Çay Bir Mucizedir, Prof. Dr. Osman Müftüoğlu

Çay Bir Mucizedir, Prof. Dr. Osman Müftüoğlu

Kategori
Yayınevi
Barkod
9789752106390
Piyasa Fiyatı
8.00
Aynı gün kargo
Çay Bir Mucizedir - Prof. Dr. Osman Müftüoğlu

Yazar: Prof. Dr. Osman Müftüoğlu
Sayfa Sayısı: 144
Boyut: 14 x 20 cm 
Basım Yeri: İstanbul 
Basım Tarihi: 2012
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Lüx Kuşe kağıt Renkli Baskı
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo

- Çay ve sağlıklı yaşam
- Çay kanseri önler mi?
- Kalp-damar hastalıklarına iyi gelir mi?
- Bağışıklığı güçlendirir mi?www.kitaptakipcileri.com
- Theanin mi kafein mi?

Çay değişik koku, tat ve aromasıyla hayatımızın olmazsa olmazlarındandır. Çay keyfi yaşamın farklı, hoş bir yanı, değişik bir tadıdır. Çaylar soğuk, içimizi titreten günlerde sadece avuçlarımızı, içimizi, yüreğimizi, nefesimizi değil düşüncelerimizi de ısıtır. Siyah, yeşil, beyaz veya bitkisel olması fark etmez. Çay çaydır ve tıpkı bizim gibi, her çayın ayrı bir lezzeti, farklı bir kokusu, hoş bir tadı vardır.
www.kitaptakipcileri.com
Bu küçük kitapçıkta çayın sağlık yararları üzerine sizinle sohbet etmeye, çay üzerine bilinenleri derlemeye çalıştık. Bir sağlık mucizesi olduğundan kuşku duymadığımız çayı anlattık.

Osman Müftüoğlu “Çay Bir Mucizedir” adlı kitabında çay hakkında bilinmeyenleri anlatıyor. Çayın sağlık açısında yaralarının anlatıldığı kitapta çay türleri, çayın hazırlanması ve sunumunun yanı sıra bitkisel çay tarifleri de yer alıyor. Kitabın ilgi çeken bölümlerinden biri “Çay ve Kanser” başlığını taşıyor. Kanserli hücrelerin çoğalmasını önleyen, kalınbağırsakta mikrobiyolojik dengeyi sağlayan çayın kanserden koruduğu belirtiliyor.
 www.kitaptakipcileri.com
Osman Müftüoğlu’nun çay hakkında pratik bilgiler de verdiği kitapta çay yapmanın püf noktaları da anlatılıyor. İşte o püf noktalardan biri: Demlik kesinlikle porselen olmalıdır. Suyun kaynatıldığı kap o kadar önemli değildir, ama demlik mutlaka porselen olmalıdır.
 
Kitapta ayrıca tanıtılan her çay türünün nasıl hazırlanması gerektiği, sağlık üzerindeki yararları ve ne kadar içilmesi gerektiği detaylı bir şekilde anlatılıyor.  Çay hakkındaki bilgilerinizi güncellemek ve çay mucizesini yakından tanımak isteyenler için “Çay Bir Mucizedir” kitabı rehber niteliği taşıyor.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Çay Bir Mucizedir, Prof. Dr. Osman Müftüoğlu Çay Bir Mucizedir, Prof. Dr. Osman Müftüoğlu, Çay Bir Mucizedir Kitabı - Prof. Dr. Osman Müftüoğlu - - Çay ve sağlıklı yaşam - Çay kanseri önler mi? - Kalp-damar hastalıklarına iyi gelir mi? - Bağışıklığı güçlendirir mi? - Theanin mi kafein mi?Osman Müftüoğlu’nun çay hakkında pratik bilgiler de verdiği kitapta çay yapmanın püf noktaları da anlatılıyor. İşte o püf noktalardan biri: Demlik kesinlikle porselen olmalıdır. Suyun kaynatıldığı kap o kadar önemli değildir, ama demlik mutlaka porselen olmalıdır. Elif Kitabevi Konya, Altın Kitaplar, Osman Müftüoğlu Çay Bitkiler, Sağlık Tıp, Altın Kitaplar, Sağlık Tıp 9789752106390
Çay Bir Mucizedir, Prof. Dr. Osman Müftüoğlu

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.