Besmele ve Ayetel Kürsi ile Hacet ve Şifa Duaları, İsmi Azam Nurları

Besmele ve Ayetel Kürsi ile Hacet ve Şifa Duaları, İsmi Azam Nurları

Kategori
Barkod
Besmele A.Kürsi -KOD:Dua-136
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
İsm-i A'zam Nurları - Besmele ve Ayet-el  Kürsi İle Hacet ve Şifa Duaları
"Besmele ve Ayet el-Kürsi'deki sırlar. şifalar.nur denizleri. hacet duaları. nazar duaları..."

Hazırlayan: Arif Pamuk
Katagori: Besmele - Ayetel Kürsi ve İsmi Azam Duaları - DUALAR
Sayfa Sayısı: 144
Boyut: 12 x 17 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2013
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Şamua Kağıt
Dili: Türkçe - Arapça
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
www.kitaptakipcileri.com
 Her müslüman Besmele ve Ayetel Kürsinin önemini şüphesiz bilmektedir. Bu kitap bu konuda ayrıntılı bilgileri sizlere sunmaktadır. Bildiklerinizin yanında bilmediğiniz pek çok bilgiye sahip olmanın heyecanını yaşamak istiyorsanız bu kitabı mutlaka okuyunuz..
AYETE-EL KÜRSİ'NİN FAZİLETİ

Allah'ın Resulü buyurdu:
"Bir Ayet-el Kürsi okumak bin ayet okumaya bedeldir."
Resulüllah (s.a.v.) Efendimiz,Kaab(r.a.)a:
"Ya eba Münzir Kur'an-ı Kerim'in(6666 adet)ayetleri içinde hangisi en büyüktür?buyurduklarında,"Allah(C.C.)ve Resulü daha iyi bilir",Resulüllah(s.a.v.)ikinci defa sorduklarında,(Allahü la ilahe illahüvel hayyül kayyum)u okudu,bunun üzerine Resulüllah mübarek ellerini Kaab'ın göğsüne koydular:"Bu ilim,sana afiyet olsun...." buyurdular.
Yine bir hadisi şerifte:www.kitaptakipcileri.com
"Bir mü'min,Ayet'el Kürsi'yi okursa,Cenab-ı Ecelli ve Ala ervah-ı mü'mininin kabirlerini nurlandırır,vasi kılar.Okuyana da ecri azim verilir.Her harfi için bir melek halk olunur.Okuyan kimse için kıyamete kadar istiğfar ederler..."buyurdu.
Resulüllah Efendimiz:www.kitaptakipcileri.com
"Muhakkak Ayet'el Kürsi'nin lisanı vardır.Bir mü'min Ayet'el Kürsi'yi okuduğunda,Arş-ı Ala'nın altında secdeye kapanır.Kendisini okuyanın Rabbül Aleminden affolunmasını ister..."buyurdu.
"Ayet'el Kürsi'de yedi kale vardır..."buyurmuşlardır.Hulusi kalple bir tane Ayet'el Kürsi okunursa,iç içe yedi tane kale içine girmiş kadar manevi kuvvet kazanılacağını Resulüllah Efendimizin bu hadisi şeriflerinden anlaşılmıştır.Daha fazla okuyanın durumunu buna göre kıyas etmelidir.Bu Ayet-i Kerime'nin hikmet,azamet ve esrarırından dolayıdır ki,Cenab-ı Fahri Alem (s.a.v.) e yetmiş bin melaike-i kiramla nazil olmuştur.
Resulü Ekrem:
"Kur'an'da en büyük ayet;Ayet'el Kürsi'dir.Bir kimse okursa Allah ona bir melek gönderir.Ertesi günü okurduğu saate kadar o kimsenin hasenatını yazar,seyyiatını mahveder.." buyurdu.


