Hediyeli
Celcelutiye, Sufilerin Saklı Hazinesi, Kubilay Aktaş, DVD Hediyeli

Celcelutiye, Sufilerin Saklı Hazinesi, Kubilay Aktaş, DVD Hediyeli

Kategori
Yayınevi
Barkod
Celcelutiye Duası Havas Kitabı
Vitrin Katagorisi
Hediyesi
''Bu kitabın hediyesi olarak verilen dvd’de bilinçaltımızı yenileyen özgün müzik ve sohbetler var. Ayrıca ünlü hafız İhsan Atasoy Celcelutiye’yi otantik metninden sizler için okudu...''
Aynı gün kargo
Celcelutiye - Sufilerin Saklı Hazinesi -Kubilay Aktaş - DVD Hediyeli
"Bu kitabın hediyesi olarak verilen dvd’de bilinçaltımızı yenileyen özgün müzik ve sohbetler var. Ayrıca ünlü hafız İhsan Atasoy Celcelutiye’yi otantik metninden sizler için okudu..." 
"Sen bir yolcusun. Ebediyete namzet kutsal bir misafirsin. Hoş geldin! Lütfen dur, soluklan biraz, kendini kutla!
İşte sana dünyada çok az insanın bildiği kudsî gizler hazinesi: Sufilerin Saklı Hazinesi: Celcelutiye..."
İTE: www.kitaptakipcileri.com
Yazar: Kubilay Aktaş
Yayın Yönetmeni: Mehmet Tuncel
Kapak Tasarım: Sercan Aslan
Editör: Kaan Çetin
Katagori: Tasavvuf - Dua 
Sayfa Sayısı: 400
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2013
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
SİTE: www.kitaptakipcileri.com
Basit rastlantıların büyük fırsatlar getirdiğini iyi bilenlerdensin, kutlarım.
SİTE: www.kitaptakipcileri.com
Peki, bu gizemi elde etmeyi nasıl başardın? Bunu eskiden yaptığın bir iyiliğe mi, yoksa engel olduğun bir kötülüğe mi borçlusun? Yoksa bu sırrı hak edecek, harika bir şeyler mi yaptın? 
Aslında hayır... Çünkü bazı kapılar yalnızca içeriden açılır. 
"Ben ilmin şehriyim. Ali o şehrin kapısıdır.”
Milyarlarca insan geçti Allah Resulü’nün (s.a.v) sözünü ettiği bu kapının önünden...
Kapının ardındaki sırrı merak edenlerden biri de sensin. Tokmağına sen dokunuyorsun yalnızca. Kıymetini bir tek sen bildin, değil mi?
Hayır, hayır. Bu yanlış. Belki sayısız insan bildi kıymetini bu kapının. Hz. Ali, Zeynel Âbidin, İmam-ı Gâzâli, Bediüzzaman Said Nursi ve daha niceleri...
Ama yine de sana anlatacağım sır, yalnızca sanadır. Kimse o sırla sana, şimdi senin kendine yaptığın kadar büyük bir iyilik yapmamıştır. SİTE: www.kitaptakipcileri.com
Sen bir yolcusun. Ebediyete namzet kutsal bir misafirsin. Hoş geldin! Lütfen dur, soluklan biraz, kendini kutla!
İşte sana dünyada çok az insanın bildiği kudsî gizler hazinesi: Sufilerin Saklı Hazinesi: Celcelutiye...

Gizli Telkinle Kur’an Terapisi ve Simya: Kur’an’da Şifa Sırları’ndan sonra Kubilay Aktaş’ın kaleminden şimdi de "Sufilerin Saklı Hazinesi: Celcelutiye” şerhi...
SİTE: www.kitaptakipcileri.com
Bu kitabın hediyesi olarak verilen dvd’de bilinçaltımızı yenileyen özgün müzik ve sohbetler var. Ayrıca ünlü hafız İhsan Atasoy Celcelutiye’yi otantik metninden sizler için okudu.
Celcelutiye simya-dönüşüm kitabıdır. İçinde bulunduğumuz dönemde yaşanan büyük değişimlerle dönüşümün eşiğine gelmiş insanlığın bilincini ilâhî bilince yükseltecek (miraç) bir burak ve geçiş kapısıdır.

Celcelutiye, ebedi hayatınız da dahil olmak üzere, sonsuza dek sürecek bir işletimdir. Celcelutiye, tüm insanlığı yüce mânâlara taşıyacak ilim ve deneyimleri bünyesinde barındırmaktadır. 

