Diyanet İşleri Başkanlığı Yeterlilik ve MBSTS Deneme Sınavı 10 Adet Deneme Sınavı  Zafer Karakuş

Diyanet İşleri Başkanlığı Yeterlilik ve MBSTS Deneme Sınavı 10 Adet Deneme Sınavı Zafer Karakuş

Barkod
Deneme Sınavları - Kitap Dünyası
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Diyanet İşleri Başkanlığı Yeterlilik ve MBSTS Deneme Sınavı - 10 Adet Deneme Sınavı
"İmam Hatip - Kuran Kursu Öğreticisi - Müezzin - Kayyım"
20x28 cm Ebat - 1. Hamur Kağıt - 120 Sayfa
SİTE: www.kitaptakipcileri.com"
Yazar: Zafer Karakuş
Katagori: Diyanet Sınavları
Sayfa Sayısı: 120
Boyut: 20 x 28 cm 
Basım Yeri: Konya
Basım Tarihi:  2014
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: 1. Hamur Kağıt
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
SİTE: www.kitaptakipcileri.com 
Diyanet İşleri Başkanlığı’nın yaptığı sınavlara hazırlanan adayların son değişikliklere uygun seçici ve özgün sorular ile kendilerini ölçmeleri son derece önemlidir.
Bu amaçla hazırladığımız Deneme Sınavları kitabımız Diyanet İşleri Başkanlığı Yeterlilik Sınavı, İmam-Hatip, Kur’an Kursu Öğreticisi ve Müezzin - Kayyım sınavlarına hazırlanan adaylar için hazırlanmıştır.
Bu çalışmada, İmam - Hatip ve Kur’an Öğreticisi sınav soruları incelenerek her deneme sınavı için 80 soru esas alınmıştır.
Son değişikliklerle İmam - Hatip ve Kur’an Öğreticisi sınav soruları eşdeğer bir görev olarak belirlenmiş ve aynı sorular ile ölçme - değerlendirme yapılmıştır.
Müezzinlik - Kayyımlık sınav soruları ise ayrı bir kategori de değerlendirilmiştir. Soru çeşitliliği bakımından sadece Siyer ve Ahlak soruları çıkarılarak konu daraltılması yoluna gidilmiştir.
Kitap Dünyası Yayınları olarak Diyanet Yeterlilik Sınavlarına hazırlıkta alanında özgün ve
nitelikli yayınların öncüsü olmayı sürdürürken, alanındaki seçkin yayınlara bir yenisini daha eklemenin
sevincini yaşıyoruz.
Diyanet İşleri Başkanlığı’nın sınavlara hazırlanan adaylar için gösterdiği kaynaklar esas alınarak hazırlanan bu kitabın içeriği ve seçiciliği son derece önemlidir.SİTE: www.kitaptakipcileri.com 
Sizler için hazırlanan Deneme sınavlarımızda gireceğiniz sınavların bir benzerini göreceksiniz. Böylece eksikliğini hissettiğiniz alanlarda çalışmalarınızı tamamlama imkânı bulacak ve diğer adaylara göre deneyim kazanacaksınız.SİTE: www.kitaptakipcileri.com 
Başarı dileklerimizle…
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Diyanet İşleri Başkanlığı Yeterlilik ve MBSTS Deneme Sınavı 10 Adet Deneme Sınavı Zafer Karakuş Diyanet İşleri Başkanlığı Yeterlilik ve MBSTS Deneme Sınavı 10 Adet Deneme Sınavı Zafer Karakuş, Diyanet İşleri Başkanlığı Yeterlilik ve MBSTS Deneme Sınavı - 10 Adet Deneme Sınavı ''İmam Hatip - Kuran Kursu Öğreticisi - Müezzin - Kayyım'' 20x28 cm Ebat - 1. Hamur Kağıt - 120 Sayfa,diyanet mbsts soru ve cevapları 2011, mesleki bilgiler seviye tespit sınavı mbsts soru ve sonuçları 18 nisan, mbsts soru ve cevapları belli oldu, mbsts soruları ve cevapları, 2011 diyanet mbsts soru ve cevapları, diyanet 2010 mbsts soru ve cevapları, 2012 diyanet mbsts soruları ve cevapları2012 mbsts soru ve cevapları, 2010 mbsts soru ve cevapları, 2011 mbsts soru ve cevapları,, 2013 mbsts soru ve cevapları, mbsts soruları ve cevapları 2011, 2013 mbsts soruları ve cevapları, 2012 mbsts soruları ve cevapları, 2012 diyanet mbsts soruları ve cevapları,, Kitap Dünyası Yayınları, Mbsts, Dhbt, İhtisas, Gys, Dkab Deneme Sınavları - Kitap Dünyası
Diyanet İşleri Başkanlığı Yeterlilik ve MBSTS Deneme Sınavı 10 Adet Deneme Sınavı  Zafer Karakuş

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.