Çörek Otu Yağı Kapsülü, Kara Habbe, Tuana Çarşı, Habbetüs Sevda, Nigella Sativa Oil, 1000 mg, 50 Adet Jel Kapsül

Çörek Otu Yağı Kapsülü, Kara Habbe, Tuana Çarşı, Habbetüs Sevda, Nigella Sativa Oil, 1000 mg, 50 Adet Jel Kapsül

Yayınevi
Barkod
tuana çarşı bzm bizim aktar lalegül tv habbetüs sevda çörekotu yağı
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Kara Habbe Tuana Çarşı Çörekotu Yağı Kapsülü Habbedüs Sevda BZM Bizim Aktar, Nigella Sativa Oil,1000 mg, 50 Adet Jel Kapsül, Helal Gıda Sertifikalı
Ölümden başka her derde deva olan mucize bitki çörek otu, binlerce yıldır her türlü tedavi ve takviyede kullanılmaktadır. 
Kendisini bu kadar değerli yapan özellikleri saymakla bitmez ancak birkaçına yer verecek olursak;
İçerdiği vitamin ve mineraller sayesinde, düzenli (aşırıya kaçmadan) alındığında yapıcı ve onarıcı olur.
Eksikliği hissedilen pek çok vitamin ve mineralin tamamlanmasını ya da sürdürülmesini sağlar.
Bilinen çeşitli hastalıkların yayılmasını yavaşlatır.
İnsan vücuduna şiddetli bir şekilde zarar veren İnsülin üretimini ve yayılımını yavaşlatarak durdurur.
Gerekli kaynaklar araştırıldığında ucu açık bir dünya olan internetin yine ucu açık olan çörek otu ve yağ kapsülünün faydalarının bitmediğini görebilirsiniz.
Not: Mide bulantısı vb. şikayetleri olanlar doktora başvurmadan kullanmaması gerekir.
Ürünlerimiz ilaç değildir.Günümüzde modern tıbbın olanakları ne kadar genişlemiş olursa olsun geleneksel uygulamalar varlığını sürdürmektedir. Bir folklorik tıp uygulama bitkisi olarak çörek otunun insanda gözlemlenen bazı etkileri şöyledir:
Antikanserojen (Kanseri engelleyen, durduran, gerileten)
İmmunomodulator (Bağışıklık sistemini düzenleyici)
Antidiyabetik (Diyabeti tedavi edici)
Antihipertansif (Yüksek tansiyonu tedavi eden)
Antiallerjik (Alerjiyi önleyen)
Antiastmatik (Astıma karşı)
Antidiaretik (İshal kesici/önleyici)
Antienflamatuvar (İltihap önleyici)
Mide hastalıklarında tedavi edici
AİDS’i önleyici
Böbrek hastalıklarını tedavi edici
Kalp ve damarları koruyucu
Kolesterol düşürücü
Antiromatizmal (Romatizma tedavi edici/önleyici)
Antikoagülan (Kanın pıhtılaşmasını önleyici)
Antimikrobiyal (Mikrop aktivitelerini engelleyen)
Antimikotik (Mantar gelişmesini önleyen)

Dünyanın çeşitli yerlerinde birçok hastalığın dermanı olarak bilinen çörek otu binlerce yıllık mucizesini günümüze de taşımaktadır...
Şimdi Tıp bilimi, Mısır'ın yukarı bölgelerinde yetişen gerçek "nigella sativa" cinsi çörekotu'ndan elde edilen yağı konuşuyor. Bu yağ, başta kanser olmak üzere pek çok hastalığın tedavisinde mucize etkiye sahip.
Almanya'da tıp alanındaki çalışmalarıyla Almanya Kültür Bakanlığı tarafından "Başarılı Göçmenler" kategorisinde ödüle layık görülen Prof. Dr. İsmail Özkanlı, yukarı Mısır bölgesinde yetişen "Nigella Sativa" cinsi çörekotu yağının başta kanser ve tümör tedavisi olmak üzere birçok hastalıkta doğrudan tedavi amaçlı kullanıldığını açıkladı.

Nigella Sativa cinsi Mısır Çörekotu yağının uzun süre alındığında vücudun bağışıklık sistemini normalleştirip, savunma gücünü arttırdığınada dikkat çeken Özkanlı, ayrıca saf çörekotu yağının tümör hücrelerine, alerjilere, bronşite, astıma, şeker hastalıklarına, yüksek tansiyona, bağırsak mantarlarına, mide ve bağırsak gazlarına, egzamalara, soğuk algınlıklarına, gribe, iktidarsızlığa, hafıza zayıflamalarına, mide ve bağırsak hastalıklarına, böbrek taşlarına, yorgunluğa, diş eti kanamalarına ve diş eti hastalıklarına(diş eti çekilmelerine) son derece faydalı olduğunu, bunun dışında da vücutta besinleri enerjiye çevirerek, harika bir zayıflama unsuru olarak da etkili olduğuna dikkat çekiyor.

