Dünyaya Hükmeden Sultan Kanuni, Talha Uğurluel

Dünyaya Hükmeden Sultan Kanuni, Talha Uğurluel

Kategori
Yayınevi
Barkod
Kanuni Sultan Süleyman Kitabı
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Dünyaya Hükmeden Sultan Kanuni - Talha Uğurluel
"Gerçeklerin Anlatıldığı Bir Tarih Kitabı..." Tamamı Renkli Resimli
"Talha Uğurluel, Dünyaya Hükmeden Sultan Kanuni kitabıyla sizleri Kanuni’nin doğduğu Trabzon’dan şehzadelik yaptığı Manisa’ya, padişah olarak geldiği İstanbul’dan fetihlere çıktığı Avrupa’ya götürecek; Hürrem Sultan’dan Pargalı İbrahim’e, Mihrimah Sultan’dan Rüstem Paşa’ya kadar birçok tarihî şahsiyetin bilinmeyen yönlerini anlatacak…"
www.kitaptakipcileri.com
Yazar: Talha Uğurluel
Editör: Zeynep Berktaş
Kapak Tasarım: Emre Özarın
Katagori: Osmanlı Tarihi - Kanuni Sultan Süleyman 
Sayfa Sayısı: 240
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2014
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: 1. Hamur Lüks Kağıt Renkli Fotoğraflı
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
www.kitaptakipcileri.com
Kanuni Sultan Süleyman, sınırları üç kıtaya yayılmış Osmanlı İmparatorluğu’nu sadrazamı, Sokullu Mehmet Paşa; kapudan-ı deryası, Barbaros; mimarı, Mimar Sinan; şeyhülislamı, Ebussuud Efendi; şairi, Bâki olan muhteşem kadrosuyla, yıllarca adaletle yönetti. Kimdi bu cihan sultanı? Nerede, nasıl ve kimler tarafından yetiştirilmişti? Bu yetişme sürecinde nerelerde kalmış ve hangi vazifeleri yerine getirmişti? Buralarda hayatının ilerleyen safhalarını etkileyen ne gibi gelişmeler olmuştu? Saltanat yıllarında hangi seferlere çıkmış, siyasi olarak nasıl bir mücadele sergilemişti?

Televizyon ve gezi programlarıyla 7’den 70’e herkese tarihi sevdiren Talha Uğurluel, şimdi de Kanuni Sultan Süleyman’ı fethettiği beldeleri, bıraktığı eserleri, yaptırdığı kaleleri çektiği fotoğraflar eşliğinde anlatıyor.
www.kitaptakipcileri.com
Uğurluel, Kanuni’nin çevresindeki insanları, ailesini ve o günün dünyasını yakından tanıtarak tarih anlatımına taze bir soluk getiriyor. "Şehzadelik ve saltanat yıllarında Avrupa’da ve Asya’da neler oluyordu? Kimler, hangi devletleri yönetiyordu? Bu devletlerin gücü, amacı, planları neydi?" sorularının da cevabını veriyor. Bu mukayeseli inceleme, Kanuni ve kadrosunun hangi durumlarda neye göre nasıl bir tavır sergilediğini, nereye hangi amaçla sefer yapıldığını, alınan kararların gerekçelerini tüm açıklığıyla anlamanızı sağlıyor.
www.kitaptakipcileri.com
Talha Uğurluel, Dünyaya Hükmeden Sultan Kanuni kitabıyla sizleri Kanuni’nin doğduğu Trabzon’dan şehzadelik yaptığı Manisa’ya, padişah olarak geldiği İstanbul’dan fetihlere çıktığı Avrupa’ya götürecek; Hürrem Sultan’dan Pargalı İbrahim’e, Mihrimah Sultan’dan Rüstem Paşa’ya kadar birçok tarihî şahsiyetin bilinmeyen yönlerini anlatacak…www.kitaptakipcileri.com
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Dünyaya Hükmeden Sultan Kanuni, Talha Uğurluel Dünyaya Hükmeden Sultan Kanuni, Talha Uğurluel, Dünyaya Hükmeden Sultan Kanuni Kitabı, Talha Uğurluel,Tarihi,kitap, ''Gerçeklerin Anlatıldığı Bir Tarih Kitabı...'' Tamamı Renkli Resimli,talha uğurluel videoları, talha uğurluel kimdir, talha uğurluel mekke medine video, talha uğurluel mekke medine, talha uğurluel mekke medine cd, talha uğurluel çanakkale video, talha uğurluel çanakkale, talha uğurluel kitap,talha uğurluel kanuni sultan süleyman video, tarihçi yazar talha uğurluel sultan süleyman, talha uğurluel videoları, sultan süleyman kanuni, talha uğurluel kanuni sultan süleyman,muhteşem yüzyıl kitabı özeti kanuni sultan süleyman, muhteşem yüzyıl kitabı yazarı, muhteşem yüzyıl forum, muhteşem yüzyıl arşiv 2 yönetmen, muhteşem yüzyıl arşiv 4 yönetmen, muhteşem yüzyıl arşiv 2 dizi özetleri, muhteşem kanuni,, Timaş Yayınları, Tarih Kanuni Sultan Süleyman Kitabı
Dünyaya Hükmeden Sultan Kanuni, Talha Uğurluel

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.