Allah De Kalbim,Dua Var Problem Yok, Ferudun Özdemir

Allah De Kalbim,Dua Var Problem Yok, Ferudun Özdemir

Kategori
Barkod
Allah De Kalbim - Ferudun Özdemir
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Allah c.c De Kalbim - Dua Var Problem Yok! - Ferudun Özdemir
"Sen "Allah" demeye devam et! Zira sen duysan da duymasan da O sana "Buyur Kulum!" demektedir."
SİTE: www.kitaptakipcileri.com
Yazar: Ferudun Özdemir
Genel Yayın Yönetmeni: Mehmet Zekai Küpçük
Editör: Çiğdem Aktepe
Kapak Tasarımı: Salih Koca
Katagori: Dua Etmek ve Türçe Dualar
Sayfa Sayısı: 272
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2014
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
SİTE: www.kitaptakipcileri.com 
Yalnız ve çaresiz kaldığın zamanlarda imdat feryatlarının ulaştığı tek yer, Allah’ın (c.c.) katı değil midir? O, senin isteklerine karşılık vermeye ve "Buyur ey kulum!” demeye her daim hazırdır. O hâlde tüm başına gelenler, seni üzenler, kıranlar, hayal kırıklığına uğratanlar karşısında sen niye pes ediyorsun ki?
SİTE: www.kitaptakipcileri.com
Bil ki çaresizlerin çaresi, en hakiki dost Allah’tır. O seni seviyor ve aynı sevgi ve ilgiyi de senin ona göstermeni arzu ediyor. Ediyor ama muhtaç olduğundan değil, seni bu dünyada ve öte dünyada, hayal bile edemediğin nimetlerle donatmak için. Ve senin, O’nu anmaya ihtiyacın olduğu için…
SİTE: www.kitaptakipcileri.com
Unutma ki dua; inanma, dayanma ve isteme ihtiyacı içerisinde bulunan insanı, rahmeti sınırsız, mutlak kudret sahibi olan Allah’a bağlayan, en güzel manevi bağdır. 
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Allah De Kalbim,Dua Var Problem Yok, Ferudun Özdemir Allah De Kalbim,Dua Var Problem Yok, Ferudun Özdemir, Allah c.c De Kalbim - Dua Var Problem Yok! - Ferudun Özdemir,allah de kalbim sözleri, allah de kalbim allah de ilahisi dinle, allah de kalbim orhan hakalmaz,, allah de kalbim grup hacegan, allah de kalbim indir, allah de kalbim abdurrahman önül, allah de kalbim zikirli, allah de kalbim ertuğrul erkiş,ferudun özdemir kimdir, ferudun özdemir twitter, ferudun özdemir hayatı, feridun düzağaç, ferudun özdemir ekip, ferudun özdemir facebook, ferudun özdemir payıma yalnızlık düştü, ferudun özdemir sözlük,,dua kitapları, dua kitabı indir, dualar, dua kitabı pdf, dua kitabı nihat hatipoğlu indir, yusuf tavaslı tam dua kitabı, cübbeli ahmet hoca dua kitabı, büyük dua kitabı indir,, AZ Kitap Yayınları, Dua Havas Allah De Kalbim - Ferudun Özdemir
Allah De Kalbim,Dua Var Problem Yok, Ferudun Özdemir

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.