabbet İçin 221
Muhabbet İçin 251
Muhabbet İçin 303
Muhabbet İçin 354
Muhabbet İçin 357
Muhabbet İçin 359
Muhabbet İçin 365
Muhabbet İçin 370
Muhabbet İçin 418
Muhabbet İçin 466
Muhabbet İptali İçin 144
Muhabbet Saç İle 140
Muhabbet ve Getirme 127
Muhabbet ve Sevgi İçin 21
Muhabbet ve Sevgi İçin 103
Muhabbet ve Teshir İçin 398
Muhtelif Büyüler 221
Murat İçin 250
Mühr-ü Nebi Muhammed (s.a.v.) 105
Münacaatın Kabulü ve Red Olmaması İçin 232
-N -
Nazar Duası 16
Nazar ve Sihir Bozma ve Her Niyet İçin 429
Nazardan, Sihirden ve Diğer Bir Çok Kötülükten Kurtulmak İçin 36
Nefsani ve Cismani Hastalığı İyileştirmek İçin 416
-R -
Rızık Celbi İçin 228
Rızık Darlığı, Kazancı Az ve Maişet Zorluğu Çekenler İçin 228
Rızık Duası 365
Rızık İçin 394
Rızık ve Müşteri Çoğalması İçin 172
Rızık ve Saadet Kapılarını Açmak İçin 43
Rızkı Artıran ve Fakirliğe Düşmekten Koruyan Dua 353
Rızkın Çoğalması İçin 37
Rızkın Çoğalması ve Celbi Müşteri İçin 349
Rüyada Her Türlü Haber Almak İçin 258
-S-
Saç Çıkarmak İçin 460
Salât-ı Münciye 4.444 Dua Budur 316
Salâtı Tefriciye 107
Sana Yapılan Zulme Karşı 100
Sancı İçin 136
Sar'a İçin 82
Sar'a İçin 80-81
Sar'a ve Çocuk Havalesi İçin 378
Sarılık İçin 95
Savaşta Olan Bir Asker İçin 403
Saygı Değer Olmak İçin 84
Servet, Güçlü Mal Sahibi Olmak İçin 61
Sevgi ve Muhabbet 469
Sevgi ve Muhabbet 470
Sevgi ve Muhabbet İşleri İçin 379
Sevilmek İçin 48
Sıkıntıları Çabuk Gideren Salatı Tefriciyenin Fazileti 314
Sırlı Dualar 1-2 369
Sıtma İçin 168
Sihir Bozmak İçin 103
Sihir İptali İçin 22
Sihir İptali 463
Sihir İptali İçin 467
Soğukluk İçin 146
Soğutmak ve Ayırmak İçin Yapılan Büyüler 145
Söz Sahibi Olma ve Hayırlı İşlerle Karşılaşabilmek İçin 23
Sürekli Kavga Eden Karı-Koca İçin 427
Sütü Olmayan Kadın İçin 253
-ş-
Şahsi Davet 156
Şerleri Defetmek, Gaddarları Sakin Kılmak ve Kalbleri Yumuşatmak
İçin 229
Şeyh Şahabeddin Sühreverdi'nin Esmai Erbain İsmiyle Meşhur Olan
Kırk Esma-i Şerif 29
Şeytanın, Müminin Kalbinde Yaptığı Hileleri ve İlacı 299
Şirin Görünmek İçin 171
-T-
Tahassun Duası 120
Taslit İrsali Hatif 148
Taun (Kanser) Duası 465
Te'lif ve İslahı Beyin İçin 215
Tefrik ve Terhil 142
Tefrik 146
Tefrik 303
Tefrik 329
Tefrik 346
Tefrik 362
Tehlikeli Düşmanlar İçin 234
Terhil (Bir Kimseyi Göndermek İçin) 206
Teskini Şehvet 313
Ticarethanenin Müşterisinin Bereketinin Artması İçin 367
-U, V-
Uyku Bağlamak İçin 220
Uykusunu Bağlamak İçin 332
Uzaktan Düşünce (Telepati) Yolu ile Uzaktan Bir Kimseyi Etkileme 65
Uzaktan Getirmek İçin 216
Uzun Ömürlü Olmak İçin 402
Vecuttaki Yaralar veya Kendisini Hırpalayan Bir Hastalığı İyileştirme 401
-Y, Z-
Ya Settar Duası (Virdi Settar Duası) 68
Yel İçin 154
Yetmiş İki Türlü Sihir ve Büyüyü Bozmak İçin 357
Yılancık ve Gelincik Sancıları İçin 310
Yılanların Zehirinin Tesirini Gidermek İçin 19
Yolda Giden Bir Kadını Durdurmak veya Geri Çevirmek İçin 164
Yürek Ağrısı İçin 166
Yüzük Üzerine Yazmak İçin 462
Zalim Bir Cebbarın Helaki 100
Zalim Kimselerden Öc Alınması 396
Zalim Kişiyi Yerinden Çıkarmak İçin 404
Zalim, Gaddar Kimseden Kurtulmak İçin 417
Zalimler İçin 45
Zulüm ve Gadretmesinden Korkuyorsan 233
5.CİLT
- A -
Afetlerden Korunmak İçin 381
Ağaç, Meyve ve Mahsulün Bol Alınması ve Hayvanların Korunması
İçin 195
Ağrı İçin 67
Akrep Sokması ve Ağrı Durması İçin 67
Alış-Veriş Artar ve Kazanç Çoğalması İçin 136
Allah'ın Bereketiyle Zengin Eder 292
Allah'ın Lütfü ve Keremi Üzerinde Olur 323
Allah'ın Lütfuna Mazhar Olur 414
Allah'ın Yardımı Gerçekleşir 322
Aşk İçin 305
Aşk ve Celb Etmek İçin 68
Âyete'l-Kürsî'nin Rızık ve Hacetleri İstemek İçin Dua 118
Âyete'l-Kürsî'nin Sırları ve Meşhur Duaları 115
Âyete'l-Kürsî'nin Yemin (And) Etmek Duası 125
Âyete'l-Kürsî'ye Ait Olan Allah'ın İcabet Edeceği Bir Dua 127
-B -
Bağı Çözmek İçin 135
Bağlama İçin 415
Bağlı Çözmek İçin 447
Balgam İlletine Çare 130
Bazı Mühim İlaveler 456
Besmelenin Gizlilikleri Bunun Varlığındaki Bilinmeyen Bereketli Yönleri 7
Bir Düşmanın Yüzü Yıkatılırsa 391
Bir Ervah Musallat Etmek İçin 257
Bir İdarecinin Yanma Girmeden Önce 66
Bir İşin Hal Olması İçin 363
Bir İşin Sonucunu Bilmek İçin 482
Bir Kimseyi Aptallaştırmak, Şaşkın Bir Duruma Düşürmek ve
Unutturmak İçin 245
Bir Kimseyi Rüyada Görmek İçin 484
Bir Kimseyi Ömür Boyu Hapiste Yatırmak İçin 245
Bir Melek Gelip İstediğin Şey Hakkında Haber Verecek 211
Bir Senelik Korunma 128
Bir Şeyi Ezberlemek İçin 275
Bir Şeyin Sağlam Olup Olmadığı 387
Bir Zalimin Helâkı İçin 205
Bir Zalimin Kahru Tedmiri İçin 262
Borç Altında Bulunan Kimseler İçin 339
Bütün Afetlerden ve Belâlardan Korunmak İçin 212
Bütün Afetlerden ve Düşman Şerrinden Korunmak İçin 136
Bütün Belâlardan Korunmak İçin 206
Bütün Hayırlara Nail ve Bütün Şerlerden Korunmak İçin 207
Bütün Hususlar ve Bütün Maksatlar İçin 337
Bütün İşlerde Okunacak 343
Bütün Salgın Hastalıklardan Belâ ve Vahşi Hayvanlar İçin 187
Büyü ve Sihir İptali İçin 471
Büyüklerden İş İstemek İçin 285
-c,ç-
Cebrail Duası 436
Celb Teshir 74
Celb ve Muhabbet İçin 448
Celb veya Muhabbet İçin 447
Celb ve Teshir 312
Celbi Muhabbet 256
Celbi Muhabbet 295
Celbi Muhabbet İçin 443
Celbi Muhabbet İçin 444
Cild Hastalıkları İçin 394
Cildin Mukaddimesi 5
Cin ve Perinin Uzaklaştırılması İçin 435
Cin Tasallutundan Kurtulmak İçin 130
Cin Tasallutundan Kurtulmak İçin 255
Cin ve Şeytan Tasallutundan Korunmak İçin 342
Cin, Şeytan ve İnsan Şerrinden, Sihirden Korunmak İçin 255
Cinlerle Celp İçin Muhabbet 445
Çıban ve Sivilceleri İyileştirmek İçin 394
Çocuk Düşürmeyi Engellemek İçin 294
Çok Bereketli Mahsul Almak İçin 187
Çok Kuvvetli Bir Celb ve Teshir İçin 309
Çok Önemli Bir Dua Her Şeye Deva 87
-D-
Daima Mahsur ve Galip Olmak İçin 197
Davayı Kazanmak İçin 394
Daveti Ariş 395
Davetin Sarfiyyesi 238
Dedikodu Yapılmasını Önlemek İçin 250
Define İçin 77
Dil Bağı, Celbi Muhabbete ve Kötülüklerden Korunmak İçin 106
Dilek İçin 71
Dilek İçin 104
Dilek İçin 128
Dilek İçin 320
Dileklerin Hasıl Olması İçin 353
Diş Ağrısı 68
Doğumda Zorluk Çekmemek İçin 107
Dostluk ve Muhabbet Kazanmak İçin 58
Dua-i Selâvat-ı Şerife 417
Duai Salâvatü’n-nebiyyi Sallallahü Teâlâ Aleyhi ve Sellem 421
Düşman Helâkı İçin 241
Düşman Şerrinden Korunmak İçin 268
Düşman Şerrinden Korunmak İçin 276
Düşman Şerrinden Kurtulmak İçin 359
Düşman Şerrinden Kurtulmak İçin 394
Düşman Üzerine Okunacak Dua 397
Düşmandan Korunmak İçin 66
Düşmanı Kahrı ve Tedmir İçin 192
Düşmanın Bahçesi ve Bağı İçin 389
Düşmanın Evine Konulursa 387
Düşmanın Kin ve Nefretini Dostluğa Çevirmek İçin 247
Düşmanın Mahsulünü Ziyan Etmek İçin 383
Düşmanın Sağlığını Bozmak İçin 390
Düşmanın Şerrinden Kurtulmak İçin 464
Düşman Şerrinden Kurtulmak İçin 479
Düşmanları Hür ve Zelil Etmek, Yırtıcı ve Vahşi Hayvanları
Yumuşatmak ve Onları Kontrol Etmek İçin 100
Düşmanlığı Gidermek İçin 469
Düşmanların Şerrinden Kurtulmak, Borçlu İse Ödeyebilmek, Hasta
İse Şifaya Kavuşmak, Fakir İse Vüsati Hale Nail Olmak İçin 105
Düşmanlık İçin 123
Düşmanlık İçin 188
Düşmanlık İçin 361
- E -
Efendimizi Görüp Müşahede Etmek İçin 267
El Açıklığı ve Kısmet 432
Elevradıl Bahaiyye 213
Elevradıl Bahaiyye 214
En Güçlü Sevgi Yeri 433
En'am Sûresinin Sırları ve Meşhur Duaları 178
Ervahı Ruhaniyeye Sahip Olur 413
Esirlikten Kurtulmak İçin 339
Esma-i Tâtil 431
Eşine Karşı Soğuk Davranan 406
Evham ve Vesveseyi Gidermek İçin 274
Evlad Sahibi Olmak İçin 363
Evlad Sahibi Olmak İçin 480
Evlenmek İçin 388
Evlenmek İsteyen Kızlar İçin 249
Evradı Behaiyye'nin Sırları 239
- F -
Fakirlikten ve Yoksulluktan Kurtulmak İçin 288
Fakirlikten ve Yoksulluktan Kurtulmak İçin 412
Fakru Zaruret İsabet Etmez 293
Fatiha Sûresinin Sırları 44
Felâketten ve Musibetten Kurtulmak İçin 464
Felç Hastalığı İçin 71
Felç ve Göz Hastalıkları İçin 242
Feth Sûresinin Duaları ve Sırları 353
Fil Sûresinin Duaları ve Sırları 275
-G-
Gemiyi Denizde Korumak İçin 194
Görünmek İstemediği Kimselere Karşı 138
Göz Ağrıması İçin 67
Gurbetten Kurtulmak İçin 476
Günlük Virdler 436
-H-
Hacet İçin Önemli 53
Hacet İçin 71
Hacet İçin 134
Hacet İçin 275
Hacet İçin 278
Hacet İçin 464
Haceti Yerine Gelmesi İçin 336
Hacetini Gerçekleştirmek İçin 321
Hacetleri Gidermek İçin 307
Hadim Tasallut Etmek İçin 133
Hafızası Zayıf Olanlar İçin 108
Hakimin ve Büyüklerin Yanma Girince 352
Hakimin Yüzüne Okunacak 189
Haksız Bir Sebeple Bir Kimseyi Karakola veya Mahkemeye
Çıkarsalar, Kurtulmak İçin 107
Haksız Yere Hapse Girenler İçin 360
Halk Arasında Sevilip Hürmet Görmek İçin 244
Halkın Felâketten Kurtulması İçin 477
Hapisten Kurtulmak İçin 476
Hasbiyallahü ve Ni'vel Vekîl 486
Hasmına Galip Gelir 276
Hastalıklardan Kurtulmak İçin 240
Hastalıktan Kurtulmak İçin 469
Haşaratı Yok Etmek İçin 138
Hatırı Sayılır Olmak İçin 142
Hayatta Sağlıklı ve Uzun Bir Yaşam Geçirmek İçin 244
Hayırlı Bir Erkek Doğurmak İçin 363
Helaki Zalim İçin 314
Helmakı Zalim İçin 384
Her Belâdan Kurtulmak İçin 342
Her Fenalıktan Korunmak İçin 339
Her Hacet İçin 106
Her Hacet İçin 339
Her Hacet İçin 413
Her Haceti Reva Olur 411
Her Ne Haceti ve Maksadı İçin 207
Her Niyet İçin 413
Her Türlü Afet ve Hastalık İçin 129
Her Türlü Metten Kurtulmak İçin 468
Her Türlü Afetlerden Korunmak İçin 65
Her Türlü Metten ve Yangından Korunmak İçin 262
Her Türlü Belâ ve Zulüm Görmekten Korumak İçin 187
Her Türlü Hastalık İçin 441
Her Türlü Kötülüğe, Hırsız, Yangın, Baskın ve Benzeri 188
Her Türlü Kötülüklerden Koruma 93
Herhangi Bir Ordu İle Savaşmak 271
Hırsız, Düşman, Belâ, Met, Sihir, Muzir ve Benzeri Girmemesi İçin 135
Hicr Sûresinin Duaları ve Sırları 379
Hiç Bir Sıkıntı Çekmemek İçin 261
Hiç Bir Zaman Sıkıntıya Düşmemek İçin 279
Hiç Darlık ve Sıkıntı Çekmemek İçin 266
Hiç Ümit Etmediği Yerden Ona Rızık ve Mal Gelmesi İçin 279
Hidayete Ermek İçin 479
Hud Sûresinin Duaları ve Sırları 365
Huddam İle İrtibata Geçmek İçin 325
Humma ve Sıtmanın Giderilmesi İçin 340
Hümeze Sûresinin Duaları ve Sırları 263
-İ-
İçki ve Kötü Huylardan Kurtarmak İçin 439
İhlâs Sûresi 199
İhlâs Sûresinin Sırları ve Meşhur Duaları 199
İhtarı Mahsus 139
İhtar-ı Mahsuse 258
İki Kimse Arasında Sevgi İçin 140
İki Kişiyi Birbirinden Ayırmak İçin 412
İnatçı Sıtmayı Yok Etmek İçin 274
İnsanın Gücü Dışında Gizli Hadiseleri Bilmek 72
İnsanlar Tarafından Sevilmek İçin 301
İnsanları Korku ve Şerden Uzaklaştırmak İçin 116
İnşirah Sûresinin Duaları ve Sırları 268
İptali Sihir, Ümmü Sübyan Cin Çarpmaları, Sar'a Hastalığının ve
Ruhi Dengesizliğin Tedavisi İçin 97
İrsal Gerek Celb ve Gerekse Kahir ve Tehzip İçin Yapılır 311
İsrafı İmar 396
İstihare ve Adabı 481
İstihare Duası 483
İstihare Duasının Okunuşu 483
İstihare ve Her Niyet İçin 440
İyi Makam Sahibi Olmak İçin 79
-K, L-
Kabir Azabından Kurtulmak İçin 478
Kabir Azabından ve Şeytanın Şerrinden Korunmak İçin 322
Kadr Sûresinin Duaları ve Sırları 277
Kâinat Efendimizi Rüyasında Görmek İçin 278
Kalbin İman ve Nurla Dolması İçin 478
