Bir Liderin Doğuşu, Küresel Barış Vizyonu,Recep Tayyip Erdoğan, 2 Kitap

Bir Liderin Doğuşu, Küresel Barış Vizyonu,Recep Tayyip Erdoğan, 2 Kitap

Aynı gün kargo
Bir Liderin Doğuşu - Küresel Barış Vizyonu - Recep Tayyip Erdoğan - 2 Kitap - 720 Sayfa
Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin son on yılına damgasını vuran liderinin bugüne kadar hiçbir yerde okumadığınız çarpıcı hikayelerini anlatıyor.
Rizeli bir ailenin çocuğu olarak Kasımpaşa'da başlayan, futbol sahalarında devam eden ve politikaya uzanan serüveni bugün yalnızca Erdoğan'ı ve yakınlarını değil, tüm Türkiye'yi, hatta dünyayı ilgilendiriyor. Çünkü O, toplumsal ilginin merkezinde olanların en başında geliyor. Adı üstünde, başbakan. O bize bakıyor, ama biz ona daha çok bakıyoruz. Sevgi ya da nefretle, hayranlık ya da kızgınlıkla, umut ya da kaygıyla; ama mutlaka merakla izliyoruz onu.
Her yaptığı, her söylediği bizi çok ilgilendiriyor; her şeyini bilmek istiyoruz. Oysa en çok bildiğimizi sandıklarımız, aslında ve çoğunlukla en az bildiklerimiz oluyor. Yani hep en güçlü olduğumuz yerden kırılıyoruz.
Recep Tayyip Erdoğan'a çok yakın ve çok uzağız.
Bu kitap, sözü edilen eksiklik duygusunu bir nebze olsa da gidermek amacıyla hazırlandı.
Bu kitap bir insan, bir ülke ve "şimdi”nin tarihine dairdir. Anlatılan hepimizin hikayesidir; hepimizin hikayesini yazan adamın hikayesi..."
SİTE: www.kitaptakipcileri.com
Hazırlayanlar: Hüseyin Besli / Ömer Özbay
Genel Yayın Yönetmeni: M. Faruk Bayrak
Kapak Tasarım: Mustafa Odabaşı
Katagori: Recep Tayyip Erdoğan'ın Hayat Öyküsü 
Cilt Sayısı: 2
Sayfa Sayısı: 720
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2014
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
SİTE: www.kitaptakipcileri.com 
1. Kitap: RECEP TAYYİP ERDOĞAN - BİR LİDERİN DOĞUŞU
Delikanlılık, bir bakıma seçkinci yaşam tarzı karşısında ‘çevre’nin geliştirdiği bir refleks, bir meydan okuma imkanı.Bu payeye sahip birinin, öfkesini dile getirirken çoğu kez karşısındaki kişinin ‘ahlaki zaafiyetlerini’ sayıp dökerek söze başlaması, biraz da bundan. Modernleşme, geleneksel yapıları marjinalleştirip dışlarken, o yapıların sahiplendiği kimi kavramları da aşağılama eğilimindedir; ve hatta yok sayar. Bu bağlamda ‘delikanlılık’ kavramı da modernlik anlayışında karşılığı olmayan bir tavırdır; ya da Marx’ın olumsuzladığı biçimiyle bir nevi ‘lümpenlik’. Oysa halkın gözünde, Tayyip Erdoğan’ın Kasımpaşalılığı, onu alabildiğine ‘sahici’ kılan bir özellik. Kendilerinden biri olduğuna dair, kıymetli evrak hükmünde bir Tescil belgesi’. Tayyip Bey de bu durumun farkında.Yakasına taktığı kırmızı bir gül gibi taşıyor delikanlılığı; kendisine yakıştırıyor.
SİTE: www.kitaptakipcileri.com
2. Kitap: RECEP TAYYİP ERDOĞAN - KÜRESEL BARIŞ VİZYONU
Bugün karşı karşıya bulunduğumuz büyük sıkıntılar, temelde çağdaş uygarlığın kendi içyapısından kaynaklanan gelişmelerin ürünüdür. Bu sorunlar, yüz yıllar içinde gelişen evrensel uygarlık değerlerini tehdit eder boyutlara ulaşmıştır. Gelişmiş ülkelerin göz alıcı başkentlerinin hemen yanı başlarında, ya da büyük kentlerin varoşlarında dışlanmış insanlar, çirkin yapılaşmalar, kokuşmuş sokaklar, gecekondular, gettolar, güvensiz bölgeler ve de işsiz insanlar yığınıyla karşılaşıyoruz. Çağdaş uygarlığın, insan tabiatıyla uyumlu ahlâkî bir devrime şimdiye kadar hiç olmadığı ölçüde gereksinimi vardır. Modern diye adlandırılan toplumlar Yirmi birinci yüzyılın ilk yarısında büyük bir tıkanıklıkla yüz yüze geldiler ve adeta bir uçurumun kıyısına doğru sürüklendiler.
Nükleer silahların varlığı, çevremizin kirletilmesi ve yıkıma uğratılması, yaşam standartları zâten düşük olan bölgelerdeki nüfûs artışı, ya gezegenimizin her bölgesinde uygarlığın niteliği, şu anda zengin olanları da kapsayacak şekilde düşecek; ya da insanların yaptıkları yüzünden gezegenin kendisi yaşanmaz bir yer haline gelecektir. Kutsal mesajın ifadesiyle: "İçimizdeki beyinsizlerin yüzünden bizi helak eder misin Allah’ım?”
SİTE: www.kitaptakipcileri.com
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Bir Liderin Doğuşu, Küresel Barış Vizyonu,Recep Tayyip Erdoğan, 2 Kitap Bir Liderin Doğuşu, Küresel Barış Vizyonu,Recep Tayyip Erdoğan, 2 Kitap, Bir Liderin Doğuşu - Küresel Barış Vizyonu - Recep Tayyip Erdoğan - 2 Kitap - 720 ,Sayfa,ruşen çakır recep tayyip erdoğan, hüseyin besli kitap, fatih bayhan kitap, recep tayyip erdoğan elektronik kitap, recep tayyip erdoğan kitapları, recep tayyip erdoğan üniversitesi, recep tayyip erdoğan kimdir, recep tayyip erdoğan ekşi,recep tayyip erdoğan erdogan, recep tayyip erdoğan kitabı, recep kitap, fatih bayhan kitapları, recep tayyip erdoğan elektronik kitap, recep tayyip erdoğan kitap, recep tayyip erdoğan kimdir, recep tayyip erdoğan üniversitesi, hüseyin besli kimdir, hüseyin besli başbakan danışmanı, hüseyin besli iletişim, hüseyin besli bakan yardımcısı, ömer faruk besli, hüseyin besli milletvekili, hüseyin besli haberleri, hüseyin besli ömer özbay,, Yeni Türkiye Yayınları, Edebiyat Roman Recep Tayyip Erdoğan - 2 Kitap
Bir Liderin Doğuşu, Küresel Barış Vizyonu,Recep Tayyip Erdoğan, 2 Kitap

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.