Aşkname Makalat Şemsi Tebrizi ve Mevlana 2 Cilt  Takım

Aşkname Makalat Şemsi Tebrizi ve Mevlana 2 Cilt Takım

Kategori
Yayınevi
Barkod
Aşkname - Makalat Kitapları
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Aşkname  -Makalat - Mevlana ve Şems - 2 Cilt - Takım
Toplam 590 Sayfa
SİTE: www.kitaptakipcileri.com
Hazırlayan: Mümin Semerci
Katagori: Tasavvuf - Aşk
Sayfa Sayısı: 590
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2014
Kapak Türü: Ciltli
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
SİTE: www.kitaptakipcileri.com 
Aşka ulaşmak bir olmaktır. Bir olmak yok olmak ve yokluğun varlığının kucağında tanrıyı bulmaktır. AŞK ile benliklerin aşağı çekiminden bene tutunarak göklere yükselmek. Yükseldikçe cennetlere girmek, girdiği her cenneti beğenmemek ve ille de aşk diye diretmek.

Aşkta ölmek, tanrının sonsuz tecellilerinin kendinden geçerek seyretmek. Seyrettikçe aşk olmak, aşk oldukça seyretmek. Sonsuz varlık noktasının anahtarını ele geçirmek.

Aşk nasıl olunur? Aşk olunur sadece.nasılsız olunur. Niçinsiz doğulur. Sorulmaz çünkü aşkta bilmek istenen bir şey kalmamıştır. Aşk her sorunun cevabı. Her cevabın açıklamasıdır. SİTE: www.kitaptakipcileri.com 
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Aşkname Makalat Şemsi Tebrizi ve Mevlana 2 Cilt Takım Aşkname Makalat Şemsi Tebrizi ve Mevlana 2 Cilt Takım, Aşkname -Makalat - Mevlana ve Şems - 2 Cilt - Takım- mevlana şems hikayesi, mevlana şems ilişkisi,, mevlana şems şiir, mevlana sözleri, mevlana şiirleri, mevlana şems etme, şems aşkı,mevlana sözleri, mevlana mesnevi, mevlana kitapları pdf, mesnevi, kitapları indir, mevlana kitapları mesnevi, mevlana idris zengin kitapları, mesnevi mevlana kitap,şems ve mevlana kitapları, mevlana şems kitap, sinan yağmur kitapyurdu, mevlana kitapları,mevlana ile şems aşık ve maşuk, h zekai yiğitler mevlana ile şems, mevlana şems dostluğu, mevlana şems hikayesi, mevlana sems aski, mevlana şems kitapları,mevlana sözleri, mevlana kimdir kısaca, mevlana şiirleri, mevlananın hayatı, mevlana eserleri,, mevlana hakkında bilgi, mevlana hakkında, mevlana kimdir vikipedi,, Sure Yayınları, Tasavvuf Aşkname - Makalat Kitapları
Aşkname Makalat Şemsi Tebrizi ve Mevlana 2 Cilt  Takım

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.