Esmaül Hüsna 40 Hadis, Ahmet Emin İslamoğlu, Cep Boy Kuşe Kağıt

Esmaül Hüsna 40 Hadis, Ahmet Emin İslamoğlu, Cep Boy Kuşe Kağıt

Yayınevi
Barkod
esmai hüsna kitabı esra yayınları
Aynı gün kargo
Esma-ül Hüsna ve 40 Hadis Ahmet Emin İslamoğlu, Kuşe Kağıt Renkli Cep Boy
"En Güzel İsimler Allahındır"
Esma-i Hüsna'yı nerede, ne zaman, nasıl okumalıyım? Denirse, deriz ki: işte o güzel isimlerin tecellisi olan hayat ve kainat önümüzde duruyor. Biz her gün onlarla içiçe hayat sürüyoruz. Daha doğrusu biz o güzel isimlerin tecelli ve bereketiyle hayatta ve ayaktayız. Bizler ruhumuzla mana aleminde yüzerken, anne rahminde şekil alırken, doğarken, büyürken bir ömür bu alemde yaşarken ölürken ve öldükten sora yeni hayatla tanışırken hep ilahi isimlerin tecellilerine mahal ve mazhar oluyoruz. Bize düşen, üzerimizde ve gözümüzün önünde cereyan eden şeyleri bir nebze düşünmek ve bir gerçeği farketmektir. O gerçek şudur: Alemde Yüce Allah'dan başka kendisine ibadet edilecek, boyun eğilecek, el açılıp bir şey istenecek başka bir ilah yoktur.

Yazar: Ahmet Emin İslamoğlu
Sayfa Sayısı: 147
Boyut: 8 x 11,5 cm Cep Boy
Basım Yeri: Konya
Basım Tarihi: 2016
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Kuşe Kağıt Renkli
Dili: Arapça - Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tavsiye Ürünler
Esmaül Hüsna 40 Hadis, Ahmet Emin İslamoğlu, Cep Boy Kuşe Kağıt Esmaül Hüsna 40 Hadis, Ahmet Emin İslamoğlu, Cep Boy Kuşe Kağıt, esmaül hüsna ahmet emin islamoğlu 40 hadis türkce arapca faziletleri sırlari kuse kagit renkli esra yayinlari aydın basım konya ve buradan ucuz fiyata satin al siparis ver, Esra Yayınları, Dua Havas esmai hüsna kitabı esra yayınları
Esmaül Hüsna 40 Hadis, Ahmet Emin İslamoğlu, Cep Boy Kuşe Kağıt

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.