Ekolojik Güzelliğin Kitabı, Kadınlar İçin Tepeden Tırnağa Doğal Kozmetikler, ERKAN ŞAMCI

Ekolojik Güzelliğin Kitabı, Kadınlar İçin Tepeden Tırnağa Doğal Kozmetikler, ERKAN ŞAMCI

Kategori
Yayınevi
Barkod
ekolojik güzellğin kitabı, hayy kitap
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Ekolojik Güzelliğin Kitabı, ERKAN ŞAMCI
"Kadınlar İçin Tepeden Tırnağa Doğal Kozmetikler"
"Güzelleşmek isteyen kadınlar mutfağa! İhtiyacınız olan bütün malzeme buzdolabınızda, raflarınızda… Asırlardır kullanılan en etkili güzellik formülleri ve bakım ürünleri Erkan Şamcı’nın kitabında. Evde uygulaması kolay tariflerle cildinize zarar vermeden bakım yapmanın mutluluğunu yaşayın! Kimyasalları cildinizden uzaklaştırın.

İçinde bolca maydanoz, limon, yoğurt, patates, süt, yulaf ezmesi, krema, zeytinyağı olan bir kitaptan bahsediyoruz. Yemek kitabı dersiniz değil mi? Hiç ilgisi alakası yok. Güzellik reçeteleri veren bir kitap bu.
Burnumuzun ucunda duran mutfak malzemeleri biraz onunla, biraz bununla karıştırılınca, belli bir şekilde uygulanınca dünyanın en etkili bakım ürünlerine dönüşebiliyor.

Kitapta verilen tariflerde hiçbir karışıklık yok, son derece basit. Bir örnek: "Karpuzun suyunu çıkar, peçeteyle yüzüne sür. Yaz aylarında yüzünü nemlendirsin.” Yazılanları ev koşullarında, evdeki araç gereçle uygulaması kolay. Zaten elinizin altında olan malzemelere belki aktardan alacağınız bir iki bitkiyi veya yağı ilave edeceksiniz.
Kitap güzelliğin içten geldiğini vurgulayarak hayat biçimimizden, uyku düzenimizden, hatta kumsalda yürüyüş yapmamızdan bile bahsediyor. Mutlulukla güzelliğin genelde kol kola yürüdüğünü hatırlatıyor. Tepeden tırnağa bakımlı ve güzel olmak için masum malzemelerle birçok tarif paylaşıyor.
 
Yazar: Erkan Şamcı
Editör: Elif Ayla, Arzu Aygen
Katagori: Sağlık Tıp
Sayfa Sayısı: 128
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2016
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Türkçe
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Ekolojik Güzelliğin Kitabı, Kadınlar İçin Tepeden Tırnağa Doğal Kozmetikler, ERKAN ŞAMCI Ekolojik Güzelliğin Kitabı, Kadınlar İçin Tepeden Tırnağa Doğal Kozmetikler, ERKAN ŞAMCI, Ekolojik Güzelliğin Kitabı, ERKAN ŞAMCI,'Kadınlar İçin Tepeden Tırnağa Doğal Kozmetikler' pratik temizlik önerileri hayy kitap tv yayınları incele satın al, Hayy Kitap, Sağlık Tıp ekolojik güzellğin kitabı, hayy kitap
Ekolojik Güzelliğin Kitabı, Kadınlar İçin Tepeden Tırnağa Doğal Kozmetikler, ERKAN ŞAMCI

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.