Kalp Ağrısı Hafakan, Ciğer Hastalığı İçin 131
Karı Koca Arasını Düzeltmek İçin 472
Kazayı Hacet İçin 337
Kelime-i Tevhid’in Sırları 478
Kendine Âşık Etmek İçin 434
Kendine Âşık Etmek İçin 434
Kendine Zarar Vermekten Korkanlar İçin 133
Keşif ve İstihare 405
Kevser Sûresinin Duaları ve Sırları 267
Kısmeti Bağlı Bir Kız veya Kadın İçin 362
Kısmetin Açılması İçin 82
Kız veya Kadının Kısmetini Açmak İçin 136
Kim İçerse Hasta Olur 391
Korku Hastalığından Kurtulmak İçin 251
Korku ve Benzeri Üzere Bulunan Kimseler İçin 336
Korkunun Giderilmesi İçin 131
Koruma ve Şifa 449
Körler Duası Olarak Bilinen Görünmeyen Gözleri Açan Dua 252
Kötü Alışkanlıklardan Çıkış Yolu 65
Kötü Alışkanlıklardan Vazgeçirmek İçin 89
Kötülük ve Şerden Kurtulmak İçin 477
Kuduriye Duası 398
Kuduriye Duası 399
Kulak Âğrısı İçin 71
Liîlâfi Kureyşin Sûresinin Duaları ve Sırları 265
-M -
Mahkeme Anında Koruma 132
Mahsulün Çok Bereketli Olması İçin 193
Maişe Darlığı Çekenler İçin 260
Manevî Hastalıklar İçin 256
Matlubun Hasıl Olması İçin 440
Mevki Sahibi Olmak İçin 476
Muavizeteyn Sûrelerinin Duaları ve Sırları 254
Muhabbet İçin 58
Muhabbet İçin 305
Muhabbet İçin 433
Muhabbet İçin 433
Muhabbet İçin 442
Muhabbet İçin 445
Muhabbet İçin 446
Muhabbet İçin 446
Muhabbet İçin 465
Muhabbet İçin 479
Muhtelif Âyetlerden Her Derde Deva ve Her Hastaya Şifa 104
Murad İçin 206
Murad İçin 208
Murad ve İsteklerin Halli İçin 189
Muradın Gerçekleşmesi İçin 474
Murat İçin 341
Mühim Bir Hacet İçin 449
Mülk Sûresinin Duaları ve Sırları 314
Mürselât Sûresinin Duaları ve Sırları 391
Müstehak Olan Zalim İçin 376
Müşkil Durumda Çare 360
-N -
Nahl Sûresinin Duaları ve Sırları 382
Nazar Değmesi midir Yoksa Cin Tasallutu mudur 264
Nazar İçin 263
Nemi Sûresinin Duaları ve Sırları 385
-O, Ö-
Ordunun Zaferi İçin 197
Ömrende Ne Yapmış İse Haber Verir 278
Önemli ve Dikkad Edilmesi Gereken Hususlar 480
Önemli Korunma 198
-P-
Peygamber Efendimizin (s.a.v.) Esma-i Şerifi 425
- R -
Ra'd Sûresinin Duaları ve Sırları 367
Rızık Bol Olması İçin 259
Rızık Çoğalması İçin 465
Rızık Darlığı Çekenler İçin 265
Rızık ve Maişeti İyileştirmek İçin 380
Rızkı Bol ve Maişeti Genişlemesi İçin 279
Ruhani Hastalıklar İçin 410
Ruhani Hastalıklara Şifa 343
Ruhsal Bunalımlar ve Ruhi Rahatsızlıkları İyi Eden Dua 407
Rum Sûresinin Duaları ve Sırları 389
Rüyada Gaibin Halini, Hırsızı ve Katili Görmek İçin 191
Rüyada Ölmüş Kimseyi Görmek İçin 486
Rüyasında Korkunç Şeyler Görmemek İçin 130
-S,Ş-
Sabah Namazı Bitince Okuma 438
Sahipleri Rahat Olamaz 276
Salât ve Selâmın Sırları 462
Salât-ı Münciye 475
Salavat-ı Şerife 408
Sevgi ve Barış Anlaşması Yapmak İçin 286
Sevgi ve Muhabbet için 366
Sevgi, İş ve Görünmezlik 442
Sevilmek İçin 70
Sevilmek İçin 381
Sıkıntı ve Darlığı Gidermek İçin 463
Sıkıntıdan Kurtulmak İçin 474
Sıkıntıdan Kurtulmak İçin 476
Sıkıntıdan Kurtulmak İçin 485
Sırt Ağrısı, Romatizma ve Felç Gibi Hastalıklara Şifa 66
Sıtma Hastalığı İçin 473
Sıtma ve Humma Hastalığı İçin 267
Sihir Bozmak İçin 437
Sihirden Etkilenmemek İçin 256
Silahtan Etkilenmemek İçin 366
Sima ve Ruh Hastalıkları, Sar'a ve Ümmü Sübyan İçin 246
Suçu Olmayıp Hapse Girenler İçin 364
Sûre-i En'am'ın Sırları 186
Sûre-i İhlâsla Celb ve Eshir 403
Sûrelerin Sırları ve Meşhur Dualar 44
-P-
Peygamber Efendimizin (s.a.v.) Esma-i Şerifi 425
- R -
Ra'd Sûresinin Duaları ve Sırları 367
Rızık Bol Olması İçin 259
Rızık Çoğalması İçin 465
Rızık Darlığı Çekenler İçin 265
Rızık ve Maişeti İyileştirmek İçin 380
Rızkı Bol ve Maişeti Genişlemesi İçin 279
Ruhani Hastalıklar İçin 410
Ruhani Hastalıklara Şifa 343
Ruhsal Bunalımlar ve Ruhi Rahatsızlıkları İyi Eden Dua 407
Rum Sûresinin Duaları ve Sırları 389
Rüyada Gaibin Halini, Hırsızı ve Katili Görmek İçin 191
Rüyada Ölmüş Kimseyi Görmek İçin 486
Rüyasında Korkunç Şeyler Görmemek İçin 130
-S,Ş-
Sabah Namazı Bitince Okuma 438
Sahipleri Rahat Olamaz 276
Salât ve Selâmın Sırları 462
Salât-ı Münciye 475
Salavat-ı Şerife 408
Sevgi ve Barış Anlaşması Yapmak İçin 286
Sevgi ve Muhabbet için 366
Sevgi, İş ve Görünmezlik 442
Sevilmek İçin 70
Sevilmek İçin 381
Sıkıntı ve Darlığı Gidermek İçin 463
Sıkıntıdan Kurtulmak İçin 474
Sıkıntıdan Kurtulmak İçin 476
Sıkıntıdan Kurtulmak İçin 485
Sırt Ağrısı, Romatizma ve Felç Gibi Hastalıklara Şifa 66
Sıtma Hastalığı İçin 473
Sıtma ve Humma Hastalığı İçin 267
Sihir Bozmak İçin 437
Sihirden Etkilenmemek İçin 256
Silahtan Etkilenmemek İçin 366
Sima ve Ruh Hastalıkları, Sar'a ve Ümmü Sübyan İçin 246
Suçu Olmayıp Hapse Girenler İçin 364
Sûre-i En'am'ın Sırları 186
Sûre-i İhlâsla Celb ve Eshir 403
Sûrelerin Sırları ve Meşhur Dualar 44
Sûretü Dehri'nin Duaları ve Sırları 323
Sürekli Düşman Şerrinden Korunmak İçin 196
Şehvetini Bağlamak İçin 248
Şeytan ve İnsan Şerrinden Korunma 128
Şeytandan, Düşmandan ve Fakirlikten Kurtulmak İçin 467
Şiddetli Sıkıntıya Karşı 277
Şifa İçin 65
Şifa İçin 66
Şifa İçin 70
Şifa İçin 114
Şifa İçin 312
-T-
Talep ve Rica İçin 139
Tefrik ve Terhil 402
Tefrik 241
Tefrik 313
Telbis ve İstinzal 414
Tembelliği Gidermek İçin 70
Teshiri Kulub İçin 299
Tıbbın Tedavisinden Aciz Kaldığı Her Türlü Hastalık İçin 85
Ticarethane Müşterisinin Bol Olması İçin 467
Ticarethanede Bereket Olması İçin 361
Ticareti Çoğaltmak İçin 377
Tüm Hastalıklara Şifa 109
-U, Ü-
Unutkanlığa Şifa 194
Unutkanlığı Yok Etmek İçin 341
Unutkanlıktan Kurtulmak İçin 67
Uyku Bağlamak İçin 258
Ümmü Sübyan Denilen Çocuk Hastalığı İçin 293
- V-
Vakı'a Sûresinin Duaları ve Sırları 280
Vakı'a Sûresinin Gizlilik ve Özellikleri 284
Veba, Taun ve Kolera Gibi Hastalıklardan Korunmak İçin 342
Vedduha Sûresinin Duaları ve Sırları 259
Vehim Korku Sahibi İçin Önemli Reçete 266
Vel'asri Sûresinin Duaları ve Sırları 261
-Y-
Ya Lâtif İsm-i Celili 460
Yanına Getirmek İsterse 18
Yarım Baş Ağrısı İçin 403
Yasin Sûresi 327
Yasin Sûresinin Duaları ve Sırları 335
Yatağını Kirleten Çocuklar İçin 247
Yemeğin Bereketli Olması İçin 266
Yokluktan Ebediyyen Kurtulmak İçin 108
Yoksulluktan ve Fakirlikten Kurtulmak İçin 285
Yusuf Sûresinin Duaları ve Sırları 362
Yüksek Makam Sahibi Olmak İçin 105
-Z-
Zafer Elde Etmek İçin 360
Zafer İçin 361
Zalim Kişiye Karşı Korunmak İçin 255
Zalim ve İktidar Sahibi Şeytanların Şerrinden Kurtulmak İçin 123
Zalimin Helaki İçin 383
Zalimin Kahru ve Tedmiri İçin 139
Zalimin Kahru ve Tedmiri İçin 198
Zalimin Kahru ve Tedmiri İçin 341
Zalimin Mahalleden Çıkması İçin 191
Zalimin Zulmünden Kurtulmak İçin 473
Zalimler İçin 138
Zalimler İçin 383
Zalimlere Karşı Önemli 260
Zararlı Böceklerden Kurtulmak İçin 248
Zehir İçmiş Olan Kimse İçin 266
Zilzal Sûresinin Duaları ve Sırları 295
Zulüm ve Düşmanlık İçin 377
6.CİLT
- A -
Ağaçların Meyvesinin Bollaşması İçin 86
Ağır Konuşma, Peltek Dili İyileştirmek İçin 73
Ağrıyan Azı Dişinin Sancısının Dinmesi İçin 55
Ahiyyen Şerahiyyen "Zikri Şerifi" 226
Âl-i İmrân Sûresinin 18. Âyetindeki Özellikler ve Gizlilikler 191
Allah'ın Azimetli Gizliliklerinden Bir Sırrı Öğrenmek İçin 87
Allah'ın Yarattığı Tüm Kâinatı Görmek İçin 27
Altına Kaçırma İçin 124
Anlayış Gücünün Artması İçin 31
Asr Sûresi 444
Aşık Etmek İçin 468
Aşk Belâsından Kurtulmak İçin 317
Aşk İçin 33
Ateş İçinde Yanan Bir Hasta İçin 102
Ateşi Düşürmek İçin 18
Ateşi Düşürmek İçin 43
Ateşin Yanması İçin 77
Ateşli Bir Hastayı İyileştirmek İçin 95
Ateşli Hastayı İyileştirmek İçin 58
Avcılar İçin 40
Âyete'l Kürsî'nin Özel Formülü 260
Ayn Harfinin Gizlilikleri 72
-B -
Bağlıyı Çözmek ve Sihri İptal Etmek İçin 343
Balıkları Bir Yerde Toplamak İçin 65
Basur İçin 373
Baş Ağrısı Dinmesi İçin 45
Baş Ağrısı İçin 69
Baş Ağrısı İçin 276
Baş Ağrısı İçin 309
Baş ve Diş Ağrıları İçin 300
Baş, Diş ve Karın Ağrılarını Gidermek İçin 266
Başka Bir Yere Göç Etmesi İçin 92
Başkaların Size Karşı Ne Düşündüğünü Bilmek İçin 10
Be Harfinin Taşıdığı Gizlilikler ve Bu Harfin Halvet ve Riyazatı
Hakkında Bilgiler 14
Beraat Gecesi Namazı 128
Bereket ve Bol Rızık İçin 148
Bevlin Kesik Kesik Gelme Durumu Babı 276
Bir Definenin Görülmemesi İçin 48
Bir Definenin ya da Hâzinenin Kaybolması İçin 66
Bir Düşmanı Mahvetmek İçin 146
Bir İşi Bu Şekilde Yapmak İçin 218
Bir İşin Sonucunu Öğrenmek İçin 401
Bir İşin Süratle Görülmesi İçin 328
Bir İşinin Görülmesi İçin 389
Bir Kimsenin Başını Ağrıtmak İçin 86
Bir Kimsenin Dilini Bağlamak İçin 280
Bir Kimseyi Sakinleştirmek İçin 100
Bir Kimseyi Yanma Getirmek İçin 99
Bir Kimseyi Yanına Getirmek İçin 205
Bir Kimseyi Yerinden Çıkarmak İçin 136
Bir Makam Sahibi Sana Zulm Etmemesi İçin 394
Bir Yerden Su Çıkarmak İçin 66
Bir Yerin Bozulması İçin 73
Bir Yerin Satışını Etkilemek İçin 97
Bir Zalimi Dağıtmak İçin 137
Bol Rızık İçin 38
Burç ve Seyyarelerin Birbirleriyle Ülfet ve İhtilâfı 126
Bütün İnsanları Musahhar Kılmak İçin 389
Bütün Muratlar İçin 200
Bütün Tehlikelerden Korunmak İçin 290
Büyü Bozmak ve İptali Sihir İçin 295
Büyük Kimselerin Yanında 6
Büyük ve Önemli Bir Kaide 116
Büyük Zatın Yanma Girerken 393
Büyüklerin Şiddetinden Korkmamak İçin 391
-C-
Celb Muhabbet İçin 378
Celb ve Teshir Etmek İçin 316
Celb ve Teshir Etmek İçin 399
Celb ve Teshir İçin 339
Celb ve Teshir 311
Celb ve Teshir 371
Celbi Muhabbet 353
Cim Harfinin Özellikleri 22
Cin Çarpmasına Karşı 9
Cin Musallatı Olanlara 293
Cin Sûresi 435
Cin Şerrinden ve Sihirden Kurtulmak İçin 184
Cin, İnsan ve Şeytan Şerrinden Emin Olmak İçin 139
Cini ve Şeytanı Kovmak İçin 185
Cinli Hastaya 468
-ç-
Çalınmış Malın Geri Gelmesi İçin Kaçanı Yolundan Geri
Döndürülmesi İçin 374
Çocuğu Toprak Yemekten Men Etmek Babı 152
Çocuğun Güzel Suretli Olması İçin 280
Çok Önemli Bir Dua 221
- D -
Dad Harfinin Gizlilikleri 101
Dal Harfinin Gizlilikleri 26
Dalak Hastalığı İçin 52
Dalak Hastalığı İçin 343
Dalak Hastalığı ve Romatizma İçin Şifa 9
Dargın Kimseleri Barıştırmak İçin 89
Define İçin 64
Definenin Yerine Girmek İçin 7
Demir Dahi İşlemez 9
Denenmiş Hayır ve Rızık Duası 192
Denizde Boğulmayacağına Emin Olmak İçin ! 260
Dil Bağlamak İçin 323
Dil Tutukluğunu İyileştirmek İçin 77
Dilek İçin 19
Dilek İçin 32
Dilek İçin 95
Dilleri Bağlamak İçin 20
Dilleri Bağlamak İçin 69
Dilleri Bağlamak İçin 92
Duhâ Sûresi 437
Duhan Sûresi 423
Düşman Şerrinden Galip ve Muzaffer Olmak İçin 224
Düşman Şerrinden Korunmak İçin 243
Düşman Şerrinin Giderilmesi İçin 309
Düşmanın Şerrinden Korunmak İçin 411
Düşman ve Göz Değmesi İçin 145
Düşmandan Korunmak İçin 66
Düşmanın Dilini Bağlamak İçin 183
Düşmanın Evini Bit, Tahta Kurusu ile Doldurmak İçin 102
Düşmanın Gözleri Kör Etmek İçin 20
Düşmanın Yerini Çökertmek İçin 18
Düşmanlar İçin 150
Düşmanları Kahretmek ve Dilleri Kilitleyip Bağlamak İçin 83
-E -
Ebced Harflerinin Diğer Bir Şekil ve Yolla Kullanılması
Hakkında Açıklamalar 113
Elif Harfinin Gizlilikleri 5
Erkeklerin Kalbini Celb Etmek İçin 154
Erkekliği Bağlanmış Olanı Çözmek İçin 292
Erkeklik Gücünü Arttırmak İçin 261
