Cevşeni Kebir, Ashabı Bedir İlaveli, Arapça Türkçe Okunuş ve Manası, Cep Boy

Cevşeni Kebir, Ashabı Bedir İlaveli, Arapça Türkçe Okunuş ve Manası, Cep Boy

Kategori
Barkod
Cep Cevşen Ashabı Bedir - Kod-201
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Cevşen - Ashab-ı Bedir İlaveli - Arapça - Türkçe Okunuş ve Manası ve Sırları
Cep Boy 12x8 cm Ebat - Şamua Kağıt - 224 Sayfa - Bilgisayar Hatlı
"Hazreti Peygamber (Sallallahü Aleyhi ve Sellem)'e Cebrail (Aleyhisselam)'ın naklettiği ve ''zırhı çıkar. bunu oku''dediği gayet yüksek ve çok kıymettar münâcatı peygamberiye'dir ki. Zeynel Abidin (Radıyallahü anh)'den tevatür ile rivayet edilmiştir.
''Cevşen'' zırh demektir. Tabiatıyla ''Cevşen-i Kebir'' de büyük zırh manasına gelmektedir. Arapça ve Farsça olan bu kelime ''Kâmus-u Osmânî'' de ''Zırh.döğme.pul ile demir halkadan örme gibi yapılmış bir nevi cenk libâsı'' şeklinde açıklanmaktadır. Bu deyim için Bürhân-ı Kâtı'da şu geniş açıklama vardır:
''Ma'ruf silâhtır ki. cenklerde zırh gibi arkaya giyilir. Gerçi zırh tarzında olur. Lakin zırh yalnız halkadan olur ve cevşen halka halka olup aralarına ufak ufak tenekeler nasbolunur. Arapça'da ''Cevşen'' zırh mânâsındadır. Göğüs ve sadır mânâsına da gelir.''
Bu çok önemli ve büyük tesirli dua. kelime anlamı ''Büyük Zırh'' olan Cevşen-i Kebir'den başkası değildir.
 SİTE: www.kitaptakipcileri.com 
Hazırlayan: Arif Pamuk
Katagori: Cevşen-i Kebir Sırları, Arapçası, Türkçe Okunuşu ve Anlamı 
Sayfa Sayısı: 224
Boyut: 12 x 08 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2015
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Şamua Kağıt
Dili: Türkçe - Arapça
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
 
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Cevşeni Kebir, Ashabı Bedir İlaveli, Arapça Türkçe Okunuş ve Manası, Cep Boy Cevşeni Kebir, Ashabı Bedir İlaveli, Arapça Türkçe Okunuş ve Manası, Cep Boy, Cevşen - Ashab-ı Bedir İlaveli - Arapça - Türkçe Okunuş ve Manası ve Sırları, pamuk ofset yayıncılık,Cep Boy 12x8 cm Ebat - Şamua Kağıt - 224 Sayfa - Bilgisayar Hatlı,''Hazreti Peygamber (Sallallahü Aleyhi ve Sellem)'e Cebrail,hazreti ali,caferi sadık, muskası,korunmuş sır,kaynak, hadis,bediuzzaman,said nursi,okuduğu,namaz tesbihatı,mini boy satın al sipariş ver nedir kitap hakkında bilgi elif kitabevi konya, Pamuk Ofset Yayıncılık, Dua Havas Cep Cevşen Ashabı Bedir - Kod-201
Cevşeni Kebir, Ashabı Bedir İlaveli, Arapça Türkçe Okunuş ve Manası, Cep Boy

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.