Asr-ı Ehir Son Asır, Tasavvuf Sohbetleri 1, Şeyh Muhammed Mehmet Adil Kıbrısi El Hakkani

Asr-ı Ehir Son Asır, Tasavvuf Sohbetleri 1, Şeyh Muhammed Mehmet Adil Kıbrısi El Hakkani

Kategori
Barkod
asrı ehir kitabı istev yayınları neşriyat
Aynı gün kargo
Asr-ı Ehir Son Asır, Tasavvuf Sohbetleri 1, Şeyh Muhammed Mehmet Adil, Ciltli Sert Kapak Kuşe Kağıt
"Mahlukatını sonsuz nimet ve lütuflarıyla nimetlendiren, ibadet ve tsatle emirleri dinlenen azab ve haşmetiyle korkulan Alemlerin Rabbi olan Allah Azze ve Celle Hazretleri'ne sonsuz hamd-ü senalar olsun. Beşeriyetin Fahri Ebedisi "Vema ersalnake illa rahmeten Resulü Ekrem ve Nebiyi Muhterem Seyyidina Muhammed Mustafa sallallahu aleyhi ve sellem" Efendimiz'e ve onun bütün al ve ashabına salat ü selam olsun.
Hiç şüphesiz ki tasavvuf, İslam'ın kalbi hayatımızın özü ve ruhani yönüdür. Resulullah Efendimiz (s.a.v.) o mübarek hayatlarında yaşadıkları feyz ve muhabbetleri gönüllerde yaşanmasıdır. Bu heyecanı yüzyıllar boyu aynı canlılık ve tazelikle kıyamete kadar yaşanmasına devam edilecektir...
Kitabımızda geçen sohbetler büyük bir titizlikle şeyh muhammed mehmet adil hazretleri tarafından bizzat düzenlenmiştir. Bu eser hayatımızın her aşamasında ve günümüz arşivlerimizde kıymeti paha biçilmez bir eser olarak yerini almıştır..."

Yazar: Şeyh Muhammed Mehmet Adil
Sayfa Sayısı: 320
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul 
Kapak Türü: Sert Kapak Ciltli
Kağıt Türü: Kuşe Kağıt
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Asr-ı Ehir Son Asır, Tasavvuf Sohbetleri 1, Şeyh Muhammed Mehmet Adil Kıbrısi El Hakkani Asr-ı Ehir Son Asır, Tasavvuf Sohbetleri 1, Şeyh Muhammed Mehmet Adil Kıbrısi El Hakkani, istev vakfı yayınları tarafından baskısı yapılan son asır ''Asr-ı Ehir'' kitabı şeyh muhammed nazım mehmet adil kıbrısi el hakkani hazretlerinin kaleminden olup ucuz fiyata buradan satın al, Hakkani Yayınları, Tasavvuf asrı ehir kitabı istev yayınları neşriyat
Asr-ı Ehir Son Asır, Tasavvuf Sohbetleri 1, Şeyh Muhammed Mehmet Adil Kıbrısi El Hakkani

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.