Aldatan Kadınlar Anlatıyor, Mehmet Coşkundeniz

Aldatan Kadınlar Anlatıyor, Mehmet Coşkundeniz

Yayınevi
Barkod
Aldatan Kadınlar Kitabı
Aynı gün kargo
Aldatan Kadınlar Anlatıyor - Mehmet Coşkundeniz
"Erkeklerin aldatması hep sıradan görüldü. "Erkeğin elinin kiri" dendi. Kadınların aldatması ise gizemliydi. İşte bu kitaptaki gerçek öyküler, kadınların aldatmalarının arkasındaki gizemi çözüyor. Bir kadının neden aldattığına, nasıl aldattığına dair ipuçları veriyor. ”

Yazar: Mehmet Coşkundeniz
Katagori: Erkek - Kadın - Gerçek Öyküler
Sayfa Sayısı: 288
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2013
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
www.kitaptakipcileri.com
Araştırmalara göre; evli ya da uzun süreli ilişkisi olan her iki kadından biri, eşini duygusal veya fiziksel olarak aldatmış durumda. Erkeklerin aldatması hep sıradan görüldü. "Erkeğin elinin kiri" dendi. Kadınların aldatması ise gizemliydi. İşte bu kitaptaki gerçek öyküler, kadınların aldatmalarının arkasındaki gizemi çözüyor. Bir kadının neden aldattığına, nasıl aldattığına dair ipuçları veriyor. Kadınlar, ilk kez bu kadar açık bir şekilde, aldatma öykülerini Mehmet Coşkundeniz'e anlattı. Okuduklarınıza inanamayacaksınız...
www.kitaptakipcileri.com
Tuğçe, bir inat uğruna evlendi. Eşini ilk kez babasının arkadaşıyla aldattı. Sonraki ilişkisi ise olaylıydı. Günübirlik ilişkilerinin hesabını ilk kez geçenlerde tuttu. Eşini tam 26 kişiyle aldatmıştı. Partnerlerini ise Reina'da, Sortie'de buluyordu. 

Fulya, ailesinin kendisine uygun bulduğu zengin ve eğitimli bir gençle mantık evliliği yaptı. Evlilikten çabuk sıkıldı. Televizyonda muhabirlik yaparken, ünlü bir oyuncu ile tanıştı. Eşini, o oyuncuyla aldattı. Kısa süre sonra boşandı. Şimdi kiminle flört etse sorun yaşıyor ve evlenecek birini arıyor.

Berrin önce nişanlısı Hasan'ı, Murat'la aldattı. Daha sonra Murat'la nişanlandı. Murat'ı da nişanlıyken Ayhan ile aldattı. Ayhan bir başkasıyla evliydi. Ayhan'dan hamile kaldı ama Murat'la evlendi. Murat, uzun süre çocuğu kendisinin sandı. Ayhan'la ilişkileri devam etti. Murat'ı evliyken de aldattı. Daha sonra boşandılar. Ayhan'ı da Nihat ile aldattı. Şimdi Nihat'la evli. Söylediğine göre, artık aldatmıyor..

Mehmet Coşkundeniz ("Aşk Doktoru") kendisine gelen e-postaları eledi. İnandırıcı bulduğu aldatma hikayelerinin sahipleriyle röportajlar yaptı. Ve ortaya 36 hikayelik "Aldatan Kadınlar Anlatıyor" (Neden Kitap) çıktı. Kitaptaki hikayelerden biri de Coşkundeniz'e ait. 
www.kitaptakipcileri.com
"Aldatan Kadınlar Anlatıyor" yazı dizisini hazırlama fikri nasıl oluştu?
Tanıdığım sekiz kadının aldatma hikayelerini tek bir karakterde toplayıp roman yazma düşüncem vardı. Bu fikrimi genel yayın yönetmenim Rıfat Ababay'la paylaştığımda "Gel biz bunu Posta'ya dizi yapalım" dedi. Diziye başlamadan önce gazetemizin tirajı 602 bin civarındaydı, dizimiz bittiğinde 689 bini yakaladı. Bu süre içinde bana e-posta yoluyla yüzlerce aldatma hikayesi geldi. Sonra içlerinden diziye katmak isteğim 35'ini yayımladık. Ardından sıra kitaba geldi.

Yazdıklarının doğru olup olmadığını araştırdınız mı? Kadınlar aldatma üzerine fantezilerini de paylaşmış olabilirdi sizinle.
Beğendiğim hikayelerin sahipleriyle irtibat kurdum. Hikayelerinin doğru olduğuna beni inandırmaları gerekiyordu. İnandıramayanları yayımlamadım. Önce e-postayla sorular sordum sonra buluşarak onlarla röportajlar yaptım. Bana yalan söyleselerdi gerçek kimliklerini açıklamazlardı. 

