Allaha Borç Veren Adam, Kuranı Kerim'in Romanı, Erdal Demirkıran

Allaha Borç Veren Adam, Kuranı Kerim'in Romanı, Erdal Demirkıran

Kategori
Barkod
kshna yayınları - kuran inceleme
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Allah'a Borç Veren Adam - Erdal Demirkıran - 524 Sayfa
"Kur'an-ı Kerim'in Romanı - Bir Dünya ve Ahiret Klasiği"
...Allah'a borç verenlere verdiklerinin karşılığı kat kat ödenir... Hadid18"
"Allah’a saygısızlık, peygamberlere haksızlık ediliyordu; susamazdım.
İslam’ın değişmeyen tek kaynağı Kur’ân’ın, Erdal Demirkıran tarafından kaleme alındığı, ‘Kur’ân-ı Kerim’in Romanı’ serisinin ilk kitabı ‘Azrail’in Secde Ettiği Adam’ın devamı olan ‘Allah’a Borç Veren Adam’ isimli eser okuyucusuyla buluşuyor. 
  İslam’ın zor sorularına, Yaratıcı’nın kelamıyla cevap vermeyi hedefleyen ‘Allah’a Borç Veren Adam’ bir nevi noter kitap olma özelliği de taşımaktadır. Zira dünyanın en akıllı insanı ‘akıl dini’ olan İslam’ı, akıl süzgecinden geçirince bütün taşların yerine oturduğunu ispat ediyor. Referansı salt Kur’ân olan bu eser, 
  Irklar nasıl oluştu?
 Âdem’in çocukları evlendi mi?
 Alınyazısı değiştirilemiyorsa bu sınavın anlamı nedir? 
 İslam erkekten yana mı? 
 Kur’ân neden Arapça indi? 
 Uydurma hadis nasıl anlaşılır? 
 Allah ‘Kimse bilemez!’ dediği hâlde, kıyamet alâmetleri bilinebilir mi? 
 Miraç’la Kadir Gecesi aynı mı? 
 Kur’ân’dan başka değişmeyen kaynak var mı? 
 Mehdi ve Mesih gelecek mi? 
 Mucizeler gerçekten de mucize mi?
  sorularının da içinde bulunduğu binlerce cesur soruya Allah’ın ayetleriyle cevap vermektedir. Kısacası bu kitap yüksek dozda Kur'Ân içermektedir.
  Saygılarımızla...

Yazar: Erdal Demirkıran
Katagori: Edebiyat Roman/Kuran-ı Kerim İncelemesi Araştırma
Sayfa Sayısı: 524 
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2015
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
 
Var olduğu günden bu yana sürekli sorularla boğuşan insanların hiç kimseye hatta ve hatta kendine bile soramadığı ve dolayısıyla cevaplandıramadığı dini sorular üzerine yoğunlaşan Erdal Demirkıran zor zannedilen bu soruların cevabını sadece Kur'an-ı Kerim'den faydalanarak bulmaya çalışmış ve 'Kur'an-ı Kerim'in Romanı' olarak nitelendirdiğimiz iki ciltlik muhteşem bir şaheser ortaya çıkmıştı. Bu şaheserlerin ilk cildini oluşturan ve 2011 yılında yayınlanan 'Azrail'in Secde Ettiği Adam' isimli eserimiz sizin tarafınızdan büyük beğeni görmüş ve bu beğeni kitabın ikinci cildi için meraklı bir bekleyişe neden olmuştu. Konunun hassasiyetinin farkında olan Dünyanın En Akıllı İnsanı üzerinde düşündüğü sorulara uzun süreli bir çalışmanın ardından nihayet son noktayı koydu: 'Allah'a Borç Veren Adam' isimli eser şimdi sizlerle.
Kitabın arka kapağında 'Allah'a saygısızlık, peygamberlere haksızlık yapılıyordu; susamazdım' cümlesiyle şaheserlerin yazılış amacını anlatan yazarımız 'Bu kitap yüksek dozda Kur'an içermektedir' cümlesiyle de Kur'an' Kerim'i duvar süsü yapan toplumumuzu uyarmayı da ihmal etmiyor.
Adem ilk yaratılan insan mıdır yoksa ilk yaratılan insan topluluğuna mı Adem denmiştir?
Miraç ile Kadir gecesi aslında aynı gece midir?
Miraç için anlatılanlar gerçekten öyle midir?
Bir hadisin gerçek olup olmadığı nasıl anlaşılır? gibi pek çok sorunun değişmeyen tek kaynak olan Kur'an-ı Kerim'den faydalanılarak roman formatında cevaplandırıldığı bu eserle islama tekrar tekrar hayran olacağınızı umuyoruz.
Kuran'ı Kerim'in sizin için artık değişmez bir başucu kitabı olaması ümidiyle.. SİTE: www.kitaptakipcileri.com
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Allaha Borç Veren Adam, Kuranı Kerim'in Romanı, Erdal Demirkıran Allaha Borç Veren Adam, Kuranı Kerim'in Romanı, Erdal Demirkıran, Erdal demirkıran Kashna kitap yayınları, Allah'a Borç Veren Adam, 524 Sayfa,''Kur'an-ı Kerim'in Romanı,Bir Dünya ve Ahiret Klasiği, islami dini roman, kuran inceleme araştırması,verdiği mesajlar, kitap satış ve siparişi, Kashna Kitap Ağacı, Edebiyat Roman kshna yayınları - kuran inceleme
Allaha Borç Veren Adam, Kuranı Kerim'in Romanı, Erdal Demirkıran

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.