Büyük Türk Milleti, Allahın İşaret Ettiği, İşte O Millet Yüksel Mert Cengiz Açıkgöz

Büyük Türk Milleti, Allahın İşaret Ettiği, İşte O Millet Yüksel Mert Cengiz Açıkgöz

Kategori
Yayınevi
Barkod
Büyük Türk Milleti Kitabı
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Allah'ın İşaret Ettiği İşte O Millet - Büyük Türk Milleti - Yüksel Mert - Cengiz Açıkgöz
"Gerektiğinde tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyete ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lakin mağlup edilemezler.
*Napoleon Bonaparte/Fransız İmparatoru"
SİTE: www.kitaptakipcileri.com
Yazar: Yüksel Mert - Cengiz Açıkgöz
Editör: Füsun Dikmen
Kapak Tasarımı: Faruk Erşahin
Katagori: Tarih - Türkler
Sayfa Sayısı: 312
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2014
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
SİTE: www.kitaptakipcileri.com 
Gerektiğinde tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyete ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lakin mağlup edilemezler.
Napoleon Bonaparte/Fransız İmparatoru
SİTE: www.kitaptakipcileri.com
Türk, tek başına bir kuvvettir. Azmini ve iradesini kanından alır.
Hammer

"Ey inananlar!
Sizden kim, dininden dönerse; bilsin ki Allah, yakında öyle bir kavim (millet) getirir ki; Allah onları sever, onlarda onu severler... Bütün inananlara karşı alçakgönüllü; inanmayanlara karşıysa onurlu ve yüce gönüllüdürler. Allah yolunda çaba verir, savaşırlar... Hiçbir kınayıcının kınamasından korkmazlar... Bu, Allah’ın bir lütfudur... Onu, dilediğine verir... Allah; geniş ihsan sahibidir, her şeyi çok iyi bilendir...” 
”Maide Suresi” 5/54
SİTE: www.kitaptakipcileri.com
"Bu ülke; dünyanın asla beklemeyip ümit etmediği, eşsiz bir varoluşun yüksek şansına sahne oldu… Bu sahne, yedi bin yıllık bir Türk beşiğidir... Beşik, doğanın rüzgarıyla sallandı… Beşiğin içindeki çocuk, doğanın yağmuruyla yıkandı... O çocuk; doğanın yıldırımlarından, kasırgalarından önce korkar gibi oldu… Sonra, onlara alıştı... Onları, "Doğanın Babası” tanıdı... Onların oğlu oldu… Bir gün o doğa çocuğu, doğanın kendisi oldu... Yıldırım, dünyayı aydınlatan güneş oldu… Türk oldu… Türk budur... Yıldırımdır, kasırgadır, dünyayı aydınlatan güneştir…" 
Gazi Mustafa Kemal ATATÜRKSİTE: www.kitaptakipcileri.com
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Büyük Türk Milleti, Allahın İşaret Ettiği, İşte O Millet Yüksel Mert Cengiz Açıkgöz Büyük Türk Milleti, Allahın İşaret Ettiği, İşte O Millet Yüksel Mert Cengiz Açıkgöz, Allah'ın İşaret Ettiği İşte O Millet - Büyük Türk Milleti - Yüksel Mert - Cengiz Açıkgöz,türk milletinin özellikleri, türk milleti ile ilgili sözler, türk milleti marşı, türk milleti sensiz asla, türk milleti türk milleti aşk ile sev milliyeti, ceddin deden, türk milleti gariptir, türk milleti nasıl yazılır,türk milletinin özellikleri türk milletinin komik özellikleri, türk milletinin ortak özellikleri, türk milletinin kültürel özellikleri, atatürkün özellikleri, atatürkün kişilik özellikleri,, atatürkün kişisel özellikleri,türklerin kökeni, kürtlerin tarihi, türklerin tarihi geçmişi, türklerin islamiyeti kabulü, türklerin tarihi kitap,, Tutku Yayınevi, Tarih Büyük Türk Milleti Kitabı
Büyük Türk Milleti, Allahın İşaret Ettiği, İşte O Millet Yüksel Mert Cengiz Açıkgöz

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.