Sadece Mısır'da yetişen "Nigella Sativa" cinsi saf çörekotu yağı tedavi edici ve onarıcı etkisi ile doğu ülkelerinde üç bin yıldan beri tabii ilaç olarak büyük bir rağbet gördüğünü belirterek, "Hızlı bir tedavi etkisi göstermesi için çörekotu yağının, yüzde yüz saf çörekotu tohumundan olması ve soğuk presten geçirilmesi gerekiyor. İçinde hiç bir kimyasal katkı maddesi ve bitkisel yağın olmaması gerekiyor. " şeklinde konuşuyor.

Uzmanlara göre, çörekotu yağı neden hemen her derde deva 1959′dan beri, laboratuar ve üniversitelerde 200 den fazla çalışma yapılan çörekotu yağı Amerika'da Güney Carolina Hilton Head Island'da bulunan HYPERLINK Kanser Araştırma Laboratuarında, şimdiye kadar yapılmış en kapsamlı çalışmalardan biri, yüzde yüz doğal Mısır çörek otu yağının (Nigella Sativa) tümör tedavisinde, kemoterapide görülen negatif yan etkileri göstermeyip büyük başarılar sağladığını kanıtlamıştır.

Çalışmalarda Nigella Sativa'nın kemik iliği büyüme oranını yüzde 250 gibi bir rakama çıkardığı ve tümörün büyümesini yarı yarıya azalttığı tespit edilmiştir. Bu durum, bağışıklık sistemini uyararak hücreleri virüslerin yok edici özelliğinden koruyan interferon üretimini arttırmaktadır. Araştırmacılar, Nigella Sativa'nın anti bakteriyel ve anti mikotik etkilerini onaylamış ve diyabet tedavisinde esas olan şeker seviyesini düşürmekte de faydalı olduğunu tespit etmişlerdir.

Son zamanlarda AIDS konusunda yapılan bağımsız çalışmalar, çörek otunun doğal katil hücre aktivitesini arttırırken aynı anda yardımcı ve bastırıcı t hücreleri arasındaki oranı da geliştirip savunma sistemi üzerinde meydana getirdiği şaşırtıcı etkilerini ortaya çıkarmıştır

Araştırmalar modern tıp bilimi, yüzde yüz saf Mısır çörekotu yağı araştırmalarında çeşitli şaşırtıcı etkilere rastlamışlardır. İşte çeşitli araştırma sonuçları:

Amerika'nın South Carolina eyaletindeki Hilton Head Island Kanser araştırma Enstitüsü, Mısır'da üretilen çörekotu yağının kanser tedavisinde kullanılabileceğini belirtirken, yağın içerisinde çok güçlü bir direnç ayarlayıcısı olduğuna dikkat çekiyor. Ayrıca çörekotu yağının vücudun direnç sistemini (Immunsystem) tekrar normal haline getirdiğinin, tümör hücrelerini yok etmekte ve hücreleri zararlı viruslardan korumakta kulanılabileceğinin altı çiziliyor.

Amerika'da Arizona Universitesi'nde görevli Dr. Stanley Kopok'a göre ise; Tümör oluşmasını önlemede Mısır Çörekotu yağı çok etken bir rol oynuyor. Uzun süre kullanıldığında çörekotu vücudun Immunsystemimi güçlendiriyor ve sağlıklı hücrelerin üremesini hızlandırıyor.
Münih Immunoloji Enstütüsü'nden, Dr. Peter Schleicher'de çörekotunun tedavi edici yönü konusunda iddialı; "Mısır'da üretilen Çörekotu yağının allerjik hastalıkları iyileştirdiği ispat edilmiştir. Toz alerjisi, Pollenalleji, Ergenlik ve deri hastalıkları, Astım ve direnç gücü zayıflamış hastalarda kullanıldığının ilk dört haftasında, bu hastalıkların %80'ini iyileştirdiği görülmüştür."
Berlin Charite Hastahanesi'nden, Prof. Dr. Kiesewetter: "Mısır'da üretilen Çörekotu yağı, infeksiyonlara neden olan alerjik hastalıklardan, Bronşitten, Astım'dan ve dermatolojik hastalıklardan korumaktadır." Şeklinde yorumda bulunuyor.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tavsiye Ürünler
Çörek Otu Yağı Kapsülü, Kara Habbe, Tuana Çarşı, Habbetüs Sevda, Nigella Sativa Oil, 1000 mg, 50 Adet Jel Kapsül Çörek Otu Yağı Kapsülü, Kara Habbe, Tuana Çarşı, Habbetüs Sevda, Nigella Sativa Oil, 1000 mg, 50 Adet Jel Kapsül, Kara Habbe Çörek Otu Yağı Kapsülü Tuana Çarşı Habbedüs Sevda BZM Bizim Aktar Nigella Sativa Oil 1000 50 Adet Jel mısır Helal Gıda Sertifikalı Lalegül Tv, Elif Kitabevi, Dini Hediyelikler tuana çarşı bzm bizim aktar lalegül tv habbetüs sevda çörekotu yağı
Çörek Otu Yağı Kapsülü, Kara Habbe, Tuana Çarşı, Habbetüs Sevda, Nigella Sativa Oil, 1000 mg, 50 Adet Jel Kapsül

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.