NAMAZDAN EVVEL AYET-EL KÜRSİ

Ayet'el Kürsi namazdan evvel okunursa,huzurla kılınır.Şeytan vesvese vermez.Ve yaklaşamaz.Ayet'el Kürsi'yi okuyanı, Allah Teala cümle kaza ve belalardan,tehlikelerden,şeytanın şerrinden muhafaza eder.Şeytanın yetmiş türlü tuzağı vardır.Eğer bunlardan Allah(C.C.)ya sığınıp Resulüllah Efendimiz'in öğrettiği dualar okunmazsa insanın imanını alırlar.

FARZ NAMAZINDA SONRA AYET-EL KÜRSİ

Hadisi şerifte:
"Her kim farz namazından sonra Ayet'el Kürsi'yi okursa,diğer namaza kadar Cenab-ı Ecelli ve Ala'nın tahtı himayesindedir."
Diğer hadisi şerifte:
"Her kim farz namazlarından sonra Ayet'el Kürsi'yi okursa,ölüm olmasaydı,doğrudan doğruya Cennete girerdi"buyurdu.
Ebu Ümame(r.a.)dan rivayet edildiğine göre Resulüllah Efendimiz:
"Bir mü'min,beş vakit namazın arkasından Ayet'el Kürsi'yi okursa,Cenab- Hak harp meydanında şehid olan nebilerinin canını aldığı gibi,bu mü'minin canını da kendi yedi kudretiyle alacaktır."buyurdu.Eğer bir kimse,Ayet'el Kürsi'yi sabah ve akşam okumaya devam ederse,kıyamet günü melekler:"Ya Rabbi,bu kulun ölmedi,biz bunu dünyada görmedik"diyecekler
Allahümme inni ükaddimü ileyke beyne yedeyye külle nefesin ve lemhatin ve tarfetin yatrıfü biha ehlüssemavatı ve ehlül ardı ve külle şey'in hüve fı ılmike kainün evkad kane.Ukaddimü ileyke beyne yedeyye zalike küllehu.Allahülailahe illa hüvel hayyül kayyum.....sonuna kadar.....
Resulü Ekrem bu dua ve Ayet'el Kürsi hakkında buyurmuşlardır:
"Allah Teala bu dua ile birlikte Ayet'el Kürsi'yi Cebrail (a.s.) ile Musa (a.s.) a indirdiğinde,Cebrail:"Ya Musa,Rabbin buyurdu ki:Her kim bunları her namazın arkasından okursa,günün her saatinde o kimsenin Allah(C.C.) ya yetmiş milyon sevabı çıkar,İsrafil(a.s.) kıyamet surunu nefh edene kadar(yani kıyamet kopana kadar) bu ecir böyle devam eder..." buyurdu.

EVDEN ÇIKARKEN AYET-EL KÜRSİ

Resulüllah Efendimiz:
"Her kim evinden çıkarken Ayet'el Kürsi'yi okursa,evine dahil olana kadar Allah Teala'nın tahtı himayesindedir.Ayet'el Kürsi okunan eve otuz gün şeytan giremez,kırk gün sihirbaz erkek ve kadın giremez.Ya Ali(r.a.),Ayet'el Kürsi'yi çocuklarına,zevcelerine,komşularına bu ayeti öğret,bundan daha büyük bir ayet nazil olmadı.Bir kimse yatacağı vakit Ayet'el Kürsi'yi okursa,Allah Teala kendi nefsini,komşusunu,komşusunun komşusunu ,evinin etrafında bulunan evleri,her türlü fenalıktan emin kılar.Sözlerin efendisi Kur'an'dır.Kur'an'ın efendisi Sure-i Bakara'dır.Sure-i Bakara'nın efendisi ise Ayet'el Kürsi'dir..." buyurdu.
Diğer hadis-i şerifte:
"Her kim evinden dışarı çıktığında Ayet'el Kürsi'yi okursa,Cenab-ı Hak o kimse için yetmiş bin melaike vazifelendirir,onun için istiğfar ederler.Evine avdetinde de okursa Cenab- Hak o kulundan fakirliği kaldırır."