Ervah Tarafından Taşlanır 182
Esma-i Kameriyyei Nuraniyye Sırları 286
Esma-i Zulmaniyyesi 289
Eşler Arasında İyi Geçinmek İçin 199
Ev Halkını Birbirlerinden Ayırmak İçin 103
Evde Bulunursa O Ev Mübarek Olur 294
Evlenmek İsteyenler İçin 417
Evlenmek İsteyen Kimseler İçin 330
-F -
Fa Harfinin Gizlilikleri 76
Fakirlikten Kurtulmak İçin 429
Fakirlikten ve Yoksulluktan Kurtulmak İçin 337
Fatiha Sûresinin Vefki Şerifi 383
Fatihatü'l Fıkara 125
Felak Sûresi 458
Felç İçin 397
Felçli Hastalar İçin 76
Fesadın Kaldırılması İçin 10 Defa Okunur 413
Fetih Sûresi 424
Fil Sûresi 445
-G -
Gece Uyku Uyumayanlar İçin 121
Gece Uykusunu Düzeltmek İçin 123
Gemiyi Koruma Babı 276
Gizli Sırlar 130
Görevinde Yükselmek İçin 350
Göz Hastalığı İçin 263
Göz Hastalıklarına Şifa İçin 281
Gurbetten Kurtulmak İçin 352
Güç ve Heybet Kazanmak İçin 36
Güçlü ve Üstün Olmak İçin 123
Güzellik ve Derideki Kırışıklar İçin 398
Ğayn Harfinin Gizlilikleri 105
-H -
Ha Harfinin Gizlilikleri 41
Ha' Harfinin Gizlilikleri 97
Hacet İçin 17
Hacet İçin 70
Hacet İçin 108
Hacet İçin 329
Hacet Namazı 376
Hacet ve Dilek İçin 24
Haceti Olup Ona Dair Haber Almak Arzu Eden Kimse 370
Hacetini Yerine Getirmek İçin 22
Hadid Sûresinin Büyük Sırrı 134
Hak Edene Zarar Vermek İçin 133
Haksız Şekilde Hapse Girenler İçin 390
Hamile Kalmak İçin 268
Hapisten Kurtulmak İçin 351
Hapisten Kurtulmak ve Herhangi Bir Muradın Gerçekleşmesi İçin 444
Harfin Suyu İçilirse 92
Harflerin Kullanılması 5
Hastayı İyileştirmek İçin 41
Haşr Sûresi 430
Haşere veya Hayvan Yaklaşmaması İçin 44
Hayır ve Şerre Ait Saatlerimiz 467
Hayz Hali İçin 154
He Harfinin Özellikleri 30
Hemmü Gamı Gidermek İçin 341
Her Belâ ve Düşmandan Kurtulmak İçin 318
Her Gittiği Yerde Kendisine Karşı İlgi ve Sevgi Görmek İçin 6
Her İşte Başarılı Olmak İçin 242
Her Murad İçin 465
Her Nereye Giderse Başarılı Olur 178
Her Niyet İçin 466
Her Şeyden Kurtulmak İçin 406
Her Türlü Afet ve Zarardan Korunmak İçin 103
Her Türlü Afet ve Zararlı Böcekler İçin 52
Her Türlü Belâdan Korunmak İçin 180
Her Türlü Belâdan Korunmak İçin 196
Her Türlü Felâketten Korunmak İçin 245
Her Türlü Kötülüklerden Korunmak İçin 143
Her Türlü Lisan Bağlama Metodu 138
Herkes Tarafından Sevilmek İçin 17
Herkes Tarafından Sevilmek İçin 31
Hesapsız Rızık İçin 250
Heybet ve Vakar Kazanmak İçin 31
Heybet ve Vakar Rızkının Verilmesi İçin 90
Heybet ve Vakarlık Kazanmak İçin 60
Hırsızı İtiraf Ettirme Babı 132
Hızır (a.s.)'ı Görmek İçin 309
Hicr Sûresi 412
Hiç Bir Hırsız Giremez 19
Hiç Bir Kimsenin Gözüne Görünmez 261
Hoş Karşılanmak İçin 24
Huddam Çağırmak 177
Humma Tutması İçin 182
Huzurlu Olmak İçin 427
Hüsnü Kabul Görmek İçin 52
-İ-
İhlâs Sûresi 452
İhtilam Olmak İçin 179
İhtilamdan Kurtulmak İçin 92
İki Kişi Arasında Yakınlaşma veya Uzaklaşma İçin 8
İnsan Kötülüklerinden Korunmak İçin 223
İnsan ve Cin Şerrinden, Sihir ve Nazardan Kurtulmak İçin 174
İnsanlar Tarafından Sevilmek İçin 74
İnşirah Sûresi 438
İnşirah Sûresi ile Huddamın Celb ve Rızık Temin Etmek İçin 118
İptali Sihir ve Çin'e Karşı 349
İshal Olması İçin 34
İshali İyileştirmek İçin 34
İstediği Nesneyi veya Kimseyi Yanında Bulmak İçin 31
İstihare ve Adâbı 356
İstihare 275
İş İçin Çok Yararlı Bir Tılsım 15
İş Yapmak İçin, Gözlerden Gizlemek İçin 9
İşe Teşebbüs Edip Etmemekte Hayır Olup Olmadığını Anlamak İçin 357
İşinin Kolayca Görülmesi İçin 329
İtham Altında Bulunanlar İçin 23
İtibar Sahibi Olmak İçin 101
-K-
Kadındaki Gebeliği ve Zayi Etmeyi Engelleyen Bağın Çözülmesi İçin 297
Kadının Doğumunu Kolaylaştırmak İçin 298
Kadınların Kocaları Tarafından Sevilmesi İçin 197
Kadınların Sevgisini Çekmede Kullanılır 141
Kadir Sûresi 439
Kaf Harfinin Gizlilikleri 83
Kâfirun Sûresi 449
Kahru Tedmir İçin 319
Kalblerin Sevgisini Kazanmak İçin 26
Kalpleri Yakınlaştırma ve Birleştirme 203
Kan Kesmede Kullanılır 279
Kanser İçin 316
Kara Avcıları İçin 64
Karı-Koca Arasını Bulmak İçin 206
Karın Ağrısı İçin 65
Karın Ağrısı İçin 299
Kaşıntı İçin 384
Kaşıntı İçin 390
Kaza-yı Hacet 328
Kef Harfinin Gizlilikleri 51
Kehf Sûresi 414
Kendi İçin Şerri Bir Fiil Yapamaz 375
Kendini Sevdirmek İçin 16
Kendini Sevdirmek İçin 18
Kenzül Arş Duasının Fazileti 227
Kevser Sûresi 448
Kısmet Açılması, Bir Malın veya Eşya Satılması İçin 385
Kimsenin Bilmediği ve Görmediği İlâhî Gizlilikleri Açmak İçin 59
Kimseye Rahmet Göstermez 16
Kolay Doğum Yapmak İçin 23
Kolay Doğum Yapmak İçin 70
Korku İçin 267
Korku ve Endişe Hastalığı İçin 186
Korkunç Rüyalar Görmemek İçin 389
Koruma 188
Koruma 202
Koruma 380
Korunma 80
Korunma 285
Kötü Dil Bağlamağı ve Karı-Koca İyi Geçinmek İçin 189
Kötü Rüya Görmemek İçin 31
Kötü Rüyalar Görmemek İçin 45
Kötülüklerden Korunmak İçin 198
Kul Uniye İsimli Sûre 155
Kulağı Sağır Olan Kimseler İçin 308
Kulak Ağrısı İçin 274
Kur’ân’ın Fatiha Sûresinin Koruyuculuğu 403
Kurşun İşlememesi İçin 300
Kureyş Sûresi 447
Kuyudan Bol Su Çıkması İçin 49
Küskün Kimseleri Barıştırmak İçin 209
-L-
Lam Harfinin Gizlilikleri 55
Lâm-Elif Harfinin Gizlilikleri 107
-M -
Maddî ve Manevî Hastalıklar İçin 312
Maişet Darlığı Çekenler İçin 352
Mal Mülk Korunması İçin 65
Mal veya Emlâk Satışı İçin 339
Malı Herhangi Bir Yere Getirmek İçin 65
Malını Tehlikeden Korumak İçin 7
Masiyet ve Kötülük İşlememek İçin 97
Mendel Daveti 396
Mendeli Huddam Çağırma 387
Mide Ağrısı İçin 348
Mide Ağrısı İçin 368
Milletin Felâketten Kurtulması İçin 351
Mim Harfinin Gizlilikleri 59
Muhabbet İçin 8
Muhabbet İçin 129
Muhabbet İçin 131
Muhabbet İçin 134
Muhabbet İçin 308
Muhabbet ve Teshir İçin 321
Muhabbeti Artırmak İçin 201
Mübarek Kadeh Duası 302
Mühim Bir İhtiyacı Olan 406
Mülk Sûresi 433
-N -
Nâs Sûresi 461
Nasr Sûresi 451
Nazardan Korunmak İçin 140
Nazardan ve Sihirden Korunmak İçin 245
Nefes Darlığı İçin 73
Noksanlıklardan Arınmak ve Hoş Görünmek İçin 149
Nun Harfinin Gizlilikleri 63
-O-
Okuduğunun Aklında Kalması 427
-R-
Ra Harfinin Gizlilikleri 86
Rahman Sûresi 426
Rızık Açılması İçin 325
Rızık Darlığı Çekenler İçin 15
Rızık Kapılarını Açmak İçin 66
Rızık Yolunu Açmak İçin 87
Rızkın Bollaşması İçin 105
Rızkın ve Maişetin Genişlemesi İçin 336
Riyazat ve Halvet Usulü 29
Riyazat ve Halvet Usulü 38
Riyazet Usulü 10
Ruhi Hastalıklardan Korunmak İçin 52
Ruhu Sıkılan Kimseye 407
Rüyada İstediği Her Şeyi Görmek İçin 226
Rüyasında Bir Şeyin Gösterilmesi İçin 359
Rüyasında Görüp Matlup ve Muradını Bir Kimseye Yaptırmak İçin 176
-S-
Sad Harfinin Gizlilikleri 80
Saklama Gizliliğini Öğrenmek İçin 45
Salât-ı Necat Sırları 349
Sancı İçin 267
Sancı İçin 407
Sancılar İçin 395
Sar’a Hastalığı İçin 411
Sar'a İçin 261
Sar'a İçin 284
Sar'a İçin 392
Sar'a ve Cin İçin 281
Secde Sûresi 419
Senden Çekinip Korkması İçin 98
Sevgi Bağının Devamı İçin 8
Sevgi İçin 26
Sevgi İçin 27
Sevgi İçin 73
Sevgi Kazanmak İçin 38
Sevgi ve Bağlılık İçin 208
Sevgi ve Muhabbet İçin 106
Sevgi ve Saygı Görmek İçin 22
Sevgi ve Saygı ile Elinde Tutmak İçin 61
Sevilmek İçin 83
Sevilmek ve Her Türlü Kötülüklerden Korunmak İçin 142
Sıkıntıdan Kurtulmak İçin 351
Sıkıntıdan Kurtulmak Mümkün Olup Olmayacağını Anlamak İçin 365
Sıkıntıya Düşen Kimseler İçin 340
Sıtma Hastalığı Şifa Reçetesi 341
Sıtma Hastalığını Tedavi İçin 262
Sihir İptali İçin 144
Sihir İptali İçin 277
Sihir ve Büyüyü Bozmak İçin 410
Sihire Karşı 188
Sin Harfinin Gizlilikleri 69
Sin Harfinin Gizlilikleri 95
Sözü Geçerli Olması İçin 23
Sûrenin Faziletleri 409
Susuzluktan Kurtulmak İçin 24
Suyun Donması İçin 66
Süleyman Peygamberin Mührü 211
Sütlü Maddelerin İmalâtında İçine Atılacak Olursa 38
-Ş-
Şehvet Duygusunu Azaltmak İçin 41
Şehvet Duygusunun Sönmesi İçin 48
Şehvete Düşkünlükten Kurtulmak İçin 318
Şeytan Tasallutundan Kurtulmak İçin 352
Şiddetli Sıcağa Dayanmak İçin 43
Şifa İçin (Tabii Tılsım Kalemleri) 226
Şifa İçin 22
Şifa İçin 55
Şifa İçin 258
Şifa İçin 272
Şifaya Kavuşmak İçin 15
Şin Harfinin Gizlilikleri 89
-T-
Ta Harfinin Gizlilikleri 44
Taha Sûresi 416
Tahassün Duası 251
Te Harfinin Gizlilikleri 91
Tedavi İçin Faide 247
Tefrik İçin 89
Tehlikesi Olan Bir Mahalle Girerken 393
Tekasür Sûresi 442
Tembellik İçin 18
Tembellikten Kurtulmak İçin 7
Tılsım Kalemlerinden Örnekler 327
Ticari Eşyanın ve Mal Muhafazası İçin 382
-U, Ü-
Uğur Abbas Duası 248
Umumi Bir Kaide 45
Uykusunda İhtilam Olmaktan Korunmak İçin 384
Üzerine Havale Gelen Küçük Çocuk İçin 386
- V-
Vakıa Sûresi 428
Varlıklı Olmak İçin 27
Vav Harfinin Gizlilikleri 33
Vefat Eden Kimseden Rüyasında Sormak İçin 372
Vefat Etmiş Olan Kimseden Birisini Görmek İsteyen Kimse 369
-Y-
Ya Harfinin Gizlilikleri 48
Yağmur Yağdırmak İçin 37
Yaptığı İşten Pişman Olması İçin 105
Yaralar ve Çıbanlar İçin 70
Yasin Sûresi 420
Yedi Tılsım Faslı 252
Yedi Tılsımın Diğer Faydaları 257
Yel İçin 273
Yıldızların Menşei 128
Yorgunluktan Kurtulmak İçin 37
Yürek Ağrısı İçin 274
- Z -
Za Harfinin Gizlilikleri 102
Zal Harfinin Gizlilikleri 99
Zalim, Hırsız, Bir Belâ ve Musibet Anında 463
Zalimi Helak Etmek İçin 151
Zalimin Helaki İçin 12
Zalimlerden Korunmak İçin 400
Zarar Veren Haşerat İçin 179
Zarar Veren Kuşları Yok Etmek İçin 290
Zararlı Hayvanlar İçin 102
Zay Harfinin Gizlilikleri 36
Zilzal Sûresi 441
Zor İşi Kolaylaştırmak İçin 7
7.CİLT
alfabetik fihrist
- A-
Adet Zorluğu Çeken Hanımlar İçin 241
Ağaçların Çok İyi Meyve Vermesi İçin 24
Ağır İşitme, Kulak Ağrısı, Kulak Çınlaması ve Hastalıkları İçin Kullanılır 416
Ağız Felci İçin 97
Ahmaklık İlletine Çare 30
Akd-i Lisan 303
Akıl ve Zekâyı Güçlendirmek İçin 331
Aklım Oynatanlar, Şaşkınlık ve Dalgınlığa Müptelâ Olanlar İçin 315
Âl-iİmran Sûresinin 18.ci Ayetindeki Özellikler ve Gizlilikler 262
Allahu Teâlâ'nın Doruk Adları ile Rabbani İsimleri 270
Arapça Harflerin İhtiva Ettiği Gizlilikler 8
Arzulanan Şeyi Rüyada Görmek İçin 440
Ateşle Vücudu Yanan Kimseler İçin 32
Ateşli Hastalığa Karşı 26
Ateşli Hastanın Şifaya Kavuşması İçin 9
Av İçin 45
Ayın Harfi 52
Ayın Harfinin Gizlilikleri 52
-B -
Ba Harfi 13
Ba Harfinin Gizlilikleri 14
Bağırsak Hastalığı İçin 32
Bağlama Erkek ve Kadının Şehvetini Bağlamak İçin 278
Bağlama İçin 363
Bağlı İçin 246
Bağlı Kimseleri Çözmek İçin 101
Bağlı Kimseleri Çözmek İçin 105
Bağlı Olan Kimseler İçin 107
Bağlılık İçin 107
Bal Tefsiri 349
Balık Avı İçin 45
Baş Ağrısı İçin 11
Baş Ağrısı İçin 28
Baş Ağrısı İçin 125
Baş Ağrısı İçin 298
Baş Ağrısına Şifa 275
Baş Ağrısını Durdurmak İçin 235
Baş Ağrısını Durdurmak İçin 299
Baş Ağrısını Teskin Etmek İçin 239
Baş Ağrısının Bütün Çeşitleri İçin 242
Baş ve Diş Ağrısı İçin 454
Başı Ağrıyan Kimseler İçin 213
Başı veya Dişleri Sızlayan Kimseler İçin 12
Başkasının Yolculuğunu Engellemek İçin 59
Bel Ağrıları İçin 403
Bel Soğukluğu İçin 384
Beyaz Perde Kaybolması İçin 22
Bir Adem-i Celb ve Tesir Etmek İçin 132
Bir Düşmanın Gözünü Ağrıtmak İçin 347
Bir Düşmanın Uykusunu Bağlamak İçin 255
Bir İşin Sonucunu Bilmek ve Kurtulmak İçin 436
