Diyarı Aşk İlahi Ulak Şemsi Tebrizi Melahat Kıyak Ürkmez

Diyarı Aşk İlahi Ulak Şemsi Tebrizi Melahat Kıyak Ürkmez

Aynı gün kargo
Diyar-ı Aşk - İlahi Ulak Şems-i Tebrizi 
Melahat Kıyak Ürkmez
"2013'de Vziyona Girecek Diyarı Aşk: Esans Şems-i Tebrizi 
ve Mevlana Filminin Romanı..."

Yazar: Melahat Kıyak Ürkmez
Katagori: Roman
Sayfa Sayısı: 296
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: Konya
Basım Tarihi: 2012
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: İthal Kağıt
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
"Melâhat Ürkmez Hanımefendi Şems-i Tebrizî ve Mevlâna ile ilgili yazdığı bu romanında bazı yanlı bilim adamlarının düştüğü hataya düşmemiş ve olaylara objektif olarak yaklaşmaya çalışmıştır.” 
Dr. Nuri ŞİMŞEKLER 
Selçuk Üniversitesi Mevlâna Araştırmaları Enstitüsü Müdürü

"Yapıtta esen Derrida rüzgârı, eseri benzersiz kılan bir ufku müjdelemektedir. Bu kitaptaki didaktik öğeler o kadar spontan ki, kitabın bütününü kapsayan o lirik coşkuyu öldürmek ya da gölgelemek şöyle dursun tam tersine çok farklı bir damardan gelerek besliyor. Yazar bunu ustaca kullanmış. İmgeler son derece canlı. Modernitenin ve postmodernitenin tam da aradığı imgeler… Metaforları titizlik, dikkat ve dozunda kullanmış. Romanda metinden birdenbire elini nasıl çekeceğini ya da yapıtın önünden yürümeyeceği anları iyi hesap etmiş. Tam da burada, Metne, bizzat Şems ve Mevlâna doğrudan giriyorlar. Karşımızda bütün heybetiyle Şems var. Bundan sonra yazar kalemi tekrar eline aldığında Mevlâna’nın bıraktığı heybet yazarın elinde dehşet bir üsluba dönüşüyor.”
Ali Uğur GÜNDEM
Avukat - Yazar

"Sevgili Melâhat Ürkmez Hanımefendi’nin büyük bir gayret, azâmi dikkat ve hassasiyetle bir araya getirdiği ‘Diyâr-ı Aşk’ isimli eseri, aşk-u muhabbetin çok değerli seçkin örneklerinden biridir.”
H.Nur ARTIRAN
Şefik Can Uluslararası Mevlânâ Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı
"İnsan-ı kâmilleri anlatırken bazısı ilmel yakîn bazısı aynel yakîn seviyesinde onların hakikatini açıklar. Bu kitap Şems’i öğrenerek bilenlerin kitabıdır. Bu yüzden yazılmış birçok ilmî eserden çok daha kıymetlidir. Hz. Mevlâna’nın anlaşılması, bilinmesi, Hz. Şems’in böyle anlatıldığı kitaplarda görülmesiyle mümkündür.”
Cemalnur SARGUT
TÜRK Kadınları Kültür Derneği İstanbul Şubesi Başkanı

"Melâhat Ürkmez Hanımefendi’nin toplumumuza kazandırdığı bu büyük eserinde, "Bir” olmuş iki can olan, Mevlâna ve Şems'in, O en büyük "BİR”e doğru nasıl yol aldıklarını gözlemleyecek, adeta o anları yaşadığınızı hissedeceksiniz.”
Prof. Dr. Şükrü ÖZER
Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Genel Cerrahi A.B.D. Öğretim Üyesi 
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Diyarı Aşk İlahi Ulak Şemsi Tebrizi Melahat Kıyak Ürkmez Diyarı Aşk İlahi Ulak Şemsi Tebrizi Melahat Kıyak Ürkmez, Diyar-ı Aşk Kitabı İlahi Ulak Şems-i Tebrizi Melahat Kıyak Ürkmez ''2013'de Vziyona Girecek Diyarı Aşk: Esans Şems-i Tebrizi , ve Mevlana Filminin Romanı...'' diyarı aşk, esans, filmi, kitabı, romanı, satın, al, kitap, nkm, nüve, kültür, merkezi, rampalı, konya, mola, aşk, diyar,ilahi, ulak,diyar-ı aşk ile ilgili aramalar, diyar-ı aşk esans, diyar ı aşk esans, sözler diyarı aşk, aşk diyarı facebook, aşk diyarı izle, diyar ı aşk filmi, diyar ı aşk kitap, şems tebrizi aşk sözleri, şems tebrizi sözleri, şems tebrizi şiirleri, şems tebrizi 40 kural, şems tebrizi kitapları, mevlana şems i tebrizi, şems tebrizi kimdir, şems i tebrizi fans,, Nüve Kültür Merkezi, Edebiyat Roman 9786054336234
Diyarı Aşk İlahi Ulak Şemsi Tebrizi Melahat Kıyak Ürkmez

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.