AYET'EL KÜRSİ'Yİ ÜZERİNDE TAŞISA
Eğer bir kimse Ayet'el Kürsi'yi üzerinde taşırsa Allah Teala'nın izniyle her türlü afat ve cinnilerin şerrinden korunur
SABAHLARI OKUMAK
Hz.Ömer buyuruyor:
"Bir kimse sabahleyin yatağından kalktığında,Ayet'el Kürsi'yi bir defa okursa,her okuyuşunda önüne,arkasına,sağına,soluna,altına,üstüne,içine sekizinci ile de kendini halka içine alırsa,o gün o kimseye hiç kimse zarar veremez.Evinin önünde kıyamet kopsa,haberi olmaz.Maddi ve manevi ne kadar kuvvete sahip olduğunu kendisi müşahede edecektir."

AYET-EL KÜRSİ'NİN ESRARI

Bir kimsenin,bir zalimin yanında haceti olur da ondan korkarsa,yanın agiderek Ayet'el Kürsi'yi okuyup"Ya hayyü ya kayyumü ya bediassemavatı vel ardı ya zel celali vel ikram" ve (Yarabbi,bu ayet-i kerime ve içindeki esma-ı ilahinin hürmetine bu zalimin dilini bağla,ağzını kilitle,hakkımda iyilikten başka birşey konuşmasın) der de zalimin yanına girerse,Cenab-ı Hak o zalimi dilsiz kılar.Allah Teala'nın izni ile ondan zarar gelmez.
Kalp ağrısında ,nefes tutulmasında,ciğer ve karın ağrılarında Ayet'el Kürsi'yi,temiz bir tabağa üçer defa yazar da temiz su ile yazıyı imha eder de içeceği vakit(Hangi dert için içiyorsa mesela karın ağrısında emin olmak için içiyorum)der içerse,Cenab-ı Allah Ayet'el Kürsi hürmetine o kimseyi o dertten şifaya kavuşturur.
Bir kimse Cuma günü ikindiden sonra Ayet'el Kürsi'yi ıssızbir yerde 17 defa okursa,daha evvel kendisinde olmayan haller oluşur.O anda dua etse,duası kabul olunur.

ŞER ZAMANINDA VE HER GÜN OKUMAYA DAİR

İmam-ı Bunı diyor ki:
"Aklın ve fehmin ziyadeleşmesi için Ayet'el Kürsi suya 50 defa okunarak içilirse,Allah Teala aklı ve fehmi ziyadeleştirir."
Resulü Ekrem:
"Ayet'el Kürsi,İsm-i Azam'dır"buyurdu.
Bir kimse her gün 100 defa okursa ,kendisinden ruhani haller zuhur eder.

Resulü Ekrem buyurdu:
"Yatağına geldiğin vakit Ayet'el Kürsi'yi oku,muhakkak ki Allah Teala sana bir melek gönderir,sabaha kadar seni şeytanın şerrinden korur."

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Besmele ve Ayetel Kürsi ile Hacet ve Şifa Duaları, İsmi Azam Nurları Besmele ve Ayetel Kürsi ile Hacet ve Şifa Duaları, İsmi Azam Nurları, İsm-i A'zam Nurları - Besmele ve Ayet-el Kürsi İle Hacet ve Şifa Duaları ''Besmele ve Ayet el-Kürsi'deki sırlar. şifalar.nur denizleri. hacet duaları. nazar duaları...''besmele nasıl söylenir, besmele arapça yazılışı,, besmele yazılışı, euzu besmele, besmele yazısı, besmele resimleri, besmele nedir, besmele nasıl çekilir, ayetel kürsi duası ayetel kürsi okunuşu, ayetel kürsi suresi, ayetel kürsi dinle, ayetel kürsi türkçe, ayetel kürsi anlamı, ayetel kürsi duası dinle, ayetel kürsi türkçe meali,, Pamuk Ofset Yayıncılık, Dua Havas Besmele A.Kürsi -KOD:Dua-136
Besmele ve Ayetel Kürsi ile Hacet ve Şifa Duaları, İsmi Azam Nurları

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.