Bir Kimseyi Bir Yerden Çıkarmak İçin 305
Bir Kimseyi Bir Yerden Kaçırmak İçin 253
Bir Kimseyi Teshir Etmek İçin 234
Bir Kimseyi Yerinden Çıkarmak İçin 209
Bir Şahsı Kendine Muti Etmek İçin 302
Bir Yekin Suyunu Kurutmak İstersen 11
Bir Zalimi Azletmek İçin 82
Birbirlerinden Ayrılan veya Birbirini Seven İki Kişiyi Yeniden
Birleştirmek İçin 395
Boğmaca İçin 114
Bol Rızık İçin 122
Bol Rızka Talip Olanlar İçin 97
Borçtan Kurtulmak İçin 100
Böceklere Karşı 41
Bu Bölüm Kur'ân-ı Kerim'in 14 sûresinin Fazilet ve Sırları
Hakkındadır 365
Bu İşin Hayırlı mı, Değil mi? 466
Bu İzdivaç Hayırlı mı. Değil mi? (Erkek İçin) 465
Bütün Ağrılara Karşı 264
Bütün Düşmanların Dilini Bağlamak İçin 312
Bütün İstek ve Maksatları Gerçekleştirmek İçin 171
Büyük Güç ve Kuvvet Sahibi Olmak İçin 34
Büyük Hizmet Meleklerinin Adları ve Durumları 286
-C-
Celb Etmek İçin 411
Celb İçin 310
Celb Muhabbet İçin 208
Celb ve Teshir İçin 118
Celb ve Teshir 156
Celbi Muhabbet İçin 85
Celbi Muhabbet İçin 426
Celbi Muhabbet İçin 430
Celbi Muhabbet ve Ayrılık Hasreti Çekenler İçin 211
Celb-i Rızık İçin 401
Cim Harfi 22
Cim Harfi 338
Cim Harfinin Gizlilikleri 23
Cin İçin Korunma 432
Cin ve İnsten Korunma 45
Cinlerden Korunmak İçin 63
Cinsî Münasebette Bulunamayan Karı ve Koca 111
-ç-
Çalıntı İçin 112
Çalıntı Mal İçin 226
Çiçek Hastalığına Karşı 21
Çocuğun Korkaklığını Gidermek İçin 30
Çocuğun Korkaklığını Gidermek İçin 47
Çocuk Doğurmaya Rağbet Eden Kadınlar İçin 240
Çocuk Düşürme veya Çocuk Sahibi Olmak İsteyenler İçin 321
Çocuk Sahibi Olmak İçin 108
Çocuk Sahibi Olmak İsteyen Kadınlar İçin 241
Çocukları Her Tehlike ve Hastalıklardan Korumak İçin 70
Çok Kuvvetli Celb ve Teshir 235
-D-
Dad Harfi 46
Dad Harfinin Gizlilikleri 47
Dal Harfi 31
Dal Harfinin Gizlilikleri 32
Dalak Hastalığı İçin 38
Dalak Hastalığı İçin 64
Dargınları Barıştırmak İçin 405
Darlıktan Kurtulmak İçin 81
Dedikodular İçin 319
Define ve Değerli Madenler İçin 43
Definenin Korunması İçin 429
Dehşet Verici Yaratıklarım Göstermek İçin 56
Denizde Boğulmaktan Kurtulmak İçin 18
Dil Bağlamak İçin 128
Dil Peltekliği İçin 400
Dilediği Ruhları Görmek İçin 27
Dilek İçin 70
Dilek İçin 119
Dilek İçin 330
Dilini Bağlamak İçin 123
Diz Ağrılarını Gidermek İçin 415
Doğum İçin Önemli 90
Doğum Sancıları İçin 86
Doğumda Bir Terslik Hulusi Halinde 89
Doğumu Kolaylaştırmak İçin 77
Doğumu Kolaylaştırmak İçin 88
Doğurmak Üzere Bulunan 10
Durakların İnsanlar Üzerindeki Etkileri 184
Durmayan Ay Hali Kanaması İçin 260
Duvar Süratle Dağılarak Yıkılır 39
Düşman Belâsından ve Şerrinden Kurtulmak İçin 379
Düşman Dilinden Kurtulmak İçin 38
Düşman Kalbini Kazanmak İçin 51
Düşman Şerrinden Korunmak İçin 74
Düşmanın Bir Şey Yapamaz 28
Düşmanın Elinden ve Dilinden Emin Olmak İçin 346
Düşmanın Maksadı ve Gayesi Bozulması İçin 59
Düşmanın Sidiğini Bağlamak İçin 137
Düşmanın Uykusunu Bağlamak İçin 392
Düşmanını Kederlendirmek İçin 393
Düşmanları Barıştırmak İçin 332
Düşmanların ve Hasetlerin Dillerini Bağlamak İçin 120
Düşmanlık İçin 78
Düşmanlık İçin 82
Düşük Yapan Kadınlar İçin 140
Düzenli İnci Adı ile Anılan Azametli Sırları Açıklayan ve Gizliliklerle
Sarılı Olan Daire 323
-E -
Ebced Harfleri 6
El-Hurufu El-Nuraniyye Gizlilikleri 261
Elif Harfi 8
Elif Harfinin Gizlilikleri 9
Erkek Çocuk İsteyen Kimse 252
Erkek, Kız veya Kadın Evlenmesini Gerçekleştirmek İçin 461
Erliği Bağlı Olan Kimse İçin 431
Evden Kaçmış Kocalar İçin 261
Eve Yılan ve Akrep Girmemesi İçin 59
Evi Terk Edenler İçin 129
Evlad Sahibi Olmak İsteyenler İçin 247
Evlenmek Hayırlı mı, Değil mi? (Kadın İçin) 464
Evlenmek İçin 99
Evlenmek İsteyen Kız ve Erkekler İçin 455
Evlenmek İsteyen Kız ve Kadınlar İçin 460
Evlenmek İsteyen ve Kısmeti Bağlı Kızlar İçin 457
Evlilik İçin 93
Evlilik İçin 104
- F -
Fe Harfi 58
Fe Harfinin Gizlilikleri 58
Felç İçin 375
-G-
Gaym Harfi 54
Gayın Harfinin Gizlilikleri 55
Gece Karanlığından Korkanlar İçin 70
Gelinin Daha Güzel Olması İçin 16
Gemi Batma Tehlikesine Karşı 18
Genel Hacetler İçin 417
Genel Koruma 138
Genel Koruma 422
Gören Herkes Sevmesi İçin 42
Göz Ağrısı İçin 215
Göz Ağrısı 134
Göz Ağrısının Giderilmesi İçin 216
Göz Hastalığı İçin 222
Göz Hastalıkları İçin 404
Göz Rahatsızlıkları İçin 124
Göz Zayıflığı ve Şifa İçin 408
Güç Kazanmak İçin 61
Gün Aşırı Tutan Sıtmanın Giderilmesi İçin 279
Güzelleşmek İçin 417
Güzellik ve Derideki Kırışıklıklar İçin 420
-H-
Ha Harfi 26
Ha Harfinin Gizlilikleri 26
Hacet İçin 21
Hacet İçin 25
Hacet İçin 355
Haksız Yere Hapse Giren İçin 451
Hanesini Helâk Etmek İçin 81
Hapisten Kurtulmak İçin 16
Hapisten Kurtulmak İçin 36
Haset İçin 342
Haset ve Nazar İçin 398
Hastalara Şifa 34
Hastalıklara Karşı 14
He Harfi 69
He Harfinin Gizlilikleri 70
Her Derde Deva Önemli Bir Vefk 322
Her Türlü Ağır Yükü Kaldırmak İçin 62
Her Türlü Belâdan ve Felâketten Kurtulmak İçin 449
Her Türlü Fitne ve Fesaddan Korunmak İçin 10
Her Türlü Koruma ve Genel Şifa İçin 331
Her Türlü Kötü Davranıştan Çekinmek İçin 65
Her Türlü Sancı İçin 84
Her Türlü Yalandan Sakınmak İçin 65
Her Türlü Zarar ve Ziyandan Korunmak İçin 73
Herkes Tarafından Sevilmek İçin 19
Hı Harfi 29
Hı Harfinin Gizlilikleri 29
Hırsızı Ortaya Çıkarmak İçin 142
Hırsızın Kim Olduğunu Anlamak İçin 141
Hırsızın Kim Olduğunu Bulmak İçin 115
Hırsızlar Şüpheli Bir Kaç Kişi İse 223
Hırsızlardan Korunmak İçin 18
Hırsızlık İçin 23
Hırsızlık İçin 111
Hırsızlık İçin 218
Hızır (a.s.)'ı Görmek İçin 131
Hiç Bir Zarardan Etkilenmemek İçin 18
Hiç Kimse İkamet Edemez 59
Hikmet Sahibi Olmak İçin 32
Hikmet Sahibi Olmak İçin 52
Hikmet ve İlim Artması İçin 53
Hizbül Mahfi 445
Humma Hastalığına Karşı 316
- İ -
İçki ve Kumarı Bıraktırmak İçin 397
İçki, Kumar ve Kötü Alışkanlıkları Bırakmak İçin 345
İçkiden Vaz Geçirmek İçin 316
İki Dargın Kimsenin Arasını Bulmak İçin 434
İki Kimsenin Arasını Açmak İçin 219
İki Kişi Sihir Etmek İçin 214
İnanç ve Bilim Sahibi Olmak İçin 50
İns ve Cin Kendisinden Çekinecektir 62
İns ve Cin Tarafından Sevilir ve İtaatine Girmesi İçin 42
İnsanlar Tarafından Sevilmek İçin 39
İnsanların Kalplerini Kazanmak İçin 55
İnsanların Kötü Dilinden Kurtulmak İçin 57
İptali Sihir ve Sar'a İçin 245
İptal-i Sihir 94
İptali Sihir 385
İrsali Hatif 74
İrsali Hatif 76
İsabeti Ayn İçin 319
İsabet-i Ayn'dan Koruma 389
İsmi Mim Harfi ile Başlayan Kimseye Önemli Bir Tılsım 321
İstediği Süratle Yanma Getirmek İçin 43
İstifra İçin 242
İş Yerlerinin ve Evlerin Bereketinin Çoğalması İçin 407
İşsizlik Sıkıntısından Kurtulmak İçin 79
-K-
Kaçanlar İçin 47
Kaçmışı Geri Getirmek İçin 135
Kadının Güzelleşmesi İçin 53
Kadının Kocası Hakkında Dedikodu Yapmasını Engellemek İçin 381
Kaf Harfi 61
Kaf Harfinin Gizlilikleri 61
Kalb Çarpıntıları İçin 10
Kalp Çarpıntısı İçin 29
Kanser Tedavisi İçin Önemli 340
Kanser, Kâlb, Ciğerler ve Bağırsak Hastalıklarını Tedavi Etmek İçin 221
Karı-Koca Arasında Muhabbet İçin 468
Karı-Koca Arasını Bulmak İçin 231
Karnında veya Kalbinde İltihaplı Hastalık İçin 27
Kaybolmuş Kimseyi Rüyada Görmek İçin 440
Kef Harfi 63
Kef Harfinin Gizlilikleri 63
Kekemelik Hastalığı İçin 391
Kısmet Açmak İçin 278
Kısmeti Açmak İçin 98
Kısmeti Açmak İçin 458
Kısmeti Bağlı Evlenmek İsteyen Kızlar İçin 92
Kısmeti Bağlı Olan Kimseler İçin 93
Kısmeti Bağlı Olanlar İçin 459
Kolay Doğum İçin 30
Kolayca Doğum Yapmak İçin 40
Kolayca Maişet Temin Etmek İçin 256
Korkaklık ve Ürkeklik İçin 30
Korku veya Şiddetli Bir Üzüntü ve Benzeri İçin 314
Koruma İçin 394
Korunma İçin 233
Korunması İstenilen Yere Konula 277
Kötü Bir Kimseyi İşinden Uzaklaştırmak İçin 269
Kötü Konuşanların Dillerini Bağlamak İçin 331
Kur'ân'da Harflerin Kırmak, Toplayıp Yaymak Gibi Davranışları
Yerine Göre Vakit ve Zamanını Düzenlemek 181
Kur'ân'da Noktalı Harfler ve Bu Harflerin Anlamındaki Gizli Sırlar 158
Kur'ân-ı Kerim'de İsimleri Geçen 28 Peygamberlerin İsim ve
Mahreçleri 364
Kur'ân-ı Kerim'in Arapça Harflerin Gizli Özellikleri 5
Kuyunun Suyu Anında Çekilmiş Olur 16
Kuyunun Suyunu Kurutmak İçin 48
-L-
"Lâ İlâhe İllallal" Zikrinin Diğer Kelimelerden Üstün Tutulması 249
Lâm Elif Harfi 72
Lâm Elif Harfinin Gizlilikleri 72
Lâm Harfi 65
Lâm Harfinin Gizlilikleri 65
-M-
Mal ve Ticarethanesini Korumak İçin 435
Mendel Daveti 282
Mendel 386
Mim Harfi 66
Mim Harfinin Gizlilikleri 67
Muhabbet İçin 106
Muhabbet İçin 232
Muhabbet İçin 236
Muhabbet İçin 304
Muhabbet İçin 421
Muhabbet ve Saygı Temin Etmek İçin 353
Muhabbet veya Şirinlik 248
Muradın Hasıl Olması İçin 452
Müşteri Çoğaltmak İçin 64
- N -
Nazar Değmekten Hasta Olan Kimseler İçin 306
Nazar Değmekten Korunma 388
Nazar İçin 72
Nazar İçin 310
Nazar İçin 361
Nazar İsabet Etmiş Kimseler İçin 308
Nazar ve Haset İçin 280
Nazardan Korunmak İçin 396
Nun Harfi 68
-Ö-
Öğrenmeyi Kolaylaştırmak ve Zekâyı Açmak İçin 390
-R-
Ra Harfi 35
Ra Harfinin Gizlilikleri 36
Rızık Celbi İçin 377
Rızık İçin 27
Rızık İçin 449
Rızık Kapılarını Açmak İçin 40
Rızkın Artması İçin 427
Rızkına Engel Olan Belli Birinin Dilini Bağlamak İçin 121
Romatizma ve Kulunç İçin 67
Ruhani Hastalık İçin 266
Rüyada Ölmüş Kimseyi Görmek İçin 439
- S -
Sad Harfi 44
Sad Harfinin Gizlilikleri 45
Salât-ı Hâcât 442
Sar'a İçin 113
Sar'a İçin 131
Sar'a İçin 352
Sar'a ve Cin İçin 300
Sar'a ve Manevi Hastalıklar İçin 132
Se Harfi 20
Se Harfinin Gizlilikleri 20
Sedef Hastalığı İçin 96
Seveceği Kimsenin Yanma Gelmesi İçin 67
Sevgi ve Muhabbet İçin 63
Sevgi ve Saygı Kazanmak İçin 9
Sıkıntıdan Kurtulmak İçin 438
Sıkıntıyı ve Kötülükleri Yok Etmek İçin 185
Sıtma Hastalığı İçin 409
Sıtma Hastalığı İçin 414
Sıtma Hastalığı İçin 419
Sıtma Hastalığı İçin 425
Sıtma Nöbeti İçin 429
Sıtma Tutan ve Humma Ateşinde Kavrulan Kimse 254
Sıtma ve Hummaya Mübtelâ Olanlar İçin 280
Sıtmadan Kurtulmak İçin 255
Sıtmadan Kurtulmak İçin 260
Sidiğini Yapamayanlar 245
Sihir Bozmak İçin 427
Sihir İptali İçin 103
Sin Harfi 40
Sin Harfinin Gizlilikleri 40
Sivilceleri Yok Etmek İçin 14
Sivilceleri Yok Etmek İçin 27
Soğuk Almış ve Şiddetli Sancılar İçin 11
Susuzluğu Gidermek İçin 26
Susuzluğu Gidermek İçin 36
Susuzluktan Kurtulmak İçin 36
Sükunete Kavuşmak İçin 10
Sütün Çoğalması İçin 424
-ş-
Şerden Emin Olmak İçin 441
Şeytan ve İnsan Şerrinden Kurtulmak İçin 453
Şın Harfi 42
Şın Harfinin Gizlilikleri 42
Şiddetli Ağrı ve Sancılar İçin 11
Şiddetli Baş Ağrısı İçin 238
Şiddetli Zehirlenmeye Karşı 20
Şiddetli Zulümden Kurtulmak İçin 80
Şişmanlık İçin 41
-T-
Ta Harfi 48
Ta Harfinin Gizlilikleri 48
Te Harfi 17
Te Harfinin Gizlilikleri 18
Tefrik İçin 140
Tefrik İçin 227
Tefrik 268
TeTif-i Kulüb Celb-i Muhabbet
Karı-Koca veya Sevgililer Arasında Muhabbet İçin 467
Tembellik ve İsteksizlik Halleri İçin 386
Ticaret Malların Kolayca Satılabilmesi İçin 422
Ticarette Muvaffak Olmak İçin 425
Topluluklar Arasında Fitne ve Fesad Çıkartmak İçin 58
Tüm Ağrılar İçin 318
Tüm Kötü Alışkanlıkları Gidermek İçin 300
-U -