Celcelutiye, insanlık adına öyle bir hakikattir ki, "Ne göz görmüş; ne kulak işitmiş” manası Celcelutiye için söylenmiştir. Celcelutiye Hz. Muhammed’in (asm) amcaoğlu Hz. Ali’nin (ra) kapısı, ehl-i beytin sancağı, Hz. Fatıma’nın (ra) elidir. Hz. İsa’nın (as) ruhu, Hz. Meryem’in bedenidir. Bütün ruhsal öğretilerin alfa ve omegasını kendisinde toplayan kitaptır. Yaratan ve yaratılan ayrımını tevhide taşıyan ve Hz. İnsan gerçeğini bilinçlerde açan, bâtınında Fatiha’nın anahtarı, zâhirde ise şerhidir.
SİTE: www.kitaptakipcileri.com
 Nun-Celcelutiye Şerhi kitabı; Allah’ın El Bediu esmasının bulunduğu Celcelutiye’ye dikkat çekmek ve yeni döngü sürecinde,  ‘Ehli Beyt - Kadim Bilgelik’ bilincinin anlaşılması adına dua-ilim-şifa mahiyetindedir. Kitabın içinde kısmi de olsa Celcelutiyebablarının anlaşılması ve uyumlanmaya hazırlık sürecinde teknik şifa uygulamaları mevcuttur.

Celcelutiye zihin-beden hapsinden kurtaran Mutlak Şuur’un farkındalığını sezinletir. Kemâl noktaya gelen bu tür bir sezgi; her bilinç katmanında merkez noktayı kaybetmeden seyirlere ve geçişlere şahit olur. Celcelutiye yani, Fatiha’nın batınî açılımıyla ilahi tezahürde (tekvin- yaratımda) senin hangi noktada olduğunu idrak edeceksin. Celcelutiye sizi beden-zihin ötesi bir bilince taşıyor. Böylece gayb âleminin kapısını aralıyor ve evrendeki en temel gerçek olan kendinden kendine keşfetmeyi tanıyorsunuz. Fena halindeki mistik dönüşüm... Burada beden ve zihin sınırları çözülmüş kayıp (gayb) olmuş oluyor. Bu düzeyde; tutan el, gören göz, işiten kulak manası deneyimlenir ve bu deneyimin dönüşümüyle dilerseniz yeniden âlemler düzlemine intikal edebilirsiniz.
SİTE: www.kitaptakipcileri.com
Ariflik insanda uyanırsa, insan o zaman büyük bir lezzetle kulluğunu yapar. Kulluk O’nunla  yaşamaktır. Bu noktada O’nun kulu olmak ne büyük bir şereftir. Sınırlı bilmek ise acıdır. Acı; dönüşüme gösterilen dirençtir. O (Allah) aşkındır ve aşkınlığıyla bilinmek ve deneyimlenmek ister. Bu, lezzet-i ruhaniyedir. Marifetullah’ın tohumları lezzet-i ruhaniye meyvelerini verir.

Celcelutiye kendisi seçer ve kendisi seçecektir. Sen ona gidemezsin. O seni kendine seçerse, sen ona gidebilirsin. Mürşidi bizzat İmam-ı Ali’dir, İmam-ı Hüseyin’dir. Ehl-i beyt kanalıdır, Ashab-ı Suffa bilgeleridir. Anlatılacaklar sadece ilim kapısı olan İmam-ı Ali tarafından seçilmek adına yapılan, dua mahiyetinde olan ilmî bir çalışmadır. Tabii bunun için önce anlayışın gelişmesi gerekiyor. Bu da uyum sürecidir.  Ben buna âliyy (yüceliğe) yolculuk diyorum. Bu, Ehl-i beyt ile Ashab-ı Suffa ile aynı manevî çizgide buluşmaktır.

 İsm-i Azam’ı içinde saklayan ve Celcelutiye’ye kaynaklık eden yüksek mânâların, yeşil bir atlas üzerinde yazılı olarak CebrâilAleyhisselâm tarafından Peygamber Efendimiz’e (asm) semâdan indirildiği nakledilir. Hazret-i Ali (ra) demiştir ki: "Ben Cebrâil’in şahsını gök kuşağı sûretinde gördüm. Sesini işittim. Sahifeyi aldım. Bu isimleri içinde buldum!SİTE: www.kitaptakipcileri.com
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Celcelutiye, Sufilerin Saklı Hazinesi, Kubilay Aktaş, DVD Hediyeli Celcelutiye, Sufilerin Saklı Hazinesi, Kubilay Aktaş, DVD Hediyeli, Celcelutiye - Sufilerin Saklı Hazinesi -Kubilay Aktaş - DVD Hediyeli ''Bu kitabın hediyesi olarak verilen dvd’de bilinçaltımızı yenileyen özgün müzik ve sohbetler var. Ayrıca ünlü hafız İhsan Atasoy Celcelutiye’yi otantik metninden sizler için okudu...'' celcelutiye duası celcelutiye fazileti, celcelutiye arapça,, celcelutiye indir, celcelutiye kasidesi, celcelutiye mp3, celcelutiye dinle, celcelutiye duası dinle,celcelutiye duası arapça celcelutiye duası ne için okunur, celcelutiye duası fazileti, celcelutiye duası dinle, celcelutiye duası indir, celcelutiye duası türkçe okunuşu, celcelutiye duası arapça yazılışı, sekine duası,, Selis Yayınları, Tasavvuf Celcelutiye Duası Havas Kitabı
Celcelutiye, Sufilerin Saklı Hazinesi, Kubilay Aktaş, DVD Hediyeli

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.