Evradı Kadiriyye Abdülkadir Geylani Arapça Türkçe, Cep Boy

Evradı Kadiriyye Abdülkadir Geylani Arapça Türkçe, Cep Boy

Aynı gün kargo
Evrad-ı Kadiriyye - Arapça Türkçe ve Meali - Abdülkadir Geylani - Cep Boy
-Tercüme Ve Şerh: Müstakimzade Süleyman Sadeddin Efendi
-Hazırlayan: Yrd. Doç. Dr. Selahattin Fettahoğlu
"Okuyucuya sunduğumuz bu Vird iki bölümden oluşmaktadır. Salavât-ı Şerîfe’yi havi ilk bölüm "Eş-Şeyh es-Seyyid Abdulkadir el-Geylânî Hazretlerinin Evrâd-ı şerîfeleridir” başlığını, Abdulkadir el-Geylânî’ye isnad edilen manzum Esmâü’l-Hüsnâ’yı ihtiva eden ikinci bölüm "Sultanu’l-Evliyâ Abdulkadir el-Geylânî Hazretlerinin Esmâü’l-Hüsnâ Manzume-i Şerifi’dir” başlığını taşımaktadır. Kâdiri evrâdının salavât kısmı Müstakimzâde tarafından "Şerh-i Evrâd-ı Kâdirî” adıyla Türkçe şerh edilmiş ve 1202 h/1782 m tarihinde İstanbul’da Matbaa-i Amire’de basılmıştır. Bu çalışmada bahse konu Kâdiri Evrâdı ve Manzum Esmâü’l-Hüsnâ, Müstakimzâde’nin Salavât Şerhi ve Şeyh Naci’nin Salavât Tercemesi ile birlikte değerlendirilmiştir. Müstakimzâde’nin şerhi’nin "Çeviri Yazısı” verilmiş ayrıca sadeleştirilmiş metni de çalışmaya ilave edilmiştir. Esmâü’l-Hüsnâ’nın Latin harfleri ile transkripti verilerek terceme edilmiştir.
SİTE: www.kitaptakipcileri.com
Yazar: Seyyid Abdülkadir Geylani 
Tercüme ve Şerh: Müstakimzade Süleyman Sadeddin Efendi
Hazırlayan: Yrd. Doç. Dr. Selahattin Fettahoğlu
Katagori: Abdülkadir Geylani Hz. Evradı - Okuduğu Dua ve Salavatları
Sayfa Sayısı: 144
Boyut: 12 x 16 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2014
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Şamua Kağıt
Dili: Türkçe - Arapça
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
SİTE: www.kitaptakipcileri.com 
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Evradı Kadiriyye Abdülkadir Geylani Arapça Türkçe, Cep Boy Evradı Kadiriyye Abdülkadir Geylani Arapça Türkçe, Cep Boy, Evrad-ı Kadiriyye - Arapça Türkçe ve Meali - Abdülkadir Geylani - Cep Boy, Buhara yayınevi, Yasin,müstakimzade süleyman sadeddin, müstakimzade hakkında bilgi, müstakimzade süleyman sadeddin efendi, -Tercüme Ve Şerh: Müstakimzade Süleyman Sadeddin Efendi, -Hazırlayan: Yrd. Doç. Dr. Selahattin Fettahoğlu,evradı kadiriyye kitabı, evradı kadiriyye pdf, evradı kadiriye, evradı şerif, evradı bah,abdülkadir geylani kimdir, seyyid abdülkadir geylani dua,, seyyid abdülkadir geylani kitap, seyyid abdülkadir geylani hazretleri seyyid abdülkadir geylani hazretleri kimdir,, seyyid abdülkadir geylani hadis, seyyid abdülkadir geylani nedir, abdulkadir geylani hazretlerinin soyu, KONYA kitapları, Buhara Yayınları, Dua Havas Evradı Kadiriyye Kitabı - BUHARA
Evradı Kadiriyye Abdülkadir Geylani Arapça Türkçe, Cep Boy

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.