Unutkanlık, Hafıza Zayıflığı ile Bunaklık Halleri İçin 428
Uyku Bağlamak İçin 212
Uykuyu Bağlamak İçin 36
-V-
Vav Harfi 71
Vücuttaki Çıbanlar ve Şişler İçin 423
-Y-
Ya Harfi 73
Yapılacak İşleri Etkileyen ve Sonuç Bildiren Ebced Harflerindeki
Gizli Melaike Hakkında Bilgiler 228
Yarım Baş Ağrısı İçin 126
Yaşı Geçmiş Olanların Kısmetini Açmak İçin 458
Yeryüzünde İnsana Mutluluk ve Mutsuzluk (Uğursuzluk) Veren
Hayır ve Şer İşlemek İçin Uygun Olan Zamanlar 199
Yılan Yaklaşmaması İçin 21
Yılancık ve Gelincik Sancıları Yok Etmek İçin 114
Yoksulluğu ve Felaketliği Gidermek İçin Önemli Dua 90
-Z-
Zahire Karşı 22
Zal Harfi 33
Zal Harfinin Gizlilikleri 34
Zalimin Kahru Tedmiri İçin 450
Zalim Kimsenin Helaki İçin 49
Zalimin Zulmünden Kurtulmak İçin 79
Zalimlerden Kurtulmak İçin 24
Zararlı Haşereler ve Hayvanların Sokulmaması İçin 21
Ze Harfi 37
Ze Harfinin Gizlilikleri 38
Zehire Karşı Koruma 40
Zehirlenen Kimseler İçin 50
Zekâyı Güçlendirmek İçin 96
Zı Harfi 50
Zı Harfinin Gizlilikleri 50
Zinadan Men Etmek İçin 431
Zor Durumda Kalanlar İçin 451
Zulüm-Haksızlık ve Tecavüze Uğrayanlar İçin 449
8.CİLT
- A -
A'dad-ı İmtihaba ve Nesb-i Adediye 14
Ağrı İçin 292
Ağrı ve Sızılar İçin Okunan Âyet-i Kerime ve Dualar 211
Ağzını Bağlamak İçin 302
Ahlâk-ı Zemime = Kötü Ahlâk 7
Aksırınca Okunacak Dua 169
Allah'ın Rahmeti Üzerlerine Olsun Şeyhlerinizin İlim Yönünden
Sened ve Kaynakları 362
Allahu Teâlâ'nın İnsana Emanet Ettiği Nurlar 344
Ana (Esas) İsimler ve Sıfatlar Tablosu 98
Anasır-ı Erbaa (Dört Unsur) 122
Arşların Durumu 379
Âşıklık İçin 142
Âyete'l Kürsî 311
Âyete'l Kürsî'nin Vefk-i Utaridi Kirbastı 64
Âyete'l Kürsî'nin Vefki 334
Azametli Bir Başka Tablo 207
Azametli Bir Tablo 308
Azametli Büyük Bir Tablo 206
Azimet-i Hevai 88
Azimet-i Mai 89
Azimet-i Nâri 87
Azimet-i Türabı 87
-B -
Babanın Evlâdına Bakınca Duası 156
Bağı Çözmek İçin 137
Bağlıyı Çözmek İçin 222
Basira = Görme Duyusu 17
Baş Ağrısı İçin Yapılan İşlem 187
Baş Dönmesi ve Sersemlik Hallerinin İyileşmesi İçin 213
Beden Uzuvlarıyla Harflerin Müteallakları 101
Besmelenin Vefki Şerifi 336
Beşer İçin On Dokuz Levha 118
Beşeri Ruhlardaki Ruhaniyetin Gücü, Beşeri Cisimlerdeki İlâhî Hikmetleri Gösteren Harflerin Gizli Sırları 360
Bir Güçlükle Karşılaşınca Okunacak Dua 164
Bir Günün Zikrinden Daha Üstün Teşbih 176
Bir Hatunun Sütü Olmazsa 235
Bir Kimseyi Hasta Etmek İçin 355
Bir Kimseyi Kendini Sevdirmek İçin 446
Bir Kimseyi İçki Müptelâsından Kurtarmak İçin 227
Bir Yetkiliden Korkunca Edilecek Dua 166
Bolca Av İçin, Müşteri Çoğaltmak İçin ve Koruma 325
Borçlu Kimseler İçin Dua 277
Borçtan Kurtulmak İçin Edilecek Dua 167
Bu Dahi Vefk-i Murabba Olup Müşteriye Aittir 50
Bu Duada Ecri Kebir Vardır 142
Büyü ve Sihir Bozma İçin 241
Büyücü ile Söyleşi 448
-c,ç-
Cehennemden Beraat Duası 220
Celali İsimler-1 111
Celb İçin Terk Edip Giden Bir Kimseyi Getirmek İçin 296
Celb ve Teshir İçin 214
Celb ve Teshir 275
Celbi Muhabbet İçin 219
Celbi Muhabbet İçin 232
Celp İçin 218
Celp İçin 299
Cemali İsimler-1 112
Cemali İsimler-2 113
Cemali İsimler-3 114
Cetvel-i Saat-ı Usbua 45
Cin Çarpması İçin 402
Cin Daveti İçin Basit Bir Usul 299
Cin Etkisinden Kurtulmak İçin 338
Cin Korkusu İçin 320
Cin Zararı ile Nazar ve Haset İçin 401
Cini Kendine Âşık Etmek İçin 293
Cinlerle İlişki Kurmak, Kadın veya Erkekleri Bu İlletten Korumak İçin 223
Cuma Duası 429
Çiller ve Sivilceler İçin 313
Çocuğu Olmayanlar İçindir 238
Çocuğun Kulağına Ezan Okumak 156
Çocuk Konuşmaya Başlayınca Okunacak Dua 158
Çocuk Sahibi Olmak İçin 315
Çocukları Sığındırma 159
Çok Önemli Bir Tılsım 326
- D -
Dalak Hastalığı İçin 268
Darlığa Düşenler İçin Dua 278
Define Bulmak İçin 332
Define İçin İstihare 143
Define İçin Özel Uygulama 292
Define İçin 156
Definenin Yerini Tesbit İçin 314
Diğer Vefk-i Âyete'l Kürsî 65
Dil ve Bütün Bedeni Bağlamak İçin 332
Dilde Hafif, Mizanda Ağır Tesbihat 175
Dilek ve Hacet İçin 434
Dilek İçin 442
Doğum Sancısı ve Kolay Doğum İçin 210
Dualar Nasıl Okunur? 185
Duanın Faziletleri 403
Duanın Kabul Edilme İhtimalinin Kuvvetli Olduğu Yerler 405
Duanın Kabul Olduğunun Alâmetleri 407
Duanın Şartları 404
Duanın Tarifi 402
Duası Makbul Olan Kimseler 297
Duası Makbul Olan Kişiler 406
Düşman Üzerine Okunacak Dua 171
Düşmana Karşı Önemli Bir Tılsım 353
Düşmana Karşı 298
Düşmanın Dilini Bağlamak İçin 313
Düşmanını Görünce Edilecek Dua 172
Düşmanlar İçin 337
Düşmanlık İçin 372
Düşük Yapan Kadın İçindir 303
-E-
Ebced Harfleri Tablosu 86
Elbiseyi Giyerken Okunacak Dualar 416
El-Kuddüs İsm-i Şerifi'nin Ruhların ve İnsanların Üzerindeki Etkisi 421
Erkekliği Arttırmak İçin 209
Esma-i A'zamın Özellikleri Babı 374
Esmaü'l Hüsna Vefki 73
Esmaü'l-Hüsnâ Şerhi Allah'ın 99 Güzel İsminin Açıklanması 76
Eşini Kendine Çevirmek İçin 294
Ev Haşerelerinden Korunmak İçin 214
Evden Çıkarken Okunacak Dualar 418
Eve Girerken Okunacak Dualar 417
Evine Girmek İstemiyen Kadın veya Erkek İçin 141
Evlâdın Ana ve Babasına Yumuşak ve Hayırlı Davranması İçin 370
Ezeli İsimler 104
-F-
Fatiha'nın Kıraat Tertibi 73
Felçli Hastalar İçin 145
-G-
Geçim Sıkıntısı Çekildiğinde Okunacak Dua 168
Geçimde Sıkıntı Çeken 140
Genel Hacet İçin 225
Genel Şifa İçin Dua 352
Genel Şifa İçin 232
Göz Alması ve Nazar Aslı 351
Göz Değmesi ve Nazar Duaları 428
Göz Hastalıkları İçin 138
Göz Hastalıkları İçin 239
Göz Zayıflığı ile Hastalıkları İçin 237
Göz Zayıflığı ve Hastalıkları İçin 321
Gözün Görmesini Kuvvetlendirmek İçin 317
Günahları Affetmek İçin Dua 278
Güzel Sözlerden Bir Demet 305
-H-
Hacet ve Muratların Kabulü İçin 177
Hafif İşiten Kulakların Açılması İçin 348
Haksız Yere Hapse Giren İçin Yapılacak Vird 174
Haksız Yere Hapse Girenin Duası 147
Haksız Yere Hapse Girenin Kurtulması İçin Duası 173
Halu'l-Kalb Murabbaın Kirbastı 51
Halu'l-Kalb Vefk Kirbastı 54
Halu'l-Kalb Vefkhaneleri 51
Halu'l-Kalb Vefk-i Muhammes'in Haneleri 55
Hanelerin Adedi 50
Hasretine Kavuşturma Duası 173
Hastanın Hastalığı Süresince Aşağıdaki Duaları Hiç Olmazsa
Birer Kere Okumasında Sonsuz Faydalar Vardır 188
Havass-ı Fatiha 69
Hayır Konusunda Kullanılan Bir Hatem 307
Hayız Kanı ile Yapılan Büyüyü Bozmak İçin 229
Hayvanlara ve Madenlere Tesir Etmenin Yolları 256
Hayvanların Yavrusunun Olması İçin 221
Her Hastanın Bizzat Kendisi Okuması Gereken Dualar 185
Her Türlü Hacet İçindir 244
Her Türlü Hastalığa Şifa 232
Her Türlü Hastalık İçin Okunan Âyet-i Kerime ve Dualar 190
Her Türlü Şifa 138
Hıfz ve Koruma 356
Hızır ve İlyas (a.s.) 160
Hızır ve İlyas'ın Müşterek Duası 162
Hiss-i Müşterek = Ortak Duyu 18
Humma ve Sıtma Hastalığı İçin 145
Huruf-u Ebced 25
Hüve Kelimesinin Anlamı ve Gizlilikler Hakkında Kısa Bir Açıklama 419
Hüve Kelimesinin Anlamı 420
Hz. Davud'un Duası 159
Hz. Hızır'ın Duası 160
-İ-
İçki ve Kumarı Bıraktırmak İçin 349
İhlâs-ı Şerifin Azametli Levhası 312
İki Kişiyi Mecburen Birbirinden Ayırmak İçin 398
İnşirah Sûresinin Vefkleri 240
İsabetli Ayin İçin 310
İslâm’a Göre Büyücünün Durumu ve Büyü Yaptırmanın Hükmü 453
İsm-i Azam Vefki 347
İyilik Görenin Duası 164
- K -
Kâbe'yi Görünce Edilecek Dua 222
Kaçan ve Kaybolan Bir Yakının Geri Dönmesini Sağlamak İçin 340
Kadının Kocasını Sevmesi İçin 447
Kalp Hastalığı İçin 339
Kalpleri Kazanmayı, Geçim Sıkıntısına Düşen, Malın Bereketini
Görmek İçin 329
Kan Kanseri İçin 222
Karı-Koca Arasındaki Dargınlığı Gidermek İçin 440
Kaside-i İmam Muhammed Gazzalî (k.s.) 71
Kaybolan Bir Değerli Mal İçin 216
Kıskançlığın ve Huysuzluğun Giderilmesi İçin Yapılan Dua 181
Kifayet Namazının Faydaları 279
Konuşma Zorluğu Çekenler İçin 337
Korku İçin 309
Korku Namazı 155
Koruma ve Şifa İçin 236
Kötülüklerden Korunmak İçin 339
Kurşun Geçmez 208
Kuvve-i Fikriye = Düşünme Gücü 20
Kuvve-i Hafıza = Ezberleme Gücü 21
Kuvve-i Hayaliye = Hayal Gücü 19
Kuvve-i Lamise = Dokunma Duyusu 17
Kuvve-i Şame = Koklama Duyusu 17
Kuvve-i Vahime 20
Kuvve-i Zaika = Tatma Duyusu 18
Kuvvetli Bir Hacet Duası 129
Küçük Esmaül Hüsnâ 89
Küs ve Dargınlar İçin 178
-M -
Mağfiret Duası 148
Manevî Arşların Keşfi 375
Manevî Hastalıklar, Sıkıntı ve Nazar İçin 358
Mebde ve Mead 119
Meyvesini Döken Ağaçlar İçin 136
Mir'at-ı Nefs = Nefsin Aynası 13
Muhabbet İçin Yapılan İşlem 186
Muhabbet İçin 243
Muhabbet İçin 443
Muhabbet İçin 444
Muhabbet İçin 445
Muhabbet ve Sevgi İçin 141
Murat İçin 145
Mühim İşler Duası 410
Mülkün veya Bir Şeyin Satılması İçin 298
Müşterek İsimler-1 115
Müşterek İsimler-2 116
Müşterek İsimler-3 117
-N -
Nazar Değmesi İçin 325
Nazar İçin 322
Nazar, Haset, Vesvese ile Sara ve Manevî Hastalıklar İçin 371
Nefs-i Hayvani 16
Nefs-i Nebati 15
Nefs-i Tabii 13
Nefsin İslahı İçin En Tesirli İlaç 273
Nimetlere Şükür Duası 411
Noktalı Harflerin Sırları 335
-O-
On Üçlü Vefk (169 Hücreli) 226
-P -
Peygamber (s.a.v.)'in Son Duası 142
-R-
Rızık Darlığının Giderilmesi İçin 354
Rızık İçin 318
Rızık İçin 323
Rızık Yönünden Fazlaca Darlık Çekenlerin Kurtulması İçin 393
Ribati Çözmek İçin 154
-S-
Samia = İşitme Duyusu 17
Sar'a İçin 359
Sar'a İçin 392
Sar'a ve Manevî Hastalıklar İçin 391
Sar'a ve Manevî Hastalıklar İçin 400
Sara Hastalığı İçin 324
Sarılık İçin 333
Sarılık İçin 390
Selbi İsimler 105
Serden Halas Olmak İçin 302
Sevgi ve Muhabbet İçin 278
Sevgi ve Muhabbet İçin 443
Sevgi ve Muhabbeti Çekmek İçin 438
Sıkıntı İçin 277
Sıkıntı ve Daralmak İçin 375
Sıkıntı ve Üzüntü Gelince Okunacak Dua 163
Sıkıntı ve Zarar İçin Dua 276
Sıkıntılı Anlarda Okunacak Dualar 408
Sıtma İçin 315
Sıtma ve Humma Hastalığı İçin 220
Siğil, Temreğ ve Çıbanlar İçin 316
Sihir Bozmak İçin 142
Sihir ve Büyü Bozmak İçin 149
Sihirin İptali İçin 135
Subûti İsimler-1 106
Subûti İsimler-2 107
Subûti İsimler-3 108
Subûti İsimler-4 109
Subûti İsimler-5 110
Sûre-i Fatiha'nın Diğer Vefki 68
Sûre-i Fatiha'nın Vefk-i Muta' Üzre Kirbastı 67
-ş-
Şehveti Azaltmak İçin 134
Şekere Kesin Çözüm 208
Şifa İçin 360
Şirinlik İçin 170
-T-
Takdisi İsimler 102
Tavr-ı Evvel / İlk Tavır (Davranış) 9
Tavr-ı Hamiş / Beşinci Davranış 12
Tavr-ı Rabî / Dördüncü Davranış 11
Tavr-ı Sabi / Yedinci Davranış 12
Tavr-ı Sadis / Altıncı Davranış 12
Tavr-ı Salis / Üçüncü Davranış 10
Tavr-ı Sani / İkinci Davranış 9
Telifi Beyin 217
Tenzihi İsimler 103
Teşbih Namazı 433
Tevbe Namazı 434
Tütsülerin Nelerden Çıkarılacağı Konusu 267
-U -
Unutmama, Ezberlemeyi Arttırma ve Hikmet İçin 231
Uyku İçin 320
Uykusuzluk Duası 413
Uykuya Yatarken Okunacak Dua 412
-Ü-
Ümmehât-ı Esmâ-i İlâhiye (Allah'ın İsimlerinden Ana İsimler) 75
Üzüntü Anında Okunacak Dua 163
-V-
Vaktin Uzun mu Kısa mı ve Ne Türlü Olacağı Durumu 266
Vapura Binerken Edilecek Dua 172
Varlık Alevinin Kısımları 126
Vefk-i Besmele-i Diğer 47
Vefk-i İhlâs-ı Şerif 61
Vefk-i Kamer 66
Vefk-i Mars'ın Hane-i Mahsusası 58
Vefk-i Mars'ın Hurufla Bastı 59
Vefk-i Merih-i Muhammes 52
Vefk-i Muhammes'in Haneleri 53
Vefk-i Muhammes'in Kirbastı 53
Vefk-i Muhammes'in Kuz-i İhra 56