"İntikam için yapıyorlar"
Kadınlardan bu kadar çok aldatma anısı geleceğini tahmin ediyor muydunuz?
Hayır. Demek ki Türkiye'de kadınlar ben de varım demenin bir yolunu buldu. Veya aldatmak sadece erkeğe özgü değildir mesajını verdi. Kiminin teşhir duygusunu harekete geçirdik. Bu yayın, Türk kadınlarının aldatabildiğine dair en somut yazılı kanıt oldu. 
www.kitaptakipcileri.com
Kadınlar neden aldatıyor?
Eğer kadın bir ilişkiye isteyerek ve severek başladıysa o kadının aldatması daha zor oluyor. Zaman içerisinde kocasının veya sevgilisinin ilgisi azalsa bile bazı şeylere katlanıyor. Ama bu kadınlar içinde de aldatanlar çıkıyor. Kadın ailesi tarafından zorla evlendirildiyse, sevmeden birlikteyse, evliliğinde şiddet görüyorsa, aldatılıyorsa o kadın potansiyel tehlike haline geliyor. Aldatmayı bir intikam aracı olarak kullanıyor. 

Kitaba bakılırsa aldatmayı yaşam biçimi haline getirenler de var...
Evet. Bir hikayede kocasını 26 ayrı erkekle aldatan bir kadını anlatıyorum. O kadını tanıyorum. Hâlâ kocasını aldatıyor. Şunu rahatlıkla iddia edebilirim: Bir kez aldatan bir daha aldatır. Çünkü aldatma bir eşiktir. O eşiği aştığınızda ertesi gün veya 10 yıl sonra tekrar aldatmanız mümkündür. 

Erkekler bu kitabı okuyup sevgililerinin, karılarının onları aldatma olasılığını azaltmayı başarabilir mi?
35 hikayenin içinde duygusal hayatı yolunda olup da aldatan hiçbir kadın yok. Bu kitap, bir erkeğin aldatılmamak için neler yapması gerektiğini içeriyor. Aldatılma riskimizin bulunduğunu kabul etmeliyiz. Kitaptaki hikayelerden biri de benim aldatılmamı anlatıyor. 
www.kitaptakipcileri.com
"Aldatan mutsuz olur"
Aşk doktoru da aldatıldı yani. Bir erkek olarak aldatılınca ne hissettiniz?
Ölmek istedim çünkü aldatıldığım zaman aşıktım. Bana göre aşık olan insan aldatamaz. Demek ki beni aldattığında artık bana aşık değildi. Ama bunu böyle öğrenmem gerekmiyordu. Affetmek bile geçti aklımdan. Ona hadi güle güle dediğim zaman çekeceğim acı, aldatılmış olmanın acısından daha fazla olacaktı. Ama affetseydim kendime olan saygım sarsılırdı ve beni bir kez daha aldatma şansını kendi ellerimle verirdim ona. 

"Erkekler cesaretle çıkıp aldattığını anlatamıyor"

Kitabın sonunda okuyucu mektuplarına da yer vermişsiniz. Birkaç erkek aldatan kadınlarla tanışmak istediğini söylüyor. Size arabulucuk görevi veriyor. Aldatan bir kadınla tanışmayı neden istiyorlar? Bile bile lades değil mi bu?
İki ihtimal var: Bu erkeklerin bir kısmı müthiş ego sahibi. Bak, onu aldattı ama beni aldatmayacağına eminim ve ona talibim diyorlar. Bir de nasıl olsa kocasını aldatmış, bir kere de benimle birlikte olur diye düşünenler var. 
www.kitaptakipcileri.com
"Aldatan Kadınlar Anlatıyor"un ikincisini çıkarmayı planlıyor musunuz? Ya da "Aldatan Erkekler Anlatıyor"u?
İkinci kitabı çıkarmak niyetindeyim. Ama aldatan erkekler dizisi yapmak istediğimi gazetede yazsam da tek bir erkekten e-posta gelmedi. Erkekler cesaretle çıkıp neler yaptıklarını anlatmadılar bana. Zaten hikayelerinin olduğunu da sanmıyorum. Bir erkek bara gider, gözüne bir kadını kestirir, o da biraz hoşlanmışsa iki muhabbet ve hemen yatak. Oysa kadının aldatmasında plan vardır. 
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Aldatan Kadınlar Anlatıyor, Mehmet Coşkundeniz Aldatan Kadınlar Anlatıyor, Mehmet Coşkundeniz, Aldatan Kadınlar Anlatıyor - Mehmet Coşkundeniz, ''Erkeklerin aldatması hep sıradan görüldü. ''Erkeğin elinin kiri'' dendi. Kadınların arkasındaki gizemi çözüyor. Bir kadının neden aldattığına, nasıl aldattığına dair ipuçları veriyor. ”Yazar: Mehmet Coşkundeniz,Katagori: Erkek - Kadın - Gerçek Öyküler,mehmet coşkundeniz sözleri, ,aşk bize yakıştı, ,yazıları, , sensiz olmaz çünkü, , seni seviyorum çünkü, mehmet coşkundeniz kimdir, mehmet coşkundeniz gittin, mehmet coşkundeniz şiirleri,aldatan kadınlar anlatıyor erkeklerin okuması şart, mehmet coşkundeniz aldatan kadınlar anlatıyor, aldatan kadınlar nasıl anlaşılır, , kulübü, ,anlatıyor kitap, aldatan kadınlar anlatıyor oku, aldatan kadınlar anlatıyor güneş gazetesi,, Neden Kitap, Evlilik Aile Pedagoji Aldatan Kadınlar Kitabı
Aldatan Kadınlar Anlatıyor, Mehmet Coşkundeniz

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.