Arapça Test Kitabı Konu Anlatımlı , Adım Adım Kuran Dili, Necla Yasdıman

Arapça Test Kitabı Konu Anlatımlı , Adım Adım Kuran Dili, Necla Yasdıman

Barkod
Arapça Test Kitabı Necla Yasdıman
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Arapça Test Kitabı - Konu Anlatımlı - Adım Adım Kuran Dili - Dr. Necla Yasdıman
"Rabça dedigimiz Arapça, Türkiye'mizde giderek yayılıyor. Kur'ânı anlayarak okuyanların sayısı her geçen gün artıyor. Rabbini kendi mesajından okuyup tanımak isteyenler için bir sevda âdeta.
 
Yabancı dil değil Arapça, ana dilimiz. Rabbimizin akıllarımıza rahmetle eğilişinin adıdır İkra..  Cennetimizin sesi, sılamızın nefesi, en sevgilinin kalbinden kalbimize merhamet busesidir. Sözün en güzelinin kâsesi, Muhammed'ce (sav) konuşmanın gül kokulu duyuşudur. İçten yakarışlarımızın, namazlarımızda Rabbimize yürüyüşümüzün miracıdır. Kalplerimize huzur emziren vahyin yankısı, ana sütümüz, ana dilimizdir Arapça..
 Arapçayı öğrenelim. Öğrenelim ki, vahyin sofrasına öz evlat diye oturalım, doğruca içelim kutlu kevseri. Kur'an'ın kalbine yanaştıran yolların hepsi bizi bekliyor.
 O'nu öğrenmek isteyenlere Yüce Mevlâ kapılarını ardına kadar açtı. İşte Adım Adım Kur'an Dili kitabı mızın, bugüne dek pek çok baskısının yapılması halkımızın Kur'an anlamaya ilişkin rağbetinin bizce açık delilidir.  Arapça Test Kitabı
 Elinizdeki test kitabı da, Arapça kurslarımızın idârecisi Arzu Atalay'ın katkılarıyla hazırlandı. Adım Adım Kur'an Dili'ni çalışıp da kendini test etmek isteyenler, konunun özetiyle birlikte buradaki test sorularını cevaplayarak ne kadar mesafe kat ettiklerini, seviyelerini görebilirler. İmam Hatip Liseleri, ilahiyat Fakülteleri gibi tüm Arapça kurslarındaki öğrencilerin, evlerinde kendi kendilerine çalışan tüm kardeşlerimizin faydalanacağı bir kitap tır. 
Başarı duasıyla...
 Gayret bizden, tevfik Rabbi Rahim'imizdendir.
*Dr. Necla Yasdıman Demirdöven
   SİTE: www.kitaptakipcileri.com 
Yazar: Necla Yasdıman
Yayınevi: Ny Cemre Yayıncılık
Katagori: Arapça Dilbilgisi - Arapça Öğrenim - Konu Anlatımlı Test Kitabı
Sayfa Sayısı: 200
Boyut: 20 x 28 cm -  Dergi Boy
Basım Yeri: İzmir
Basım Tarihi:  2015
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: 1. Hamur Kağıt
Dili: Türkçe - Arapça
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
 
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Arapça Test Kitabı Konu Anlatımlı , Adım Adım Kuran Dili, Necla Yasdıman Arapça Test Kitabı Konu Anlatımlı , Adım Adım Kuran Dili, Necla Yasdıman, Arapça Test Kitabı - Konu Anlatımlı - Adım Adım Kuran Dili - Dr. Necla Yasdıman, ''Rabça dedigimiz Arapça, Türkiye'mizde giderek yayılıyor. NEcla yasdıman demirdöven arapça dilbilgisi gramer, kuran ufku emsile bina maksud avamil izzi nahiv sarf kitapları, test kitabı, satış noktas, satın al,, NYC Cemre Necla Yasdıman Yayınları, Arapça Osmanlıca Arapça Test Kitabı Necla Yasdıman
Arapça Test Kitabı Konu Anlatımlı , Adım Adım Kuran Dili, Necla Yasdıman

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.