Vefk-i Muhammes'in Misali 56
Vefk-i Murabba  49
Vefk-i Müşteri 48
Vefk-i Şems Bimüseddesin 57
Vefk-i Utarid Bimütemmin 63
Vefk-i Zuhal Maa' Besmele 47
Vefk-i Zühre-i Seb' 60
Vesvesenin İlâcı 274
Vücuttaki Ateş İçin 322
-Y-
Yâ Alim (150) 94
Yâ Azîm (1020) 97
Yâ Aziz (94) 91
YâBariu(313) 92
Yâ Cebbar (206) 91
Yâ Fettah (489) 93
Yâ Gaffar (1281) 93
Yâ Habîr (812) 96
Yâ Hakim, Yâ Adi 96
Yâ Halik (731) 92
Yâ Kuddüs (170) 90
Yâ Melik 90
Yâ Muizzû (117) 94
Yâ Musavvir (336) 92
Yâ Muzillu (770) 95
Yâ Müheymin (145) 91
Yâ Mümin (136) 91
Yâ Mütekebbir (662) 92
Yâ Rafiu (351) 94
Yâ Rahim (258) 90
Yâ Rahman (295) 89
Yâ Rezzak (308 93
Yâ Selâm (131) 90
Yâ Semiu, Yâ Basîr 95
Yâ Tevvab, Yâ Müntekim 96
Yâ Vehhab (14) 93
Yarım Baş Ağrısı İçin 205
Yemek Yerken Okunacak Dualar 414
Yemekten Sonra Okunacak Dua 415
Yeni Ay Görünce Edilecek Dua 171
Yılancık ve Gelincik Sancıları İçin 182
Yılancık ve Gelincik Sancıları İçin 348
Yıldızlar, Günler ve Saatlerin Konuşturulması 245
Yirmi Sekiz Menzilin (Konağın) Dile Getirilmesi 250
Yol İçin 272
Yolculuğu Kolaylaştırmak İçin 343
-Z-
Zalimden Korkunca Edilecek Dua 165
Zati Sıfatlar - İsimler 100
Zikrin Alası Budur 235
9.CİLT
-A-
Ağız, Yüz, Göz Eğilmelerini İyileştirmek İçin 248
Ağrı İçin 294
Allah Teâlâ'nın Rahmetini ve Bereketini Kazanmak İçin 409
Allah 6
Âşık İçin 350
Âşıklık İçin 297
At İçin Dua 342
Ay ve Benzeri Uydularda Ne Gibi Meseleler, Şeyler Bulunur? 206
Ayrılık Hasreti Çekenleri Kavuşturmak İçin 257
-B -
Bağlamak İçin 430
Bağlı Erkeği Çözmek 116
Bağlı Kimse 343
Bağlı Kişi İçin 340
Bağlı Olanların Kurtulması İçin 115
Bağlıyı Çözmek İçin 247
Bağlıyı Çözmek İçin 255
Bağlıyı Çözmek İçin 360
Basur (Hemoroid) İçin 242
Basur İçin 108
Baş Ağrısı İçin 190
Baş Ağrısı İçin 313
Baş Ağrısı İçin 326
Başa Gelen Belâdan Hakka Sığınmak İçin 62
Başı Ağrıyan Kimse İçin 405
Bazı Gezegenlerin Burçlarda Kalma Süreleri 216
Behçet Hastalığı İçin 105
Beraat Duası 68
Beraat Gecesi Duası 67
Bir Bayanın Memesi Şişse 351
Bir Hanım Oğlan Eylemese 352
Bir Hastanın İyi Olmayacağını Öğrenmek İçin 314
Bir Kimsede Büyü Olup Olmadığını Öğrenmek İçin 300
Bir Kimsenin Erliğini Bağlamak İçin 370
Bir Kimsenin Yanma Niçin Geldiğini Öğrenmek 302
Bir Kimseye Havale Göndermek 127
Bir Kimseyi Getirmek İçin 448
Bir Kişiyi Kendinden Uzaklaştırmak İçin 366
Bir Nevi Ruh ya da Bir Kimseyi Davet Etmek 129
Bir Şeyi Kazanmak İçin 444
Bir Yerden Karıncaları Uzaklaştırmak 126
Bir Yere Girildiğinde Halk Ondan Çekinip Saygı Göstermek İçin 395
Boğazı Ağrıyan İçin 252
Borç Sıkıntısından Kurtaran ve Borç Ödemeyi Kolaylaştıran,
Yeni Kapılar Açan Dua 74
Borçlu Olanların Duası 81
Böbrek Rahatsızlığı İçin 120
Bunamış Kimseler İçin 243
Burun Kanamasını Durdurmak İçin 335
Burun Kanamasını Kesmek İçin 261
Bütün Sıkıntılar, Nasipsizlikler ve Bağlılıklar İçin 289
Büyü Bozmak 176
Büyük Bozmak İçin 170
Büyük Davet 419
Büyünün Bozulması İçin 327
-C -
Cehennem Ateşinden Azad Olunmak İçin Okunacak Dua 87
Celb Etmek İçin 224
Celb Etmek İçin 226
Celb Etmek İçin 246
Celb Etmek İçin 255
Celb Etmek İçin 270
Celb Getirme 135
Celb İçin 285
Celb İçin 315
Celb ve Muhabbet İçin 426
Celb ve Teshir 229
Celb, Muhabbet ve Teshir İçin 306
Celbi Muhabbet İçin 132
Celbi Muhabbet İçin 134
Celbi Muhabbet İçin 264
Celbi Muhabbet İçin 290
Celbi Muhabbet İçin 347
Celbi Muhabbet 106
Celbi Muhabbet 134
Celbi Muhabbet 136
Celbi Muhabbet 312
Celbi Muhabbet 365
Celp ve Muhabbet 187
Cinlere Karşı Koruma 233
Cinleri Çağırmak İçin 352
Cinsi İktidarda Zayıf Olanlar İçin 292
Cinsi Münasebet Anı Dua 91
-ç-
Çaresi Bulunmayan Hastalıkların Tedavisi İçin 249
Çekirge İçin 356
Çıban Temrular ile Lekeli Benler ve Çıkıntılı Memelerin Yok Olması
İçin 371
Çocuğu Düşüren Kadın 309
Çocuğu Olmayan Erkek ve Kadın İçin 171
Çocuğu Olmayan Kişiler İçin 102
Çocuğu Olmazsa 357
Çocuk Sahibi Olmak ve Hayırlı Evlât İsteyenler İçin 320
- D -
Davet Edilen Cin veya Ruhaniler Gecikmesi veya Gelmemesi Halinde 239
Define Bulmak İçin 259
Define Bulmak İçin 287
Define İçin Özel Formül 113
Define İçin 123
Defineleri Muttali Olmak İçin 341
Değişik Vakitlerde İcabeti Olumlu Kılan Önemli Dualar ve Açıklamalar 382
Dertli Sıtma İçin 373
Dil Bağı Yetmiş İki Türlü 188
Dil Peltekliği İçin 115
Dil Tutulması İçin 319
Dilediği Haber Kendisine Bildirilir 386
Dilediği Şeyler Kendisine Uyku Halinde Bildirilmiş Olur 384
Dilediği Şeyleri Elde Etmek İçin 382
Dili Tutulan İçin 359
Diş Ağrısı 345
Doğum Anında Dua 93
Doğumda Zahmet Çeken Kadın 345
Dört Yıldızın işaretleri ve içinde Bulundukları Düzen 208
Duberiye Budur 184
Dünyadaki Memleketler (Beldeler) Hangi Burca Tabidir? 199
Düşman İçin Kullanılır 192
Düşmanı Yenmek İçin 396
Düşmanını Bir Yerden Bir Yere Göndermek İçin 314
Düşünceyi Psikolog Gibi Okumak İçin 422
- E -
Ed-Dar 53
El-Adlü 21
El-Afüvvü 48
El-Ahadü 41
El-Ahirü 44
El-Alim 16
El-Aliyyü 25
El-Azîm 23
El-Aziz 11
El-Baisü 32
El-Baki 55
El-Bariü 13
El-Basir 20
El-Basitü 17
El-Batınü 45
El-Bedu 55
El-Berrü 47
El-Cebbar 11
El-Celilü 28
El-Cemiü 51
El-Evvelü 44
El-Fettah 16
El-Gaffar 14
El-Gâfur 24
El-Ganiyyü 51
El-Habir 22
El-Hadî 54
El-Hafız 26
El-Hafizü 18
El-Hak 33
El-Hakîm 30
El-Hakimü 21
El-Hâlık 12
El-Halîm 23
El-Hamîdü 36
El-Hasib 27
El-Hayyü 39
El-Kabıdü 17
El-Kadir 42
El-Kahhar 14
El-Kaviyyü 34
El-Kayyum 39
El-Kebir 26
El-Kerim 28
El-Kuddus 9
El-Latif 22
El-Macidü 40
El-Maniu 52
El-Mecid 31
El-Melik 8
El-Metin 35
El-Muahhar 43
El-Muğni 52
El-Muhsi 36
El-Muhyi 38
El-Muid 37
El-Muiz 19
El-Mukaddimü 43
El-Mukit 27
El-Muksitu 50
El-Mumit 38
El-Musavvir 13
El-Mübdîü 37
El-Mücîb 29
El-Mümeyyin 10
El-Mümin 10
El-Müntekimü 48
El-Müteali 46
El-Mütekebbir 12
El-Müzillü 19
El-Rakip 29
El-Vahidü 41
El-Valî 46
El-Varisü 56
El-Vasiv 30
El-Vecidü 40
El-Vedud 31
El-Vehhab 15
El-Vekîl 34
El-Veliyyü , 35
Emniyetli, Güvenilir Kimse Olmak 403
En-Nafiu 53
En-Nar 54
Erkek Çocuk İstiyenin Duası 92
Erkek Hanımını Sevmezse 350
Erkekliği Tamamen Bağlamak İçin 360
Erliği Bağlamak İçin 228
Er-Rafiü 18
Er-Rahim 8
Er-Rahman 7
Er-Reşidü 56
Er-Reuf 49
Er-Rezzak 15
Esirgeyen, Bağışlayan Allahü Teâlâ'nın Keşif ve Kâinattaki Gizli
Sırlarından Meydana Gelen Nurlar 138
Esmâ'ül-Hüsna 5
Esmai Hüsnâ'dan Seçme Terkipler 58
Esmai Sitte İçin 338
Es-Sabûr 57
Es-Samed 42
Es-Selam 9
Es-Semiv 20
Eş-Şehîdü 32
Eş-Şükür 25
Eşini Kendine Çevirmek İçin 431
Et-Tevvabü 47
Evi Terk Eden Eşinden veya Ana Babasından Ayrılarak Yerini Bildirmeden Giden Kimseleri Getirmek İçin 185
Evlâtların Salih Olması İçin 362
Ezberlenmesi Zor Olan Şeylerin Kolaylıkla Ezberlenmesi İçin 387
Ez-Zahirü 45
-F-
Felç İçin Özel Formül 104
Felç İçin 182
-G-
Geçim Sıkıntısı Çekenler 122
Gelecek veya Beklemediğiniz Zararı ve Kazayı Önleyen Dua 75
Genel Hacet 296
Genel Hacetler İçin 118
Genel Koruma 433
Genel Korunma ve Şifa İçin 222
Genel Korunma ve Şifa 229
Genel Olarak Korunmak İçin 279
Genel Şifa İçin 254
Gerisin Ağrısı İçin 345
Gezegenlerin Birbirleriyle Çiftleşmesi ve Birleşmesi 217
Gezegenlerin Burçlara Göre Şeref Yerleri 216
Gezegenlerin Yaradılışı Sıfat ve Tabiatları 218
Gizlilik Kapısını Açmak İçin 383
Göğüs Ağrısı İçin 429
Gök ve Yerin İhsanından Kazanmak İçin 411
Göz Ağrısı İçin Dua 348
Göz Ağrısı İçin Dua 349
Göz Ağrısı İçin 227
Göz Ağrısı İçin 283
Göz Ağrısı İçin 376
Göz İsabetinden Korkunca Okunacak Dua 87
Grib ve Nezle İçin 265
Günahlardan Kurtarıp Tertemiz Yapan Dua 73
Güneş Sistemindeki Gezegenlerin Büyükleri ve Bunlara Ait Özellikler 215 Güneş Sistemine Bağlı Gezegenlerin Yedi Kat Gökyüzünü Aşma
Süreleri 216
Güneşin Faydaları 205
-H-
Haberdar Olmak İçin 363
Hacet İçin 303
Hacet İçin 410
Hacet İçindir 119
Haceti Temin Etme Babı 227
Haftanın (Yedi) Her Gününe Bağlı Olan Gezegenler 217
Hanımının Dilini Bağlamak İçin 351
Hapisten Kurtulmak İçin 407
Hased İçin Dilini Bağlamak 175
Hasetten Korunmak İçin 367
Hastalıklardan Kurtaran Şifa Duası 70
Hayır Hatemi Tablosu Budur 441
Hayvanların Ağrısı İçin 374
Hazret-i Ali (k.v.) Hazretleri'nin Münacaatı 60
Her işi Başarmak İçin 423
Her Şeye Hakim ve Galip Olmak İçin 395
Her Türlü İlim Sahibi Olmak 389
Her Türlü Kötülükler İçin 317
Her Türlü Niyet İçin 99
Her Türlü Şifa İçin 222
Her Türlü Şifa 120
Her Zulmetten Kurtulmak İçin 176
Herhangi Bir Hacet İçin 398
Herkesin Yanında Sevilmek İçin 244
Heybet ve İzzet Sahibi Olmak, Düşmanları Korkutmak, Mal-Mülk
Sahipleri İçin Yararlı Bir Formül 392
Hırka-i Şerif Ziyaretinde Okunacak Dua 76
Hırsızın Bevlini Bağlamak İçin 376
Hidayete Yönelmek İçin 383
Hiddetin Yok Edilmesi 337
Huysuz Kocayı Huyundun Vaz Geçirmek İçin 308
-İ-
İçki ve Kumar, Kötü Huy 447
İçindeki Korkuyu Atmak 404
İçinden Çıkılmayan Belâ İçin 355
İhfa İçin 291
İhlâs Sûresinin Fazileti 82
İki Kişiyi Ayırmak İçin 351
İki Kişiyi Bibirinden Ayırmak İçin 316
İnsan Vücudunda Bulunan İlletler İçin 114
İnsanı Islah-ı İçin 340
İnsanların Gözünde Kerametli Olmak İçin 397
İnsanoğlunun Cisimlerini İnceleyerek Uluhiyyetin Varlığını Bilerek
İdrak Etmek 425
İrade Haricinde Hüküm Verebilmek İçin 387
İrsali Hatif ve Dilediğini Yaptırır 270
İstekte Bulunan Kimse İçin 391
-K-
Kaçan Kimseyi veya Uzağa Gideni Geri Getirmek İçin 250
Kaçanı Geri Getirmek ve Hırsız İçin Yapılır 267
Kaçmışı Geri Getirmek İçin 321
Kadının Oğlan Doğurması İçin 344
Kadının Sütü Olmazsa 342
Kadir Gecesi Duası 69
Kahretmek İçin 305
Kahriye Esmaları 322
Kahriye Esması 438
Kahriye İçindir 173
Kalp Ağrısı İçin 285
Kalplerin Nurlanması İçin 307
Karı-Koca ve İki Kişi Arasında Adavet ve Dargınlık 445
Karın Ağrısı İçin 428
Kaşıntı İçin 110
Kaybolan Eşya İçin 364
Kayıp Olan Kimseyi Bulmak 189
Kevakibin Şeref Vakitleri 334
Kısırlık İçin 172
Kısmeti Bağlı Olanlar İçin 189
Kişinin Dilini Sana Karşı Bağlamak İçin 366
Kolay Doğum Yapmak İçin 269
Kolay Doğum Yapmak İçin 338
Kolay Doğum Yapmak İçin 425
Korku Namazı 449
Korku ve Korunmak İçin 235
Koruma ve Şifa İçin 440
Korunma ve Şifa İçin 191
Korunma ve Şifa İçin 251
Korunma ve Şifa 193
Korunmak İçin Yapılır 192
Korunmak İçin 240
Korunmak İçin 245
Korunmak İçin 261
Korunmak İçin 278
Korunmak İçin 286
Korunmak İçin 295
Korunması İstenilen Yere Konula 228
Koyun Hastalığı İçin 373
Koyun İçin 374
Koyun ve Keçi Hastalığı İçin 373
Koyun ve Kuzu Kırılması İçin 372
Köpeğin Saldırısına Karşı Korunma 244
Köpeklerin Saldırısından Korunmak İçin 313
Kuduz Köpek İçin 374
Kulak Hastalığı İçin 353
Kulunç Ağrısı İçin 428
Kulunç ve Yürek Ağrısı İçin 427
Kur'ân'ı Ezberleyebilmek İçin 315
Kur'ân'ın Esrarengiz Ayetlerinin Sırrı 99
Kuvvet ve Genel Şifa İçin 232
Kuvvet ve Genel Şifa İçin 258
-L-
Lâ İlâhe İllâhu 7
-M-
Malike'l-Mülk 49
Mal-Mülk Tebasına Olan Nüfuz ve Hakimiyetini Sağlamış Olur 405
Mendel 252
Mide Ağrısı İçin 103
Mimarı Allah (c.c.) Olan Vücut Şehrinin Hakimi Kimdir? Düşün de
İdrak Et 309
Muhabbet İçin Özel Formül 124
Muhabbet İçin Özel Formül 127
Muhabbet İçin Yapılır 187
Muhabbet İçin 96
