Fİ Akilah Azra Kohen

Fİ Akilah Azra Kohen

Kategori
Yayınevi
Barkod
Fİ Kitabı Azra Kohen
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Fİ - Akilah Azra Kohen
"Bu Hikayenin Sadece İnanılamaz Tarafları Gerçektir"
"Fi, deneyimin içinde kaybolmak yerine korkmadan deneyime sahip olmanın yolculuğudur. içinde bolca bulunan manipülasyon, seks, aldatma ve aldanma hikayeleri belki herkesin dikkatini çekebilir ama gerçeklerden yola çıkarak ulaşılmak istenen yerde sadece farkındalık vardır.
Fi, güzelliğin lanetlendiği, zekanın yağmalandığı, iyinin kurban edildiği ve kasaba kurnazlığıyla yönetilen bu gezegende, içine doğduğumuz bu kutsal hayatı kutlamak için yazılmıştır. Kendi potansiyelini keşfetme cesareti gösterebilmiş gerçek kişilere, çatlama cesareti gösterebilmiş tohumlara adanmıştır.
Bu kitap herkes için yazılmadı.
Farkındalığın ne kadar önemli olduğunu, hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını, doğduğumuz andan itibaren olmamız gerekenden uzaklaştırılarak prototip bir toplum yaratığına dönüştürülmek için işkencelere maruz kaldığımızı, bu insansı hayvanın ‘kişi’ olabilmek için varlığı adına yapması gereken en önemli şeyin, kendini gündelik yaşamdan koruyarak bireyselliğini keşfetmesi gerektiğini, kutsal ‘merak’ımızın kendi potansiyelimiz dışında her yere yöneltilerek zehirlendiğini, asıl değerli olanın bizim için önemsizleştirilmeye çalışıldığını fark etmiş ya da fark etmeye hazır herkes için yazıldı, gerisiyse hikaye..."
SİTE: www.kitaptakipcileri.com 
Yazar: Akilah Azra Kohen
Genel Yayın Yönetmeni: Ertürk Akşun
Editör: Haluk Bener
Kapak Tasarım: İlknur Muştu
Katagori: Edebiyat - Roman
Sayfa Sayısı: 600
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2014
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Fİ Akilah Azra Kohen Fİ Akilah Azra Kohen, Fİ Kitabı - Akilah Azra Kohen, Destek yayınları, ''Bu Hikayenin Sadece İnanılamaz Tarafları Gerçektir'' ''Fi, deneyimin içinde kaybolmak yerine korkmadan deneyime sahip olmanın yolculuğudur. içinde bolca bulunan manipülasyon, seks, aldatma ve aldanma hikayeleri belki herkesin dikkatini çekebilir ama gerçeklerden yola çıkarak ulaşılmak istenen yerde sadece farkındalık vardır.elif kitabevi konya destek yayınları satış noktaıs,kitaptakipcileri web adresi, Destek Yayınları, Edebiyat Roman Fİ Kitabı Azra Kohen
Fİ Akilah Azra Kohen

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.