Amellerin Fazileti, Havva Özkan

Amellerin Fazileti, Havva Özkan

Barkod
Amellerin Fazileti - H.Özkan
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Amellerin Fazileti  - H.Özkan
"Bir müslüman için imandan sonra salih amel gelir. Salih amelin ne olduğunu öğrenmek içinde ilimi bilmek şarttır. İşte kitabımızda farz olan ibadetlerimizin en güzel şekli ile nasıl yapılacağı yani vaciplerinin, sünnetlerinin, müstehaplarının neler olduğu ayrıntısıyla zikredilip faziletleri de beyan edilmiştir ki ahiret yolcusu olan insana bu ameller kolay gelsin ve daha şevkle sarılsın..."
SİTE: www.kitaptakipcileri.com 
Yazar: Havva Özkan
Hazırlayan: Halil İbrahim Sunar
Katagori: Amellerin Fazileti - İbadetler , Ameller ve Faziletleri
Sayfa Sayısı: 160
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2015
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Amellerin Fazileti, Havva Özkan Amellerin Fazileti, Havva Özkan, Amellerin Fazileti Kitabı- H.Özkan, ''Bir müslüman için imandan sonra salih amel gelir. Salih amelin ne olduğunu öğrenmek içinde ilimi bilmek şarttır. İşte kitabımızda farz olan ibadetlerimizin en güzel şekli ile nasıl yapılacağı yani vaciplerinin, sünnetlerinin, müstehaplarının neler olduğu ayrıntısıyla zikredilip,Ensar-i Yayınevi kitabı,kitapları,elif kitabevi konya,kitap satın al, Ensar-i Yayınları, İbadet - Ameller Amellerin Fazileti - H.Özkan
Amellerin Fazileti, Havva Özkan

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.