Muhabbet İçin 111
Muhabbet İçin 129
Muhabbet İçin 225
Muhabbet İçin 234
Muhabbet İçin 250
Muhabbet İçin 262
Muhabbet İçin 263
Muhabbet İçin 272
Muhabbet İçin 273
Muhabbet İçin 288
Muhabbet İçin 295
Muhabbet İçin 296
Muhabbet İçin 348
Muhabbet İçin 353
Muhabbet İçin 367
Muhabbet İçin 441
Muhabbet İçin 448
Muhabbet İçindir 220
Muhabbet ve Cimaya Kuvvet 227
Muhabbet ve Sevgi İçin 123
Muhabbet ve Şirinlik İçin 98
Muhabbet 135
Muhabbetle Uykusunu Bağlamak 302
Muteber Olmasını 332
Mübarek "Üç Aylar" Duaları 66
Mühim Bir Hacet İçin Yapılır 187
Mühim Bir Manevi İlaç 136
Müşkil İşlerini Halledebilmek veya Kolay Yollardan Kazanabilmek
İçin 415
- N -
Nafile Namazlar 63
Nazar ve Hasetle İlgili 183
Nazar ve Hasetle İlgili 184
Nazar ve Hasetten Korunma İçin 429
Nazar ve Sihir Bozma ve Her Niyet İçin 450
Nazardan Korunmak İçin 281
Nefsin Şerrinden Korunmak İçin 443
Nikâh Akdi Nasıl Yapılır ve Nikâhda Okunan Dualar 88
Nikâh Sonu Damadın Duası 91
Nişan Atan Kimseler İçin 186
Nüzul (İnme), Felç ve Benzeri Hastalıklar İçin 104
-O-
Oğlu ve Kızı Olmayana Oku, İçir, İnşaallahu Teâlâ Sevinir 444
Oğul ve Kızı Olmayan Kimse 358
On İki Burcun İş ve İşaretleri Bağlantıları 193
-P-
Peygamberlik Sırlarını ve Ariflerin Bilgilerini Öğrenmek İçin 383
Prostat Olan veya Küçük Abdest Yapmakta Zorlanan Kimseler İçin 369
-R-
Rahat ve Güvenli Olarak Hareket Edebilmek İçin 413
Ramazan-ı Şerif Duaları 66
Receb Ayı Duası 67
Receb-i Şerif Duaları 66
Regaib Namazı 65
Rızık Artıran ve Fakirliğe Düşmekten Koruyan Dua 76
Rızık Duası 71
Rızık İçin 293
Rızık İçin 401
Ribat 284
Ribat 288
Romatizma ve Damar Sertliği İçin 97
Ruhsal Bunalımdan Kurtulmak İçin 191
Ruhsal Bunalımlar ve Ruhi Rahatsızlıkları İyi Eden Dua 75
Rüzgârlar Hakkında Düşünceler 201
-S -
Sabah Namazından Sonra Okunur 71
Sağ Göz Ağrısı İçin 346
Salâvat-ı Şerife 73
Sancı İçin 375
Sar'a İçin 174
Sarılık İçin 174
Selvi Aşk İçin 128
Selvi Aşk İçin 130
Sema'daki Katlar Arasında Bulanan Uzaklık ve İzleri 201
Sevgi ve Muhabbet İçin 266
Sevgi ve Muhabbet 137
Sıkıntı İçin 336
Sıkıntı veya Hacet İçin 361
Sıkıntılardan Kurtulmak İçin 406
Sıkıntının Defi İçin Dua 72
Sınavlarda Başarılı Olmak İçin 293
Sırlı Dua Budur 224
Sıtma İçin 223
Sıtma İçin 337
Sıtma İçin 339
Sıtma İçin 343
Sıtma İçin 349
Siğil İçin 372
Sihir Bozmak İçindir 320
Sihir Bozmak 178
Sihir İptali İçin 124
Sihri Azam Budur 186
Sivrisinekleri Uzaklaştırmak İçin 125
Sizler de Rabbinize Böyle Dua Ediniz 60
Sofra (Yemek) Duası (II) 85
Soğutmak ve Ayırmak İçin 442
Sol Göz Ağrısı İçin 347
Sonu Başa Getirilmiş ve Çevrilmiş Altı Harfle Allah'ın İsimlerinin Öğrenilmesi 236
Söz Sahibi Olmak İçin 384
-ş-
Şaban-ı Şerif Duaları 66
Şeker Hastalığı İçin 376
Şer Hatemi 439
Şifa İçin Kullanılır 117
Şifa İçin 264
Şifa ve Korunma 221
Şirinlik ve İzdivaç İçin 133
-T-
Taam, Yemek Duası (I) 84
Talibi Çıkmayanlar İçin 116
Tefrik İçin Su Uygulama Yapılır 185
Tefrik İki Kişiyi Birbirinden Ayırmak İçin 223
Tehlikeden Korunmak İçin 427
Terfik İçin 268
Teshil-Tevlid 325
Teshiri Kulüb İçin 256
Tevbe Sûresinin 128-129. Âyeti 84
Tılsım Korkusu İçin Özel Formül 101
Tolok İçin 341
Tüm Taşıtları Kazadan Korumak İçin 364
-U, Ü-
Unutkanlık İçin 259
Uyku Bağlamak İçin 286
Uyku İçin 307
Uykuda Haber Almak İçin 358
Uykusunu Bağlamak İçin 280
Uykusunun Azalmasını İsteyen 369
Üç Ayda Çekilecek Teşbihler 65
Üzerindeki Korku ve Ürkekliği Atmak İçin 413
Üzüntüden Kurtulmak İçin 412
Üzüntüyü ve Sıkıntıyı Ferahlık ve Sevince Dönüştürmek İçin 408
- V-
Vesvese, Heybet, Şehvet Büyük ve Kötü Bir İşten Uzak Kalmak 404
Vesveseden Kurtulmak İçin 274
-Y-
Yağmur Yağması İçin 327
Yangından, Hırsızdan ve Suda Boğulmaktan Korunmak İçin 354
Yangını Söndürmek İçin 353
Yatağa Girerken Okunacak Dua 71
Yemek Duası (III) 86
Yeni Doğan Çocuk 112
Yeni Evlenenlere Dua 92
Yokluk Görmemek İçin 341
Yolda Süratli Gidebilmek İçin 405
Yorgunluk ve Bitkinliği Gidermek İçin 326
Yüksek Makam Sahibi Olan Davudoğlu Süleyman Peygamberin
Kürsüsünün Heykeli 230
Yürek Ağrısı İçin 382
Yürek Ağrısı İçin 428
-Z-
Zalim Düşmanı Hastalandırmak İçin 273
Zalimin Zulmünden Kurtulmak İçin 393
Zamanın Dört Mevsime Ayrılması ve Bunların Başlangıç Süreleri 200
Zararlı Böcekleri Evden Uzaklaştırmak 364
Zayi ve Çaldırmak İçin 338
Zekâ İçin 119
Zina Eden Erkek İçin 234
Zina ve Fuhuştan Men Etmek İçin 304
Zina Yapan İnsanları Engellemek İçin 231
Zina Yapan Kimseler İçin 299
Zinayı Men Etmek İçin 438
Zirai Ürünleri Muhafaza Etmek İçin 282
Zülcelâli Vel-İkram 50
10. CİLT
- A-
Ağız ve Çene Kısmı Uzunsa 354
Ahenkli ve Ahenksiz Harfler 351
Akrabaların Sevgisi Hakkında 94
Alın Uzunsa 354
Alın 357
Alış Veriş Hakkında 76
Alış Veriş Hakkında 225
Alış-Verişler Hakkında 114
Alt Dudak Kalınsa 392
Alt Dudak Kısaysa 391
Alt Dudak Uzunsa 392
Arası Ayrık Gözler 367
Arkadaşlar Hakkında 236
Arş Taşıyıcı Melâikelerin Senenin Bir Ayı İçinde Bulunacakları
Mevkileri 266
Aşk Hastalığı veya Cin Çarpması Hakkında 61
Av Hakkında 83
Avcılar Hakkında 125
Avcılara Tılsım Hakkında 125
Avcılık Hakkında 32
Avcılık Hakkında 52
Avuç İçinde Bulunan Muhtelif Alâmetlerin Delâletleri 464
Avuç İçindeki Çizgiler 462
Avuç İçindeki Şekiller 474
Avuç İşaretlerinin Okunması (Palmesteri) 460
Avuçtaki Çizgilerin Açıklanması 465
Avuçtaki Tepecikler 455
Ay Gezegeninin Gün ve Saatleri Hakkında 108
Ay Menzilleri 314
Ay Uydusunun Günü Olan Pazartesi Gününün Canlılarda ve
Yapılacak İşlerdeki Etki ve Özellikleri 136
Ayın Bulunacağı Burçlara Oranla Sene Başı Cuma Günü ile Başlarsa
Bunun Neye Yorumlanacağı Hakkında Bilgiler 295
Aym Bulunacağı Burçlara Oranla Sene başı Cumartesi Günü ile
Başlarsa Bunun Neye Yorumlanacağı Hakkında Bilgiler 296
Aym Hangi Burçta Bulunduğunun Hesabı 316
Aym Hangi Saatlerinde Battığı, Hangi Saatlerde Çıkıp Göründüğü
Hakkında 262
Aym Tutulması Hakkında Fazla Bilgiler 306
Aym Tutulması Şekline Göre Yorumlama 303
Aym Tutulması ve Değişmesi Hakkında Bilgiler 299
-B -
Badem Gözler 365
Bağıran Kimse Hakkında 84
Bağış ve Sadaka Hakkında 19
Balık Avcılığı Hakkında 32
Baş ve Kulak Ağrısı Hakkında 88
Bekleyen Hakkında 212
Besmele'nin Taşıdığı Anlam 287
Beş Kevkebin Geri Dönme Süreleri 244
Beşinci Felek Gök Hattı Hakkında Bilgiler ve Münazaranın Bilinci
Hükmü 258
Bina Hakkında 81
Bina İçin Tehlikeli Saat 144
Binek Hayvanlar Hakkında 32
Binek Hayvanlar Hakkında 53
Bir İşi Yapmak İstersen 10
Birbirine Yakın Gözler 368
Biri Yukarı, Biri Aşağı Kıvrık Dudak Uçları 386
Bitişik Kaşlar 375
Bu Gibi Hastalıkların İlacı Şöyledir 62
Bu Günün Hastalar Üzerindeki Etkileri 204
Bu Günün İlk Saatinde Yapılacak İşler 209
Bu Günün İlk Saatleri Hakkında 175
Bu İşi Yapmak Hakkında 76
Bu Saatin Başlangıcı ve Sonu Hakkında 201
Bu Saatte Bir Hastanın Durumu Öğrenmek İçin 239
Bu Senenin Olayları Hakkında 167
Bu Yıldıza Bakan 77
Bugün Bir İş Yapmak Hakkında 211
Bugün Her İş Hayırlıdır 44
Bulunduğu Kasaba Hakkında 52
Bulunduğu Şehir Hakkında 35
Bulunduğu Şehir Hakkında 53
Burçlar, Günler ve Saatler 5
Burçlara Göre Bu Yedi Kevkebin Bulunduğu Yerler ve
Birbirine Göre Basamak ve Üstünlükleri 265
Burçların Çıkışı ve Kayboluşu Hakkında Bilgiler 263
Burun Uzunsa 354
Burun 379
Bütün Yüz 395
Büyük Ağız 383
-c,ç-
Cin Hastalığı Hakkında 228
Çalınan Malları Bulmak Hakkında 217
Çalınan Şey Hakkında 200
Çalınanları Getirmek Hakkında 66
Çalınanların Bulunması Hakkında 101
Çarşamba Gününün Bilinmesi Hakkında 293
Çekik Gözler 366
Çekik Kaşlar 377
Çene Biçimleri 394
Çene ve Yüz 394
Çene 392
Çengel Burun 381
Çıkık Çene 393
Çocuğu Öğretmene Teslim Hakkında 202
Çocuk Hakkında 35
-D-
Dar Alın 358
Dar ve Ensiz Alın 359
Davetname Hakkında 46
Davetname Hakkında 181
Define Hakkında 17
Define Hakkında 48
Define Hakkında 80
Define Hakkında 93
Define Hakkında 116
Define Hakkında 152
Define Hakkında 181
Define Hakkında 226
Deniz Avı Hakkında 51
Deniz Yolculuğu Hakkında 16
Deniz Yolculuğu Hakkında 55
Deniz Yolculuğu Hakkında 78
Deniz Yolculuğu Hakkında 81
Deniz Yolculuğu Hakkında 177
Denizdeki Gemi Hakkında 34
Devlet Dairesinde 13
Devlet Dairesine Girerken 47
Devlet Hakkında 53
Devlet İşi Hakkında 186
Devletten İsteği Hakkında 79
Dış Bükey Profil 356
Diğer Burunlar 382
Diğer Kısımlar ve Gözler 368
Doğacak Çocuk Hakkında 35
Doğumu Kolaylaştırma Hakkında 87
Donuk, Sabit ve Değişken Burçlar Hakkında Bilgiler 264
Dost ve Akrabalarının Tutumları 13
Dost ve Arkadaşların Durumu Hakkında 179
Dostlar Kâlbi Hakkında 184
Dostlar ve Yakınları Hakkında 150
Dostların Sevgisi Hakkında 93
Dostların Sevgisi Hakkında 123
Dostların Sevmesi Hakkında 55
Dostunun Hasımı Karşısındaki Durumu 19
Dördüncü Felek Gökyüzü Hakkında Bilgiler 255
Dudak Uçları Düzse 386
Dudaklar Çıkıksa 387
Dudaklar Düzse 388
Dudaklar İçeri Girikse 387
Dudaklar ve Ağız 383
Durmadan Gerici Yıldızın Göründüğü Günler Hakkında Bilgiler 268
Dükkândaki İş Hakkında 34
Dükkândaki Mallar Hakkında 48
Düşman Hakkında 154
Düşman İki Kişi Hakkında 51
Düşmanı Helâk Etmek İçin 7
Düşmanla Çarpışma Hakkında 74
Düz Burun 380
Düz Kaşlar 377
Düz Profil 356
-E-
Ekin ve Ağaç Dikmek Hakkında 143
Ekin ve Ziraatın Durumu 14
Ekinler Hakkında 51
El Falı Çizgilerin Kudreti ve Dili 397
Elâ Gözler 371
Elindeki Malı Kaybeden Hakkında 225
Elindeki Şey Hakkında 69
Elindeki Şeyi Soran Hakkında 201
Elindekini Soran Hakkında 102
Elindekini Soran Hakkında 135
Eline Geçecek Şey Hakkında 238
Ellerin Umumi Şekli 439
Emanet Hakkında 187
Enli Alın 359
Eshabı Kehif İsimleri 309
Eski ve Yeni Alimlerden Müteselsil Olarak Gelen Manalar 402
Eşyaları Çalan Hırsız Hakkında 66
Ev Hakkında 36
Evden Çıkarılan Mal Hakkında 227
Evinde Fare Bulunan Hakkında 103
Evinden Bir Şeyi Çıkarmak 20
Evlenme Hakkında 147
Evlenmek Hakkında 56
Evlenmek Hakkında 179
Evlenmek Hakkında 216
-G-
Gaga Burun 380
Gaip Hakkında 186
Gaip Kimse Hakkında 84
Gaip Kimse Hakkında 114
Gaip Kimse Hakkında 168
Gaipteki Kimse Hakkında 202
Gaipten Haber Hakkında 16
Gemi İnşaası Hakkında 83
Gemi Yapımı Hakkında 37
Gemiden Mal Çıkarma Hakkında 146
Geniş Alın 357
Geniş Çene 394
Girik Çene 394
Gizli ve Mahrem Hastalıkların İlacı 268
Göz Kapakları Düşük Gözler 369
Göz Kapakları Şiş Gözler 368
Göz Renkleri; Kahverengi Gözler 370
Gözler 362
Gri Gözler 373
Gurbetteki Kimse Hakkında 179
Gurbetteki Kimse Hakkında 212
Güneş Kevkebinin Burçları 6
Güneşin Bulunacağı Burç ve Dakikayı Bulmak 316
Günün Bu Saati Hakkında 133
-H-
Haber Hakkında 15
Haber Hakkında 29
Haber Hakkında 45
Haber Hakkında 54
Haber Hakkında 78
Haber Hakkında 93
Haber Hakkında 146
Haber Hakkında 149
Haber Hakkında 164
Haber Hakkında 234
Hacet Hakkında 78
Hacet Hakkında 113
Hacet Hakkında . 211
Haceti Hakkında 145
Haceti Hakkında 177
Hacetin Giderilmesi İçin 284
Hacetin Hakkında 45
Hacetin Hangi Saatinde Yapılmalı 11
Haftanın Saatlerine Giriş 5
Hakimin Durumu Hakkında 118
Hakimler Hakkında 79
Hamile Kadın Hakkında 33
Hamile Kadın Hakkında 35
Hamile Kadın Hakkında 121
Hamile Kadın Hakkında 150
Hamile Kadın Hakkında 178
Hamile Kadın Hakkında 213
Hamile Kadına İlaç Hakkında 87
Hamile Kadına İlaç Hakkında 216
Hamile Kadının Doğumu Hakkında 67
Hamile Kadının Doğuracağı Hakkında 85
Hamile Kadının Korunması Hakkında 67
Hamile Kadının Korunması İçin 86
Hamile ve Dul Kadın Hakkında 123
Hangi Mal Üzerinden Kazanç Sağlanacağı Hakkında 55
Hasım Şehirler Hakkında 119
Hasımlar Hakkında 146
Hasımlık Hakkında 19
Hasta Hakkında 70
Hasta Hakkında 133
Hasta Hakkında 154
Hasta Hakkında 187
Hastalığın İlacı Hakkında 58
Hastalık Hakkında 57
Hastalık Hakkında 161
Hastalık Hakkında 228
Hastanın Durumu Hakkında 21
Hastanın Durumu Hakkında 94
Hastanın Korunması İçin Ne Gibi Bir Tılsım Yazılır 231
Hastanın Manen Korunması İçin 163
Hastaya Ne İçirilir 23
Hayat Çizgisinin Alanı 475
Hayat, Baş, Yürek ve Talih Çizgilerinin Alanı 475
Hayvan Alımı Hakkında 164
Hırsız Hakkında 29
Hırsız Hakkında 100
Hırsız Hakkında 131
Hırsız Hakkında 166
Hırsıza Karşı Korunma Hakkında 30
Hırsızın Çıkarılması 237
Hırsızlık Hakkında 29
Hırsızlık Hakkında 198
Hırsızlık Hakkında 236
Hırsızlık Mallar İçin Davetname 167
Hırsızlık, Düşmanlık Hakkında 238
Hizmetçiler Hakkında 94
Hükümdar Hakkında 36
Hükümdar Hakkında 52
Hükümdar Hakkında 117
Hükümdar Hakkında 186
Hükümdar Hakkında 235
Hükümdarın Ömrü Hakkında 14
Hükümet İşleri Hakkında 68
Hükümet İşleri Hakkında 78
Hülâsa 478
-İ-
İç Bükey Profil 355
İçindekileri Soran Hakkında 210
İçinden Geçirdiği Şeyleri Soran Hakkında 104
İki Düşman Hakkında 68
İki Hasım Hakkında 85
İki Hasım Hakkında 181
İkinci Felek Hakkında Bilgiler 249
İlm-i Kıyafet-i Yed Yahut İlm-i Kâf Şibrogonomi 414
İnce Dudaklar 390
İnce Kaşlar 375
İnsan Gözündeki Hastalığın veya Beyazlığın Tedavisinde Kullanılan İlaç268
İnsanda Keder ve Sıkıntıyı Kaldırıp Uzaklaştıracak Kur'ân Ayetleri 310
İnsanın Elindeki Şey Hakkında 37
İnsanın Niyeti ve Maksadı Hakkında 38
İnsanların Hali Hakkında 92
İpekli Elbise Hakkında 201
İri Gözler 362
İsim ve Soyadı 350
İsteklerini Soran Hakkında 176
İşini Soran Hakkında 187
-K-
Kaçak Hakkında 101
Kaçak Hakkında 180
Kaçak Kimse Hakkında 115
Kaçak Kimse Hakkında 148
Kaçak Kişi Hakkında : 217
Kaçan Kimse Hakkında 45
Kadı ve Hakim Hakkında 53
Kadın Hakkında 149
Kadının Ahlâkı Hakkında 34
Kadının Doğurmaması İçin 123
Kadının Evliliği Hakkında 85
Kadının Sevgisi Hakkında 85
Kadının Yanma Girmek Hakkında 47
Kadınla Cima Hakkında 132
Kadınların Elleri 451
Kalın Dudaklar 389
Kalın Kaşlar 376
Kalın, Karışık Kaşlar 376
Kara Gözler 372
Kara ve Deniz Yolculuğu Hakkında 202
Kara Yolculuğu Hakkında 54
Kara Yolculuğu Hakkında 177
Karemsi Alın 361
Karı-Koca Hakkında 54
Karı-Koca Hakkında 147
Karı-Kocanın Ayrılması Hakkında 147
Karı-Kocanın Ayrılması, Fitneci Hakkında 147
Karı-Kocanın Durumu Hakkında 227
Karısı Hakkında Soran Kimse 183
Karısının Sevgisi Hakkında 93
Karısının Sevgisi Hakkında 123
Karışık Tip 357
Kaşlar Aşağı Düşükse 378
Kaşlar 374
Kavisli Kaşlar 378
Kaybettiği Şey Hakkında 122
Kaybolan Kadın Hakkında 86
Kaybolan Şey Hakkında 235
Kaybolan Şey Hakkında 239
Kaybolmuş Kimse Hakkında 153
Kayıp Hayvanlar Hakkında 31
Kayıp Olan Şeyler Hakkında 31
Kazancı Hakkında 116
Kazılacak Kuyu Hakkında 184
Kemerli Burun 379
Kendi Halini Soran Hakkında 203
Kendini Nasıl Korumalı 26
Kevkeblerin Bulunacağı Hal ve Durumlar 298
Kevkeblerin Görülmesi 244
Kısır Bir Kadının Gebeliği Hakkında 227
Kısır Kadın Hakkında 86
Kısır Kadın Hakkında 90
Kısır Kadın Hakkında 122
Kısır Kadın Hakkında 184
Kısırlık Hakkında 68
Kızamık Hakkında 229
Kişiyi Tehlikelerden Koruyacak Yedi Âyet ve Yazıların Sureti ve
Bunların İzahı 269
Korkan Kimse Hakkında 36
Korku Hakkında 187
Korku Hakkında 212
Köle ve Cariyeler Hakkında 124
Köle ve Cariyelerin Sevgisi Hakkında 149
Köle ve Cariyelerinin Kendisini Sevmesi Hakkında 54
Kötü Nazar İsabeti Hakkında 62
Kurbağa Sesi Hakkında 51
Kurbağa Sesi Hakkında  116
Kurbağa Sesi Hakkında 146
Kurbağa Sesleri Hakkında 215
Kurbağaların Sesi Hakkında 16
Kurbağaların Sesi Hakkında 178
Kurbağaların Sesi Hakkında 238
Kuyu Kazmak Hakkında 55
Küçük Gözler 364
-L-
Lohusa Kadın Hakkında 178
- M -
Makamı Hakkında 35
Mal Satmak Hakkında 47
Malını Kaybeden Hakkında 83
Mavi Gözler 373
Merih Kevkebin Gün ve Saatlerinin Canlılar Üzerindeki Etkisi 207
Meslek Hakkında 15
Meslek Öğrenme Hakkında 146
Muhabbet İçin 87
Mukarene Babı 242
Mukarenetin Birleşmenin Sadakası 246
Mühür Hakkında 144
Mühür Hakkında 176
Mühür Yüzük Hakkında 77
Mühürler Hakkında 210
Müşteri Gezegeninin Gün ve Saatleri Hakkında Bilgiler 173
-N-
Nazar Değen Hasta Hakkında 125
Ne Düşündüğünü Soran Kimse Hakkında 69
Nikâh Hakkında 84
Nikâh Hakkında 212
Nikâh İçin 12
Normal Çene 393
-O, Ö-
Orta Boy Gözler 364
Orta Boy Gözler 364
Orta Kalınlıktaki Dudaklar 389
Ortaklık ve Dostluk Hakkında 37
Öldürülen Kimse Hakkında 178
-P-
Parlak Gözler 370
Parmaklar 418
Pazar Günü Hakkında 289
Pazar Günü Hastalanan Kimseye İlaç 25
Pazar Günü Hastaları Hakkında 22
Pazar Günün Saatleri Hakkında 38
Pazar Gününün İlk Saatleri 11
Pazartesi Günü Hastalananlar Üzerindeki Hüküm ve Etkisi 137
Pazartesi Gününün Bilinmesi Hakkında 290
Perşembe Gün ve Saatlerinin İnsanlar Üzerindeki Etkisi ve
Bu Yüzden Yapılması Gereken İşler Hakkında Bilgiler 203
Perşembe Gününün Bilinmesi Hakkında 294
Profil 355
-S-
Sadaka ve Keffaret Hakkında 79
Sakat Kimseye İlacı Hakkında 58
Saklı Bir Şey Hakkında 18
Salı Günü ve Saatlerinin Canlılar Üzerindeki Etkisi Hakkında Bilgiler 239 Salı Günü ve Saatlerinin Hastalar Üzerindeki Etkisi Hakkında Bilgiler 240
Salı Gününün Bilinmesi Hakkında 291
Sarı Gözler 372
Savaş Hakkında 42
Savaş Hakkında 68
Savaş Hakkında 81
Savaş Hakkında 141
Savaş Hakkında 168
Savaş Hakkında 174
Savaş Hakkında 201
Savaş Hakkında 202
Savaş Hakkında 208
Savaş İçin Tılsım Hakkında 119
Savaşa Karşı Koruma Hakkında 81
Savaşa Mani Olmak İçin 168
Savaşan İki Topluluk Hakkında 19
Savaşı Kimin Kazanacağı Hakkında 235
Savaşın Sonucu Hakkında 215
Sene Başlangıcının Gün ve Burçlarına Göre Yapılması Gereken
Kefaretler 304
Sene Başlangıcının Günler, Aylar, Saatler, Burçlar, Duraklar,
Dereceler ve Dakika Yönünden İz ve İşaretler Hakkında Bilgiler 278
Senenin Gidişatı Hakkında 92
Senenin On İki Ayı ve Ayı Görmeden Ayın Durumunu Öğrenmek ve
Aym Tutulması Hakkında Yorumlar 321
Sihir ve Büyü İptali Hakkında 153
Sihir ve Cinlerden Hastalanma Hakkında 162
Sihirli Alfabe 324
Sihirli Harfler ve Sayıların Dili 323
Siyah Bir Kevkeb Olan Zuhal Uydusunun Gün ve Saatlerinin
Canlılar Üzerinde Etkisi Hakkında Bilgiler 139
Soru Soran Hakkında 145
Soru Soranın Maksadı Hakkında 169
Soru Soranlar Hakkında 112
Süleyman Peygamberin Tılsımı 317
-ş-
Şehir Hakkında 79
Şehir Hakkında 150
Şehir Hakkında 186
Şehir Halkı Hakkında 168
Şehirdeki Ferahlık Hakkında 56
Şehrin Durumu Hakkında 119
Şehrin Durumu Hakkında 225
Şehrin Hali Hakkında 92
Şehrin Hali Hakkında 203
-T-
Teslisin, Erbiin, Esdisin ve Mukarenetin Hükmü ve Yıldızlara Bakış 243
Tılsımı Hakkında 29
Tırnaklar 435
Ticaret Hakkında 20
Ticaret Hakkında 51
Ticaret Hakkında 164
Ticaret Hakkında 184
Ticaret Malı Hakkında 36
Toplantılar Hakkında 57
Tütsü Hakkında 213
-U-
Ucu Kalkık Burun 382
Uçları Aşağı Kıvrık Dudaklar 385
Uçları Yukarıya Kıvrık Dudaklar 384
Utarid Kevkebine Nispeti ve Aidiyeti Olan Çarşamba Gününün Sıfat
ve Özellikleri 105
Utarid Kevkebinin Özel Gün ve Saatlerinin İnsanların Üzerindeki
Etkisi 72
Utarid Kevkebinin Tespit Edilen Çarşamba Gününün Hastalar
Üzerindeki Etkisi 105
Uzakta Bulunanların Durumu 14
Uzaktaki Tanıdığının Durumu Hakkında 50
Uzaktaki Tanıdık Hakkında 50
-Ü-
Üç Bölüm Eşitse 354
Üçüncü Felek Hakkında Bilgiler 252
Üst Dudak İnce veya Kalkıksa 391
Üst Dudak Uzunsa 391
-Y-
Yağmur Hakkında 54
Yapacağı Bina Hakkında 53
Yapacağı İş Hakkında 149
Yapılması Uygun İşler Hakkında 144
Yararlı İşler Hakkında 46
Yedi Kevkebin Buhuratı 323
Yedi Kevkebin Giriş ve Çıkışları İstikamet Süreleri ve Tekrar Geri
Dönme Süreleri ve Kendilerine Uygun Olan Haller 244
Yedi Yıldızın Bulunduğu Gök Katları Hakkında Bilgiler ve Bu
Kevkebin Diğerleriyle Mukareneti ve Beş Türlü Münazarasının
Hüküm ve Etkisi 245
Yeni Elbise Giyimi ve Ortak Ticaret Hakkında 215
Yeni Elbise Hakkında 47
Yeni Elbise Hakkında 113
Yeni Elbise Yaptırmadan veya Kestirmeden Günlerin Hüküm Etkisi 261
Yeni Kazanacağı Mal Hakkında 55
Yeni Sene Cuma Günü Başlarsa 282
Yeni Sene Cumartesi Günü Başlarsa 283
Yeni Sene Cumartesi Günü ile Başlarsa 172
Yeni Sene Çarşamba Günü Başlarsa 281
Yeni Sene Pazar Günü Başlarsa 279
Yeni Sene Pazartesi Başlarsa 138
Yeni Sene Pazartesi Günü Başlarsa 280
Yeni Sene Perşembe Günü Başlarsa 282
Yeni Sene Salı Günü Başlarsa 281
Yeni Senenin Çarşamba Gününe Gelmesi Hakkında 106
Yeni Senenin Salı Günü ile Başlanması Hakkında 241
Yeni Seneye Perşembe Günü ile Başlarsa 205
Yeni Yılın, Haftanın Günlerine Göre Girmesi veya Başlamasıyla
Verilmesi Gereken Kefaretler 297
Yer Değiştirme, Nakil Hakkında 56
Yeşil Gözler 374
Yılanların Bulundukları Yerden Çıkartılması İçin Dua 307
Yıldızların Sultanı Utarid Kevkebi 243
Yine İri Gözler 363
Yiyecekler Hakkında 121
Yola Çıkan Kalabalık Kimseler Hakkında 226
Yolculuğa Çıkan Hakkında 216
Yolculuğa Çıkmak Hakkında 50
Yolculuğa Çıkmak Hakkında 215
Yolculuğun Durumu Hakkında 82
Yolculuk Hakkında 15
Yolculuk Hakkında 49
Yolculuk Hakkında 80
Yolculuk Hakkında 112
Yolculuk Hakkında 113
Yolculuk Hakkında 145
Yolculuk Hakkında 212
Yumuşak ve Sert Eller 431
Yükselmek Hakkında 20
Yüz Nisbetleri 353
Yüzünüz, Kişilik ve Geleceğiniz 352
-Z-
Zaniye Kadın Hakkında 165
Zihni Yorgunluk Hakkında 117
Ziraat Hakkında 183
Ziraat İşleri Hakkında 145
Zor Doğum Yapan Kadın Hakkında 164
Zor Doğum Yapan Kadın Hakkında 185
Zor Doğum Yapan Kadın İçin 33
Zuhal Gün ve Saatlerinin Hastalar Üzerindeki Etkisi 171
Zuhal Kevkebinin Günü Olan Cumartesi Gününün ve Saatlerinin Canlılarda ve Yapılacak İşler Üzerinde Etkisi Hakkında 170
Zuhal Saati Hakkında 142
Zühal'in İlk Saati Hakkında 163
Zühre Kuşağı 474
Zühre Saatinin Özel Günü ve Saatlerinin Canlılardaki Etkisi 40
en geniş havas kitabı
havas ilmi konusunda en geniş kitaplar
ramazan aşık | 16/07/2013
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tavsiye Ürünler
Gizli Sırlar Hazinesi, Remil Usulü Havvas Sırrıl Esrar, H. Mustafa Varlı,10 Cilt 5 Kitap Toplam 4860 Sayfa Gizli Sırlar Hazinesi, Remil Usulü Havvas Sırrıl Esrar, H. Mustafa Varlı,10 Cilt 5 Kitap Toplam 4860 Sayfa, Remil Usûl-ü Havvas Sırrı'l Esrar Gizli Sırlar Hazinesi h. mustafa varlı mısırlı hoca'nın kitabı gizli ilimler hazinetül esrar esma yayınları satin al siparis ver, Esma Yayınları, Dua Havas remil usulu havas sırrul esrar kitabı
Gizli Sırlar Hazinesi, Remil Usulü Havvas Sırrıl Esrar, H. Mustafa Varlı,10 Cilt 5 Kitap Toplam 4860 Sayfa

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.